kızçeler, canlar , güzellikler
sakın kaçtım sanmayın ha ... ay sonu maaşlar mesailer bordrolar taşınma hazırlıkları derken gün bitiveriyo bazen çıkldırma noktasına geliyorum. o yüzden girremiyom ha az önce eşimi bile azarladım telefonda arama konuşamyom şimdi diye neyse şu yoğunluk bitsin buralardım beni özleyin anacımm.. ben şimdi kaçar işler beni bekliyo geleceğum yine. hepinizi çok seviremmm
kızçeler, canlar , güzellikler
sakın kaçtım sanmayın ha ... ay sonu maaşlar mesailer bordrolar taşınma hazırlıkları derken gün bitiveriyo bazen çıkldırma noktasına geliyorum. o yüzden girremiyom ha az önce eşimi bile azarladım telefonda arama konuşamyom şimdi diye neyse şu yoğunluk bitsin buralardım beni özleyin anacımm.. ben şimdi kaçar işler beni bekliyo geleceğum yine. hepinizi çok seviremmm
canım ben de internetten ebru şallının videolarını indirdim onlardan yapıyorum. ebru şallının cd leri de var,birkaç yabancı plates videosu da var bende netten indirdiğim ama en güzeli ebrunun tv'deki videoları. onlar çok etkili ve her gün farklı hareketler var,sıkmıyor hiç. bantla büyük top vardı bende şimdi çemberle küçük topu da aldım,iyi oldu. 2 haftadır düzenli yapıyorum haftada 3 veya 4 defa,6 cm belim incelmiş,2 kilo civarı vermeme rağmen.
Yorumlarıda okudun mu kız42 beden diyomm koca totoluyum diyomm bide orda şuan olduğumdan 2 kilo daha zayıftım
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yazına :26: cnm benim bi doktora görünsene sen :26: en azından aklındaki şüpheler gider
kız akşam kağıtta dene.olmadı cuma ödül olarak kızartırsın.Allah iyiliğini versin herkes patates falan kızartması ister sen karnabaharrr
benimde bugün canım o kötü patates kız.istedi.ben naptım tabiki patatesleri dilimledim tepsiye üstüne tuz,pul biber azıcık zeytinyağı döktüm fırına verdim.ooooohhh ağzıma layıktı öğlen yemeğim.be uzun zamandır böle yapıyorum hem çok hafif oluyo hemde çok lezzetli aynı kızartma gibi tadıda.tavsiye ederim kızlar...
bu arada ger-düş canım geçmiş olsun .inş kardeşinin bişeyi yoktur bikere bendede olmuştu da öle doktor aşırı üşütmeden dedi inş bişeyi yoktur öptüm
ahaha abla yakaladı:18:tamam fırında yapcam merak ettım zatenarzu kızartma sakın yap fırında güzel olur bence ben de yapacam en kısa zamanda
arzu yumurta kırıyorum demişsin yemeğemi yumurta kırıyon anlamadım anlatsana bi
insan başına gelmeden bılemıyo valla, ben de ılkd efa boyle bısıyle karsılastıgımdan nette arastırıp durdum sabahtan berı neden olurmuş flan dıye:26: haftasonu bende regl olmuştum kasıklarım agrıyodu, o da bu sebeten dolayı yatıyodu ıkımız karsılıklı yatarak h.sonunu gecırdık:26: yarınki test sonucuda cıksın bakalım, inşallah bizimkinde de bişi cıkmaz
Ortim ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neler yapıyon bakem
Hoşgeldin öncelikle. aslında 2.5 ayda bu kadar kilo vermen doğru mu bilemiyorum. Emziriyorsan diyet doğru değil. Ve kendine zaman tanımalısın. Daha çok yeni hamilelikten çıkmışsın. Şişlerin vardır. Rahim yerine oturmamıştır. Bence öncelik bebeğin olmalı. :)))
karbonhidrat içerikli yiyeceklerin dışındakiler zarar vermez herhalde. özellikle bol bol yeşillik ye,sütü artırır hem tok tutar acıkmanı engeller. özellikle dereotu sütü artırırmış.protein de acıkmayı engeller. yalnız bol salata ve sebzeyle yemeyi tavsiye ediyor uzmanlar.
hoşgeldn canım lohusalıkta normal kalori ihtiyacından daha fazla kaloriye ihtiyacın olabilir daha sık acıkırsın dediğin gibi bol sıvı tüketmeye devam et zaten emzirdikçede kilo vericeksin
vaayyy tam aradıgım sey 6 cmcanım ben de internetten ebru şallının videolarını indirdim onlardan yapıyorum. ebru şallının cd leri de var,birkaç yabancı plates videosu da var bende netten indirdiğim ama en güzeli ebrunun tv'deki videoları. onlar çok etkili ve her gün farklı hareketler var,sıkmıyor hiç. bantla büyük top vardı bende şimdi çemberle küçük topu da aldım,iyi oldu. 2 haftadır düzenli yapıyorum haftada 3 veya 4 defa,6 cm belim incelmiş,2 kilo civarı vermeme rağmen.
yok okumadım yorumları.dur okuyum birazdan.aman 2 kiloda neymiş kız verirsin hemencecik.ah bende önce bi 42 bedene düşsem keşke...ben 46 benden..boyda kısa ooooooo zor benim işim yaaa.benimde bugün canım o kötü patates kız.istedi.ben naptım tabiki patatesleri dilimledim tepsiye üstüne tuz,pul biber azıcık zeytinyağı döktüm fırına verdim.ooooohhh ağzıma layıktı öğlen yemeğim.be uzun zamandır böle yapıyorum hem çok hafif oluyo hemde çok lezzetli aynı kızartma gibi tadıda.tavsiye ederim kızlar...
bu arada ger-düş canım geçmiş olsun .inş kardeşinin bişeyi yoktur bikere bendede olmuştu da öle doktor aşırı üşütmeden dedi inş bişeyi yoktur öptüm
bugun yapar yarın yazarım sıze nasıl oldugunu
Dedim derya bu sefer ortisini terk etti
Özleniyorsun canımkolay gelsin
Ay bu arada cleopatra hala yok
Oooo maaş mı dağıtıyonuz? Çalışırken en sevdiğim gündü maaş günleri, bugün yarın diye umut edip sonra kavuşuncada ne çabuk bitti diye üzülürdüm. Ahh ahh eskide kaldı. Benimkine diyorum bana maaş bağla diye yok anacım vermiyo karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz be yaaw. Allah kolaylıklar versin cnm.
Aaa iyiymiş valla. Bende hep istedim yapmayı şu pilatesi de bi öğrenip malzemelerini bulup yapamadım ya.Sporun her türlüsü güzel de yapabilene. Tebrik ederim valla seni.
Oooo maaş mı dağıtıyonuz? Çalışırken en sevdiğim gündü maaş günleri, bugün yarın diye umut edip sonra kavuşuncada ne çabuk bitti diye üzülürdüm. Ahh ahh eskide kaldı. Benimkine diyorum bana maaş bağla diye yok anacım vermiyo karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz be yaaw. Allah kolaylıklar versin cnm.
Aaa iyiymiş valla. Bende hep istedim yapmayı şu pilatesi de bi öğrenip malzemelerini bulup yapamadım ya.Sporun her türlüsü güzel de yapabilene. Tebrik ederim valla seni.
nasilsiniz kizlar bisey sorcam bana dogumda hastanede hep hafif asitli su icirdiler simdi ben yine aldim onlardan bi zarari olurmu kilo verimi icin
yoookGeçerr geçerrr dahaa öncekilerr gibiii budaa geçerrrrrrr
neler neler geçirdik bizz
Yeni gelmeyenlere selam sabah yok mu
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kuralMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
olur bekliyoruzkızçeler, canlar , güzellikler
ee ben yapıyorumAlıntı yapamıyorumkk ' ne bişeler oldu :26:
burayı görmüşken bende cvb yazayım,,bende 2 doğum yaptım,,2. doğumumdan sonra kilo aldım,,ilkinde gayet az kilo almıştım ama 2.de 66yla hamile kaldım 76yla doğuma gittim sonra 80e kadar çıktım,,dur dedim ve şuanda evlenmeden önceki kilomdanda aşağıdayım,,62ydim evlendiğimde,,doğumlardan sonra eski formuma kavuştum ,,çatlaklar kalıcı biliyorum ama alt tarafta var sadece ve zamanla grileşiyorlar zaten,,hiç endişelenmemize gerek yok..oğlum 2.5,, kızım 1.5 yaşında ve ben iyiki onları doğurmuşum diyorum,,herşey geçici onlar kalıcı oldular,,kiloda nedirki çatlak nedirkii,,yaşaşın annelik
işte hamileliğimin sonu ve şuanki ben ve küçük bikaç bebişim vede şuanki halleri
Eki Görüntüle 298230
Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298211 Eki Görüntüle 298212 Eki Görüntüle 298213 Eki Görüntüle 298214 Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298227 Eki Görüntüle 298228 Eki Görüntüle 298229
Eki Görüntüle 298233
Eki Görüntüle 298231 Eki Görüntüle 298232
bakın kendimden alıntı yaptııımm beni bilmeyenlerde bilsiinalıştım tepkilere kızmanıza bile,,ama napiyim huyum kurusun çok seviyorum kendimii alıntı yaptığım şeyide daha demin başka biyere yazdım resim bol nasılsa dimii
eklenti olarak çıkmış pööff,,işiniz yoksa bakın tek tek
resimler çok güzel maşallahbu arada seni bayağı takip ettim ben çok güzel kilo vermişsin. Bende buradayım yeni olarak
iki günüm gayet iyi idi bakalım cuma ne olacak. listelerimi yazdım belki bakarsın
bakın kendimden alıntı yaptııımm beni bilmeyenlerde bilsiinalıştım tepkilere kızmanıza bile,,ama napiyim huyum kurusun çok seviyorum kendimii alıntı yaptığım şeyide daha demin başka biyere yazdım resim bol nasılsa dimii
eklenti olarak çıkmış pööff,,işiniz yoksa bakın tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?