yok alınmadımda ne bileyim sen yazdığında güldüm geçtim arkadaşta tekrarlayınca biraz bozuldum eminim oda iyi niyetiyle espri yapıyo ama neyse anaa bende alınganlık günümdeyim,ben hamile olabilirim bence,benden söylemesi
Ahahhaha topikçe hamileyiz
duruştum geldimmm
cok gecmıs olsun canım, dikkat et kendıne
sabah dogru duzgun cvp yazamadan cıkmak zorunda kaldım; kardesım için gecmıs olsun dılkelerıne tekrardan hepınıze teker teker teşekkür ederim
mywishimmm fotoları gordum bariz iki değişik insan gibi, Allah 61lik halleriniz görmeyıde nasıp etsinnn inşallaaaaaaaaaaaaahh
Nafcık, dün akşam kocişi aktara sürükleyip sandoloz sakızı aldım bi avuç bişeybılmıyorum duydn mu, bı ara cok modaydı, gecen gun aktarın önünden gecerken aklıma geldi, kk dan baktım bı topıgı var, bıraz göz attım ve alayım bari dedim şurda 5i 1 yerdesinden, mısır püskülüne; kiraz sapından, sirkeli sularına içmediğimiz şey yok bide sakız olsun nolcak
aaaaaaaa ciddimisin kızay hadi işallahhh
başka kim hamile kızz ben niye duymadım yoksa senmi
aaa gercekten mııı, nıye hatırlamıyosun ya bı etkısını gorup gormedıgınıııııen onemlı seyı ınsan hatırlamaz mı
sırkelı su fılan dıo ama ben ıcemem anca normal su, midemi kötületmeye nıyetım yok valla
şu tatlı olayını okumuştum ama unutmuşum bak hatırlattıgın ıyı oldu, nedense ınatla bugunde pastanenın onunden gecerken cok içim gıtmıstı, akşama pis planlar yapmıstım, bağladın beni Naf şimdi yaaa
aay darısı başıma, ben de istiyorum ilkokula giden çocukboyle de soyleyınce cok garıp oldu
aaaaaaaa ciddimisin kızay hadi işallahhh
başka kim hamile kızz ben niye duymadım yoksa senmi
menüne yorum yapamıyorum çünkü bu işi sadece 3 arkadaş var onlar yapabiliyo ama iki ayda 4 kilo az falan değil yavaş yavaş verki geri alma canım
aay darısı başıma, ben de istiyorum ilkokula giden çocukboyle de soyleyınce cok garıp oldu
Sen söyleyince biraz sıktım kendimi düşündümama ben düzenli kullanmamıştım bide tatlısız yapamamıştım tatlıyı çok sevmememe
rağmeno yüzden bende pek etki etmedi canım
Sirkeli su berbat bişey yaben denedim de içemedim zaten midem de problemli
Akşama tatlı yok yok çıkart onu aklından
bende doğum yaptıktan bikaç ay sonra almıştım ama emziren annelere zarralıymış aktar söledi bende kilolu birine hediye ettim.şimdi ah ah diyorum saklasaydım bugün kullanırdım.sandaloz sakızını ben burdada okudum ama aslında benim annem bitkilerle çok alakalıdır.sayısız kitabı var ve tabiki dolaplar dolusu otu.onda bi kitap var yaklaşık 600 yıllık.osmanlının lokman hekimlerine ait osmanlıcan çevrilmiş bir kitap.ben onda okudum zayıflamak için sandaloz sakızını.bide diyoki sıkı spor yapamk(aslında spor günmüz adı eski adını unuttum)bide bişi daha yazıyodu aç iken banyo yapmakta kilo vermeye yardımcıymış...dur dur hatırladım şimdi kitapta spor için şiddetli idman diyodu
neyse selam kızlar.sabah giremedim çünkü 12ye kadar uyudum.kızım 2 gündür ishal ve dün gece ateşide çıktı.sanırım diş çıkarıyo.gece uyutmadı yavrum inledi öle.ağrı kesici ateş düşürücü içirdik vede bağırsak düzenleyici.sabah ilaçlar etkisi gösterince 9da uyumuşuz mecburen bende 12de kalktım.aslında kalkmayacaktım ama naparsın bir ev sana bakıyo...şimdi biraz daha iyi meleğim.ishalide azaldı.ateşi düştü.ama pek nazlı kuzucuk.neyse geçmişi ara ara okudum ama alıntılar yapamadım...öpüldünüz kızlar
ortim canım benim bende senin gibi geceleri nöbetteyim.bu hafta benden hiç hayır yok hatta artıda olduğuma eminim.tartım hala gelmedi garantiden komşuda tartılıyorum.ama cumadan beri hiç tartılmadım.bide reglim 15 ay olmadımya intikam alır gibi oluyo herşey...anladın sen onu...bu hafta beni affet umudum.valla çok pis yemek yiyorum.inşallah gelecek haftaya kendimi affettireceğim.öptüm ortilerin en tatlı hemşiresi...
firar yaparken adrenalinim yükseliyo kalp atislarim hizlaniyo naf senin ceyar benim kingkong rahat birakmiyo
heyvah kapiyi acti korkuyom :18: öcü geliyo sonra geleyim kalpden gitecem
sagol canım biliyorum herkes yorum yapamıyor ama ben yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum birde ilgili kişiler yorumlasın istiyorum:) keşke o şekilde verebilsem haftada 0,500 kg çok iyiiii
Ben ne diyoomm sen ne düşünüyoon.
Bak işten çıkmanda yaklaştı evde otururken olur belki bişiler.
sirkeli su bana da cısss
ayrıca sen tatlı hevesimi kursagımda bıraktın ama ben çözümü buldum
bu akşam açarım tv de kuzey&güney'i, kuzeyin baklavalarınaaa bakarım ben de tatlı niyetine, hiç olmazsa gözüm doyar bu da yasak deildir herhalde dimiiii
başım ağrıyooo Dilek
canım yanlsı anlamada bana da alıngan davrandın gıbı geldı cunku arkadasları tanıyorum art nıyetlı bısey yazmazlaryok alınmadımda ne bileyim sen yazdığında güldüm geçtim arkadaşta tekrarlayınca biraz bozuldum eminim oda iyi niyetiyle espri yapıyo ama neyse anaa bende alınganlık günümdeyim,ben hamile olabilirim bence,benden söylemesi
hahha bırak bahaneleri de basım agrıyo fılan yemezler yap bıtane ıste de büyüsün ilkoluda gıder ınsallahaaa gercekten mııı, nıye hatırlamıyosun ya bı etkısını gorup gormedıgınıııııen onemlı seyı ınsan hatırlamaz mı
sırkelı su fılan dıo ama ben ıcemem anca normal su, midemi kötületmeye nıyetım yok valla
şu tatlı olayını okumuştum ama unutmuşum bak hatırlattıgın ıyı oldu, nedense ınatla bugunde pastanenın onunden gecerken cok içim gıtmıstı, akşama pis planlar yapmıstım, bağladın beni Naf şimdi yaaa
bende doğum yaptıktan bikaç ay sonra almıştım ama emziren annelere zarralıymış aktar söledi bende kilolu birine hediye ettim.şimdi ah ah diyorum saklasaydım bugün kullanırdım.sandaloz sakızını ben burdada okudum ama aslında benim annem bitkilerle çok alakalıdır.sayısız kitabı var ve tabiki dolaplar dolusu otu.onda bi kitap var yaklaşık 600 yıllık.osmanlının lokman hekimlerine ait osmanlıcan çevrilmiş bir kitap.ben onda okudum zayıflamak için sandaloz sakızını.bide diyoki sıkı spor yapamk(aslında spor günmüz adı eski adını unuttum)bide bişi daha yazıyodu aç iken banyo yapmakta kilo vermeye yardımcıymış...dur dur hatırladım şimdi kitapta spor için şiddetli idman diyodu
neyse selam kızlar.sabah giremedim çünkü 12ye kadar uyudum.kızım 2 gündür ishal ve dün gece ateşide çıktı.sanırım diş çıkarıyo.gece uyutmadı yavrum inledi öle.ağrı kesici ateş düşürücü içirdik vede bağırsak düzenleyici.sabah ilaçlar etkisi gösterince 9da uyumuşuz mecburen bende 12de kalktım.aslında kalkmayacaktım ama naparsın bir ev sana bakıyo...şimdi biraz daha iyi meleğim.ishalide azaldı.ateşi düştü.ama pek nazlı kuzucuk.neyse geçmişi ara ara okudum ama alıntılar yapamadım...öpüldünüz kızlar
ortim canım benim bende senin gibi geceleri nöbetteyim.bu hafta benden hiç hayır yok hatta artıda olduğuma eminim.tartım hala gelmedi garantiden komşuda tartılıyorum.ama cumadan beri hiç tartılmadım.bide reglim 15 ay olmadımya intikam alır gibi oluyo herşey...anladın sen onu...bu hafta beni affet umudum.valla çok pis yemek yiyorum.inşallah gelecek haftaya kendimi affettireceğim.öptüm ortilerin en tatlı hemşiresi...
yok yok hamile değilim bugün ben herkese hamile olabilirsin hamilelik belirtisi bunlar diyip durdumda birde kendime diyeyim dedim ondan şeyettiydim yani canım
Sen söyleyince biraz sıktım kendimi düşündümama ben düzenli kullanmamıştım bide tatlısız yapamamıştım tatlıyı çok sevmememe
rağmeno yüzden bende pek etki etmedi canım
Sirkeli su berbat bişey yaben denedim de içemedim zaten midem de problemli
Akşama tatlı yok yok çıkart onu aklından
Yok kızben hamile değilim yani sanmıyorum
Arcak ve bende hamilelik belirtisi görmüştü de elsnopy şimdi de kendinde görmüş onu diyodum
sagol canım biliyorum herkes yorum yapamıyor ama ben yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum birde ilgili kişiler yorumlasın istiyorum:) keşke o şekilde verebilsem haftada 0,500 kg çok iyiiii
firar yaparken adrenalinim yükseliyo kalp atislarim hizlaniyo naf senin ceyar benim kingkong rahat birakmiyo
heyvah kapiyi acti korkuyom :18: öcü geliyo sonra geleyim kalpden gitecem
hahha bırak bahaneleri de basım agrıyo fılan yemezler yap bıtane ıste de büyüsün ilkoluda gıder ınsallah
bende gerçek sanıp sevindiydim
ne diyim ben size
bencede en sağlıklısı yavaş vermek bende 1 hafta 600 gr bir hafta 400 gr ayda 2 kg bulcak bundan sonra ilk kilolar daha hızlı gitti ama şimdi düzene girdi böyle gidiyo hiç şikayetçi değilim ama :44:
siboşum benim ya seni bir bulsam çok pis mıncıracam
menüne yorum yapamıyorum çünkü bu işi sadece 3 arkadaş var onlar yapabiliyo ama iki ayda 4 kilo az falan değil yavaş yavaş verki geri alma canım
Menü yorumlarını belirli kişiler mi yapabiliyor? Bunu da kurallarda yazmalı o zaman.
Dünkü menüm.
Sabah 3 dilim etimek(Kepekli)
2 kk peynir, yeşil biber, salatalık, çay(şekersiz)
Ara 1 dilim etşmek
Öğlen Kocaman bir tabak mevsim salatası üzerinde kızarmış tavuk parçaları ile.
1 bardak ayran
Ara 1 dilim etimek
Akşam 3 kaşık etli patlıcan yemeği,
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kase çorba
salata
Akşam 1 adet tuzlu kurabiye
Aralarda yeşil çay, form çay ve su içtim.
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim etimek
2 kk peynir, 8 zeytin, yeşil biber
çay
Ara 1 elma
Öğlen tonbalıklı yeşil salata, soda
Ara 1 incir, 1 elma
Biliyorum aşırıya kaçmış olabilirim. Ama inanın daha öncesinde yediklerime inanamazsınız. İnşallah zamanla kısıtlayabilirim daha da.
Yorumlarınızı ve uyarılarınızı bekliyorum.
Kurallarda yazmasa da bas bas söylüyoruz cnm
Bana göre çok ekmek ( etimek ) tüketiyosun :26:
Tabi bana düşmez hele ki şu sıralarhomini gırtlak yerken yorum yapamam yane
Farkettim. Yazınca da daha iyi anlıyor insan hatalarını. Diyetisyen yazdırıyor ya sürekli. Ama bugün ara öğünlerimi düzelttim farkettiysen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?