Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eklenti 298445
Eklenti 298446
Günaydın kızlarr,
Dün kü yediklerimi paylaşayım sizinle;
Sabah ; 1 dilim ekmek, peynir ,1 yumurta, az şekerli çay
Form çayı
Form çayı
Öğlen ; Bir tane baget, salata, 1 tane mercimek köftesi
Form çayı
Akşam ; Domates çorbası, mantar sote, 3 kaşık yoğurt , bir kase aşurecik :)
Form çayı
Bu sabahta 2 dilim çavdar ekmeği, yarım yumurta, peynir, kaşar peyniri
Şimdi form çayımı yudumluyorum :)))
Canım Almanyada mısın sen?
içtiğin şey de mineralwasser olmasın yani mineralli su?
onların oranları oluyor orda 0'a yakın olanlar da markette satılıyor, tabi eğer ordaysan.
canım ne güzel olmuşuunnn ha gayrett 61 de olucan inş. :)
ben gördüklerimi yazdım canım yani doğruları.adım sevde 28 yaşındayım istersen abla diyebilirsin istemezsende sevde de gitsinnnnnnnnn
evet canim almanyadayim minerel wasser bende 2ay sonra buldum alismis esim bunlari icmeye ben kendim deneye deneye sifira yakin olani buldum bikac marketten alisveris yapiyoruz sifira yakin olani bitanesinde buldum
yillardir ictiklerine gore bende iceyim bisey olmaz dedim kizimin ebesi ic demisti belki bibildigi vardir diye icmeye basladim
insaallah canim ama gercekten daha uzun ve daha zayif duruyosun masaallah
takma kafanı boşver ağlamak iyi gelmiştir sende hamile olmayasın sakın yeme isteği depresyondamıyım ben acaba düşünceleri bunlar hamilelik belirtileri benden süylemesi
ben gördüklerimi yazdım canım yani doğruları.adım sevde 28 yaşındayım istersen abla diyebilirsin istemezsende sevde de gitsinnnnnnnnn
naf bebegim sIkma canini yaaaageleyim döveyim onlari süyle onlara rahat biraksinlar seni
yok canım reglım su anda ve büyük ihtimalle ondan bırde burda havalar cok soguk onun da etkısı var sanrıımherkesciklere merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir orti kız hamile olmayasın
2 yasındaydı degıl mı bende dün zor uyuttum senınkı konusuyor mu bılmııyorum beraber yatıyodunuz ayırdın mı odasını ondan mı yapıyor acaba uyumuyosa bosver üstüne gıtme oturunkızlar ya benim kızımda uyku problemi başladı akşamları kavga dövüş birtürlü uyutamıyorum çocuğu yaa gündüzler kısa diye gündüz uykusuna daha erken yatırır oldum dolayısıyla daha erken kalkıyo ama akşam yatma vakti geldimi evde resmen harp çıkıyo,şun evdeyimde nazını çekiyorum çalışmaya başladığımda ne olur bilmiyorum
ortı kız sen de herkesı hamıle yaptıntakma kafanı boşver ağlamak iyi gelmiştir sende hamile olmayasın sakın yeme isteği depresyondamıyım ben acaba düşünceleri bunlar hamilelik belirtileri benden süylemesi
kizlar dunku menum
sabah 10.30 3dilim kizarmis ekmek 2zeytin kk kadar peynir bikac catal helva ve 1tatli kasigi pekmez2bardak cay bir bardak rezene
ogle 2 meyve tabagi [kivi elma mandalina]
aksam 5de 2kasik bezelye yemegi biraz yogurtlu kfileks sut yerine yogurt katip yedim bence guzel oldu
aksam 8de birbardak sut ve yatarkan cok aciktigimi hissettim 5 badem 2kuru kayisi
2litre suyumu biritdim
ayri zamanlarda 2kere 500adim leslie sonra 3mil leslie ve birmil leslie yaptim gercekten yurutuyomus adim sayar belimdeydi ve yatarken tam 9602 adimda cikarttim
esim cok yuklendigimi soyluyo ama napayim zayif gormek istiyorum kendimi
bugunki menumde kahvalti ayni biraz sonra sut yapan corbamdan icicem
Almanya'nın neresindesin canım?
Lidl ve Aldi diye marketler var genelde kuzeyde, onlarda normal mineralsiz su da oluyor yani medium bile olmayan.
sizin orda da vardır muhtemelen, bulabilirsin.
yok canım reglım su anda ve büyük ihtimalle ondan bırde burda havalar cok soguk onun da etkısı var sanrıım
2 yasındaydı degıl mı bende dün zor uyuttum senınkı konusuyor mu bılmııyorum beraber yatıyodunuz ayırdın mı odasını ondan mı yapıyor acaba uyumuyosa bosver üstüne gıtme oturuner gec uyuyacak ne zaman baslıycaksın calısmaya
ortı kız sen de herkesı hamıle yaptın
maşallah canım yaa sendekı azmın yarısı bend eolsa yeterdı bana bende esıne katııyorum sankı fazla yüklenıyosun gıbı geldı sonra bıkmayasın kılon durunca fılan:26:
o zaman 58 oldun desenesagol canim bi akrep burcu olarak basladigim biseyi pek birakmam basladiysam sonunun gelmesini isterim yoksa rahat edemem
slm kızçeler,
dün başıma neler geldi sormayın...
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
o zaman 58 oldun desene
cok gecmıs olsun canım dokundu demek kı ac karnına olması lazım sanırım kan ılacının ama etkılıyo gercekten keske hap yerıne bu surp gıbı olanlar var ben ondan kullanmıstım daha ıyıydı. canım dedıgım gıbı sen yedıkelrıne dıkkat etmekel basla bence kuru üzüm pekmez et ürünelri filan ye yeşil mercımek bı de cayı da azalt cok ıcıyosan
slm kızçeler,
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
o zaman 58 oldun desene
cok gecmıs olsun canım dokundu demek kı ac karnına olması lazım sanırım kan ılacının ama etkılıyo gercekten keske hap yerıne bu surp gıbı olanlar var ben ondan kullanmıstım daha ıyıydı. canım dedıgım gıbı sen yedıkelrıne dıkkat etmekel basla bence kuru üzüm pekmez et ürünelri filan ye yeşil mercımek bı de cayı da azalt cok ıcıyosan
bişey değil ni demek
Yazdıklarına cidden çok sevindim.
Boyum 1.58 cidden bi bodurum ben.
Bi kaç kişi daha demişti boyumun uzun durduğunu resimden olsa gerek.
Keşke uzun boylu olsam.
Beni görenler genelde 65-66 kg olarak tahmin ediyorlar
Yaşımın verdiği bi avantaj sanırım. Tekrar teşekkür ettimmm motive oldum tekrarr..
kız tuğba bu adamların çoğu aynı ..benim eşimde illa uyancak dökük suratıyla uykulu masaya gelicekEki Görüntüle 298552 Eki Görüntüle 298554
bak canımyaa,,aradaki farka bak,,maşallah..61ide görürsün inşallahta yanına bide onu koyarsın..işte ozaman kendini çok mutlu hissedersin,,şimdi ne desek boş gelir sanaa...
amaaaa mercimek köftesi ve aşurecik gözümden kaçmadı heeeee
ah canım yaaa,,inanki hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri noluyosa artık...bende eskiden depresyonda olduğum zamanlar,,iştahım kaçardı su bile içemezdim..ama şimdilerde mutsuz olduğumda yiyesim geliyoo,,belkide eskiden girdiğim zamanlardaki kadar etkilemiyo mutsuzluk,,nede olsa 2 sağlıklı bebişim yanımdaa..kocam evine bana sadık bi insan birbirimizi deli gibi seviyoruz mutlu oluyoruz ya belkide ondan iştah patlaması oluyoo,,eskiden iştahım nedense hep aşk acılarından ötürü kaçardıı bilmem anlatabiliyormuyumşimdi eşimle kavga etsekte 5 dk sonra barışıyoz,,ee bende bunun şerefine hemen bişeyler yiyorum
bende bu son tekrardan başlıycam bak cidden diyorum,,bidahakine zaman gelince tamam tamam bu son hadi diyorum oooooofff
ben kahvaltı hazırlıycam daha eşim uyuyo gıcıkneyse hazırlayıpta öyle uyandırmamı ister genelde çok hoşuna gidiyo erkeklerin nedensee,,ama benim hiç hoşuma gitmiyyoo la adaam bikerede kalk ben uyurken sen hazırlada çağır yaa hastamı olmamız gerekiyo hazırlaman içinnn
çok güldüm ya millet bi alemmmdukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadım
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 – Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 – Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 – Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
Ben bilmiyom çocuğum yok :26: ama benimde kocam yatmıyo akşamları sinir ediyo beni
aynen benimde benimde kızım yok ama eşim uyumuyor yatmıyor beni sinir ediyor bikaç seneye çocuklarımda böyle olursa ahanda buraya şikayet edicem
hay maaşallah enerjik kadın enerjik anne.kizlar dunku menum
sabah 10.30 3dilim kizarmis ekmek 2zeytin kk kadar peynir bikac catal helva ve 1tatli kasigi pekmez2bardak cay bir bardak rezene
ogle 2 meyve tabagi [kivi elma mandalina]
aksam 5de 2kasik bezelye yemegi biraz yogurtlu kfileks sut yerine yogurt katip yedim bence guzel oldu
aksam 8de birbardak sut ve yatarkan cok aciktigimi hissettim 5 badem 2kuru kayisi
2litre suyumu biritdim
ayri zamanlarda 2kere 500adim leslie sonra 3mil leslie ve birmil leslie yaptim gercekten yurutuyomus adim sayar belimdeydi ve yatarken tam 9602 adimda cikarttim
esim cok yuklendigimi soyluyo ama napayim zayif gormek istiyorum kendimi
bugunki menumde kahvalti ayni biraz sonra sut yapan corbamdan icicem.ama spor böyle yaa yaptıkça enerji veriyor insan ahhh ahh yeniden dönsem o aylarıma bencede baya yüklenmişin ama ben nezaman bişeyi abartıp çok yapsam sıkılıyorum birden bırakıyorum oyüzden şimdia z az yapıyourm..bende akşam 3 mil 32 dk.yürdüm,20dk stepeprde çalışıtm okadar yetti yanii
slm kızçeler,
ayy ortim yaaa bende sana iymi gelmedim noldu sanaçok geçmiş olsun sebebi neymiş acaba:44:tokmu içilmiycekmiş..
bende sabah vitaminlere başladım ayy meret b vitamin hapını kokusu mahvetti zaten hap boğazıma değdiimi biityroum bunu her seferinde böyle içersem gözlerimmdışarı fırlamış kalırımmherzamn yaşadığım şey ama bundada koku varr
nerde canim daha cok yolum var 58e daha
Teşekkür ederim şeker.
Siz naptınız misafirleriniz gitti mi?
bişey değil ni demekyaşıda gençmişte amanın amannnn benide genelde 5kilo az tahmin ederler ama ben acı gerçeği biliyorum nasılsaa
kız tuğba bu adamların çoğu aynı ..benim eşimde illa uyancak dökük suratıyla uykulu masaya gelicekbide çayda dolmuş olucak adamın olamazsa olmazı ilk çay içicek illaki..yani bizim çayda dolunca kalkıyor eşim önceden ben gergin olurudm uyanınca evlendim eşim gergin uykulu oluyor genelde geç yattığından diyorum ama kabul etmiyor artık ben çok enerjik mutlu oluyorum yoksa iki gergin hersabah ev çekilmezdi kavgadan eşim dersine yetişemezdi
çok güldüm ya millet bi alemmm
ayyy bu ne yaaa kolay iş yattığından yer sadece çenen çalıcakyada kasete çeksek dinlesek
sayılarında sırrı var galiba:26:
bugün dondum yağalrım beni ısıttı samsunun dağlaırnı dolaştım yoruluyorum,geberdimm
Ben bilmiyom çocuğum yok :26: ama benimde kocam yatmıyo akşamları sinir ediyo beni
aynen benimde benimde kızım yok ama eşim uyumuyor yatmıyor beni sinir ediyor bikaç seneye çocuklarımda böyle olursa ahanda buraya şikayet edicem
hay maaşallah enerjik kadın enerjik anne..ama spor böyle yaa yaptıkça enerji veriyor insan ahhh ahh yeniden dönsem o aylarıma bencede baya yüklenmişin ama ben nezaman bişeyi abartıp çok yapsam sıkılıyorum birden bırakıyorum oyüzden şimdia z az yapıyourm..bende akşam 3 mil 32 dk.yürdüm,20dk stepeprde çalışıtm okadar yetti yanii
ayy ortim yaaa bende sana iymi gelmedim noldu sanaçok geçmiş olsun sebebi neymiş acaba:44:tokmu içilmiycekmiş..
bende sabah vitaminlere başladım ayy meret b vitamin hapını kokusu mahvetti zaten hap boğazıma değdiimi biityroum bunu her seferinde böyle içersem gözlerimmdışarı fırlamış kalırımmherzamn yaşadığım şey ama bundada koku varr
gercekten oyle canim tamam diyorum bukadar yeter ama birakamiyorum nerdeyse her firsatta yapmak istiyorum cok fazla enerji verdigini hissediyorum cok rahat yuruyorum artik eskiden hemen yorulurdum bilmem SIKILIRMIYIM ama simdi cok iyi gidiyo
slm kızçeler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?