70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy maşallah kızzzzzz ne güzel uyumuşlar kıyamam

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahhh

al bitane bak demişim sözde bitane uyuyan foto göstercektim,,dosya yükle diyince 1000den fazla foto olunca vede uyuma pozu birden fazla olunca heycanlanıyorum fazla fazla koyuyorum,,yine öyle olmuuş aay kendi kendime koptuuummm

kızda nihayete erdiğine göre(uyuduu)bende çorbamı pişirip geleyim artık açık kalcak pc ona göre arada gelcem bakcam

Tuğbacım allah bağışlasın çoookk şekerler yaa. Yirim onları ben
Öyle kendi kendilerine uyuyorlar ya insan bi hoş oluyo. Benimkide bazen yapar, geçen yapmıştı beşiğine girip uyumuş kalmış. Gördüm ay kıyamam uyumuş yavruş dedim. Amaaaa 1,5 saat sonra kalktı. gece 3 te uyuduk zar zor.

Suzann bak kız gördünmü tuğbanınn bebişleri seninkine de bi kardeş lazım değil mi

kayınvalidem geldi,bugün mantı yapmış akşam yemeğine. dayanamadım yedim 2 koca tabak:-( çok vicdan azabı çekiyorum. midem de rahatsız oldu üstelik. öyle yoruldum ki bugün işte,kolumu kaldırıcak halim de yok. uyumak üzereyim.

kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış

bende de var reaktif hipoglisemi,çocukluğumdan beri. ilaç kullanmadım hiç ama. beslenmeyle engelleniyor hipoglisemi atakları. düzene giriyor.

ortiem ne çok çekmişim mutfakta 1 tencere yeni yaptıqım aculı bulgur pilavı var ve çok güzel olmuşş :18: canım gidip yemek istiyor ama bütün tencereyiii

dilekkk resimler süper canım senin asker dilini yutucak

tuqbacım maşallah çok tatlılar

muazzezzz bana iş bul quuuuu geçmiş olsun bu arada

ver bakimm şu ilacım adınııı

Tamam canım sakin ol sıkma canını olan oldu yarın yeni bir günn herşey daha güzel olacak

(Diyene bak demeyin )

aaa cidden mi bende bi baktırayım geçmiş olsun cnm

merhaba kızlarrr
ben bugün biraz sanki kötü beslendim hiç menümü yazmaya cesaretim yok, özür dilerim

Yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli canım sıkılma olan olmuş artık

Biz zaten tencere kapak benimde evde sarmam var ama canım bulgur pilavıda istiyo napsam ki neyse sarmamı

yirim abla bi tabak kesmez mi diyosun bu hafta kilo alma rekoru diye bişey varsa biz kırcaz şimdiden söylim

çok da güzel gidiyordum halbuki. sabah 60.9 kiloydum,ama cumaya ne olur bu mantının üzerine bilemem.

Geçmiş olsun cnm, dikkat et aman şekere çevirmesin. Kaptan çok doğru söylemiş ver bakem ismini sihirli bişeymiş o

Geçmiş olsun canım

tamam canım akşama görüşürüz olmadı zor durumda kalma sen

saol canım...

saol canım.ilaç içirdim zor bela uyuttum.evim göçüyo ama benimde uykum var manane manane yaa...

maşallah maşallah Allah nazardan saklasın.darısı benimde başıma inş bizimkide bigün böle uyurmu???

maşallah çok tatlılar kız.yirim ben onları yirim.

Ahahahah

Evet bende acıyom amann napim canım gülü seven dikenine katlanırmış

erkek olsam ve senin gibi hatunum olsa bende katlanırdım

:26:canım bece halsizliğin bence yediğin mantıdan dolayı ağır geldi muhtemelen... yarın dengelersin yediklerin 48 saat içinde yağa dönüşmezmiş yarın düzenli beslenirsin bişey olmaz.. herkesin yaptığı şeyler üzülmee önemli olan sonrasında düzenlemek

:44:aynı dert bendede var canım o ilaç olmadan kilo veremiyorum maalesef ilaç zayıflatmıyor ama açlık krizlerini tatlı krizlerini bastırıyor. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.. bundan sonra işin daha kolay olacak. kendimden biliyorum.

bende de var reaktif hipoglisemi,çocukluğumdan beri. ilaç kullanmadım hiç ama. beslenmeyle engelleniyor hipoglisemi atakları. düzene giriyor.

ver bakimm şu ilacım adınııı

Geçmiş olsun cnm, dikkat et aman şekere çevirmesin. Kaptan çok doğru söylemiş ver bakem ismini sihirli bişeymiş o

tşk ederim kızlar düzenli beslensemde geçmedi o yüzden başladık ilaca kızlar ilaç zayıflamama etki etmiyo yeme ataklarım olmayınca kilo verebilcem glucobay diye bi ilaç allah sizi ne diyim zayıflama diyince neler geliyo aklınıza

haklısın canım sağol, biraz uzanır dinlenirim şimdi,gece de pilatesimi yaparım. almam böylece inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…