70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugbacim resimlerini gordum simdi sahaneler ya cocuklarin cok tatli masallah ve sen hic ikitane dogum yapmis gibi durmuyosunbi masaallahda sana

iyi aksamlar kizlarr nasilsinizzz
uzun zamandir giremiyorum suan nobetteyim menumu bikac gundur paylasamiyorum ama dikkat ediyorum :))

ortimmm bikac gundur yokum ama merak etme biyere gitmedim burdayim cumaya az kaldi ben dikkat ediyorum sen ne alemdesin

GEÇEN YIL ALINAN VE HİÇ KULLANILMAYAN MEKİK ALETİNİ TAŞINDIĞIM VE YER OLMADIĞI İÇİN EŞYALARI ELDEN ÇIKARTTIĞIMDAN SATIYORUM iletişim için mesaj atarsanız sevınırım istanbul avcılarda oturuyorum 30 tlye satıyorum

kolay gelsin canim gel ben sana kahve yapayim hüpletelim

bende burdayim gecmisde takili kalmisdim

iyi aksamlar canim
teşekkür ederim suzancımm bir yoruqunluk kahvesi içebilirim ellerinden

iyigecelr dilemek için girdim fıstıklarrr tatlı rüyalarrr

kılavuz

aşkımm yine yoklardasınn

tugbacim resimlerini gordum simdi sahaneler ya cocuklarin cok tatli masallah ve sen hic ikitane dogum yapmis gibi durmuyosunbi masaallahda sana

teşekkür ederim canım,,evet kimse inanmıyo çocuk doğurduğuma ve bu beni dahada motive ediyo darısı başlarınıza inşallah,,

herkese iyi geceler menümü yazayım
sabah
1elma
öğlen
1kase çorba
salata
ara
1elma
5diyet bisküvi
akşam
1küçük boy balık
sal ata
2bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara
orta şekerli kahve
spor yok ama temizlik yaptm

trendy21 canım ben yarın gönderebilirim bu arada mesaj hakkım olmadığı için mesaj yazamıyorum ben mail adresini özelden at istersen eklıyım seni ordan konuşuruz

slm kizlar nehabersiniz nasil gidiyor insalah bu hafta topikce eksileri goruruz hayden bakalim kolay gelsin hepiciginize iyi geceler
ah mywhisss gozun aydin insalah yarin bulusursunuz eminim cok yakininda olupta gorememen daha zor gelmistir....

canım,,sabah niye elmayla geçiştirdin,,birde neden akşam yemekten sonra kahve hemde şekerli olmamış canım,,en önemli öğünü atlamışsın kahvaltı etmemişsinn,,hiç bitki çayı içmemişsin,,günde 2 bardak yeşil çay öneriliyo,,yoğurt ayran tüket,,içtiğin su miktarıda 2.5-3 lt olsun,,yazmamışsın gerçide öyle işte dikkat et bunlaraa

trendy21 canım ben yarın gönderebilirim bu arada mesaj hakkım olmadığı için mesaj yazamıyorum ben mail adresini özelden at istersen eklıyım seni ordan konuşuruz

yolladım canım

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrrr
kahvaltı yapıp kurs saatine kadar fatura giricem sonra kursa kurstan çıkınca kızımın okuluna gidicem sonrada şu saçma sapan kaldırım parasını yatırıcam..eve gelmem keç olur bilmiyorum...görüşürüzzz

dilekcim gözünaydın bebeqimm askerimiz gelmiş hadi biran önce görüşün seni görünce ne dicek çok merak ediyorum ayy heyecanlandım birden

slm kizlar nehabersiniz nasil gidiyor insalah bu hafta topikce eksileri goruruz hayden bakalim kolay gelsin hepiciginize iyi geceler
ah mywhisss gozun aydin insalah yarin bulusursunuz eminim cok yakininda olupta gorememen daha zor gelmistir....

Teşekkürler abla :)
Evet zor geldi ama napalım kısmet görüşemeyince olmuyor işte.. :)

Günaydın kaptan
Bu gidişle görüşemicez sanırım.
Kolay gelsinn sana

günaydın çıtırımm gel yardım edem sana faturalarda

cnm bak moral bozuyodun ama gördün mü ne kadar fark var cnm süper gidiyosun gözün aydın cnm asker gelmiş

Günaydınn kızlarr!
Dİlek'çim gerçekten çok bariz bir fark var!
süpersin cnm ha gayret devam!

günaydın cnmm

günaydın herkeseeeee bu aralar sık giremiyorum yeni gelenlerde var çok güzel olmuş topiğimizzz hastayım evdeyimm doktora gitcem kahvaltı yapıyımm

arada uğrayıp yazıları okumak bile motive ediyor tartıda iyi gidiyo şimdilik anladım ki akşam 6 dan sonra yimicen anacım bide su süper oluyo ama gelde uygula ama uygulucaz yaptım olacak başarcazz öptüm kızlar kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…