INSALLAH CANIM
orti mesai bitti sen anca yazdmışın bende şimdi gördüm valla
hımm neden girmediğimi yazmamışım,,evin eşyalarının yerlerini değiştirdikte baya bi yoğun geçti günlerim girmeye yorgunluktan fırsatım bile olmadı kusura bakmayın olurmuu
ama ev böyle çok çok çok daha güzel olduuu,,arada bi eşyalarla oynamak yerlerini değiştirmek yeni bi ev oda yaratmak çok güzeel oluyooo zannımca tabii
valla maşallah canım ya çok güzel kilo vermişsin ...........çocuklarında çok tatlı allah anneli babalı büyütmek nasip etsin
yaa çatlakları ne dert ediyosun boşveer,,çaresi yok ya onların ben alıştım gözümede hiç batmıyo,ama bazı insanların karnı baya bii,,çatlamış oluyoo heryeri bidee,işte öyleysen bilemiycem zor bişey ama napıcaksıntuğba kilolar süper gitmiş seninki darısı benim başıma.normal doğummmu yaptın sen??bende sezeryandan kalma koca sarkık bol çatlaklı göbek var.napacaksam.hadi kilo verdim diyelim ya çatlakları napacam???
hımmm mekan değişikliği iyidir tabi.ben de tuba nerde diyodummm..kaçak geldi(ben).tubaaa ben de 60 olmakistiyorum yardım et bana kııı.ne güzel olmuşsun ööle...
aleyküm selam o ben oluyorum galiba sende mi trakyalısın yoksa canımmerhaba kızlar 3 gündür köyde açılan nakış kursuna gidiyorum o yüzden fazla giremiyorum ama rejime devam ..... kurs sayasinde vaktin nasıl geçtiğinide anlamıyorum zaten ...iyi oldu bana eve biraz uzak oyüzden yürüyüş oluyor bana.. neyse akşamları bütün yazıları takip etmeye uğraşıyorum şimdide kalça eritme hareketlerimi yapıcam .... bu arada edirneli arkadaşıma da selamlar
aleyküm selam o ben oluyorum galiba sende mi trakyalısın yoksa canım
sağol canım benim inşallah...
yaa çatlakları ne dert ediyosun boşveer,,çaresi yok ya onların ben alıştım gözümede hiç batmıyo,ama bazı insanların karnı baya bii,,çatlamış oluyoo heryeri bidee,işte öyleysen bilemiycem zor bişey ama napıcaksın
olursun bitanem ne kalmış şurdaa,,sen devam et,,sık gelmeye çalış burayaa,yoksa ipin ucu kaçıyo,,sölemesi benden
hoşgeldin cnm ben takım kaptanıyım SENA14.11.2011 tarihinde 79 kilo ile başladım rejime.Bozduğum gün olan 21'ine kadar 77.6 kiloya düştüm,bozunca tekrar 78,5 kiloya çıktım.
Ayın 22'sinde tekrar başladım ve şu an 76 kiloyum.Yani bir haftada 2 kilo toplamda 3 kilo gibi oldu.
Spor yapmıyorum,bu hafta düzenli olarak başlayacağım inşallah.
Sizce nasıl?Hızlı mı yavaş mı?
Takip ettiğim belirli bir liste yok,kafama göre glisemik endeksi düşük besinlerle ve sebze ağırlıklı besleniyorum.Bazı günler de protein ağırlıklı.Tatlı yok,ekmek yok (kahvaltıdaki çavdar ekmeği dışında)
nafım nafım canım nafımmm bugğn gün vardıBen yine şeyden çıkar gibi çıktım geldim ama idare ediverin kızçeler
Ne var ne yok :26: öğlen fazla yedim yine bennoluyo bana bilmiyorum 1 kilo ver 1,5 kilo al saçmalıyorum kendime gelmem lazım
Ortiiiiiiiiiiiiiii gel birbirimize bi el atalım olmaz mı :26:
Suzann kız aşağıdamısın gizli gizligel bi öpim en yımışağından en kokulusundan
Benim o diğer üyegizli dolaşıyorum canım
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
kızlar ben de bugün yediklerimi bi listeleyeyim de yorum yapın olur mu?
sabah: sirkeli suyumu içtikten sonra
1 kase special k 2 bardak çay
ara: altınbaşak kepekli 3 tane
1.5 litre su
öğlen: 4 dilim fırın patates 3 tane köfte, 1 kase çorba, yarım porsiyon salata, 2 kaşıkta sütlaç
ara: mandalina ve çok küçük bir kurabiye
1 litreye yakın beşi bi yerde çayım.
akşam: yarım tabak pırasa, 3-4 kaşıkta salata...
nasıl??? :26::26:
sabah sabah sirkeli su içip güzelim mideni mahvetme dedikten sonra;
öncelikle sabah kahvaltını normal bir şekilde yapmanı nacizane tavsiye ederim..yumurtan 2 dilim ekmeqin(buqday çavdar yada tahıllı) peynirin zeytinin salatalık domates bunların ez azından birkaçının içinde bulunduqu bir kahvaltı yapman gerekiyor..kahvaltıyı bu şekilde tamamlamak çok nemli...yumurta seni tok tutar asla acıkmazsın..aralarda kesinlikle meyva süt yoqurt ürünleri yada kuru kayısı kuru incir fındık ceviz vs...bu tarz ürünler olmalı...öqlen patates yemişsin karbonhidrat yüklü bir besin biz nerdeyse hiç yemiyoruz..ve sütlaçarada kurabiye yemişsin akşam öqünün güzel..günlük içtiqimiz su oranı 2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalı..listende hiç bitki çayı göremedim 1 bardak olsun bitki çayın olmalı...
canım bu kepekli ekmeğin yerine diğer ekmeleri denesen inan çok daha iyi edersin,,hiç bi farkı yok tadının..ama kepekli ekmek beyaz ekmekten az kalorili değilmiş vede kansızlık yapma problemi var..oyüzden diğerlerini denemelisin,,akşamdan sonra meyve yenmesi taraftarı değilim ben,,duyduklarım doğrultusunda tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum cidden akşamki yediğimiz meyvelerin yarardan çok zararı var kilo konusunda bilgin olsun,,,bende hiç bitki çayı vede içtiğin su miktarını göremedim menündeee,,geri kalanlar güzelhemen öğle ve akşam menümü vereyim vede spor için gdeyim
öğle : 1 tabaktan az taze fasulye ,1kase cacık,1 dilim kepekli ekmek 1 mandalina
ara k-bar kayısılı şeftalili
akşam : 4 kaaşık ıspanak yemeği 2 kaşık zeytinyağlı kereviz ,göbek salata,2 kaşık sarmısaklı yoğurt,1 dilim kepkli ekmek
ara: muhtemelen 1 kivi 1 soda
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyımkızlar ben de bugün yediklerimi bi listeleyeyim de yorum yapın olur mu?
sabah: sirkeli suyumu içtikten sonra
1 kase special k 2 bardak çay
ara: altınbaşak kepekli 3 tane
1.5 litre su
öğlen: 4 dilim fırın patates 3 tane köfte, 1 kase çorba, yarım porsiyon salata, 2 kaşıkta sütlaç
ara: mandalina ve çok küçük bir kurabiye
1 litreye yakın beşi bi yerde çayım.
akşam: yarım tabak pırasa, 3-4 kaşıkta salata...
nasıl??? :26::26:
İyi akşamlarr Tuğbaa
Senden benden başka kimse kalmamış buralarda..
bak seeeeen demekki başkaları olsa bana laf atmıcan öylemiiigiderim bak tek başına kalırsın
iyi akşamlar bu arada sanadaaaaa,,noldu seninki geldimiiii
Aaaa aşk olsun ne zaman gördüm de yazmadım sende he.
Evet geldi canım İstanbul da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?