Günaydınn kızlarr!
Dİlek'çim gerçekten çok bariz bir fark var!
süpersin cnm ha gayret devam!
günaydın çıtırımm gel yardım edem sana faturalarda
cnm bak moral bozuyodun ama gördün mü ne kadar fark var cnm süper gidiyosun gözün aydın cnm asker gelmiş
günaydın cnmm
süper olmuşsun maşallah
günaydın herkese:92:
Günaydın şeker.
Teşekkür ederimm.
Günaydın Muazzez abla.
Teşekkür ederim evet geldi. iNş. 61i de görürüm
Teşekkür ederimmm
ben de merakla buluşmanızı bekliyodummm
Yok görüşemedik maalesef aksilikler çıktı. :)
Tok tutuyor + yağ yakımında rol oynuyor bildiğim kadarıyla.
Teşekkür ederim Suzicim cidden begendinmi
günaydın balımmm..günaydın fıstıklarrrrrr
kahvaltı yapıp kurs saatine kadar fatura giricem sonra kursa kurstan çıkınca kızımın okuluna gidicem sonrada şu saçma sapan kaldırım parasını yatırıcam..eve gelmem keç olur bilmiyorum...görüşürüzzz
dilekcim gözünaydın bebeqimm askerimiz gelmişhadi biran önce görüşün seni görünce ne dicek çok merak ediyorum ayy heyecanlandım birden
süpersinnnGünaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
günaydın herkeseeeee bu aralar sık giremiyorum yeni gelenlerde var çok güzel olmuş topiğimizzz hastayım evdeyimm doktora gitcem kahvaltı yapıyımm
arada uğrayıp yazıları okumak bile motive ediyor tartıda iyi gidiyo şimdilik anladım ki akşam 6 dan sonra yimicen anacım bide su süper oluyo ama gelde uygula ama uygulucaz yaptım olacak başarcazz öptüm kızlar kib
Günaydın kızçelergeçmişe bakıp işleri toparlayayım geliyorum
Dilekcim harika gözüküyorsun öyle dediğine bakmayın. Valla dün hele imrenerek baktım ve yine gaza geldim :)
herkese günaydınnnn.dersim boş okuldan bi bakayım size dedimmm.herkesler iyidir inşşşş...
herkese günaydın işten anca günaydın diyebildim öpüyorum tüm zayıflamak için çabalayanları
noldukine ben yapabiliyom bak bi geldim forumu kitledim yaaaa bu sferde
nasilsiniz kizlar bisey sorcam bana dogumda hastanede hep hafif asitli su icirdiler simdi ben yine aldim onlardan bi zarari olurmu kilo verimi icin
bugün okadar işin arasında 1 hafta önce yaptırdığım tahlillleri doktoruma göstermeye gittim. demir eksikliği devam hala hap verdi tekrar işallah iştahımı açmaz sıkıldım ya düzelemedi 1 senedir. mafetti beni bide b12 eksikliği çıktı moralim bozuldu:26:ilaç ilaç ilaç nereye kadar ya sabırrr:18::18:
bakın kendimden alıntı yaptııımm beni bilmeyenlerde bilsiinalıştım tepkilere kızmanıza bile,,ama napiyim huyum kurusun çok seviyorum kendimii alıntı yaptığım şeyide daha demin başka biyere yazdım resim bol nasılsa dimii
eklenti olarak çıkmış pööff,,işiniz yoksa bakın tek tek
nafım nafım canım nafımmm bugğn gün vardıbil bakalım ne oldu
burda noel baba tatili gelir yakinda:44: sizde calisirken ben evde oldugumdan yazisabilirim
ay sen ne tatlisin böyle gel bende seni öpeyim
2si1 arada olmasmikahve canim cektide
ay ne güldüm cok yasa emi ben gizli gizli saliyorum kimse yokken gecen wc ye gittim gaz salacam isarkadaslardan biri geldi geri sIkdIm cikmasin diye benim hamilelikden sonra gaz salmam cogaldi sankim önceden yok denilcek kadar azdin yada kilodanmi acaba :44:
günaydın fıstıklarrrrrr
kahvaltı yapıp kurs saatine kadar fatura giricem sonra kursa kurstan çıkınca kızımın okuluna gidicem sonrada şu saçma sapan kaldırım parasını yatırıcam..eve gelmem keç olur bilmiyorum...görüşürüzzz
dilekcim gözünaydın bebeqimm askerimiz gelmişhadi biran önce görüşün seni görünce ne dicek çok merak ediyorum ayy heyecanlandım birden
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
günaydın herkeseeeee bu aralar sık giremiyorum yeni gelenlerde var çok güzel olmuş topiğimizzz hastayım evdeyimm doktora gitcem kahvaltı yapıyımm
arada uğrayıp yazıları okumak bile motive ediyor tartıda iyi gidiyo şimdilik anladım ki akşam 6 dan sonra yimicen anacım bide su süper oluyo ama gelde uygula ama uygulucaz yaptım olacak başarcazz öptüm kızlar kib
Günaydın kızlarr,
Dün kü yediklerimi paylaşayım sizinle;
Sabah ; 1 dilim ekmek, peynir ,1 yumurta, az şekerli çay
Form çayı
Form çayı
Öğlen ; Bir tane baget, salata, 1 tane mercimek köftesi
Form çayı
Akşam ; Domates çorbası, mantar sote, 3 kaşık yoğurt , bir kase aşurecik :)
Form çayı
Bu sabahta 2 dilim çavdar ekmeği, yarım yumurta, peynir, kaşar peyniri
Şimdi form çayımı yudumluyorum :)))
ben de merakla buluşmanızı bekliyodummm(((neyse nasip artık...
günaydın balımmm..
süpersinnn
herkese günaydınnnn.dersim boş okuldan bi bakayım size dedimmm.herkesler iyidir inşşşş...
herkese günaydın işten anca günaydın diyebildim öpüyorum tüm zayıflamak için çabalayanları
Günaydın cnm noldu kardeşinin durumu :26:
Günaydın tatlımo kadar form çayı iyi değil bence ya :26: form çayı derken ne içiyosun :26:
canım bizde zayıflıycaz merak etme sabret birazdaha bende o taytlardan gşiymek istiyom ama bi basenle popo var bende fıçı gibi oluyom o yüzden zayılayınca gidi palcam kendime tayt ....anlat tabi canım rahatla strese gerek yok sabırla yavaş ama emin bi şekilde kilolardan kurtıulcaz hemde geri almıycaz bizzzzzzzzBen depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Pöff daha canım neler istiyo da söylemeyeyim :18::18:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
O insansa ben neyim diyom kendime :44: yok bu fazla oldu
ama şuan bi göbeğim var inanamazsınızo profilimdeki fotoğrafı unutun
Bende canı sıkıldığında sinirlendiğinde yemek yemeyenlerden olmak istiyorumm
Anlattım rahatladım sanırsam :44:
Süpersinnnnnnnnnnn harikasınn budurr
Ben depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
valla daha hbr yok canım, bugun hastaneyı arıycaktı sonucu cıkmıssa hem almaya hem de doktorla gorusmeye gıdıcekti, aramadı daha ben de uyuyodur belkı dıye aramıyroum, ondan haber beklıyorum
bide hariden form çayını ben de mrk ettım, 5i 1yerde tarzı bişimi içiyo acaba yoksa form çayımııı :26:
canım bizde zayıflıycaz merak etme sabret birazdaha bende o taytlardan gşiymek istiyom ama bi basenle popo var bende fıçı gibi oluyom o yüzden zayılayınca gidi palcam kendime tayt ....anlat tabi canım rahatla strese gerek yok sabırla yavaş ama emin bi şekilde kilolardan kurtıulcaz hemde geri almıycaz bizzzzzzzz
Önce bi gülüyimm
Kurban da keserler he
Valla aynı duygular bendede mevcut olduğu için yardımcı olamıycam sanırım.
Amaa amaaa yemeyelim yaa mutsuzlugumuz cuma günü katlanmasın.
Önce alıntı yapamadım sonra kitlendi kk bende çıktım valla
Asitli su ne ki canım :26:
Et, balık , yumurtanın özellikle sarısı , keçi boynuzu , kuru üzüm, ıhlamur vs tüketmen lazım canımilaç içmekten iyidir :26: geçmiş olsun
Göbüşe bakkmaşallah cnm
Bende gün modundayımm ablaacımmmnapicükk bilmiyorum :26: sen bana kızcaksın ama bi şok diyet felan mı yapsak 3-5 gün
İnşallah canımo senin tatlılığın öp öp
2si1 arada da olurhem şekersiz nasılsa
Hamilelikte de çok oluyomuş gaz problemiama senin anlatışına koptum
Günaydın ablaların gülüükolay gelsin baya yoğun geçecek bugün sanırım
Süpersinnnnnnnnnnn harikasınn budurr
Günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
Günaydın cnm noldu kardeşinin durumu :26:
Günaydın tatlımo kadar form çayı iyi değil bence ya :26: form çayı derken ne içiyosun :26:
Bende gülüyom valla ağlancak halime
Diyorum bu son başka yemicem dikkat edicem ama yok bu karar bir sonraki öğünde bozuluyo :26:
Ben depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Önce bi gülüyimm
Kurban da keserler he
Valla aynı duygular bendede mevcut olduğu için yardımcı olamıycam sanırım.
Amaa amaaa yemeyelim yaa mutsuzlugumuz cuma günü katlanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?