70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçeler geçmişe bakıp işleri toparlayayım geliyorum
günaydın fıstıkk..hayırdır neişi topluyonn:26:

günaydın herkese:92:
günaydın pelincim..naptınız ya kızkardeşin nasıl:26:kanlı idrarı kendimi gördü yoksa benim gibi tahlildemi çıktı?umarım kötü bişey çıkmaz canım..üşütmeden olabilri biz çok dikkat etmeliyiz yani kadınlar ayaklar çok önemli ben bile anca attım iltihabı çok zor o acırabbim kimseye yaşatmasın dermansız dertte vermesin...

Duygusal açlığımı bende tatlılarla kandırayım diyorum ama yok ıhh.
Napsak bilemedim ki şimdi.

yapma hem sevdicek görene kadar 500 gr daha gitmiş olur değilmii:13:
noldu seni yine stresemi soktu haa annesinden ayrılıp senle görüşmüyomu yoksa cins eniştee

Evet koyvermek yok.
Hadi bitki çaylarımızı sallayıp içelim.
Belki sinirimizide yatıştırır.
Bu arada Pelün Liptonun kiraz saplı form çayını almış şefim tadı çok hoşuma gitti.
Diğerlerinden ayrı olarak acai ve kiraz aroması var tadı çok güzel.

yapma hem sevdicek görene kadar 500 gr daha gitmiş olur değilmii:13:
noldu seni yine stresemi soktu haa annesinden ayrılıp senle görüşmüyomu yoksa cins eniştee

Günaydın kdrr
Aynen yazdıgın gibi şekerim:)

biraz geç oldu ama günaydın herkese. ya fotolar harika tekrar tekrar tebrikler.
bu arada ben hala spor+ rejime rağmen artıdayım biri bana zayıflamama büyüsü falan mı yaptı anlamadım
hocaya gidip okutam kendimi eriyip iğne ipliğe dönerim belki

dukan eşimde işe yaradı ama bıraktı tabi:))

Öyle bi dua varsa bende istiyorum.
Günaydın bide
Teşekkür ederim sende 2-3 ay sonra böyle resimler koyarsın inş.

ya tahmin ettim nolcek erkek milleit öyle bizim gözümüz daha kara ama onlarda bir anakuzussu olma modu
sende sıkma canını ne zamna keyif olursa napıcan cins grubundan bir nefer işte

aylardır burdayım bitek bun u düşünmedim hatta uzun süredir aynı kiloda kaldım ama biri bedduamı etti dedim ama hoca aklıma gelmediiisabret bakalımşimdi taktın ya naparsan yap beyninden atamadıkça veremiyroum dedikçe artıya devam olucak gör de bak

kendısı gördü canım onun üzerine doktora gıttı :26: şimdi aradı gıtmıs hastaneye, enfeksıyon varmış, bol su iç kasıklarını ayaklarını sıcak tut demiş doktor, kötü bişi yok, yarın da ultrasona gireceksin inş onda da temiz çıkar hersey demiş sonuclarını adlı, bıde işyerındeki doktorlarına gösterecek bugun, bı de sevk alması laım ondan cunku ultrason randevusu mesaı saatlerıne denk gelıo:26:

inş o da atlatır hemencık, agrısı sızısı cok oluyo :26:

ben maydonozlu form cayını merak eıdyorum aslında ama ınatla gıttgım hıcbı markette gormedım acainin tadını hıc bılmıyorum ki, kiraz guzel ama:26: ben mısırpüskullu form cayı almıstım en son o duruyo hala kırk yılda bı ıctıgım ıcın, oda boyle ıhlamur gıbı cay poşetinde bıraz akışkan bısı oluo :26:

bı de bıde şeyyyy ben dayanamadım dün akşam kocişi aktara sürükledimmmmmmmmm

Yeni dediğim liptonun kiraz saplı çayında form çayında olan her bitki var ekstra acai ve kiraz aroması var.
Tadı kirazlı tofitalar olur ya onun gibi kokusu falan.
Kesinlikle mide bulandırıcı değil.

Ablam almıştı mısır püsküllü çok kötü tadı ben içmedim bi daha.
Sanki tencerede mısır kaynatmışsında o suyu içer gibi ıyk.

Bide kocan senin aklına uymaz diyodum ama uydurmuşsun anlaşılan.
Bak midem hassas diyosun zaten yapma şöyle şeyler zararı büyük olabilir.
Mide bu çöp kovası değil.

ya tahmin ettim nolcek erkek milleit öyle bizim gözümüz daha kara ama onlarda bir anakuzussu olma modu
sende sıkma canını ne zamna keyif olursa napıcan cins grubundan bir nefer işte

Kesinlikle bizim gözümüz daha kara.

pelin sevindim canım inş.ultraondada bişey çıkmaz bende röntgen çekinmiştim...
ya hassas olunca dikkat etmek lazım bol su içsin bu çok önemli bide sıcak tutmak ahhh ahhh büyüklerimizin lafı bize masal geliyor hep..
çocukluktan beri ayaklarınızı sıcak tutun çocuğunuz olmaz derler ya(allah korusun bu sebep değildir de tabiki
yinede ayak ve sırt çok önemli kızlarr ayaklarınzıı sıcak tutun bebek isteyen anne adayları tamammı
ha ayrıca mısır püskülü aslında çok etkili idrar söktürüyor bdie ödem attırıyor aksine kokusu benim midemi bulandırmıyor bend eöyle herşey içemem ama enson bigün denedim aslında yapmak lazım ödem için...
mısır püskülğü,yeşilçay,kirazsapı,bikaç karanfil,bikaç dal maydanoz..
2su bardağı kaynamış suya atıp 5 dak.bekletip süzüp içtim gürkan kubilay demişti güya reglken hersabah yapıckatım tembelim işte tembelimdur püskülüm var yapayımda içeyim cumaya azkaldıı

canım bend euzun süre kullandım o ılacardan cok sukur su anda sıkıntım yok sana tavsıyem cayı cok ıcıyosan bıraz azalt inan cok etkısı var acık ıc ve mumkuns eyemeklerden en az 1 -2 saat sonra canım gecmıs olsun

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne calısıyosun dımı halen

gunaydın ancak yazabıldım nasılsınzı kızlar valla ben bu hafat ne kadar ıstesemde kılo veremıycem cunku bıa cayıbım agzımın ıcı boyle sızlıyo sankı bı tadsızlık var anlamadım heryerım agrıyo bı agrılık ustumde allah hayır getırsın dıyım.

dileeek hala bulusamadın mı kız meraktan catladık burda aaaa

Olsun sen yinede form çayını çok içme canım sena abla da günde bir kere form çayı iç fazla içme demişti bana yanlış hatırlamıyosam :26:

Duygusal açlığımı bende tatlılarla kandırayım diyorum ama yok ıhh.
Napsak bilemedim ki şimdi.

Bende bilmiyom zaten şuan çok sinirliyim iş yerine zıp zıp zıplıyorum olduğum yerde :122::122:

Ben koyverdim aslında şuan frenlemeye çalışıyorum kendimi yoksa cuma günü 73 kilo olarak gelicem buraya

Sabah sabah çekle yatmış sanki bizim ceyar onları işle çık filan diyo kafamı yedi onlarla uğraşıyorum canım sen nasılsın iyimisin

Varsa bende istiyom ondan

Çok geçmiş olsun canım

aktarda naptın ki :26:

Bende denicem bulursam anlattığına göre tadı güzel bişeye benziyo

pelincim gözünaydın bak bızım dedıgımız gıbı cıktı ıns ultasondada ıyı cıkar sonuclar gecmıs olsun tekrardan

ha bırde bu form cayları bı seftalılı kayısılı begenıyom ben dıgerlerını pek ıcemııyom ablamdan almıstım denemek ıcın kıraz saplı ıyy ıgrenc ıcınde tatlımsı bısey var acaılı de sankı boyle mentollu gıbı onu da ıcemedım ben bı yesılcay ıcecem yaa sankı hemen zayıflatıyo bunlar

günde bir kere firar yapsam birsey olmaz herhalde :26: naptiniz kizlar ne diycekdim hocaya mocaya gitmeyin sahte hoca olur zayif yapayim derken birde yuvarlak oluruz neyse kactim kolay gelsin size

bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...
amaaaa mercimek köftesi ve aşurecik gözümden kaçmadı heeeee
ah canım yaaa,,inanki hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri noluyosa artık...bende eskiden depresyonda olduğum zamanlar,,iştahım kaçardı su bile içemezdim..ama şimdilerde mutsuz olduğumda yiyesim geliyoo,,belkide eskiden girdiğim zamanlardaki kadar etkilemiyo mutsuzluk,,nede olsa 2 sağlıklı bebişim yanımdaa..kocam evine bana sadık bi insan birbirimizi deli gibi seviyoruz mutlu oluyoruz ya belkide ondan iştah patlaması oluyoo,,eskiden iştahım nedense hep aşk acılarından ötürü kaçardıı bilmem anlatabiliyormuyumşimdi eşimle kavga etsekte 5 dk sonra barışıyoz,,ee bende bunun şerefine hemen bişeyler yiyorum
bende bu son tekrardan başlıycam bak cidden diyorum,,bidahakine zaman gelince tamam tamam bu son hadi diyorum oooooofff
günde bir kere firar yapsam birsey olmaz herhalde :26: naptiniz kizlar ne diycekdim hocaya mocaya gitmeyin sahte hoca olur zayif yapayim derken birde yuvarlak oluruz neyse kactim kolay gelsin size

ben kahvaltı hazırlıycam daha eşim uyuyo gıcıkneyse hazırlayıpta öyle uyandırmamı ister genelde çok hoşuna gidiyo erkeklerin nedensee,,ama benim hiç hoşuma gitmiyyoola adaam bikerede kalk ben uyurken sen hazırlada çağır yaahastamı olmamız gerekiyo hazırlaman içinnn

Son düzenleme:
günaydın herkese, sabah yarım simitle okkalı bir kahvaltı yaptım. laboratuvarda zehirli maddelerle çalışıyoruz şimdi, bir miktar gaz soludum,ölüyorum mide bulantısından. öğle yemeğinde ayran içicem bir tek,kendi mayaladığım yoğurttan.

Günaydın Arzu ablaa.
Maalesef görüşemedik :)

Bende denicem bulursam anlattığına göre tadı güzel bişeye benziyo

Güzel tadı seversin bak sende

Kaçaakkkkk

bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...

Günaydın Trii trii triendyy
Hadi bakalım sen kahvaltınızı hazırla bi ara gelirsin. :)
İnş. 61i de görürüm bakalım kısmettt

Tarifi kaptım da kiraz sapım yok

Allah iyiliğini versin koptum

Hocanın da sahtesi bizi bulur

Benim için farketmiyo sanırım sevdiklerim yanımda diye teselli edemiyorum kendimi şuan :26: ne bulsam boğazıma sokasım var

Selam canım geçmiş olsun

dukan eşimde işe yaradı ama bıraktı tabi:))
dukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadım

Öyle bi dua varsa bende istiyorum.
Günaydın bide
Teşekkür ederim sende 2-3 ay sonra böyle resimler koyarsın inş.

hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...

Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 – Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 – Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 – Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .

ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay

herkesciklere merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir orti kız hamile olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…