70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nafcım ne bulsan boğazına sokasın mı var kız allah iyiliğini versin öldüm gülmekten burda kendi kendime biri görse kafayı sıyırmış dicek valla

Ben bunu söylemeye de üşenirim be

herkesciklere merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir orti kız hamile olmayasın

Hıı bak olabilir hee

nafcım ne bulsan boğazına sokasın mı var kız allah iyiliğini versin öldüm gülmekten burda kendi kendime biri görse kafayı sıyırmış dicek valla

Daha öğlen yemeği yemedim mutfağa gitmeye korkuyorum

dilek fotoların arasında müthiş fark var sen boyunun 158 olduğuna emşnmisin kesinlikle daha uzun görünüyorsun kilonu bilmesem en fazla 65 kilo bu kız derim çünkü boylusun baya tatlım sen bacakların falan uzun uzun maşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

masaallah canim cok iyi gozukuyosun

canim burda sularda hep var normal su ama hafif asitli sanki soda gibi ama soda tadinda degil marketler hep oyle satiyo ben normal suyu burda bulanakadar 2ayim gecti en sonunda buldum pet siselerin herbirinin ustunde farkli bisey yaziyo hafif asitli dedigim medium normal su stil dahada asitlileri var ama onlari icemiyorum mideme dokunuyo

kızlar ya benim kızımda uyku problemi başladı akşamları kavga dövüş birtürlü uyutamıyorum çocuğu yaa gündüzler kısa diye gündüz uykusuna daha erken yatırır oldum dolayısıyla daha erken kalkıyo ama akşam yatma vakti geldimi evde resmen harp çıkıyo,şun evdeyimde nazını çekiyorum çalışmaya başladığımda ne olur bilmiyorum

suyun icindekileri yaziyorum canim natrium, magnezyum,calsium,chlorid,nitrat ve karbonat demekki asiti karbonat veriyo

Yazdıklarına cidden çok sevindim.
Boyum 1.58 cidden bi bodurum ben.
Bi kaç kişi daha demişti boyumun uzun durduğunu resimden olsa gerek.
Keşke uzun boylu olsam.
Beni görenler genelde 65-66 kg olarak tahmin ediyorlar
Yaşımın verdiği bi avantaj sanırım. Tekrar teşekkür ettimmm motive oldum tekrarr..

bak okadar beğenmişimki mesaj tekrarı olmuş , naf aşağıda gizli gizli neler yapıyosun anlat bakalım

Napim canım yaa şirkette sinir harbi yaşıyorum :95: biraz ağladım rahatladım sen napıyosun

İlginçmiş :26: amann orda içenlere bişey olmuyosa iç gitsin canım

Napim canım yaa şirkette sinir harbi yaşıyorum :95: biraz ağladım rahatladım sen napıyosun

yillardir ictiklerine gore bende iceyim bisey olmaz dedim kizimin ebesi ic demisti belki bibildigi vardir diye icmeye basladim
Teşekkür ederimm canımm.
Yolun yarısı daha inş. kalanını da beraber veririrz.:119:

insaallah canim ama gercekten daha uzun ve daha zayif duruyosun masaallah

takma kafanı boşver ağlamak iyi gelmiştir sende hamile olmayasın sakın yeme isteği depresyondamıyım ben acaba düşünceleri bunlar hamilelik belirtileri benden süylemesi

sabahtan beri sol gözüm seyriye neye gelir yorumu olan var mı hatta kısıyorum gözümü o kadar yani

Ortim bizde sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa diye bir tabir vardır ama tabi bilmem doğru mudur.:26:
Soğuk havalardan olmuştur, sizin oralar da epey soğuk malum.
Eve gidince pamukla ılık çay pansumanı yap, rahatlatır.
geçmiş olsun.

ben gördüklerimi yazdım canım yani doğruları.adım sevde 28 yaşındayım istersen abla diyebilirsin istemezsende sevde de gitsinnnnnnnnn

Ben bilmiyom çocuğum yok :26: ama benimde kocam yatmıyo akşamları sinir ediyo beni

suyun icindekileri yaziyorum canim natrium, magnezyum,calsium,chlorid,nitrat ve karbonat demekki asiti karbonat veriyo

Vay canına suya bak

sabahtan beri sol gözüm seyriye neye gelir yorumu olan var mı hatta kısıyorum gözümü o kadar yani

Sağ göz sağlığa sol göz varlığa derler ama Allah hayırlara çıkartsın diyelim canım

Geçmezse bi doktora göster istersen :26:

Canım Almanyada mısın sen?
içtiğin şey de mineralwasser olmasın yani mineralli su?
onların oranları oluyor orda 0'a yakın olanlar da markette satılıyor, tabi eğer ordaysan.

kizlar dunku menum

sabah 10.30 3dilim kizarmis ekmek 2zeytin kk kadar peynir bikac catal helva ve 1tatli kasigi pekmez2bardak cay bir bardak rezene

ogle 2 meyve tabagi [kivi elma mandalina]

aksam 5de 2kasik bezelye yemegi biraz yogurtlu kfileks sut yerine yogurt katip yedim bence guzel oldu

aksam 8de birbardak sut ve yatarkan cok aciktigimi hissettim 5 badem 2kuru kayisi

2litre suyumu biritdim

ayri zamanlarda 2kere 500adim leslie sonra 3mil leslie ve birmil leslie yaptim gercekten yurutuyomus adim sayar belimdeydi ve yatarken tam 9602 adimda cikarttim
esim cok yuklendigimi soyluyo ama napayim zayif gormek istiyorum kendimi

bugunki menumde kahvalti ayni biraz sonra sut yapan corbamdan icicem

saol ben bunu varlığa yoram o zaman para geliyo biryerden para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…