Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
dilekcim süppersin öncedende baya tosunmuşun haa10 kiloda çok farketmiş artık mütevaziliği bırak dermişim ama biliyorum ya bizde beynimizdede şişmanlık olduğundan daha çok var diyoruz yetmez diyoruzzz aynada hala beğenemiyosun kendini
ahh ben çok takıntılıyım 5lerde bile kendimi şişman görürdüm ahan bu hale geldim korkulaırmla
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
günaydın fıstıkk..hayırdır neişi topluyonn:26:Günaydın kızçelergeçmişe bakıp işleri toparlayayım geliyorum
günaydın pelincim..naptınız ya kızkardeşin nasıl:26:kanlı idrarı kendimi gördü yoksa benim gibi tahlildemi çıktı?umarım kötü bişey çıkmaz canım..üşütmeden olabilri biz çok dikkat etmeliyiz yani kadınlar ayaklar çok önemli ben bile anca attım iltihabı çok zor o acıgünaydın herkese:92:
Duygusal açlığımı bende tatlılarla kandırayım diyorum ama yok ıhh.
Napsak bilemedim ki şimdi.
herkes bı depresıf herkesın ayrı bı derdı:26:
ben de Naf gıbı derdım hep, canı sıkıldıgında uzuldugunde stres oldugunda yemeden kesılenlerden olsam tığ gibi olurdum ben de diyeama ben ve bı cogumuz ınatla yemege saldıranlardanız:26:
ama mywishımınde dedıgı gıbı, cuma gunu mtsuzlugu ıkıye katlamanın alemi yok
sakın koyvermeyın valla, ben de tetıkteyım zaten bırı amaaaaaaaan dıye ipin ucunu bı gevsetse ben de slaıverıcemmmm o derece
yapma hem sevdicek görene kadar 500 gr daha gitmiş olur değilmii:13:
noldu seni yine stresemi soktu haa annesinden ayrılıp senle görüşmüyomu yoksa cins eniştee
Günaydın kızlar..
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
biraz geç oldu ama günaydın herkese. ya fotolar harika tekrar tekrar tebrikler.
bu arada ben hala spor+ rejime rağmen artıdayım biri bana zayıflamama büyüsü falan mı yaptı anlamadım
hocaya gidip okutam kendimi eriyip iğne ipliğe dönerim belki
bu arada ben hala spor+ rejime rağmen artıdayım biri bana zayıflamama büyüsü falan mı yaptı anlamadım
ya tahmin ettim nolcek erkek milleit öyle bizim gözümüz daha kara ama onlarda bir anakuzussu olma modu
Evet koyvermek yok.
Hadi bitki çaylarımızı sallayıp içelim.
Belki sinirimizide yatıştırır.
Bu arada Pelün Liptonun kiraz saplı form çayını almış şefim tadı çok hoşuma gitti.
Diğerlerinden ayrı olarak acai ve kiraz aroması var tadı çok güzel.
Günaydın kdrr
Aynen yazdıgın gibi şekerim:)
günaydın fıstıkk..hayırdır neişi topluyonn:26:
günaydın pelincim..naptınız ya kızkardeşin nasıl:26:kanlı idrarı kendimi gördü yoksa benim gibi tahlildemi çıktı?umarım kötü bişey çıkmaz canım..üşütmeden olabilri biz çok dikkat etmeliyiz yani kadınlar ayaklar çok önemli ben bile anca attım iltihabı çok zor o acırabbim kimseye yaşatmasın dermansız dertte vermesin...
Evet koyvermek yok.
Hadi bitki çaylarımızı sallayıp içelim.
Belki sinirimizide yatıştırır.
Bu arada Pelün Liptonun kiraz saplı form çayını almış şefim tadı çok hoşuma gitti.
Diğerlerinden ayrı olarak acai ve kiraz aroması var tadı çok güzel.
Günaydın kdrr
Aynen yazdıgın gibi şekerim:)
kendısı gördü canım onun üzerine doktora gıttı :26: şimdi aradı gıtmıs hastaneye, enfeksıyon varmış, bol su iç kasıklarını ayaklarını sıcak tut demiş doktor, kötü bişi yok, yarın da ultrasona gireceksin inş onda da temiz çıkar hersey demişsonuclarını adlı, bıde işyerındeki doktorlarına gösterecek bugun, bı de sevk alması laım ondan cunku ultrason randevusu mesaı saatlerıne denk gelıo:26:
inş o da atlatır hemencık, agrısı sızısı cok oluyo :26:
ben maydonozlu form cayını merak eıdyorum aslında ama ınatla gıttgım hıcbı markette gormedımacainin tadını hıc bılmıyorum ki, kiraz guzel ama:26: ben mısırpüskullu form cayı almıstım en son o duruyo hala kırk yılda bı ıctıgım ıcın, oda boyle ıhlamur gıbı cay poşetinde bıraz akışkan bısı oluo :26:
bı de bıde şeyyyy ben dayanamadım dün akşam kocişi aktara sürükledimmmmmmmmm
ya tahmin ettim nolcek erkek milleit öyle bizim gözümüz daha kara ama onlarda bir anakuzussu olma modu
sende sıkma canını ne zamna keyif olursa napıcan cins grubundan bir nefer işte
canım bend euzun süre kullandım o ılacardan cok sukur su anda sıkıntım yok sana tavsıyem cayı cok ıcıyosan bıraz azalt inan cok etkısı var acık ıc ve mumkuns eyemeklerden en az 1 -2 saat sonra canım gecmıs olsunbugün okadar işin arasında 1 hafta önce yaptırdığım tahlillleri doktoruma göstermeye gittim. demir eksikliği devam hala hap verdi tekrar işallah iştahımı açmaz sıkıldım ya düzelemedi 1 senedir. mafetti beni bide b12 eksikliği çıktı moralim bozuldu:26:ilaç ilaç ilaç nereye kadar ya sabırrr:18::18:
günaydın herkeseeeee bu aralar sık giremiyorum yeni gelenlerde var çok güzel olmuş topiğimizzz hastayım evdeyimm doktora gitcem kahvaltı yapıyımm
arada uğrayıp yazıları okumak bile motive ediyor tartıda iyi gidiyo şimdilik anladım ki akşam 6 dan sonra yimicen anacım bide su süper oluyo ama gelde uygula ama uygulucaz yaptım olacak başarcazz öptüm kızlar kib
Kahvaltıdan sonra maydanozlu yesil cay içiyorum canım diğerleri 7 otlu çay. Bu hafta Ctesi pazar kabızdım ondan bu kadar çok içtim. Yoksa günde 2-3 tane içiyorum en fazla. Şimdi biraz daha iyiyim düzene girdi sayılır problemim :)
Duygusal açlığımı bende tatlılarla kandırayım diyorum ama yok ıhh.
Napsak bilemedim ki şimdi.
herkes bı depresıf herkesın ayrı bı derdı:26:
ben de Naf gıbı derdım hep, canı sıkıldıgında uzuldugunde stres oldugunda yemeden kesılenlerden olsam tığ gibi olurdum ben de diyeama ben ve bı cogumuz ınatla yemege saldıranlardanız:26:
ama mywishımınde dedıgı gıbı, cuma gunu mtsuzlugu ıkıye katlamanın alemi yok
sakın koyvermeyın valla, ben de tetıkteyım zaten bırı amaaaaaaaan dıye ipin ucunu bı gevsetse ben de slaıverıcemmmm o derece
günaydın fıstıkk..hayırdır neişi topluyonn:26:
günaydın pelincim..naptınız ya kızkardeşin nasıl:26:kanlı idrarı kendimi gördü yoksa benim gibi tahlildemi çıktı?umarım kötü bişey çıkmaz canım..üşütmeden olabilri biz çok dikkat etmeliyiz yani kadınlar ayaklar çok önemli ben bile anca attım iltihabı çok zor o acırabbim kimseye yaşatmasın dermansız dertte vermesin...
kendısı gördü canım onun üzerine doktora gıttı :26: şimdi aradı gıtmıs hastaneye, enfeksıyon varmış, bol su iç kasıklarını ayaklarını sıcak tut demiş doktor, kötü bişi yok, yarın da ultrasona gireceksin inş onda da temiz çıkar hersey demişsonuclarını adlı, bıde işyerındeki doktorlarına gösterecek bugun, bı de sevk alması laım ondan cunku ultrason randevusu mesaı saatlerıne denk gelıo:26:
inş o da atlatır hemencık, agrısı sızısı cok oluyo :26:
ben maydonozlu form cayını merak eıdyorum aslında ama ınatla gıttgım hıcbı markette gormedımacainin tadını hıc bılmıyorum ki, kiraz guzel ama:26: ben mısırpüskullu form cayı almıstım en son o duruyo hala kırk yılda bı ıctıgım ıcın, oda boyle ıhlamur gıbı cay poşetinde bıraz akışkan bısı oluo :26:
bı de bıde şeyyyy ben dayanamadım dün akşam kocişi aktara sürükledimmmmmmmmm
Yeni dediğim liptonun kiraz saplı çayında form çayında olan her bitki var ekstra acai ve kiraz aroması var.
Tadı kirazlı tofitalar olur ya onun gibi kokusu falan.
Kesinlikle mide bulandırıcı değil.
Ablam almıştı mısır püsküllü çok kötü tadı ben içmedim bi daha.
Sanki tencerede mısır kaynatmışsında o suyu içer gibi ıyk.
Bide kocan senin aklına uymaz diyodum ama uydurmuşsun anlaşılan.
Bak midem hassas diyosun zaten yapma şöyle şeyler zararı büyük olabilir.
Mide bu çöp kovası değil.
Kesinlikle bizim gözümüz daha kara.
bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...Günaydın kızlar..
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
Günaydın kızlarr,
Dün kü yediklerimi paylaşayım sizinle;
Sabah ; 1 dilim ekmek, peynir ,1 yumurta, az şekerli çay
Form çayı
Form çayı
Öğlen ; Bir tane baget, salata, 1 tane mercimek köftesi
Form çayı
Akşam ; Domates çorbası, mantar sote, 3 kaşık yoğurt , bir kase aşurecik :)
Form çayı
Bu sabahta 2 dilim çavdar ekmeği, yarım yumurta, peynir, kaşar peyniri
Şimdi form çayımı yudumluyorum :)))
ah canım yaaa,,inanki hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri noluyosa artık...bende eskiden depresyonda olduğum zamanlar,,iştahım kaçardı su bile içemezdim..ama şimdilerde mutsuz olduğumda yiyesim geliyoo,,belkide eskiden girdiğim zamanlardaki kadar etkilemiyo mutsuzluk,,nede olsa 2 sağlıklı bebişim yanımdaa..kocam evine bana sadık bi insan birbirimizi deli gibi seviyoruz mutlu oluyoruz ya belkide ondan iştah patlaması oluyoo,,eskiden iştahım nedense hep aşk acılarından ötürü kaçardıı bilmem anlatabiliyormuyumBen depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Pöff daha canım neler istiyo da söylemeyeyim :18::18:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
O insansa ben neyim diyom kendime :44: yok bu fazla oldu
ama şuan bi göbeğim var inanamazsınızo profilimdeki fotoğrafı unutun
Bende canı sıkıldığında sinirlendiğinde yemek yemeyenlerden olmak istiyorumm
Anlattım rahatladım sanırsam :44:
Hayırlı haberlerle gelir inşallah
İnşallah ya valla umudumu kaybettim sanırım1 ver 3 al sıkıldım
Bende gülüyom valla ağlancak halime
Diyorum bu son başka yemicem dikkat edicem ama yok bu karar bir sonraki öğünde bozuluyo :26:
günde bir kere firar yapsam birsey olmaz herhalde :26: naptiniz kizlarne diycekdim hocaya mocaya gitmeyin sahte hoca olur zayif yapayim derken birde yuvarlak oluruz neyse kactim kolay gelsin size
gunaydın ancak yazabıldım nasılsınzı kızlar valla ben bu hafat ne kadar ıstesemde kılo veremıycem cunku bıa cayıbım agzımın ıcı boyle sızlıyo sankı bı tadsızlık var anlamadım heryerım agrıyo bı agrılık ustumde allah hayır getırsın dıyım.
dileeek hala bulusamadın mı kız meraktan catladık burda aaaa
Bende denicem bulursam anlattığına göre tadı güzel bişeye benziyo
günde bir kere firar yapsam birsey olmaz herhalde :26: naptiniz kizlarne diycekdim hocaya mocaya gitmeyin sahte hoca olur zayif yapayim derken birde yuvarlak oluruz neyse kactim kolay gelsin size
bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...
pelin sevindim canım inş.ultraondada bişey çıkmaz bende röntgen çekinmiştim...
ya hassas olunca dikkat etmek lazım bol su içsin bu çok önemli bide sıcak tutmak ahhh ahhh büyüklerimizin lafı bize masal geliyor hep..
çocukluktan beri ayaklarınızı sıcak tutun çocuğunuz olmaz derler ya(allah korusun bu sebep değildir de tabiki
yinede ayak ve sırt çok önemli kızlarr ayaklarınzıı sıcak tutun bebek isteyen anne adayları tamammı
ha ayrıca mısır püskülü aslında çok etkili idrar söktürüyor bdie ödem attırıyor aksine kokusu benim midemi bulandırmıyor bend eöyle herşey içemem ama enson bigün denedim aslında yapmak lazım ödem için...
mısır püskülğü,yeşilçay,kirazsapı,bikaç karanfil,bikaç dal maydanoz..
2su bardağı kaynamış suya atıp 5 dak.bekletip süzüp içtim gürkan kubilay demişti güya reglken hersabah yapıckatım tembelim işte tembelimdur püskülüm var yapayımda içeyim cumaya azkaldıı
Eki Görüntüle 298552 Eki Görüntüle 298554
bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...
amaaaa mercimek köftesi ve aşurecik gözümden kaçmadı heeeee
ah canım yaaa,,inanki hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri noluyosa artık...bende eskiden depresyonda olduğum zamanlar,,iştahım kaçardı su bile içemezdim..ama şimdilerde mutsuz olduğumda yiyesim geliyoo,,belkide eskiden girdiğim zamanlardaki kadar etkilemiyo mutsuzluk,,nede olsa 2 sağlıklı bebişim yanımdaa..kocam evine bana sadık bi insan birbirimizi deli gibi seviyoruz mutlu oluyoruz ya belkide ondan iştah patlaması oluyoo,,eskiden iştahım nedense hep aşk acılarından ötürü kaçardıı bilmem anlatabiliyormuyumşimdi eşimle kavga etsekte 5 dk sonra barışıyoz,,ee bende bunun şerefine hemen bişeyler yiyorum
bende bu son tekrardan başlıycam bak cidden diyorum,,bidahakine zaman gelince tamam tamam bu son hadi diyorum oooooofff
ben kahvaltı hazırlıycam daha eşim uyuyo gıcıkneyse hazırlayıpta öyle uyandırmamı ister genelde çok hoşuna gidiyo erkeklerin nedensee,,ama benim hiç hoşuma gitmiyyoo la adaam bikerede kalk ben uyurken sen hazırlada çağır yaa hastamı olmamız gerekiyo hazırlaman içinnn
günaydın herkese, sabah yarım simitle okkalı bir kahvaltı yaptım. laboratuvarda zehirli maddelerle çalışıyoruz şimdi, bir miktar gaz soludum,ölüyorum mide bulantısından. öğle yemeğinde ayran içicem bir tek,kendi mayaladığım yoğurttan.
dukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadımdukan eşimde işe yaradı ama bıraktı tabi:))
Öyle bi dua varsa bende istiyorum.
Günaydın bide
Teşekkür ederim sende 2-3 ay sonra böyle resimler koyarsın inş.
sende sıkma canını ne zamna keyif olursa napıcan cins grubundan bir nefer işte
aylardır burdayım bitek bun u düşünmedim hatta uzun süredir aynı kiloda kaldım ama biri bedduamı etti dedim ama hoca aklıma gelmediiisabret bakalımşimdi taktın ya naparsan yap beyninden atamadıkça veremiyroum dedikçe artıya devam olucak gör de bak
canım bend euzun süre kullandım o ılacardan cok sukur su anda sıkıntım yok sana tavsıyem cayı cok ıcıyosan bıraz azalt inan cok etkısı var acık ıc ve mumkuns eyemeklerden en az 1 -2 saat sonra canım gecmıs olsun
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne calısıyosun dımı halen
gunaydın ancak yazabıldım nasılsınzı kızlar valla ben bu hafat ne kadar ıstesemde kılo veremıycem cunku bıa cayıbım agzımın ıcı boyle sızlıyo sankı bı tadsızlık var anlamadım heryerım agrıyo bı agrılık ustumde allah hayır getırsın dıyım.
dileeek hala bulusamadın mı kız meraktan catladık burda aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?