doğur doğur valla,,melek bunlar cidden,,en azından benimkiler..ama işlerine gelincee,yoksaa her gün böyle olmuyo tabiibiriniuyutmaya çalışırken diğeri başımda mamaaaa mamaaaa diye az bağırmıyolar böyle geçiyo çoğu günüm..ama arada iyilik olsun diye yapıyolar jest,,bide çok yorulduklarında çabuk uyuyolar kendileri,,bak kızın orda burda uyrken çok fotosunu çekmişimdir al bitane bak,,
Eki Görüntüle 299031 Eki Görüntüle 299032 bunlar kız küçükkendi
Eki Görüntüle 299035 buda oğlan küçükken
Eki Görüntüle 299036 buda küçükken aynı arabada götürürdüm sığarlardı,ama şimdi ikiz arabası aldık yanyana ona biniyorlar mecbur,,
Eki Görüntüle 299038 buda küçükkenkız
Eki Görüntüle 299042 Eki Görüntüle 299043 Eki Görüntüle 299044 bunlarda geçen geçen geçen seferlerdeydi işte mutfakta baya oldu
Eki Görüntüle 299037 Eki Görüntüle 299039
bide ne tesadüf bende tarhan pişirmeyi düşünmüşütüm,,salçalı amaneyseki denk geldi yapayım barii,tek başımayım nasılsa,,cumaya ekside girerim inşallah,,regl biterse ozamana kadar bakalım
doğur doğur valla,,melek bunlar cidden,,en azından benimkiler..ama işlerine gelincee,yoksaa her gün böyle olmuyo tabiibiriniuyutmaya çalışırken diğeri başımda mamaaaa mamaaaa diye az bağırmıyolar böyle geçiyo çoğu günüm..ama arada iyilik olsun diye yapıyolar jest,,bide çok yorulduklarında çabuk uyuyolar kendileri,,bak kızın orda burda uyrken çok fotosunu çekmişimdir al bitane bak,,
Eki Görüntüle 299036 buda küçükken aynı arabada götürürdüm sığarlardı,ama şimdi ikiz arabası aldık yanyana ona biniyorlar mecbur,,
Eki Görüntüle 299042 Eki Görüntüle 299043 Eki Görüntüle 299044 bunlarda geçen geçen geçen seferlerdeydi işte mutfakta baya oldu
bide ne tesadüf bende tarhan pişirmeyi düşünmüşütüm,,salçalı amaneyseki denk geldi yapayım barii,tek başımayım nasılsa,,cumaya ekside girerim inşallah,,regl biterse ozamana kadar bakalım
bende de var reaktif hipoglisemi,çocukluğumdan beri. ilaç kullanmadım hiç ama. beslenmeyle engelleniyor hipoglisemi atakları. düzene giriyor.kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
Ben depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Pöff daha canım neler istiyo da söylemeyeyim :18::18:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
O insansa ben neyim diyom kendime :44: yok bu fazla oldu
ama şuan bi göbeğim var inanamazsınızo profilimdeki fotoğrafı unutun
Bende canı sıkıldığında sinirlendiğinde yemek yemeyenlerden olmak istiyorumm
Anlattım rahatladım sanırsam :44:
kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
kayınvalidem geldi,bugün mantı yapmış akşam yemeğine. dayanamadım yedim 2 koca tabak:-( çok vicdan azabı çekiyorum. midem de rahatsız oldu üstelik. öyle yoruldum ki bugün işte,kolumu kaldırıcak halim de yok. uyumak üzereyim.
kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
merhaba kızlarrr
ben bugün biraz sanki kötü beslendim hiç menümü yazmaya cesaretim yok, özür dilerim
ortiem ne çok çekmişim mutfakta 1 tencere yeni yaptıqım aculı bulgur pilavı var ve çok güzel olmuşş :18: canım gidip yemek istiyor ama bütün tencereyiii
dilekkk resimler süper canım senin asker dilini yutucak
tuqbacım maşallah çok tatlılar
muazzezzz bana iş bul quuuuugeçmiş olsun bu arada
çok da güzel gidiyordum halbuki. sabah 60.9 kiloydum,ama cumaya ne olur bu mantının üzerine bilemem.Tamam canım sakin ol sıkma canını olan oldu yarın yeni bir günn herşey daha güzel olacak
(Diyene bak demeyin)
aaa cidden mibende bi baktırayım geçmiş olsun cnm
Yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli canımsıkılma olan olmuş artık
Biz zaten tencere kapakbenimde evde sarmam var ama canım bulgur pilavıda istiyo napsam ki neyse sarmamı
yirimabla bi tabak kesmez mi diyosun bu hafta kilo alma rekoru diye bişey varsa biz kırcaz şimdiden söylim
Geçmiş olsun canım
tamam canım akşama görüşürüz olmadızor durumda kalma sen
saol canım.ilaç içirdim zor bela uyuttum.evim göçüyo ama benimde uykum var manane manane yaa...canım yanlsı anlamada bana da alıngan davrandın gıbı geldı cunku arkadasları tanıyorum art nıyetlı bısey yazmazlareksın sen hamılesin ortim
hahha bırak bahaneleri de basım agrıyo fılan yemezler yap bıtane ıste de büyüsün ilkoluda gıder ınsallah
canım cok gecmıs olsun kuzucugunaannende baya baya bu ıse sarmıs maşallah
ahanda oğlan sokaktan geldiği gibi yatmış uyumuş koltuktaabide kız uyusa pek bi iyi olcak..yemek yemem lazım çorba pişircem ama ne pişircem allahım ne şanslı bi anneyim böyle ben,,inanmazsınız ama kızda şimdi beşiğine girmiş sütünü almış eline yatıyoo ne kaa akıllı bıdıklarım var benim böyle nazar değmesin,,babaları bukadar düşünmüyo beni annemiz zaten yoruluyo gün içinde bide uykumuz gelince rahatsız etmeyelimde kendimiz uyuyalım diye tembihleşiyorlar sanırım hadi kızda uyudmu ben mutfağa yolculuk yaparım artık
Ahahahah
Evet bende acıyomamann napim canım gülü seven dikenine katlanırmış
:26:canım bece halsizliğin bence yediğin mantıdan dolayı ağır geldi muhtemelen... yarın dengelersin yediklerin 48 saat içinde yağa dönüşmezmiş yarın düzenli beslenirsin bişey olmaz.. herkesin yaptığı şeyler üzülmee önemli olan sonrasında düzenlemekkayınvalidem geldi,bugün mantı yapmış akşam yemeğine. dayanamadım yedim 2 koca tabak:-( çok vicdan azabı çekiyorum. midem de rahatsız oldu üstelik. öyle yoruldum ki bugün işte,kolumu kaldırıcak halim de yok. uyumak üzereyim.
bende de var reaktif hipoglisemi,çocukluğumdan beri. ilaç kullanmadım hiç ama. beslenmeyle engelleniyor hipoglisemi atakları. düzene giriyor.
ver bakimm şu ilacım adınııı
Tamam canım sakin ol sıkma canını olan oldu yarın yeni bir günn herşey daha güzel olacak
(Diyene bak demeyin)
aaa cidden mibende bi baktırayım geçmiş olsun cnm
Yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli canımsıkılma olan olmuş artık
Biz zaten tencere kapakbenimde evde sarmam var ama canım bulgur pilavıda istiyo napsam ki neyse sarmamı
yirimabla bi tabak kesmez mi diyosun bu hafta kilo alma rekoru diye bişey varsa biz kırcaz şimdiden söylim
Geçmiş olsun cnm, dikkat et aman şekere çevirmesin. Kaptan çok doğru söylemiş ver bakem ismini sihirli bişeymiş o
erkek olsam ve senin gibi hatunum olsa bende katlanırdım
:26:canım bece halsizliğin bence yediğin mantıdan dolayı ağır geldi muhtemelen... yarın dengelersin yediklerin 48 saat içinde yağa dönüşmezmiş yarın düzenli beslenirsin bişey olmaz.. herkesin yaptığı şeyler üzülmee önemli olan sonrasında düzenlemek
:44:aynı dert bendede var canım o ilaç olmadan kilo veremiyorum maalesef ilaç zayıflatmıyor ama açlık krizlerini tatlı krizlerini bastırıyor. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.. bundan sonra işin daha kolay olacak. kendimden biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?