annemde de var hipoglisemi,aynı ilacı kullandı bir dönem, bazı yan etkilerini gördü bıraktı. illa ilaç kullanılıcak diye de bir şey yok aslında. karbonhidratı kesince sorun yaşamıyorsun hiç.tşk ederim kızlar düzenli beslensemde geçmedi o yüzden başladık ilaca kızlar ilaç zayıflamama etki etmiyo yeme ataklarım olmayınca kilo verebilcem glucobay diye bi ilaç allah sizi ne diyim zayıflama diyince neler geliyo aklınıza
erkek olsam ve senin gibi hatunum olsa bende katlanırdım
:26:canım bece halsizliğin bence yediğin mantıdan dolayı ağır geldi muhtemelen... yarın dengelersin yediklerin 48 saat içinde yağa dönüşmezmiş yarın düzenli beslenirsin bişey olmaz.. herkesin yaptığı şeyler üzülmee önemli olan sonrasında düzenlemek
:44:aynı dert bendede var canım o ilaç olmadan kilo veremiyorum maalesef ilaç zayıflatmıyor ama açlık krizlerini tatlı krizlerini bastırıyor. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.. bundan sonra işin daha kolay olacak. kendimden biliyorum.
tşk ederim kızlar düzenli beslensemde geçmedi o yüzden başladık ilaca kızlar ilaç zayıflamama etki etmiyo yeme ataklarım olmayınca kilo verebilcem glucobay diye bi ilaç allah sizi ne diyim zayıflama diyince neler geliyo aklınıza
Tuğbacım allah bağışlasın çoookk şekerler yaa. Yirim onları ben
Öyle kendi kendilerine uyuyorlar ya insan bi hoş oluyo. Benimkide bazen yapar, geçen yapmıştı beşiğine girip uyumuş kalmış. Gördüm ay kıyamam uyumuş yavruş dedim. Amaaaa 1,5 saat sonra kalktı. gece 3 te uyuduk zar zor.
kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
tuğbacım maşallah çok şeker çocuklarınn
ortiem ne çok çekmişim mutfakta 1 tencere yeni yaptıqım aculı bulgur pilavı var ve çok güzel olmuşş :18: canım gidip yemek istiyor ama bütün tencereyiii
dilekkk resimler süper canım senin asker dilini yutucak
tuqbacım maşallah çok tatlılar
muazzezzz bana iş bul quuuuugeçmiş olsun bu arada
saol canım...
saol canım.ilaç içirdim zor bela uyuttum.evim göçüyo ama benimde uykum var manane manane yaa...
maşallah maşallah Allah nazardan saklasın.darısı benimde başıma inş bizimkide bigün böle uyurmu???
maşallah çok tatlılar kız.yirim ben onları yirim.
kızlar ben yavastan toparlanıyorum, ıyı aksamlar hepınıze
çok da güzel gidiyordum halbuki. sabah 60.9 kiloydum,ama cumaya ne olur bu mantının üzerine bilemem.
erkek olsam ve senin gibi hatunum olsa bende katlanırdım
:26:canım bece halsizliğin bence yediğin mantıdan dolayı ağır geldi muhtemelen... yarın dengelersin yediklerin 48 saat içinde yağa dönüşmezmiş yarın düzenli beslenirsin bişey olmaz.. herkesin yaptığı şeyler üzülmee önemli olan sonrasında düzenlemek
:44:aynı dert bendede var canım o ilaç olmadan kilo veremiyorum maalesef ilaç zayıflatmıyor ama açlık krizlerini tatlı krizlerini bastırıyor. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.. bundan sonra işin daha kolay olacak. kendimden biliyorum.
cnm bende ilaçtan tedirgin oluyodum sende kullanıyosun dimi uzun zamandr mı kullanıyosun sanırım yan etkisi bi süre gaz yaparmış bağırsak alışana kadar
annemde de var hipoglisemi,aynı ilacı kullandı bir dönem, bazı yan etkilerini gördü bıraktı. illa ilaç kullanılıcak diye de bir şey yok aslında. karbonhidratı kesince sorun yaşamıyorsun hiç.
heemen nerelere çekmişler... evt hpoglisemi olmayanlarda bir işe yaramıyor maalesef hatta zararlıbende senin ilacının içeriği aynı ismi farklı olanı kullanıyorum..tatlı krizim regl dönemleri hariç hiç kalmadı eskiden tıka basa yesemde 2 saatte bir acıkırdım şimdi o kadar acıkmıyorum mide kazınmalarım geçti.
evt canım ben uzun zaman kullandım ilk başladığımda 15 kilo verdim diyetle birlikte tabi. sonra kan ilaçlarına başlatınca tekrar kilo aldım doktorum tekrar başladı şimdi 3 ay falan oldu tekrar ilk hafta biraz bulantı iştah kaybı bazen ishal yapabiiliyo bideağızda metalik bir tat yapıyo ama 1 hafta sonra hiç bir yan etkisi kalmıyor. ben şimdi hamiş olana kadar kullnacakmışım bir yandada kilo vermeye uğraşıyom ama o ilaç olmasa bu kadarını bile veremezdim. bide bu meret hastalık kilo verimini yavaşlatıyor. :26:
selam canımmmözletiyosun kendini valla
Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyimama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım
İlk önce o espiriyi ben yaptım canım alınacağını düşünmemiştim kusura bakma
Selam
hoşgeldin charm
Hoşgeldinn şekerim.
selam canımmm
sağol bitenem
evet canım ekliyelim listemizin sonuna bu hafta kilo alma rekoru kıranlar diyeeTamam canım sakin ol sıkma canını olan oldu yarın yeni bir günn herşey daha güzel olacak
(Diyene bak demeyin)
aaa cidden mibende bi baktırayım geçmiş olsun cnm
Yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli canımsıkılma olan olmuş artık
Biz zaten tencere kapakbenimde evde sarmam var ama canım bulgur pilavıda istiyo napsam ki neyse sarmamı
yirimabla bi tabak kesmez mi diyosun bu hafta kilo alma rekoru diye bişey varsa biz kırcaz şimdiden söylim
yawww ne yazıyosun ilacın isminiiii espriydiii sil lütfennntşk ederim kızlar düzenli beslensemde geçmedi o yüzden başladık ilaca kızlar ilaç zayıflamama etki etmiyo yeme ataklarım olmayınca kilo verebilcem glucobay diye bi ilaç allah sizi ne diyim zayıflama diyince neler geliyo aklınıza
Kaptancm nasılsın, sen yoksun buralarda die menülerimide yazmıyorum. Bugün biraz abarttım ya. Akşam yemiycem yemek off ne zor rejim yapmak. Kaptan bu tatlandırıcılar iyi mi? Ben şekersiz çay içemiyorum ki. Hiç zevk almıyorum. Tek şeker atıyorum mecbur. Sigarayı bıraktım bir de çaydan vazgeçemem ki yazık banada. Acaba tatlandırıcı mı kullansam. Onlarında tadı hiç güzel değil gerçi.
evet canım ekliyelim listemizin sonuna bu hafta kilo alma rekoru kıranlar diyee
yawww ne yazıyosun ilacın isminiiii espriydiii sil lütfennn
iyiyim cnm teşekkürler sen nasılsın..hyr cnm tatlandırıcılar iyi deqil kullanma...bende içemiyordum şekersiz hatta aşırı şeker katıyordum ama insan alışıyor tek sorun şekeri aklından çıkarmak
haklısın canım sağol, biraz uzanır dinlenirim şimdi,gece de pilatesimi yaparım. almam böylece inşallah.
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvbatuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
bende kilo pek yokmuş ozaman
Eki Görüntüle 299063 Eki Görüntüle 299062 2009.06.ayı
Eki Görüntüle 299065 Eki Görüntüle 299064 2010.08.ayı
Eki Görüntüle 299061 buda kızın ufaklığı kilo bariz gelmiş geliyoo
Eki Görüntüle 299068 Eki Görüntüle 299067 ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
Eki Görüntüle 299069 Eki Görüntüle 299066 sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu
dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)
evet canım ekliyelim listemizin sonuna bu hafta kilo alma rekoru kıranlar diyee
yawww ne yazıyosun ilacın isminiiii espriydiii sil lütfennn
iyiyim cnm teşekkürler sen nasılsın..hyr cnm tatlandırıcılar iyi deqil kullanma...bende içemiyordum şekersiz hatta aşırı şeker katıyordum ama insan alışıyor tek sorun şekeri aklından çıkarmak
sena abla sende alıntını sil bence ilacın ismi sende görünüyoo:26::26:
batuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
Eki Görüntüle 299068 Eki Görüntüle 299067 ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
Eki Görüntüle 299069 Eki Görüntüle 299066 sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu
dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)
batuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?