Tarifi kaptım da kiraz sapım yok
Allah iyiliğini versin koptum
Hocanın da sahtesi bizi bulur
Benim için farketmiyo sanırım sevdiklerim yanımda diye teselli edemiyorum kendimi şuan :26: ne bulsam boğazıma sokasım var
Selam canım geçmiş olsun
dukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadım
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 – Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 – Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 – Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
herkesciklere merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir orti kız hamile olmayasın
nafcım ne bulsan boğazına sokasın mı var kız allah iyiliğini versin öldüm gülmekten burda kendi kendime biri görse kafayı sıyırmış dicek valla
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446 [/Q
tek kelimeyle muhteşem arada müthiş fark var tebrikler mywishcim sen boyunun 158 cm olduğuna eminmisin kesinlikle daha uzun gösteriyorsun ben senin kilonu bilmesem 65 falan derim yani en fazla
masaallah canim cok iyi gozukuyosunGünaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
Önce alıntı yapamadım sonra kitlendi kk bende çıktım valla
Asitli su ne ki canım :26:
Et, balık , yumurtanın özellikle sarısı , keçi boynuzu , kuru üzüm, ıhlamur vs tüketmen lazım canımilaç içmekten iyidir :26: geçmiş olsun
Göbüşe bakkmaşallah cnm
Bende gün modundayımm ablaacımmmnapicükk bilmiyorum :26: sen bana kızcaksın ama bi şok diyet felan mı yapsak 3-5 gün
İnşallah canımo senin tatlılığın öp öp
2si1 arada da olurhem şekersiz nasılsa
Hamilelikte de çok oluyomuş gaz problemiama senin anlatışına koptum
Günaydın ablaların gülüükolay gelsin baya yoğun geçecek bugün sanırım
Süpersinnnnnnnnnnn harikasınn budurr
Günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
Günaydın cnm noldu kardeşinin durumu :26:
Günaydın tatlımo kadar form çayı iyi değil bence ya :26: form çayı derken ne içiyosun :26:
dilek fotoların arasında müthiş fark var sen boyunun 158 olduğuna emşnmisin kesinlikle daha uzun görünüyorsun kilonu bilmesem en fazla 65 kilo bu kız derim çünkü boylusun baya tatlım sen bacakların falan uzun uzun maşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bak okadar beğenmişimki mesaj tekrarı olmuş , naf aşağıda gizli gizli neler yapıyosun anlat bakalım
masaallah canim cok iyi gozukuyosun
canim burda sularda hep var normal su ama hafif asitli sanki soda gibi ama soda tadinda degil marketler hep oyle satiyo ben normal suyu burda bulanakadar 2ayim gecti en sonunda buldum pet siselerin herbirinin ustunde farkli bisey yaziyo hafif asitli dedigim medium normal su stil dahada asitlileri var ama onlari icemiyorum mideme dokunuyo
masaallah canim cok iyi gozukuyosun
yillardir ictiklerine gore bende iceyim bisey olmaz dedim kizimin ebesi ic demisti belki bibildigi vardir diye icmeye basladimNapim canım yaa şirkette sinir harbi yaşıyorum :95: biraz ağladım rahatladımsen napıyosun
İlginçmiş :26: amann orda içenlere bişey olmuyosa iç gitsin canım
Teşekkür ederimm canımm.
Yolun yarısı daha inş. kalanını da beraber veririrz.:119:
Napim canım yaa şirkette sinir harbi yaşıyorum :95: biraz ağladım rahatladımsen napıyosun
İlginçmiş :26: amann orda içenlere bişey olmuyosa iç gitsin canım
sabahtan beri sol gözüm seyriye neye gelir yorumu olan var mı hatta kısıyorum gözümü o kadar yani
Yazdıklarına cidden çok sevindim.
Boyum 1.58 cidden bi bodurum ben.
Bi kaç kişi daha demişti boyumun uzun durduğunu resimden olsa gerek.
Keşke uzun boylu olsam.
Beni görenler genelde 65-66 kg olarak tahmin ediyorlar
Yaşımın verdiği bi avantaj sanırım. Tekrar teşekkür ettimmm motive oldum tekrarr..
kızlar ya benim kızımda uyku problemi başladı akşamları kavga dövüş birtürlü uyutamıyorum çocuğu yaa gündüzler kısa diye gündüz uykusuna daha erken yatırır oldum dolayısıyla daha erken kalkıyo ama akşam yatma vakti geldimi evde resmen harp çıkıyo,şun evdeyimde nazını çekiyorum çalışmaya başladığımda ne olur bilmiyorum
suyun icindekileri yaziyorum canim natrium, magnezyum,calsium,chlorid,nitrat ve karbonat demekki asiti karbonat veriyo
sabahtan beri sol gözüm seyriye neye gelir yorumu olan var mı hatta kısıyorum gözümü o kadar yani
suyun icindekileri yaziyorum canim natrium, magnezyum,calsium,chlorid,nitrat ve karbonat demekki asiti karbonat veriyo
Ortim bizde sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa diye bir tabir vardır ama tabi bilmem doğru mudur.:26:
Soğuk havalardan olmuştur, sizin oralar da epey soğuk malum.
Eve gidince pamukla ılık çay pansumanı yap, rahatlatır.
geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?