70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaptancm nasılsın, sen yoksun buralarda die menülerimide yazmıyorum. Bugün biraz abarttım ya. Akşam yemiycem yemek off ne zor rejim yapmak. Kaptan bu tatlandırıcılar iyi mi? Ben şekersiz çay içemiyorum ki. Hiç zevk almıyorum. Tek şeker atıyorum mecbur. Sigarayı bıraktım bir de çaydan vazgeçemem ki yazık banada. Acaba tatlandırıcı mı kullansam. Onlarında tadı hiç güzel değil gerçi.

annemde de var hipoglisemi,aynı ilacı kullandı bir dönem, bazı yan etkilerini gördü bıraktı. illa ilaç kullanılıcak diye de bir şey yok aslında. karbonhidratı kesince sorun yaşamıyorsun hiç.

cnm bende ilaçtan tedirgin oluyodum sende kullanıyosun dimi uzun zamandr mı kullanıyosun sanırım yan etkisi bi süre gaz yaparmış bağırsak alışana kadar

heemen nerelere çekmişler... evt hpoglisemi olmayanlarda bir işe yaramıyor maalesef hatta zararlı bende senin ilacının içeriği aynı ismi farklı olanı kullanıyorum..tatlı krizim regl dönemleri hariç hiç kalmadı eskiden tıka basa yesemde 2 saatte bir acıkırdım şimdi o kadar acıkmıyorum mide kazınmalarım geçti.

tuğbacım maşallah çok şeker çocuklarınn

uyur uyur bak gör sen

kızlar ben yavastan toparlanıyorum, ıyı aksamlar hepınıze

İyi akşamlar canım

çok da güzel gidiyordum halbuki. sabah 60.9 kiloydum,ama cumaya ne olur bu mantının üzerine bilemem.

Tamam sıkma canını yarın herşey daha güzel olacak

Utandım nen

acayip fotolar buldum kızlaar izninize sığınarak öküz gibi olduğum dönemden kareler aktarmak istiyorum,,suratımıda açık vercem nekadardaa ..........mışım,,kilo insana neler yapıyoo valla ..yorum sizin

cnm bende ilaçtan tedirgin oluyodum sende kullanıyosun dimi uzun zamandr mı kullanıyosun sanırım yan etkisi bi süre gaz yaparmış bağırsak alışana kadar

evt canım ben uzun zaman kullandım ilk başladığımda 15 kilo verdim diyetle birlikte tabi. sonra kan ilaçlarına başlatınca tekrar kilo aldım doktorum tekrar başladı şimdi 3 ay falan oldu tekrar ilk hafta biraz bulantı iştah kaybı bazen ishal yapabiiliyo bideağızda metalik bir tat yapıyo ama 1 hafta sonra hiç bir yan etkisi kalmıyor. ben şimdi hamiş olana kadar kullnacakmışım bir yandada kilo vermeye uğraşıyom ama o ilaç olmasa bu kadarını bile veremezdim. bide bu meret hastalık kilo verimini yavaşlatıyor. :26:

annemde de var hipoglisemi,aynı ilacı kullandı bir dönem, bazı yan etkilerini gördü bıraktı. illa ilaç kullanılıcak diye de bir şey yok aslında. karbonhidratı kesince sorun yaşamıyorsun hiç.

cnm sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama düzelmedi

ilk zaman evet cnm bağırsakta sorun olurmuş umarım atlatırız cnm

Kızlar kusura bakmayın bır selam verıp cıktım bır daha bakamadım... hepinize tekrar selam..

selam canımmm özletiyosun kendini valla

hoşgeldin charm

Hoşgeldinn şekerim.

selam canımmm

sağol bitenem

evet canım ekliyelim listemizin sonuna bu hafta kilo alma rekoru kıranlar diyee
yawww ne yazıyosun ilacın isminiiii espriydiii sil lütfennn

iyiyim cnm teşekkürler sen nasılsın..hyr cnm tatlandırıcılar iyi deqil kullanma...bende içemiyordum şekersiz hatta aşırı şeker katıyordum ama insan alışıyor tek sorun şekeri aklından çıkarmak

Bugün kü yediklerim;

Kahvaltı: 2,5 dil. kızarmış ekmek üzeri salça, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: 1 dil. ekmek, pırasa yemeği, 1 beyaz çik. gofret.
Ara: 2 mandalina.
Akşam: 1 kase yoğurt çorba, 2 etimek.
Ara: limonlu form çay, limonlu yeşilçay.

batuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
bende kilo pek yokmuş ozaman

2009.06.ayı
2010.08.ayı

buda kızın ufaklığı kilo bariz gelmiş geliyoo

ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu

dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)

Son düzenleme:

sena abla sende alıntını sil bence ilacın ismi sende görünüyoo:26::26:

haklısın canım sağol, biraz uzanır dinlenirim şimdi,gece de pilatesimi yaparım. almam böylece inşallah.

platesini yaparsan vicdan azabındanda kurturlursun canım güzel olur

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Son düzenleme:

sena abla sende alıntını sil bence ilacın ismi sende görünüyoo:26::26:

cnm zayıflama ilacı değilki gidip eczaneden alınamıyo yazılıyoda alınıyo şeker hastaları için

Son düzenleme:

kız maşallah sana iyice imrendim şimdi.ciddi kilolu halin ablan gibi duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…