70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaa ciddimisin kız ay hadi işallahhh

Ahahhaha topikçe hamileyiz

başka kim hamile kızz ben niye duymadım yoksa senmi

bende doğum yaptıktan bikaç ay sonra almıştım ama emziren annelere zarralıymış aktar söledi bende kilolu birine hediye ettim.şimdi ah ah diyorum saklasaydım bugün kullanırdım.sandaloz sakızını ben burdada okudum ama aslında benim annem bitkilerle çok alakalıdır.sayısız kitabı var ve tabiki dolaplar dolusu otu.onda bi kitap var yaklaşık 600 yıllık.osmanlının lokman hekimlerine ait osmanlıcan çevrilmiş bir kitap.ben onda okudum zayıflamak için sandaloz sakızını.bide diyoki sıkı spor yapamk(aslında spor günmüz adı eski adını unuttum)bide bişi daha yazıyodu aç iken banyo yapmakta kilo vermeye yardımcıymış...dur dur hatırladım şimdi kitapta spor için şiddetli idman diyodu

neyse selam kızlar.sabah giremedim çünkü 12ye kadar uyudum.kızım 2 gündür ishal ve dün gece ateşide çıktı.sanırım diş çıkarıyo.gece uyutmadı yavrum inledi öle.ağrı kesici ateş düşürücü içirdik vede bağırsak düzenleyici.sabah ilaçlar etkisi gösterince 9da uyumuşuz mecburen bende 12de kalktım.aslında kalkmayacaktım ama naparsın bir ev sana bakıyo...şimdi biraz daha iyi meleğim.ishalide azaldı.ateşi düştü.ama pek nazlı kuzucuk.neyse geçmişi ara ara okudum ama alıntılar yapamadım...öpüldünüz kızlar

ortim canım benim bende senin gibi geceleri nöbetteyim.bu hafta benden hiç hayır yok hatta artıda olduğuma eminim.tartım hala gelmedi garantiden komşuda tartılıyorum.ama cumadan beri hiç tartılmadım.bide reglim 15 ay olmadımya intikam alır gibi oluyo herşey...anladın sen onu...bu hafta beni affet umudum.valla çok pis yemek yiyorum.inşallah gelecek haftaya kendimi affettireceğim.öptüm ortilerin en tatlı hemşiresi...

Sen söyleyince biraz sıktım kendimi düşündüm ama ben düzenli kullanmamıştım bide tatlısız yapamamıştım tatlıyı çok sevmememe

rağmen o yüzden bende pek etki etmedi canım

Sirkeli su berbat bişey ya ben denedim de içemedim zaten midem de problemli

Akşama tatlı yok yok çıkart onu aklından

aaaaaaaa ciddimisin kız ay hadi işallahhh

başka kim hamile kızz ben niye duymadım yoksa senmi

Yok kız ben hamile değilim yani sanmıyorum

Arcak ve bende hamilelik belirtisi görmüştü de elsnopy şimdi de kendinde görmüş onu diyodum

menüne yorum yapamıyorum çünkü bu işi sadece 3 arkadaş var onlar yapabiliyo ama iki ayda 4 kilo az falan değil yavaş yavaş verki geri alma canım

sagol canım biliyorum herkes yorum yapamıyor ama ben yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum birde ilgili kişiler yorumlasın istiyorum:) keşke o şekilde verebilsem haftada 0,500 kg çok iyiiii

firar yaparken adrenalinim yükseliyo kalp atislarim hizlaniyo naf senin ceyar benim kingkong rahat birakmiyo
heyvah kapiyi acti korkuyom :18: öcü geliyo sonra geleyim kalpden gitecem

sirkeli su bana da cısss

ayrıca sen tatlı hevesimi kursagımda bıraktın ama ben çözümü buldum

bu akşam açarım tv de kuzey&güney'i, kuzeyin baklavalarınaaa bakarım ben de tatlı niyetine, hiç olmazsa gözüm doyar bu da yasak deildir herhalde dimiiii

Geçmiş olsun canım

firar yaparken adrenalinim yükseliyo kalp atislarim hizlaniyo naf senin ceyar benim kingkong rahat birakmiyo

kingkong

tamam canım akşama görüşürüz olmadı zor durumda kalma sen

sagol canım biliyorum herkes yorum yapamıyor ama ben yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum birde ilgili kişiler yorumlasın istiyorum:) keşke o şekilde verebilsem haftada 0,500 kg çok iyiiii

verirsin ben temmuz 14te yediklerime dikkat etmeye başladım 73.4 kiloyla.bugün itibarıyla 60.5 kiloyum 4 ay bitcek yani,eğerki sen bu şekilde devam edersen 4 ay sonra kimbilir kaç kiloya inersin sakın vazgeçme.kaçamak yaptığın günler olabilir,ogünleri diyetimi bozdum diye değilde,bugünlük böyle oldu yarın aynı hızda devam mantığıyla geçiştir,ben öyle yaptım şahsen,sanada naçizane tavsiyem bu olabilir.birde ben 6 dan sonra su dışında hiçbirşey yemiyorum,içmiyorum.bitki çaylarını içemiyorum ne yazıkki,keşke içebilseydim ama,bir onuyapamadım bende işte,sana kilo vermee başarılar

Her izlediğimde dönüp eşime " Hayatım adam o baklavaları 6 ayda yapmış yaa inanamıyorum insan değil yaa " diyorum.

Garibimin sesi çıkmıyo

Yasaklayanın alnını karışlarım :113::113:

başım ağrıyooo Dilek

canım yanlsı anlamada bana da alıngan davrandın gıbı geldı cunku arkadasları tanıyorum art nıyetlı bısey yazmazlar eksın sen hamılesin ortim
hahha bırak bahaneleri de basım agrıyo fılan yemezler yap bıtane ıste de büyüsün ilkoluda gıder ınsallah

canım cok gecmıs olsun kuzucugunaannende baya baya bu ıse sarmıs maşallah

yok yok hamile değilim bugün ben herkese hamile olabilirsin hamilelik belirtisi bunlar diyip durdumda birde kendime diyeyim dedim ondan şeyettiydim yani canım

bende gerçek sanıp sevindiydim

ne diyim ben size

bencede en sağlıklısı yavaş vermek bende 1 hafta 600 gr bir hafta 400 gr ayda 2 kg bulcak bundan sonra ilk kilolar daha hızlı gitti ama şimdi düzene girdi böyle gidiyo hiç şikayetçi değilim ama :44:

siboşum benim ya seni bir bulsam çok pis mıncıracam

Bişi deme

şikayetçi değilim mi dedinn bak geçen cumaki bildirimini bulur çıkartırım yaparım bilirsin 400 grmın yanında

memnuniyetsizlik smilisi vardı benden kaçmaz

Benn sadettin teksoy diye parmak uzatasım geldi birden ahahaha

menüne yorum yapamıyorum çünkü bu işi sadece 3 arkadaş var onlar yapabiliyo ama iki ayda 4 kilo az falan değil yavaş yavaş verki geri alma canım

Menü yorumlarını belirli kişiler mi yapabiliyor? Bunu da kurallarda yazmalı o zaman.
Dünkü menüm.
Sabah 3 dilim etimek(Kepekli)
2 kk peynir, yeşil biber, salatalık, çay(şekersiz)
Ara 1 dilim etşmek
Öğlen Kocaman bir tabak mevsim salatası üzerinde kızarmış tavuk parçaları ile.
1 bardak ayran
Ara 1 dilim etimek
Akşam 3 kaşık etli patlıcan yemeği,
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kase çorba
salata
Akşam 1 adet tuzlu kurabiye
Aralarda yeşil çay, form çay ve su içtim.

Bugünkü menüm

Sabah 2 dilim etimek
2 kk peynir, 8 zeytin, yeşil biber
çay
Ara 1 elma
Öğlen tonbalıklı yeşil salata, soda
Ara 1 incir, 1 elma

Biliyorum aşırıya kaçmış olabilirim. Ama inanın daha öncesinde yediklerime inanamazsınız. İnşallah zamanla kısıtlayabilirim daha da.
Yorumlarınızı ve uyarılarınızı bekliyorum.

Kurallarda yazmasa da bas bas söylüyoruz cnm

Bana göre çok ekmek ( etimek ) tüketiyosun :26:

Tabi bana düşmez hele ki şu sıralar homini gırtlak yerken yorum yapamam yane

Kurallarda yazmasa da bas bas söylüyoruz cnm

Bana göre çok ekmek ( etimek ) tüketiyosun :26:

Tabi bana düşmez hele ki şu sıralar homini gırtlak yerken yorum yapamam yane

Farkettim. Yazınca da daha iyi anlıyor insan hatalarını. Diyetisyen yazdırıyor ya sürekli. Ama bugün ara öğünlerimi düzelttim farkettiysen:)))

Farkettim. Yazınca da daha iyi anlıyor insan hatalarını. Diyetisyen yazdırıyor ya sürekli. Ama bugün ara öğünlerimi düzelttim farkettiysen:)))

Evet farkettim ama ikinci ara öğünde elma yerine mandalina filan yiyebilirsin istersen elmanın kb değeri çok fazla gerçi

tüm meyvaların fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…