70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dedim derya bu sefer ortisini terk etti

Özleniyorsun canım kolay gelsin

Ay bu arada cleopatra hala yok

Oooo maaş mı dağıtıyonuz? Çalışırken en sevdiğim gündü maaş günleri, bugün yarın diye umut edip sonra kavuşuncada ne çabuk bitti diye üzülürdüm. Ahh ahh eskide kaldı. Benimkine diyorum bana maaş bağla diye yok anacım vermiyo karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz be yaaw. Allah kolaylıklar versin cnm.

Aaa iyiymiş valla. Bende hep istedim yapmayı şu pilatesi de bi öğrenip malzemelerini bulup yapamadım ya. Sporun her türlüsü güzel de yapabilene. Tebrik ederim valla seni.

yok okumadım yorumları.dur okuyum birazdan.aman 2 kiloda neymiş kız verirsin hemencecik.ah bende önce bi 42 bedene düşsem keşke...ben 46 benden..boyda kısa ooooooo zor benim işim yaaa.

arzu kızartma sakın yap fırında güzel olur bence ben de yapacam en kısa zamanda
ahaha abla yakaladı:18:tamam fırında yapcam merak ettım zaten
arzu yumurta kırıyorum demişsin yemeğemi yumurta kırıyon anlamadım anlatsana bi

canım hasladıgım karnabaharı kucuk kucuk dogruyom tavaya az yag koyuyom bıarzda salca kavurduktans orna karnabaharalrı atıyorom cevırıyom bı 5-10 dk sonra yumurtayı cırpıyom üzerine döküp pişiriyorum süper ötesi bi lezzet yemek olarak da yıyom kahvaltıda da yumurta kırmadan da yapıyom bazen kavurup bırakıyom ıste

INSALLAH CANIM

Ortim ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neler yapıyon bakem

eheuehu ses verıyorumm kkooork maa sönmezzz

AY TEE NE ZAMNA YAZMSITIM CEVAPLA BUTONUNA BASMADAN BASKA SKMEEY GECMSIIM KALMIŞ BÖÖLE YAA

Hoş bulduk, Merhaba Halay, aslında 16,5 kilonun 6 kilosu doğumda gitti kalan 10.5 kilosunu doğumdan sonra verdim. Zaman konusunda haklısın ama yakında işe başlıycam ve hiç bir kıyafetim olmuyor :)) yeni kıyafet almakta bu kilolara yenilmek gibi geliyor bana. Önceliğim her zaman oğlum tabi ki.

Teşekkürler chemes.

hoşgeldn canım lohusalıkta normal kalori ihtiyacından daha fazla kaloriye ihtiyacın olabilir daha sık acıkırsın dediğin gibi bol sıvı tüketmeye devam et zaten emzirdikçede kilo vericeksin

Hoş bulduk, Merhaba. Teşekkür ederim.

vaayyy tam aradıgım sey 6 cmama ben plates zor yaparım ebl fıtıgı var ve onda bel cok zorlanıyor

Dedim derya bu sefer ortisini terk etti

Özleniyorsun canım kolay gelsin

Ay bu arada cleopatra hala yok

sağol canım bende çok özledim hiç terkedermiyom benden kurtulmak öyle kolay değil sülük gibiyimdir

dağıtıyoz canım napalım ayın 30. maaş günü ayın 1ini bulmaz bizde maaş of mesailer beni öldürüyo bide şu üretimdekiler parmak izi makinasına parmak basmıyo uğraştırıyolar beni gıcıklar. ay sonu debeleniyom hep boşver evde olmak daha iyi geliyor bazen bana tadını çıkar

benim kdr nerde yahuuu geçmişe bakamıyom özledim cadıyı hişşşşşş ortiii bak gelemiom diye kendini başsız sanma ona göre cuma alırım ifadeni

nasilsiniz kizlar bisey sorcam bana dogumda hastanede hep hafif asitli su icirdiler simdi ben yine aldim onlardan bi zarari olurmu kilo verimi icin

naber orti nasilsin bende karin tokluguna calisiyorum ama simdilik kizim biraz buyusun hemen is bulucam kendime burda 3yasinda cocuklar krese gonderilme zorunlulugu var ozaman olur diyorum nasip artik

Geçerr geçerrr dahaa öncekilerr gibiii budaa geçerrrrrrr

neler neler geçirdik bizz

Yeni gelmeyenlere selam sabah yok mu
yoook
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

olur bekliyoruz
Alıntı yapamıyorum kk ' ne bişeler oldu :26:
ee ben yapıyorum

bugün okadar işin arasında 1 hafta önce yaptırdığım tahlillleri doktoruma göstermeye gittim. demir eksikliği devam hala hap verdi tekrar işallah iştahımı açmaz sıkıldım ya düzelemedi 1 senedir. mafetti beni bide b12 eksikliği çıktı moralim bozuldu:26:ilaç ilaç ilaç nereye kadar ya sabırrr:18::18:

bakın kendimden alıntı yaptııımm beni bilmeyenlerde bilsiinalıştım tepkilere kızmanıza bile,,ama napiyim huyum kurusun çok seviyorum kendimiialıntı yaptığım şeyide daha demin başka biyere yazdım resim bol nasılsa dimii

eklenti olarak çıkmış pööff,,işiniz yoksa bakıntek tek

resimler çok güzel maşallah bu arada seni bayağı takip ettim ben çok güzel kilo vermişsin. Bende buradayım yeni olarak
iki günüm gayet iyi idi bakalım cuma ne olacak. listelerimi yazdım belki bakarsın

resimler çok güzel maşallah bu arada seni bayağı takip ettim ben çok güzel kilo vermişsin. Bende buradayım yeni olarak
iki günüm gayet iyi idi bakalım cuma ne olacak. listelerimi yazdım belki bakarsın

teşekkür ederim canım,,bakarım tabiii,,tekrar hoşgeldin

Son düzenleme:

valla maşallah canım ya çok güzel kilo vermişsin ...........çocuklarında çok tatlı allah anneli babalı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…