70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuğba kilolar süper gitmiş seninki darısı benim başıma.normal doğummmu yaptın sen??bende sezeryandan kalma koca sarkık bol çatlaklı göbek var.napacaksam.hadi kilo verdim diyelim ya çatlakları napacam???

hımmm mekan değişikliği iyidir tabi.ben de tuba nerde diyodummm..kaçak geldi(ben).tubaaa ben de 60 olmakistiyorum yardım et bana kııı.ne güzel olmuşsun ööle...

merhaba kızlar 3 gündür köyde açılan nakış kursuna gidiyorum o yüzden fazla giremiyorum ama rejime devam ..... kurs sayasinde vaktin nasıl geçtiğinide anlamıyorum zaten ...iyi oldu bana eve biraz uzak oyüzden yürüyüş oluyor bana.. neyse akşamları bütün yazıları takip etmeye uğraşıyorum şimdide kalça eritme hareketlerimi yapıcam .... bu arada edirneli arkadaşıma da selamlar

valla maşallah canım ya çok güzel kilo vermişsin ...........çocuklarında çok tatlı allah anneli babalı büyütmek nasip etsin
sağol canım benim inşallah...
tuğba kilolar süper gitmiş seninki darısı benim başıma.normal doğummmu yaptın sen??bende sezeryandan kalma koca sarkık bol çatlaklı göbek var.napacaksam.hadi kilo verdim diyelim ya çatlakları napacam???
yaa çatlakları ne dert ediyosun boşveer,,çaresi yok ya onların ben alıştım gözümede hiç batmıyo,ama bazı insanların karnı baya bii,,çatlamış oluyoo heryeri bidee,işte öyleysen bilemiycem zor bişey ama napıcaksın
hımmm mekan değişikliği iyidir tabi.ben de tuba nerde diyodummm..kaçak geldi(ben).tubaaa ben de 60 olmakistiyorum yardım et bana kııı.ne güzel olmuşsun ööle...

olursun bitanem ne kalmış şurdaa,,sen devam et,,sık gelmeye çalış burayaa,yoksa ipin ucu kaçıyo,,sölemesi benden

aleyküm selam o ben oluyorum galiba sende mi trakyalısın yoksa canım

hemen öğle ve akşam menümü vereyim vede spor için gdeyim
öğle : 1 tabaktan az taze fasulye ,1kase cacık,1 dilim kepekli ekmek 1 mandalina
ara k-bar kayısılı şeftalili
akşam : 4 kaaşık ıspanak yemeği 2 kaşık zeytinyağlı kereviz ,göbek salata,2 kaşık sarmısaklı yoğurt,1 dilim kepkli ekmek
ara: muhtemelen 1 kivi 1 soda

kızlar ben de bugün yediklerimi bi listeleyeyim de yorum yapın olur mu?
sabah: sirkeli suyumu içtikten sonra
1 kase special k 2 bardak çay
ara: altınbaşak kepekli 3 tane
1.5 litre su
öğlen: 4 dilim fırın patates 3 tane köfte, 1 kase çorba, yarım porsiyon salata, 2 kaşıkta sütlaç
ara: mandalina ve çok küçük bir kurabiye
1 litreye yakın beşi bi yerde çayım.
akşam: yarım tabak pırasa, 3-4 kaşıkta salata...

nasıl??? :26::26:

valla türkiye haritası gibi çok fazla yaaa.neyse artık bi kilo veriyimde napacamıza bakacaz...

hoşgeldin cnm ben takım kaptanıyım SENA 1 haftada verdiqim kilo azmı çokmu demişsin o kilo deqil cnm su...1-2 hafta sonra kilo vermeye başlıcaksın...vücut ilk etapta fazla suyu atar sonrasında yaqları eritmeye başlar...bu yanılqıya çok kişi düşüyor ilk haftalar çok kilo verip sonra az veriyorum diye yakınıyor...yanlış..ama normal..ilk başlarda su kaybından dolayı fazla kilo verme olur sonrasında normale döner...sen bu dönemi yaşıyorsun...ama inan bundan sonrası daha kolay ve zevkli..çünkü sudan verince vücuttaki deqişimi anlayamazsın ama yaqdan gidince incelmeler kıyafetlerinin bol gelmesi seni motive edicek ve dahada heyecan duyucaksın...ve bu heyecanına bizlerde ortak olacaqız inşallah...tekrar hoşgeldin canım
nafım nafım canım nafımmm bugğn gün vardı bil bakalım ne oldu
Benim o diğer üye gizli dolaşıyorum canım

hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeqini listemizi asmış arkadaşlar o listeyi kaydet cnm yeterli bilgi orada var

sabah sabah sirkeli su içip güzelim mideni mahvetme dedikten sonra;
öncelikle sabah kahvaltını normal bir şekilde yapmanı nacizane tavsiye ederim..yumurtan 2 dilim ekmeqin(buqday çavdar yada tahıllı) peynirin zeytinin salatalık domates bunların ez azından birkaçının içinde bulunduqu bir kahvaltı yapman gerekiyor..kahvaltıyı bu şekilde tamamlamak çok nemli...yumurta seni tok tutar asla acıkmazsın..aralarda kesinlikle meyva süt yoqurt ürünleri yada kuru kayısı kuru incir fındık ceviz vs...bu tarz ürünler olmalı...öqlen patates yemişsin karbonhidrat yüklü bir besin biz nerdeyse hiç yemiyoruz..ve sütlaç arada kurabiye yemişsin akşam öqünün güzel..günlük içtiqimiz su oranı 2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalı..listende hiç bitki çayı göremedim 1 bardak olsun bitki çayın olmalı...

ayy canım teşekkür ederim çok yardımcı oldunnn
1 litreye yakın 5i 1 yerde bitki çayı içtim canım sanırım gözünden kaçmış..

canım bu kepekli ekmeğin yerine diğer ekmeleri denesen inan çok daha iyi edersin,,hiç bi farkı yok tadının..ama kepekli ekmek beyaz ekmekten az kalorili değilmiş vede kansızlık yapma problemi var..oyüzden diğerlerini denemelisin,,akşamdan sonra meyve yenmesi taraftarı değilim ben,,duyduklarım doğrultusunda tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum cidden akşamki yediğimiz meyvelerin yarardan çok zararı var kilo konusunda bilgin olsun,,,bende hiç bitki çayı vede içtiğin su miktarını göremedim menündeee,,geri kalanlar güzel
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım gerekenleri sena kaptanımız güzelce açıklamış herşeyi,,oyüzden pek laf kalmamış söylenicek,,patatesten olabildiğince uzak dur canım,,öğünlerinde yoğurt yok hiç,,mesela sütlaç yerine yoğurt daha güzel olurdu bence öğündekilerin yanına,,patatesi hiç saymıyorum zaten,,aralarda meyve kafi,,kurabiyeyide çok canın istediği için yemiş olabilirsin,,ama lıght ürünler var onlarla giderebilirsin bu hissini...yada bu gibi tatlı isteklerinde genelde ben 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı pekmez katıp içiyorum dene istersen,,eğer gitmezse isteğin gel beni döv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…