70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hatunda benı bı dogurtamadı haaa
haha sen mı benı ben mı senı acabaaa

arastırmacı gazetecımız yıne ıs basında

ooo 4 ayda çok iyi vermişsin. çok teşekkür ederim canım ya motive ettin beni

Ay ne çakalsın ya O zamandan bu zamana fikirlerim değişti incelmişim ölçüm kendimi o yüzden üzülmedim sonradan 2 cm daha gitmiş spor çok işe yarıyor yahu tartı değil görüntü önemli valla bizim spor hocası 65 kg mış şoka girdim kadın 50 kg gibi incecik bir bel var fizik süper ama 15 yıldır spor yapıyomuş kas ağır çeker dedi bana :44:

Son düzenleme:
ben almıyım alanada mani olmiyim buneeee
ah canım yaa,,bende senin gibiyim bazen,,şöyle yapıyorum oğlan 2.5 yaşındaya o sadece öğlen uykusu uyuyo bide akşam,,ama kız gündüz 2 kez bide akşam uyuyo iştee,,bazen oğlan öğle uykusuna yatmıyo,,oyun tatlı geliyo yada ben ev işi yaparken benle eğleniyo diye uykuyu unutuyo..ozaman akşam saat 10larda şıp diye kendisi uyuyoo çok rahat oluyoo..ama öğle uykusunu bazen saat 4te yapıyo geç kalktığımız için..sonra saat 6 gibi kalkınca gece babası gelene kadar(1.00)ayakta duruyo bide babası gelince oyun oynuyolar uyumuyo kızda oğlum uyanıkken uyumaz gece 3lerde hep beraber yatarız artık..zor oluyo ozaman..çocukları yormak lazım çok hareketliyse oyun oynasın koşsun zıplasın yoruldumu kendisi şıp diye uyur zaten..öğle uykusunuda imkanın varsa 12de yapsın 1 saat sonrada kaldırki akşam erkenden uyusun tekrar..kolay gelsin ne diyim işimiz zor
emzikli bi anne için güzel bi menü canım devam etsporda güzel olmuşsuyu arttır ama olurmu emziklisin daha çok içmen lazım
geçmiş olsun canım o mide ağrısı bende olmuştu hastaneye zor gittik,,ölüyorum sanmıştım..bağırsak iltihabıymış bendeki sorunda neyseki iğne yaptılar geçtii
aynen doğru diyosunda ben reglim anam bu 3-4 gün idare ediceksin beni dedikçe adam gıcıklaşıyo bide ben naptım niye bağırıyosun gene diyooooooooff..bugünlerde biraz daha fazla gergin oluyorum bunu biliyo ama en ufak bişeyi bile batıyo gözüme sinir oluyorum sonrada suçlu ben oluyorumm..ama normal günlerde hiç üşenmem yaparım sonra uyandırırım çokta hoşuma gider benim..ama zaten şimdilerde bide karnım ağrıyo sabah sabah zor oluyoo...kalkıp yardım et dedimmide mızıklıyo yaaa diye kıyamıyorum gene

devam et canım inşallah gidicek...sağlıklı bi kilo verişi olur haftada verdiğin kilo şuanki kilonun yüzdesi olursa yağdan gitmiş oluyo bu çok sağlıklı ve kalıcı,,

menün güzel canım,,akşamki kıymalı dolma ne anlamadım okadar gerisi iyi..arada acıktığın zaman zaten meyve yiyceksin öğle kahvaltılık yemek hiçte iyi değil,,meyve yeterince tok tutar seni bide süt içmeyi dene meyvelerin yanında,,sütte tok tutar seni
bu ne kız etimek etimek etimek başım döndüü,,aralarda meyve yenmesi gerekiyo etimekte neyin nesii yapma,,bide akşam 2 d. ekmek yemişsinekmeği akşam hayatımızdan çıkarıyoruz,,olaki sen 2 d. yemişsinakşam bide tuzlu kurabiye yemişsin,,yapma canım akşam yemekten sonra bol bol su iç,,bitki çayı iç bişeyler atıştırma,,kilo vermeni engelliycektir onlar çünküü,,ekmekleride çavdar tam tahıllı buğday ekmeği gibi dönüşümlü kullanabiliriz,,kepek ekmeği cıss

bugünkü sbah ve aralar süper olmuş böyle devam et

Son düzenleme:

Bende bi ölçüm yapsam iyi olcak acı gerçekle yüzleşirim hemde size söylerim bana artık zayıfsın demezsiniz

vay canınaa 15 sene he benim spor ile olan ilgim zayıflayana kadar

Nerdeydin o zaman çabık söyle

hu huuuu naparsınızzz kızçeleerrr ?

Hu huuu ben bişey yapmıyorum valla mesai bitse de eve gitsem diye bakıyom çok sıkıcı bigün sen napıyosun

ahanda oğlan sokaktan geldiği gibi yatmış uyumuş koltuktaabide kız uyusa pek bi iyi olcak..yemek yemem lazım çorba pişircem ama ne pişircemallahım ne şanslı bi anneyim böyle ben,,inanmazsınız ama kızda şimdi beşiğine girmiş sütünü almış eline yatıyoo ne kaa akıllı bıdıklarım var benim böyle nazar değmesin,,babaları bukadar düşünmüyo beniannemiz zaten yoruluyo gün içinde bide uykumuz gelince rahatsız etmeyelimde kendimiz uyuyalım diye tembihleşiyorlar sanırım hadi kızda uyudmu ben mutfağa yolculuk yaparım artık

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım o mide ağrısı bende olmuştu hastaneye zor gittik,,ölüyorum sanmıştım..bağırsak iltihabıymış bendeki sorunda neyseki iğne yaptılar geçtii

sağol tubacım.. bende dün aynen öyle sandım. iğne serum ve iğrenç bi şurup içirdiler anca geçti :2:

benim bel 82 cm kalça :104 cm göbek: 93 cm :26: pöfff daha çok yolum var bel en az 70 falan olması lazım 60 cmleri görebilirmiyim bilmiyom :18:

işim vardı valla telefondaydım ay bide hesap soruyo suna şak

Son düzenleme:

Bak şimdi doğurasım geldi ama ben bahtsız bedeviyim benimkiler babasına benzer

Domatesli tarhana pişir bende eve gidince lahana sarmam vardı onun yanına hazır çorba almıştı eşim geçen gün onu pişiricem

ben normalde sevmiyorum hazır çorba

yerim senin o bıdıkları yaaa Allah nazardan korusn

Bende ölçeyim paylaşıcam korkmayın diye baştan uyarırım

Sorcam tabi sende bana sor

Hem demin benim alıntının içine yazmıştın çabık bi şekilde düzeltsende ben yakaladım

Bende ölçeyim paylaşıcam korkmayın diye baştan uyarırım

Sorcam tabi sende bana sor

Hem demin benim alıntının içine yazmıştın çabık bi şekilde düzeltsende ben yakaladım

yolacam saçını başını yaaaaa belli etmesene kızım çaktırmadan düzelttim ben...

Naf senin kocana acıyom ben ya çok çakalsın adama eminim nefes aldırmıyon vah vahhh yazık enişteme ya

Son düzenleme:
doğur doğur valla,,melek bunlar cidden,,en azından benimkiler..ama işlerine gelincee,yoksaa her gün böyle olmuyo tabiibiriniuyutmaya çalışırken diğeri başımda mamaaaa mamaaaa diye az bağırmıyolar böyle geçiyo çoğu günüm..ama arada iyilik olsun diye yapıyolar jest,,bide çok yorulduklarında çabuk uyuyolar kendileri,,bak kızın orda burda uyrken çok fotosunu çekmişimdir al bitane bak,,

bunlar kız küçükkendi
buda oğlan küçükken
buda küçükken aynı arabada götürürdüm sığarlardı,ama şimdi ikiz arabası aldık yanyana ona biniyorlar mecbur,,
buda küçükkenkız
bunlarda geçen geçen geçen seferlerdeydi işte mutfakta baya oldu

bide ne tesadüf bende tarhan pişirmeyi düşünmüşütüm,,salçalı amaneyseki denk geldi yapayım barii,tek başımayım nasılsa,,cumaya ekside girerim inşallah,,regl biterse ozamana kadar bakalım
yerim senin o bıdıkları yaaa Allah nazardan korusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…