70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suzannnn yukarıda bestelediğim türkümü okuyunca güldün dimi itiraf et

Misafirsin diye aşağıda gördüğüm misafirlere laf edemiyom içimde kalıyo

Neyse bi öpim bari

Son düzenleme:

:2:sağol bitanem Kaç gündür çok feci bi yoğunluğum var canım ondan giremedim düm akşamda böyle bişey oldu ama şimdi toparladım tok içilmesi gerekliymiş canım gerçi yemekten sonra içtim ama yinede dokundu şimdi şurup içcem şurup bitince belki iğne bende b vitamini içiyorum ama hiç kokmuyo günde 1 tane haplardan midem delincek yakında şeker ilacı kan ilacı b vitamini vs.. ne ararsan var

kıyamam sana niye o kadar kokuyoki kokmaması lazım aslında b vitamini:26:

Son düzenleme:

Anaaa
Çok geçmiş olsun sorun sadece tansiyondanmıymış ki?

duruştum geldimmm

cok gecmıs olsun canım, dikkat et kendıne

sabah dogru duzgun cvp yazamadan cıkmak zorunda kaldım; kardesım için gecmıs olsun dılkelerıne tekrardan hepınıze teker teker teşekkür ederim

mywishimmm fotoları gordum bariz iki değişik insan gibi, Allah 61lik halleriniz görmeyıde nasıp etsinnn inşallaaaaaaaaaaaaahh

Nafcık, dün akşam kocişi aktara sürükleyip sandoloz sakızı aldım bi avuç bişey bılmıyorum duydn mu, bı ara cok modaydı, gecen gun aktarın önünden gecerken aklıma geldi, kk dan baktım bı topıgı var, bıraz göz attım ve alayım bari dedim şurda 5i 1 yerdesinden, mısır püskülüne; kiraz sapından, sirkeli sularına içmediğimiz şey yok bide sakız olsun nolcak

sevgili kdr ben kızım uyumuyor diye şikayet etmedim sadece aynı durumu yaşayan anneler varsa fikir almak istedim benimde kocam uyumuyor falan demişsiniz espri yapcam derken benim yazdıklarımı kullanmayın lütfen rica ediyorum teşekkürler

teşekkürler tatlım... seninde kardeşine geçmiş olsun canım . geçmişi okuyamadım bilmiyordum:26:

geçmiş olsun canım

Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyim ama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım

İlk önce o espiriyi ben yaptım canım alınacağını düşünmemiştim kusura bakma

Selam

İçimden 10 aylık bi çocuk çıkardım kolay mııı ( Yeğenim 10 kiloda )
Bi 10 kilo daha versem ilkokula giden bi çocugu çıkarcam ha gayret

yok alınmadımda ne bileyim sen yazdığında güldüm geçtim arkadaşta tekrarlayınca biraz bozuldum eminim oda iyi niyetiyle espri yapıyo ama neyse anaa bende alınganlık günümdeyim,ben hamile olabilirim bence,benden söylemesi

Ahahhaha topikçe hamileyiz

hemen bugün yediklerimi aktarayım
kahvaltı 08.30 2 dilim bugday ekmeği 1 yumurta yarım domates yarım biber 1 dilim peynir 4 zeytin
ara 11:00 yarım muz 12.00 1 brd süt
öğlen 13:40 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt yarım dilim ekmek
ara: 15:20 küçük bir dilim peynir 3 zeytin 1 lokma ekmek (çok acıktım ama ben )
akşam 18:00 1 tane kıymalı dolma 1 çay brd yoğurt yiyeceğim
acıkırsam 1 brd süt içerim
şimdiye kadar 2 lt su içtim ama daha bitki çayı içmedim neyse şimdi bir yeşil çay içeyim bari

son 2 gün lütfen en az 500 gr gitmiş olsun

şöyle her hafta en az 0,500 kg gitse 2 ayda 4 kg az gibi ama sağlıklı bence

Son düzenleme:

menüne yorum yapamıyorum çünkü bu işi sadece 3 arkadaş var onlar yapabiliyo ama iki ayda 4 kilo az falan değil yavaş yavaş verki geri alma canım

Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyim ama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım

aaa gercekten mııı, nıye hatırlamıyosun ya bı etkısını gorup gormedıgınııııı en onemlı seyı ınsan hatırlamaz mı
sırkelı su fılan dıo ama ben ıcemem anca normal su, midemi kötületmeye nıyetım yok valla
şu tatlı olayını okumuştum ama unutmuşum bak hatırlattıgın ıyı oldu, nedense ınatla bugunde pastanenın onunden gecerken cok içim gıtmıstı, akşama pis planlar yapmıstım, bağladın beni Naf şimdi yaaa

İçimden 10 aylık bi çocuk çıkardım kolay mııı ( Yeğenim 10 kiloda )
Bi 10 kilo daha versem ilkokula giden bi çocugu çıkarcam ha gayret

aay darısı başıma, ben de istiyorum ilkokula giden çocuk boyle de soyleyınce cok garıp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…