ayy ortim yaaa bende sana iymi gelmedim noldu sanaçok geçmiş olsun sebebi neymiş acaba:44:tokmu içilmiycekmiş..
bende sabah vitaminlere başladım ayy meret b vitamin hapını kokusu mahvetti zaten hap boğazıma değdiimi biityroum bunu her seferinde böyle içersem gözlerimmdışarı fırlamış kalırımmherzamn yaşadığım şey ama bundada koku varr
slm kızçeler,
dün başıma neler geldi sormayın...
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
slm kızçeler,
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
Tekrar çok geçmiş olsun bebeğimm
Anaaa
Çok geçmiş olsun sorun sadece tansiyondanmıymış ki?
duruştum geldimmm
cok gecmıs olsun canım, dikkat et kendıne
sabah dogru duzgun cvp yazamadan cıkmak zorunda kaldım; kardesım için gecmıs olsun dılkelerıne tekrardan hepınıze teker teker teşekkür ederim
mywishimmm fotoları gordum bariz iki değişik insan gibi, Allah 61lik halleriniz görmeyıde nasıp etsinnn inşallaaaaaaaaaaaaahh
Nafcık, dün akşam kocişi aktara sürükleyip sandoloz sakızı aldım bi avuç bişeybılmıyorum duydn mu, bı ara cok modaydı, gecen gun aktarın önünden gecerken aklıma geldi, kk dan baktım bı topıgı var, bıraz göz attım ve alayım bari dedim şurda 5i 1 yerdesinden, mısır püskülüne; kiraz sapından, sirkeli sularına içmediğimiz şey yok bide sakız olsun nolcak
slm kızçeler,
duruştum geldimmm
sabah dogru duzgun cvp yazamadan cıkmak zorunda kaldım; kardesım için gecmıs olsun dılkelerıne tekrardan hepınıze teker teker teşekkür ederim
mywishimmm fotoları gordum bariz iki değişik insan gibi, Allah 61lik halleriniz görmeyıde nasıp etsinnn inşallaaaaaaaaaaaaahh
Nafcık, dün akşam kocişi aktara sürükleyip sandoloz sakızı aldım bi avuç bişeybılmıyorum duydn mu, bı ara cok modaydı, gecen gun aktarın önünden gecerken aklıma geldi, kk dan baktım bı topıgı var, bıraz göz attım ve alayım bari dedim şurda 5i 1 yerdesinden, mısır püskülüne; kiraz sapından, sirkeli sularına içmediğimiz şey yok bide sakız olsun nolcak
sevgili kdr ben kızım uyumuyor diye şikayet etmedim sadece aynı durumu yaşayan anneler varsa fikir almak istedim benimde kocam uyumuyor falan demişsiniz espri yapcam derken benim yazdıklarımı kullanmayın lütfen rica ediyorum teşekkürler
Selam canlar...
duruştum geldimmm
Selam canlar...
Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyimama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım
İlk önce o espiriyi ben yaptım canım alınacağını düşünmemiştim kusura bakma
Selam
yok alınmadımda ne bileyim sen yazdığında güldüm geçtim arkadaşta tekrarlayınca biraz bozuldum eminim oda iyi niyetiyle espri yapıyo ama neyse anaa bende alınganlık günümdeyim,ben hamile olabilirim bence,benden söylemesi
hemen bugün yediklerimi aktarayım
kahvaltı 08.30 2 dilim bugday ekmeği 1 yumurta yarım domates yarım biber 1 dilim peynir 4 zeytin
ara 11:00 yarım muz 12.00 1 brd süt
öğlen 13:40 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt yarım dilim ekmek
ara: 15:20 küçük bir dilim peynir 3 zeytin 1 lokma ekmek (çok acıktım ama ben)
akşam 18:00 1 tane kıymalı dolma 1 çay brd yoğurt yiyeceğim
acıkırsam 1 brd süt içerim
son 2 günlütfen en az 500 gr gitmiş olsun
şöyle her hafta en az 0,500 kg gitse 2 ayda 4 kg az gibi ama sağlıklı bence
Selam canlar...
geçmiş olsun canım
İçimden 10 aylık bi çocuk çıkardım kolay mııı( Yeğenim 10 kiloda )
Bi 10 kilo daha versem ilkokula giden bi çocugu çıkarcam ha gayret
Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyimama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım
İçimden 10 aylık bi çocuk çıkardım kolay mııı( Yeğenim 10 kiloda )
Bi 10 kilo daha versem ilkokula giden bi çocugu çıkarcam ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?