70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bide bizde boy da yok düşün.
O yüzden kilo vermek şarrrtt
Bu akşam görüşcez canım aksilik olmazsa.

evet vermek sarrtt
fistik olmussun fistik
Evet yaa izinliyken iyiydi özlüyoruz
burda noel baba tatili gelir yakinda:44: sizde calisirken ben evde oldugumdan yazisabilirim
Ortili sisteme gecmişsiniz :)
Herkese basarılar kızlar ..
tekrar aramiza geldigine sevindim canim

canim ben bi yerde okudum herkes kendine göre neyin dogru olup olmadigini bulmasi lazimmis :26: ondan sonrada ama vazgecmeyip yani 1 hafta sonra olmuyor diye birakmiycakmis:26:
gecmıs olsun canım hersey üst üste gelıyo sız de de bı sadaka verın bence
sagol arzucum
benimde cok dökülüyor bende doktora gitmem lazim ama hep bugün yarin diye atlatip duruyorum yakinda sacsin kalacam
charmcim bugün olmadi yarin diye bende gecistiriyorum ama mutlu da deyilim
hadi yeseydin neysede bilmiyorum ki canim belki regl gelmediginden durakladi reglin bitince birden atacaksindir :44:
:120: bu sirkeyi nasil iciyorsunuz anlamadim kokusuna bile dayanamiyorum :44:
geçmişolsun balımmmm.
sagol canimcim
isallah kötü birsey yoktur pelincim ya

canım geçmiş olsun...
sagol canim benim
yok ortim ben seni bırakmam!

ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.
allah allah niye böyle oldun ki :44: kendinmi yapiyorsun yoksa kendiliginden mi geliyor :26:
ay sen ne tatlisin böyle gel bende seni öpeyim

malesef hayat bize bazi seyleri vermiyor olmuyor nasip kismet diyoruz bazen bende kendi kendime diyorum niye ben sonra korkuyorum isyan etmekden yine sükür diyorum sonra birsey oluyor cok mutlu oluyorum diyorum allahin sevdigi kuluymusum ki bana böyle oldu diye ne bileyim pelincim belki hayirlisi böyle bilemiyorum belki beklemedigin bi zamanda gelir nasipin canimcim bende mesela belediye ye torpillen girdim önceden satis yerinde calisiyordum hergün ayakda eve geliyordum yorgun bitkin yasli alman karisi araci oldu beni iceriye soktu ilk hafta beni öyle ezdiler öyle ezdiler ki cok agladim 1 haftadan istifami vermeye girdim cef kadinin yanina o da yok olmaz dedi öylelikle 10 seneden beri memur olarak calisiyorum ama cok deyisik geldi belediye de herkes herkese üsten bakiyor özel de böyle deyildin cok calisiyordum ama kafam rahatdin hakkinda hayirlisi canim isallah
Sen gececi biz gündüzcü
2si1 arada olmasmi kahve canim cektide
ay ne güldüm cok yasa emi ben gizli gizli saliyorum kimse yokken gecen wc ye gittim gaz salacam isarkadaslardan biri geldi geri sIkdIm cikmasin diye benim hamilelikden sonra gaz salmam cogaldi sankim önceden yok denilcek kadar azdin yada kilodanmi acaba :44:
tugbacim iyi bak seninki erken geliyor benimki ya gec gelir yada 1-2ay gözükmüyo

hosgeldin
nerdesin bakem sen ortilerim kaciyor diye kaca bilcegini saniyorsan yaniliyorsun
isarkadasimin lafi aklima geldi diyorki aylik ayni regl gibi geliyor 3-7 gün sonra bitiyor
nasilsiniz kizlar bisey sorcam bana dogumda hastanede hep hafif asitli su icirdiler simdi ben yine aldim onlardan bi zarari olurmu kilo verimi icin
sanmiyorum ki canim :44:
sagligin icin caniminici napcan kesin bende de var birseyler bi gitebilsem su doktora ama ayakklarim hep baska yöne götürüyor beni
kiz tugba senin yüzünden az kalsin alintilarim gitiyordun resimleri acayim derken pc takildi ikiye bi 3-4 tanesine baka bildim ancak korkumdan :18:bilgisayar bile cazipene dayanamadi ama cocuklarin cok tatli masallah ya insanin isirasi geliyor :116:
tuğba kilolar süper gitmiş seninki darısı benim başıma.normal doğummmu yaptın sen??bende sezeryandan kalma koca sarkık bol çatlaklı göbek var.napacaksam.hadi kilo verdim diyelim ya çatlakları napacam???
varsa bi cözüm banada süyle bende de harita var dünya haritasi
lütfen tugbacim catlaklarima laf etme

biliyorum canımda,,öyle bi yazmışınkiii
çok sevindim canımyaa,,ee ilk görüşte nolduu,,naptınız anlat bakem

mywish sevdiceğine kavuştunmu seni çıtır görünce şaşırdımı

Yok görüşemedik maalesef aksilikler çıktı. :)

yoğurt ile sütün bu denli önemi ne ki canım diyette? :26:

Tok tutuyor + yağ yakımında rol oynuyor bildiğim kadarıyla.

evet vermek sarrtt
fistik olmussun fistik

Teşekkür ederim Suzicim cidden begendinmi

mywish senin fotolarını görüp azimlendim yahu ne güzel kilo vermişsin sen öyle maşallahh

boyun kaç canım senin

arkadaşlar sizinle de paylaşım; Çünkü yeterli oranda kalsiyum tüketmek, vücuttaki yağların çözülmesini sağlayıp, yeni yağ birikmesini önlüyor.
muş yoğurt ve sütün diyetteki rolünü araştırıyorken rastladım..

yoğurt ile sütün bu denli önemi ne ki canım diyette? :26:

süt kalsiyum alımımız için gerekli ve kalsiyum yoğurttata var bunlar yağ yakımını sağlıyo,,sağlıklı olmamızı sağlıyo,,yaptığımız diyet değil canım sağlıklı beslenme baştan onu belirteyim,,biz bu şekilde kilo verdik burda...her öğünde bulundurursak çok iyi olur,,ayran olarakta tüketilebilir,,önemi bu yani

Son düzenleme:
iyi akşamlar tuğba karın çatlaklarından bahsetmişsiniz .. resimlerdede belli oluyor zaten ama sen benim göbeği görsen .... yağ yok ama aynı sönmüş balon gibi ikizlerin doğumundan sonra buruş buruş kaldı .. yakında göbişin ve basenlerin fotoğraflarını koyucam oğluma söylüyorum bi türlü çektiremiorum resimleri .. inşlh bir gün 60 kiloya düşersem karşılaştırma yaparım ..önce ...sonra diye

10 kilo falan versem anca kendime gelicem.
Teşekkür ederim evet azimli ve sabırlı olmak gerek. :)

allah iyiliğini versin kusura bakmada ölüyodum gülmekten,,çok üzgünüm
canım adım tuğba benim,,sena kaptanımızın ismi,,erginsena nickli
adaçayıda içebilirsinde,,metabolizmamızın hızlı çalışmasını sağlamak adına yeşil çay var onu 2 bardak mutlaka içelim,,form çayları var,,biberiye çayı içiyorum oda acayip yararlıymış yağ yakımındaa

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar uzun süre giremedim..
bugün arkadaş ziyaretim vardı öğlen yemeğimi yeyip oraya tok gittim ama 2 saat sonra bişiler yedim malesef ama yazayımda bakın çokmu oldu neee..
kahvaltı
2küçük rulo çavdardan tost
ara...
1küçük elma
öğlen
4-5 kaşık nohut yemeği
küçük kase yoğurt
ara..
yarım dilim pasta
1küçük poğaça yani kurabiye kadar
3-4 dilim küçük doğranmış kabak tatlısı işte bu süperdi şekeri azdı
akşam...yok..
sinemaya gittik arkdaşlarla eşlerimizde vardı..şimidede çay içiyorum yatmdan yeşil çay içeyim bugün hiç içmedim ..
spor hala yok biraz yapayım barii

eveeet öncelikle iyi akşamlar canım benim
öncelikle bazen gittiğimiz yerlerde istemediğimiz şeyleri yemek zorunda kalabiliyoruz,,oyüzden bugünkünüde öyle sayarsak,menünde öyle aman aman niye yedin onu diyecek bişey yok rahat ol,,hergün yemiyoruzki dimiama akşam bari çorba içseydin,,aç aç acıkmayasın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…