evet vermek sarrtt
Bide bizde boy da yok düşün.
O yüzden kilo vermek şarrrtt
Bu akşam görüşcez canım aksilik olmazsa.
fistik olmussun fistikGünaydın topiğiminn çıtırdaklarııı.:119:
Ger-düş'ün isteği üzerine albümüme yeni resimlerimi koydum.
Bu sabah çekildi taze taze.
Kilo olarak pek farklı bi rakamda değildim sabah 71.3 ona göre resme kilo ekliyim dedim.
Hepimize güzel birgün olsun öpüyorum.
burda noel baba tatili gelir yakinda:44: sizde calisirken ben evde oldugumdan yazisabilirimEvet yaa izinliyken iyiydiözlüyoruz
tekrar aramiza geldigine sevindim canimOrtili sisteme gecmişsiniz :)
Herkese basarılar kızlar ..
canim ben bi yerde okudum herkes kendine göre neyin dogru olup olmadigini bulmasi lazimmis :26: ondan sonrada ama vazgecmeyip yani 1 hafta sonra olmuyor diye birakmiycakmis:26:herkese günaydın kızlar atıf yapamadım özür..
ya bu karatayın kitabını okuyorum şuan. diyorki zayıflamayı peptin hormonu sağlar bu hormonun salsılanması içinde vücut 4-5 saat aç kalmalı. şimdiye kadar okuduğum duyduğum tüm hocalar kitaplar sık sık az az beslenin diyordu. bu da tam tersini söylüyor. çok yiyin ama üç öğünü geçmeyinki peptin hormonu salgılansın diyor. geçen sene gittiğim diyetisyen ise yine ara öğünlerin önemini anlatmıştı ve çokda az yemeden ara öğünleri uygulayarak ayda 3 kilo vermiştim. şimdi kafam karıştı ne dersiniz bayanlar sizin fikriniz ne
sagol arzucumgecmıs olsun canım hersey üst üste gelıyo sız de de bı sadaka verın bence
benimde cok dökülüyor bende doktora gitmem lazimSelam kızlar, hepinize çoooookk güüzell bir gün diliyorum öpüyorum hepinizi.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Haftanın orti birincilerinden biri olarak haftam güzel gitmiyor. Neden acaba? Geçen hafta regl olmama rağmen çok iyiydi. Bu haftaya iyi başlamadım. Ufak kaçamaklarım oldu ama öyle abartı falan değil gerçekten. Anlamadım nie böyle oldu ki?
Saçlarım çok dökülüyordu kızlar. Dr. gittim kan tahlili falan yaptırdım ferritinim düşük çıkmış. Demir eksikliği yani. Bakalım bugün gidicm ilaç yazacak dr. Umarım iyi gelir de durur saç dökülmem. Yoksa korkarım keleş oğlan gibi olcem.
charmcim bugün olmadi yarin diye bende gecistiriyorum ama mutlu da deyilimiyilik canım nolsun, senden ne haber...
Valla bende halıme baktıkca azımlenıyorum ama kılolu odlugum ıcın... o resımlerdekınden eksıye ınecekken artıya gectım bu ara da ondan...
3 kılo fazladayım... yınede saol canım...
bugun sokuyorum ınsallah...
hergun yenıden baslıyorum ama neden se aralardan sonra toparlanmakta epey zaman alıyor... ınsallah son basladıgım olur ne dıyeyım...
hadi yeseydin neysede bilmiyorum ki canim belki regl gelmediginden durakladi reglin bitince birden atacaksindir :44:dünkü menümü yazıyım.
sabah
top yumurta
iki dilim kadar ekmek
saat 11 de bir ayva
öğle
ekmeksiz sade baharatlı ev yapımı 150 gr kadar köfte
bir kase yoğurt
ara elma
akşam bir muz(küçük)
4 kaşık kurufasulye, yoğurt, turşu
yarım dilim ekmek (midemi bulandırdı yemekte)
ve yatmadan önce çok açtım iki küçük havuç kemirdim
bunun dışında gün boyu 2 litreden fazla su
3 bardak yeşil çay bir bardak ıhlamur bir bardak adaçayı hepsi şekersiz
tabi 2-3 bardak çay yine şekersiz
tam bir saate yakın spor
daha önceki günde bir saate yakın spor yaptım
bu sabah
iki dilim kadar ekmek kk kaşar peyniri
ara bir elma
öğle çokaz köfte(bir çorba kaşığı kadar) yoğurt bir kase
ara bir elma olacak
akşam da salata falan
spor tabii kide içtiğim su çay yeşilçay bitki çayının haddi hesabı yok
veeeee sonuç pazar gününe göre +1500 delirecem ya yediklerimi toplasan ağırlıkları o kadar etmez ne oluyo vücuduma
:120: bu sirkeyi nasil iciyorsunuz anlamadimha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa
sagol canimcimgeçmişolsun balımmmm.
isallah kötü birsey yoktur pelincim yagördüm canım şimdi fotoları, hemencik yaptım yorumumu
kardeşimin sancısı vardı boyle kasıklarında, haftasonu raporluydu zaten, ben de onun yanına gıttım hasta dıye zaten evde de yalnızdım..test vermıstı hastanede, dun hastaneden telefon gelmış bıseyler anormal cıkmış, tekrar gelmeniz gerekıyo demişler:26: hem sancısı vardı hem de kucuk tuvaletınden kan gelmişti, h.sonu kullandıgı ılaclarla kan kesıldı ama sancısı vardı, idrarda proteın cıkmış o da bobrek hastalarında olurmuş, bugun yıne hastaneye gıdıp detaylı test ıcın tekrar örnek vermiş, canım sıkıldı, aklıma kötü şeyler getırmek ıstemıyorum, inşallah kotu bıseyde yoktur... idrara zor cıkıyorum, azıcık bısı yapsam sankı 4-5 saatır tutmuşta yapmış gibi rahatlıyorum fılan dedi..yrn belli olacakmış bugunki testın sonucları.. bu ev taşıma ve eşya bakma döneminde çok üşüdük, evde kombisi filan yanmıodu o sırada mı üşüttü, üşütmeden bu kadar sey olur mu bılemedım :26: keyfim kaçtı yani aklım onda...
sagol canim benim
canım geçmiş olsun...
yok ortim ben seni bırakmam!
ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.
Ben yine şeyden çıkar gibi çıktım geldim ama idare ediverin kızçeler
Ne var ne yok :26: öğlen fazla yedim yine bennoluyo bana bilmiyorum 1 kilo ver 1,5 kilo al saçmalıyorum kendime gelmem lazım
Ortiiiiiiiiiiiiiii gel birbirimize bi el atalım olmaz mı :26:
Suzann kız aşağıdamısın gizli gizligel bi öpim en yımışağından en kokulusundan
malesef hayat bize bazi seyleri vermiyor olmuyor nasip kismet diyoruz bazen bende kendi kendime diyorum niye ben sonra korkuyorum isyan etmekden yine sükür diyorum sonra birsey oluyor cok mutlu oluyorum diyorum allahin sevdigi kuluymusum ki bana böyle oldu diyebazen çok ikilimde kalıyorum, bi tarafım şükrediyo bi tarafım hay ben boyle hayatın içine dıyo.....
yıne de şükredicek bı hayatım var, elimde varolan herseye hamdolsun, Allahın verdıklerıne sukurler olsun dıyorum ama bu kadar ıhtıyacım oldugu bı dönemde ve tam da istedıgım şartlarda önümde miss gıbı bı iş imkanı dururken benım mevkili bı dayım ya da amcam olmadıgı ıcın o işin kuş gibi avucumun içinden kayıp gıtmesını izliyorum ve hay ben boyle hayatın içine demekten kendımı alıkoyamıyorum...
derdime dert eklemek değil niyetim, hayırlısı boyleymış demekki diyerek bunun üzerine de bi çizik atıyorum...ağlamadıkca, mutsuz olmadıkca mutlu oldugumuz kahkalarla guldugumuz zamanların degerını bılemezmış, bi kere daha kendimi avutuyorum...
2si1 arada olmasmiSen gececi biz gündüzcü
Canım zorlama bence de içmek için, bende içemiyorum sirkeli suyu salata da bile zor yani, hele suyu ııyyyy
Evet çok güzel oluyor da gazdan ölüyorum sonraÇok rahatsız ediyo beni lahana, karnıbahar, brokoli, ahh ahhh çok severim hepisiciğini ama yemiyorum evde de benden başka seven yok , yapmıyorum bende malesef.
tugbacim iyi bak seninki erken geliyoriyi akşamüstleri kızlaaaar,,
perişanım ben ,,valla giremedim pcye girdimsede geçmişi karışık kuruşuk okudum bişiycikte anlamadım,,neler var neler yok bakiim özet geçersiniz artık
dün regl oldum,,geçen ay 5inde olmuştu,,bu sefer 28inde oldu nasıl oluyoda erkene erkene kayıyo anlamadım,,aylar öncesinde 18inde başlayan ben geri gide gide 28ine düştük iyimi
neyse bugün tartılmadım regl etkisini gösterdi sanırım dün 61.4 bugün sabah yemekten sonra tabi,,tartılmayı unuttuğum için sonra aklıma geldi bi çıktım 63.2neyse cumaya kadar bitmiş olurda inşallah,,inerim eski kilomunda altına inşallaaaaaaah hadin görüşürüz...[/SIZE]
hosgeldinMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
nerdesin bakem senkızçeler, canlar , güzellikler
sakın kaçtım sanmayın ha ... ay sonu maaşlar mesailer bordrolar taşınma hazırlıkları derken gün bitiveriyo bazen çıkldırma noktasına geliyorum. o yüzden girremiyom ha az önce eşimi bile azarladım telefonda arama konuşamyom şimdi diye neyse şu yoğunluk bitsin buralardım beni özleyin anacımm.. ben şimdi kaçar işler beni bekliyo geleceğum yine. hepinizi çok seviremmm
isarkadasimin lafi aklima geldi diyorki aylik ayni regl gibi geliyor 3-7 gün sonra bitiyorOooo maaş mı dağıtıyonuz? Çalışırken en sevdiğim gündü maaş günleri, bugün yarın diye umut edip sonra kavuşuncada ne çabuk bitti diye üzülürdüm. Ahh ahh eskide kaldı. Benimkine diyorum bana maaş bağla diye yok anacım vermiyo karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz be yaaw. Allah kolaylıklar versin cnm.
sanmiyorum ki canim :44:nasilsiniz kizlar bisey sorcam bana dogumda hastanede hep hafif asitli su icirdiler simdi ben yine aldim onlardan bi zarari olurmu kilo verimi icin
sagligin icin caniminici napcan kesin bende de var birseyler bi gitebilsem su doktora ama ayakklarim hep baska yöne götürüyor benibugün okadar işin arasında 1 hafta önce yaptırdığım tahlillleri doktoruma göstermeye gittim. demir eksikliği devam hala hap verdi tekrar işallah iştahımı açmaz sıkıldım ya düzelemedi 1 senedir. mafetti beni bide b12 eksikliği çıktı moralim bozuldu:26:ilaç ilaç ilaç nereye kadar ya sabırrr:18::18:
kiz tugba senin yüzünden az kalsin alintilarim gitiyordunbakın kendimden alıntı yaptııımm beni bilmeyenlerde bilsiinalıştım tepkilere kızmanıza bile,,ama napiyim huyum kurusun çok seviyorum kendimii alıntı yaptığım şeyide daha demin başka biyere yazdım resim bol nasılsa dimii
eklenti olarak çıkmış pööff,,işiniz yoksa bakın tek tek
varsa bi cözüm banada süyle bende de harita vartuğba kilolar süper gitmiş seninki darısı benim başıma.normal doğummmu yaptın sen??bende sezeryandan kalma koca sarkık bol çatlaklı göbek var.napacaksam.hadi kilo verdim diyelim ya çatlakları napacam???
lütfen tugbacim catlaklarima laf etme
yaa çatlakları ne dert ediyosun boşveer,,çaresi yok ya onların ben alıştım gözümede hiç batmıyo,ama bazı insanların karnı baya bii,,çatlamış oluyoo heryeri bidee,işte öyleysen bilemiycem zor bişey ama napıcaksın
biliyorum canımda,,öyle bi yazmışınkiii
çok sevindim canımyaa,,ee ilk görüşte nolduu,,naptınız anlat bakem
mywish sevdiceğine kavuştunmu seni çıtır görünce şaşırdımı
yoğurt ile sütün bu denli önemi ne ki canım diyette? :26:
evet vermek sarrtt
fistik olmussun fistik
evet canım bende edirne.. uzunköprüden .. ya şu internet nelere kadiir ..nerelerden insanlar birbirlerimize arkadaşlık ediyoruz bu arada adım gonca tanıştığımıza memnun oldum ..
kolay gelsin canimşimdi biraz çalışmam lazım kısçelerr erken biterse uqrarım yine
İyi akşamlarr Tuğbaa
Senden benden başka kimse kalmamış buralarda..
iyi aksamlar canimiyi akşamlar kızlar
Yok görüşemedik maalesef aksilikler çıktı. :)
Tok tutuyor + yağ yakımında rol oynuyor bildiğim kadarıyla.
Teşekkür ederim Suzicim cidden begendinmi
bak sacindan sürüklettidirme beni aaabegenmesem hic laf etmem cok yakismis gercekden cok begendim
canım bu kepekli ekmeğin yerine diğer ekmeleri denesen inan çok daha iyi edersin,,hiç bi farkı yok tadının..ama kepekli ekmek beyaz ekmekten az kalorili değilmiş vede kansızlık yapma problemi var..oyüzden diğerlerini denemelisin,,akşamdan sonra meyve yenmesi taraftarı değilim ben,,duyduklarım doğrultusunda tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum cidden akşamki yediğimiz meyvelerin yarardan çok zararı var kilo konusunda bilgin olsun,,,bende hiç bitki çayı vede içtiğin su miktarını göremedim menündeee,,geri kalanlar güzel
senacım canım sağol yorumların için her hafta yediğim ekmeğpi değiştiriyorum geçen hafta buğdaylıydı ondan önceki hafta çavdarlı akşamları meyve yenmesiyle ilgili ilk kez yorum yapıldı aslında hep yazıyorum ama demekki gözden kaçmış bundan sonra dikkat ederim uyarın için sağol cnm .adaçyı içmiştim unutmuşum yazmayı 2 2.5vlt su
yoğurt ile sütün bu denli önemi ne ki canım diyette? :26:
mywish senin fotolarını görüp azimlendim yahu ne güzel kilo vermişsin sen öyle maşallahh
boyun kaç canım senin
Teşekkür ederim canım :)
Darısı hepiciğimizee inş.
Boyum 1.58[/
cnım bende şimdi onlara baktım çok güzel azmin elinden ne kurtulur ki.... aslında çok ta kilon kalmamış ama 5-6 kilo daha versen tadından yenmez süper olur doğrusu inş. bende vericem boy 1.53 baya kilo vermem lazım anlıycan
cnım bende şimdi onlara baktım çok güzel azmin elinden ne kurtulur ki.... aslında çok ta kilon kalmamış ama 5-6 kilo daha versen tadından yenmez süper olur doğrusu inş. bende vericem boy 1.53 baya kilo vermem lazım anlıycan
allah iyiliğini versin kusura bakmada ölüyodum gülmekten,,çok üzgünümkiz tugba senin yüzünden az kalsin alintilarim gitiyordunresimleri acayim derken pc takildi ikiye bi 3-4 tanesine baka bildim ancak korkumdan :18:bilgisayar bile cazipene dayanamadi ama cocuklarin cok tatli masallah ya insanin isirasi geliyor :116:
varsa bi cözüm banada süyle bende de harita vardünya haritasi
lütfen tugbacim catlaklarima laf etme
canım adım tuğba benim,,sena kaptanımızın ismi,,erginsena nicklisenacım canım sağol yorumların için her hafta yediğim ekmeğpi değiştiriyorum geçen hafta buğdaylıydı ondan önceki hafta çavdarlı akşamları meyve yenmesiyle ilgili ilk kez yorum yapıldı aslında hep yazıyorum ama demekki gözden kaçmış bundan sonra dikkat ederim uyarın için sağol cnm .adaçyı içmiştim unutmuşum yazmayı 2 2.5vlt su
iyi akşamlar tuğba karın çatlaklarından bahsetmişsiniz .. resimlerdede belli oluyor zaten ama sen benim göbeği görsen .... yağ yok ama aynı sönmüş balon gibi ikizlerin doğumundan sonra buruş buruş kaldı .. yakında göbişin ve basenlerin fotoğraflarını koyucam oğluma söylüyorum bi türlü çektiremiorum resimleri .. inşlh bir gün 60 kiloya düşersem karşılaştırma yaparım ..önce ...sonra diye
iyi akşamlar kızlar uzun süre giremedim..
bugün arkadaş ziyaretim vardı öğlen yemeğimi yeyip oraya tok gittim ama 2 saat sonra bişiler yedim malesef ama yazayımda bakın çokmu oldu neee..
kahvaltı
2küçük rulo çavdardan tost
ara...
1küçük elma
öğlen
4-5 kaşık nohut yemeği
küçük kase yoğurt
ara..
yarım dilim pasta
1küçük poğaça yani kurabiye kadar
3-4 dilim küçük doğranmış kabak tatlısı işte bu süperdi şekeri azdı
akşam...yok..
sinemaya gittik arkdaşlarla eşlerimizde vardı..şimidede çay içiyorum yatmdan yeşil çay içeyim bugün hiç içmedim ..
spor hala yok biraz yapayım barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?