teşekkür ederim suzancımm bir yoruqunluk kahvesi içebilirim ellerindenkolay gelsin canimgel ben sana kahve yapayim hüpletelim
bende burdayim gecmisde takili kalmisdim
iyi aksamlar canim
tugbacim resimlerini gordum simdi sahaneler ya cocuklarin cok tatli masallah ve sen hic ikitane dogum yapmis gibi durmuyosunbi masaallahda sana
teşekkür ederim suzancımm bir yoruqunluk kahvesi içebilirim ellerinden
iyigecelr dilemek için girdim fıstıklarrr tatlı rüyalarrr
kılavuz
aşkımm yine yoklardasınn
herkese iyi geceler menümü yazayım
sabah
1elma
öğlen
1kase çorba
salata
ara
1elma
5diyet bisküvi
akşam
1küçük boy balık
sal ata
2bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara
orta şekerli kahve
spor yok ama temizlik yaptm
trendy21 canım ben yarın gönderebilirim bu arada mesaj hakkım olmadığı için mesaj yazamıyorum ben mail adresini özelden at istersen eklıyım seni ordan konuşuruz
ekledim cnm
slm kizlar nehabersiniz nasil gidiyor insalah bu hafta topikce eksileri goruruz hayden bakalim kolay gelsin hepiciginize iyi geceler
ah mywhisss gozun aydin insalah yarin bulusursunuz eminim cok yakininda olupta gorememen daha zor gelmistir....
günaydın fıstıklarrrrrr
kahvaltı yapıp kurs saatine kadar fatura giricem sonra kursa kurstan çıkınca kızımın okuluna gidicem sonrada şu saçma sapan kaldırım parasını yatırıcam..eve gelmem keç olur bilmiyorum...görüşürüzzz
dilekcim gözünaydın bebeqimm askerimiz gelmişhadi biran önce görüşün seni görünce ne dicek çok merak ediyorum ayy heyecanlandım birden
günaydın fıstıklarrrrrr
kahvaltı yapıp kurs saatine kadar fatura giricem sonra kursa kurstan çıkınca kızımın okuluna gidicem sonrada şu saçma sapan kaldırım parasını yatırıcam..eve gelmem keç olur bilmiyorum...görüşürüzzz
dilekcim gözünaydın bebeqimm askerimiz gelmişhadi biran önce görüşün seni görünce ne dicek çok merak ediyorum ayy heyecanlandım birden
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
Günaydınn kızlarr!
Dİlek'çim gerçekten çok bariz bir fark var!
süpersin cnm ha gayret devam!
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?