70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.

Eklenti 298445
Eklenti 298446

canım ne güzel olmuşuunnn ha gayrett 61 de olucan inş. :)

anaammm bak çekirgee seni döverim heaaaaa

ara öğünlerini form çayıyla geçiştirme bir iki lokma at ağızına aşurecikle mercimek köftesini görmezden geliyorum
ama bi dahaki menülerinde ara öğün görmek istiyorum litmeennnn

Son düzenleme:
Canım Almanyada mısın sen?
içtiğin şey de mineralwasser olmasın yani mineralli su?
onların oranları oluyor orda 0'a yakın olanlar da markette satılıyor, tabi eğer ordaysan.

evet canim almanyadayim minerel wasser bende 2ay sonra buldum alismis esim bunlari icmeye ben kendim deneye deneye sifira yakin olani buldum bikac marketten alisveris yapiyoruz sifira yakin olani bitanesinde buldum

canım ne güzel olmuşuunnn ha gayrett 61 de olucan inş. :)

Teşekkür ederim şeker.
Siz naptınız misafirleriniz gitti mi?

ben gördüklerimi yazdım canım yani doğruları.adım sevde 28 yaşındayım istersen abla diyebilirsin istemezsende sevde de gitsinnnnnnnnn

Sevde diyim o vakit.
Dilek bende memnun oldum..

evet canim almanyadayim minerel wasser bende 2ay sonra buldum alismis esim bunlari icmeye ben kendim deneye deneye sifira yakin olani buldum bikac marketten alisveris yapiyoruz sifira yakin olani bitanesinde buldum

Almanya'nın neresindesin canım?
Lidl ve Aldi diye marketler var genelde kuzeyde, onlarda normal mineralsiz su da oluyor yani medium bile olmayan.
sizin orda da vardır muhtemelen, bulabilirsin.

yillardir ictiklerine gore bende iceyim bisey olmaz dedim kizimin ebesi ic demisti belki bibildigi vardir diye icmeye basladim

insaallah canim ama gercekten daha uzun ve daha zayif duruyosun masaallah

Afiyet olsun cnm

takma kafanı boşver ağlamak iyi gelmiştir sende hamile olmayasın sakın yeme isteği depresyondamıyım ben acaba düşünceleri bunlar hamilelik belirtileri benden süylemesi

Bilmem :26: sanmam ama ya :26: kocayı gördüğüm mü var

ben gördüklerimi yazdım canım yani doğruları.adım sevde 28 yaşındayım istersen abla diyebilirsin istemezsende sevde de gitsinnnnnnnnn

Bende 27 yaşındayım

naf bebegim sIkma canini yaaaa geleyim döveyim onlari süyle onlara rahat biraksinlar seni

Anammm benim içinmi firar ettin sen yirim nen seni ben gel döv valla çok ayar oldum çokk ama patrona

birazdan saydırcam odasına gelsin diye bekliyom 2 çift lafım var ona

herkesciklere merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir orti kız hamile olmayasın
yok canım reglım su anda ve büyük ihtimalle ondan bırde burda havalar cok soguk onun da etkısı var sanrıım
2 yasındaydı degıl mı bende dün zor uyuttum senınkı konusuyor mu bılmııyorum beraber yatıyodunuz ayırdın mı odasını ondan mı yapıyor acaba uyumuyosa bosver üstüne gıtme oturun er gec uyuyacak ne zaman baslıycaksın calısmaya
takma kafanı boşver ağlamak iyi gelmiştir sende hamile olmayasın sakın yeme isteği depresyondamıyım ben acaba düşünceleri bunlar hamilelik belirtileri benden süylemesi
ortı kız sen de herkesı hamıle yaptın

maşallah canım yaa sendekı azmın yarısı bend eolsa yeterdı bana bende esıne katııyorum sankı fazla yüklenıyosun gıbı geldı sonra bıkmayasın kılon durunca fılan:26:

Almanya'nın neresindesin canım?
Lidl ve Aldi diye marketler var genelde kuzeyde, onlarda normal mineralsiz su da oluyor yani medium bile olmayan.
sizin orda da vardır muhtemelen, bulabilirsin.

sututgartta bagli schrambergteyim canim burda kaufland lidl ve aldi var dedigin sulardan lidlde var canim stil diye satiliyomus oda

sagol canim bi akrep burcu olarak basladigim biseyi pek birakmam basladiysam sonunun gelmesini isterim yoksa rahat edemem

slm kızçeler,

dün başıma neler geldi sormayın...

:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.

sagol canim bi akrep burcu olarak basladigim biseyi pek birakmam basladiysam sonunun gelmesini isterim yoksa rahat edemem
o zaman 58 oldun desene

cok gecmıs olsun canım dokundu demek kı ac karnına olması lazım sanırım kan ılacının ama etkılıyo gercekten keske hap yerıne bu surp gıbı olanlar var ben ondan kullanmıstım daha ıyıydı. canım dedıgım gıbı sen yedıkelrıne dıkkat etmekel basla bence kuru üzüm pekmez et ürünelri filan ye yeşil mercımek bı de cayı da azalt cok ıcıyosan

sağol bitanem.

mideye çok dokunduğu için tok içiriyo doktorlar banada tok önerdi. ama diyetten dolayı çok tok olmadığımız için mideme dokundu herhalde. Tavsiyelerine uymaya çalışcam canım. teşekkür ederimmm

cok gecmis olsun canim

nerde canim daha cok yolum var 58e daha

bişey değil ni demekyaşıda gençmişte amanın amannnnbenide genelde 5kilo az tahmin ederler ama ben acı gerçeği biliyorum nasılsaa
kız tuğba bu adamların çoğu aynı ..benim eşimde illa uyancak dökük suratıyla uykulu masaya gelicekbide çayda dolmuş olucak adamın olamazsa olmazı ilk çay içicek illaki..yani bizim çayda dolunca kalkıyor eşimönceden ben gergin olurudm uyanınca evlendim eşim gergin uykulu oluyor genelde geç yattığından diyorum ama kabul etmiyor artık ben çok enerjik mutlu oluyorum yoksa iki gergin hersabah ev çekilmezdi kavgadan eşim dersine yetişemezdi
çok güldüm ya millet bi alemmm
ayyy bu ne yaaa kolay iş yattığından yer sadece çenen çalıcakyada kasete çeksek dinlesek
sayılarında sırrı var galiba:26:
bugün dondum yağalrım beni ısıttı samsunun dağlaırnı dolaştım yoruluyorum,geberdimm

Tekrar çok geçmiş olsun bebeğimm

aynen benimde benimde kızım yok ama eşim uyumuyor yatmıyor beni sinir ediyor bikaç seneye çocuklarımda böyle olursa ahanda buraya şikayet edicem

Bak sende çocuklarım dedin kesin ikiz bunlar

Ankaranınnnn yolllaarııı taşşştannnnnnn
İkizlerr çıkarttıııı annesiniii baştannnn
Amann Ankaralııı canımm Ankaralıııı
Çabuk gel annenee güzell Ankaralııı

(iki şarkıyı birbirine uydurdum sanırım )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…