Evet farkettimama ikinci ara öğünde elma yerine mandalina filan yiyebilirsin istersen elmanın kb değeri çok fazla gerçi
tüm meyvaların fazla
haha sen mı benı ben mı senı acabaaabu hatunda benı bı dogurtamadı haaa
Bişi deme
şikayetçi değilim mi dedinnbak geçen cumaki bildirimini bulur çıkartırım yaparım bilirsin 400 grmın yanında
memnuniyetsizlik smilisi vardıbenden kaçmaz
Benn sadettin teksoy diye parmak uzatasım geldi birden ahahaha
Teşekkürler...
Umarım hedefime ulaşabilirim.
Bırakmaktan çok korkuyorum.
haha sen mı benı ben mı senı acabaaa
arastırmacı gazetecımız yıne ıs basında
verirsin ben temmuz 14te yediklerime dikkat etmeye başladım 73.4 kiloyla.bugün itibarıyla 60.5 kiloyum 4 ay bitcek yani,eğerki sen bu şekilde devam edersen 4 ay sonra kimbilir kaç kiloya inersin sakın vazgeçme.kaçamak yaptığın günler olabilir,ogünleri diyetimi bozdum diye değilde,bugünlük böyle oldu yarın aynı hızda devam mantığıyla geçiştir,ben öyle yaptım şahsen,sanada naçizane tavsiyem bu olabilir.birde ben 6 dan sonra su dışında hiçbirşey yemiyorum,içmiyorum.bitki çaylarını içemiyorum ne yazıkki,keşke içebilseydim ama,bir onuyapamadım bende işte,sana kilo vermee başarılar
Bişi deme
şikayetçi değilim mi dedinnbak geçen cumaki bildirimini bulur çıkartırım yaparım bilirsin 400 grmın yanında
memnuniyetsizlik smilisi vardıbenden kaçmaz
Benn sadettin teksoy diye parmak uzatasım geldi birden ahahaha
iidir bebiş senden nbr
ben almıyım alanada mani olmiyimdukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadım
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 – Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 – Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 – Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
ah canım yaa,,bende senin gibiyim bazen,,şöyle yapıyorum oğlan 2.5 yaşındaya o sadece öğlen uykusu uyuyo bide akşam,,ama kız gündüz 2 kez bide akşam uyuyo iştee,,bazen oğlan öğle uykusuna yatmıyo,,oyun tatlı geliyo yada ben ev işi yaparken benle eğleniyo diye uykuyu unutuyo..ozaman akşam saat 10larda şıp diye kendisi uyuyoo çok rahat oluyoo..ama öğle uykusunu bazen saat 4te yapıyo geç kalktığımız için..sonra saat 6 gibi kalkınca gece babası gelene kadar(1.00)ayakta duruyo bide babası gelince oyun oynuyolar uyumuyo kızda oğlum uyanıkken uyumaz gece 3lerde hep beraber yatarız artık..zor oluyo ozaman..çocukları yormak lazım çok hareketliyse oyun oynasın koşsun zıplasın yoruldumu kendisi şıp diye uyur zaten..öğle uykusunuda imkanın varsa 12de yapsın 1 saat sonrada kaldırki akşam erkenden uyusun tekrar..kolay gelsin ne diyim işimiz zorkızlar ya benim kızımda uyku problemi başladı akşamları kavga dövüş birtürlü uyutamıyorum çocuğu yaa gündüzler kısa diye gündüz uykusuna daha erken yatırır oldum dolayısıyla daha erken kalkıyo ama akşam yatma vakti geldimi evde resmen harp çıkıyo,şun evdeyimde nazını çekiyorum çalışmaya başladığımda ne olur bilmiyorum
emzikli bi anne için güzel bi menü canım devam etkizlar dunku menum
sabah 10.30 3dilim kizarmis ekmek 2zeytin kk kadar peynir bikac catal helva ve 1tatli kasigi pekmez2bardak cay bir bardak rezene
ogle 2 meyve tabagi [kivi elma mandalina]
aksam 5de 2kasik bezelye yemegi biraz yogurtlu kfileks sut yerine yogurt katip yedim bence guzel oldu
aksam 8de birbardak sut ve yatarkan cok aciktigimi hissettim 5 badem 2kuru kayisi
2litre suyumu biritdim
ayri zamanlarda 2kere 500adim leslie sonra 3mil leslie ve birmil leslie yaptim gercekten yurutuyomus adim sayar belimdeydi ve yatarken tam 9602 adimda cikarttim
esim cok yuklendigimi soyluyo ama napayim zayif gormek istiyorum kendimi
bugunki menumde kahvalti ayni biraz sonra sut yapan corbamdan icicem
geçmiş olsun canım o mide ağrısı bende olmuştu hastaneye zor gittik,,ölüyorum sanmıştım..bağırsak iltihabıymış bendeki sorunda neyseki iğne yaptılar geçtiislm kızçeler,
dün başıma neler geldi sormayın...
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
aynen doğru diyosunda ben reglim anam bu 3-4 gün idare ediceksin beni dedikçe adam gıcıklaşıyo bide ben naptım niye bağırıyosun gene diyoobişey değil ni demekyaşıda gençmişte amanın amannnn benide genelde 5kilo az tahmin ederler ama ben acı gerçeği biliyorum nasılsaa
kız tuğba bu adamların çoğu aynı ..benim eşimde illa uyancak dökük suratıyla uykulu masaya gelicekbide çayda dolmuş olucak adamın olamazsa olmazı ilk çay içicek illaki..yani bizim çayda dolunca kalkıyor eşim önceden ben gergin olurudm uyanınca evlendim eşim gergin uykulu oluyor genelde geç yattığından diyorum ama kabul etmiyor artık ben çok enerjik mutlu oluyorum yoksa iki gergin hersabah ev çekilmezdi kavgadan eşim dersine yetişemezdi
çok güldüm ya millet bi alemmm
ayyy bu ne yaaa kolay iş yattığından yer sadece çenen çalıcakyada kasete çeksek dinlesek
sayılarında sırrı var galiba:26:
bugün dondum yağalrım beni ısıttı samsunun dağlaırnı dolaştım yoruluyorum,geberdimm
devam et canım inşallah gidicek...sağlıklı bi kilo verişi olur haftada verdiğin kilo şuanki kilonun yüzdesi olursa yağdan gitmiş oluyo bu çok sağlıklı ve kalıcı,,hemen bugün yediklerimi aktarayım
kahvaltı 08.30 2 dilim bugday ekmeği 1 yumurta yarım domates yarım biber 1 dilim peynir 4 zeytin
ara 11:00 yarım muz 12.00 1 brd süt
öğlen 13:40 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt yarım dilim ekmek
ara: 15:20 küçük bir dilim peynir 3 zeytin 1 lokma ekmek (çok acıktım ama ben)
akşam 18:00 1 tane kıymalı dolma 1 çay brd yoğurt yiyeceğim
acıkırsam 1 brd süt içerim
şimdiye kadar 2 lt su içtim ama daha bitki çayı içmedim neyse şimdi bir yeşil çay içeyim bari
son 2 günlütfen en az 500 gr gitmiş olsun
şöyle her hafta en az 0,500 kg gitse 2 ayda 4 kg az gibi ama sağlıklı bence
Menü yorumlarını belirli kişiler mi yapabiliyor? Bunu da kurallarda yazmalı o zaman.
Dünkü menüm.
Sabah 3 dilim etimek(Kepekli)
2 kk peynir, yeşil biber, salatalık, çay(şekersiz)
Ara 1 dilim etşmek
Öğlen Kocaman bir tabak mevsim salatası üzerinde kızarmış tavuk parçaları ile.
1 bardak ayran
Ara 1 dilim etimek
Akşam 3 kaşık etli patlıcan yemeği,
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kase çorba
salata
Akşam 1 adet tuzlu kurabiye
Aralarda yeşil çay, form çay ve su içtim.
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim etimek
2 kk peynir, 8 zeytin, yeşil biber
çay
Ara 1 elma
Öğlen tonbalıklı yeşil salata, soda
Ara 1 incir, 1 elma
Biliyorum aşırıya kaçmış olabilirim. Ama inanın daha öncesinde yediklerime inanamazsınız. İnşallah zamanla kısıtlayabilirim daha da.
Yorumlarınızı ve uyarılarınızı bekliyorum.
Ay ne çakalsın yaO zamandan bu zamana fikirlerim değişti incelmişim ölçüm kendimi o yüzden üzülmedim sonradan 2 cm daha gitmiş spor çok işe yarıyor yahu tartı değil görüntü önemli valla bizim spor hocası 65 kg mış şoka girdim kadın 50 kg gibi incecik bir bel var fizik süper ama 15 yıldır spor yapıyomuş kas ağır çeker dedi bana :44:
kaçmadım nenn
hu huuuu naparsınızzz kızçeleerrr ?
geçmiş olsun canım o mide ağrısı bende olmuştu hastaneye zor gittik,,ölüyorum sanmıştım..bağırsak iltihabıymış bendeki sorunda neyseki iğne yaptılar geçtii
Bende bi ölçüm yapsam iyi olcakacı gerçekle yüzleşirim hemde size söylerim bana artık zayıfsın demezsiniz
vay canınaa 15 sene hebenim spor ile olan ilgim zayıflayana kadar
Nerdeydin o zaman çabık söyle
Hu huuuben bişey yapmıyorum valla mesai bitse de eve gitsem diye bakıyom çok sıkıcı bigün sen napıyosun
ahanda oğlan sokaktan geldiği gibi yatmış uyumuş koltuktaabide kız uyusa pek bi iyi olcak..yemek yemem lazım çorba pişircem ama ne pişircem allahım ne şanslı bi anneyim böyle ben,,inanmazsınız ama kızda şimdi beşiğine girmiş sütünü almış eline yatıyoo ne kaa akıllı bıdıklarım var benim böyle nazar değmesin,,babaları bukadar düşünmüyo beni annemiz zaten yoruluyo gün içinde bide uykumuz gelince rahatsız etmeyelimde kendimiz uyuyalım diye tembihleşiyorlar sanırım hadi kızda uyudmu ben mutfağa yolculuk yaparım artık
ahanda oğlan sokaktan geldiği gibi yatmış uyumuş koltuktaabide kız uyusa pek bi iyi olcak..yemek yemem lazım çorba pişircem ama ne pişircem allahım ne şanslı bi anneyim böyle ben,,inanmazsınız ama kızda şimdi beşiğine girmiş sütünü almış eline yatıyoo ne kaa akıllı bıdıklarım var benim böyle nazar değmesin,,babaları bukadar düşünmüyo beni annemiz zaten yoruluyo gün içinde bide uykumuz gelince rahatsız etmeyelimde kendimiz uyuyalım diye tembihleşiyorlar sanırım hadi kızda uyudmu ben mutfağa yolculuk yaparım artık
sağol tubacım.. bende dün aynen öyle sandım. iğne serum ve iğrenç bi şurup içirdiler anca geçti :2:
benim bel 82 cm kalça :104 cm göbek: 93 cm :26: pöfff daha çok yolum var bel en az 70 falan olması lazım 60 cmleri görebilirmiyim bilmiyom :18:
işim vardı valla telefondaydım ay bide hesap soruyo suna şak
Bende ölçeyim paylaşıcamkorkmayın diye baştan uyarırım
Sorcam tabisende bana sor
Hem demin benim alıntının içine yazmıştın çabık bi şekilde düzeltsende ben yakaladım
doğur doğur valla,,melek bunlar cidden,,en azından benimkiler..ama işlerine gelincee,yoksaa her gün böyle olmuyo tabiiBak şimdi doğurasım geldiama ben bahtsız bedeviyim benimkiler babasına benzer
Domatesli tarhana pişirbende eve gidince lahana sarmam vardı onun yanına hazır çorba almıştı eşim geçen gün onu pişiricem
ben normalde sevmiyorum hazır çorba
yerim senin o bıdıkları yaaa Allah nazardan korusn
yolacam saçını başını yaaaaabelli etmesene kızım çaktırmadan düzelttim ben...
Naf senin kocana acıyom ben ya çok çakalsın adama eminim nefes aldırmıyon vah vahhh yazık enişteme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?