kız maşallah sana iyice imrendim şimdi.ciddi kilolu halin ablan gibi duruyo...
çok çok sağolun
ablan gibi duruyo lafı bana göre değil bence deme öyleablam alt katta oturyo benim,,dün geldi tartıma çıktı 51.2 oda 2 çocuk doğurdu göbüşü dümdüz,,benimkide öyle olsun istiyorum,,amazaman var daha ablam yiyipte kilo alamayanlardan,,ama sigara çok içiyo ondan olsa gerek neyse bense tam tersi nefret ederim o illetten,,yazık kendi içiyo neysede çocuklarının yanındada pöfür pöfür içiyoya çok kızıyorum,yazık onlaraa,,ben eşime bile evde içirtmem aslaa,çocukları insan hiç düşünmezmi yaaa
çok da güzel gidiyordum halbuki. sabah 60.9 kiloydum,ama cumaya ne olur bu mantının üzerine bilemem.
canım ya benim neşeli ikizler burcu bacım işte:13:..hemde hayal dünyası geniş akıllı oluyor bu ikizler...Tekrar çok geçmiş olsun bebeğimm
Bak sende çocuklarım dedin kesin ikiz bunlar
Ankaranınnnn yolllaarııı taşşştannnnnnn
İkizlerr çıkarttıııı annesiniii baştannnn
Amann Ankaralııı canımm Ankaralıııı
Çabuk gel annenee güzell Ankaralııı
(iki şarkıyı birbirine uydurdum sanırım)
zor ya hap işi allah yardım etsin bilmiyorum yaa bana özelmi ürettiler acaba:2:sağol bitanem Kaç gündür çok feci bi yoğunluğum var canım ondan giremedim düm akşamda böyle bişey oldu ama şimdi toparladım tok içilmesi gerekliymiş canım gerçi yemekten sonra içtim ama yinede dokundu şimdi şurup içcem şurup bitince belki iğne bende b vitamini içiyorum ama hiç kokmuyo günde 1 tane haplardan midem delincek yakında şeker ilacı kan ilacı b vitamini vs.. ne ararsan var
kıyamam sananiye o kadar kokuyoki kokmaması lazım aslında b vitamini:26
:
aaa benim haberim yok birileir kızmış...allah allah naptım benn:26:tamam anne değiliz fikir veremedik nafla eşleirmiz yazdık özür dilerim yaniiisevgili kdr ben kızım uyumuyor diye şikayet etmedim sadece aynı durumu yaşayan anneler varsa fikir almak istedim benimde kocam uyumuyor falan demişsiniz espri yapcam derken benim yazdıklarımı kullanmayın lütfen rica ediyorum teşekkürler
Bi ara ben onada el atmıştım bilmezmiyimama etki ettimi bilmiyorum yalnız ondan kullandığında tatlı yememen gerekiyo onu biliyorum canım
İlk önce o espiriyi ben yaptım canım alınacağını düşünmemiştim kusura bakma ..
nafcım açıklamışın sağol canımdedim ya ikizlerle çok eğlenirim bende takıldım senin peşine ama sonu bana patladı:18:
bende çok şeker bu suzii sibell..yorumalrına hastayım yaasiboşum benim ya seni bir bulsam çok pis mıncıracam
vayy beeAy ne çakalsın yaO zamandan bu zamana fikirlerim değişti incelmişim ölçüm kendimi o yüzden üzülmedim sonradan 2 cm daha gitmiş spor çok işe yarıyor yahu tartı değil görüntü önemli valla bizim spor hocası 65 kg mış şoka girdim kadın 50 kg gibi incecik bir bel var fizik süper ama 15 yıldır spor yapıyomuş kas ağır çeker dedi bana :44: işte sporun gücü..sen devam et balım spora faydası sonradan acaip dökülecek göreceksin..
banada kas ağırlığın iyi demişti diyetisyen tabi yağda var ama ozyüdenmi etim çok sıkı ben spordayken önce cıvımasını bekliyorum etlerimin millet sıkılaşsın diyor ama ben önce cıvıyıp sonra sıkılaşmam lazım..olduğumdna az gösteriyorum ama zor yanıda var tabii
ahanda oğlan sokaktan geldiği gibi yatmış uyumuş koltuktaabide kız uyusa pek bi iyi olcak..yemek yemem lazım çorba pişircem ama ne pişircem allahım ne şanslı bi anneyim böyle ben,,inanmazsınız ama kızda şimdi beşiğine girmiş sütünü almış eline yatıyoo ne kaa akıllı bıdıklarım var benim böyle nazar değmesin,,babaları bukadar düşünmüyo beni annemiz zaten yoruluyo gün içinde bide uykumuz gelince rahatsız etmeyelimde kendimiz uyuyalım diye tembihleşiyorlar sanırım hadi kızda uyudmu ben mutfağa yolculuk yaparım artık
yerim ben senin bıdıklarını rabbim korusun onları..zaten çocukla ruyurken çok tatlı olurlar bebek giib derler yaaa
ablan gibi olanlara ben Allahın şanslı kulları diyorum.yiyipte kilo almıyolarya ben acaip kıskanıyorum onları.ama sigara olayına tamamen katılıyorum.bende eşimde içmeyiz.bizim eve bi misafir gelince tek sigara içeceği yer balkondur.yaz kış değişmez kuralım.evime gelen 50 yaşındada olsa 20 yaşındada olsa sigarayı evimde içirtmem.artık herkesde alıştı.içmek isteyen balkona çıkıyo hemde bu ayazda.ohhh iyi oluyoooooo
yok canım gayet iyii,,dolu dolu bi gün olmuş ne güzeell,,yarın tartıl merakın gitsin,,hergün düzenli tartılan kişiler tartılmayanlara göre daha fazla kilo veriyorlarmışş,,şekil a'da görüldüğü üzre beeeeennkızlar selam bugünkü menümü vereyim değerlendirirmsiniz size zahmet
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 7 yeşil zeytin 1 dilim haşlanmış yumurta 1çok ince dilim kaşar 1 kk dan az peynir domates salatalık 1 çok ince dilim hindi salamı çay 1 ceviz
0.5 lt su
öğle : ızgara adana küçük ,2 kk ızgara tavuk ,1 ayran salata 2 parmak kadar pide
ara :zencefil çayı adaçayı .siyah çayyarım portakal yarım kivi
akşam :6 tane istavrit 1etimek form salata 2 kaşık kereviz
bugün fazla kaçırdım sanki yaaaaaaaaaaaaa
ya bide sanki ben bu hafta çok kilo veremedim spor yapıyomya acaba kaslarımda şişti acaba verdimmi sabah tartılıyım olmassa :44::44::44:
yerim ben senin bıdıklarını rabbim korusun onları..zaten çocukla ruyurken çok tatlı olurlar bebek giib derler yaaa
yok canım gayet iyii,,dolu dolu bi gün olmuş ne güzeell,,yarın tartıl merakın gitsin,,hergün düzenli tartılan kişiler tartılmayanlara göre daha fazla kilo veriyorlarmışş,,şekil a'da görüldüğü üzre beeeeenn
ve canım pek kalsiyum alabileceğin bi besin göremedimyumurta hariç,,mesela peynir çok az demişsin süt yoğurt hiç birinden tüketmemişsin neden pekii:44:ayran hariçbak bişey oku
En fazla kalsiyum içeren maddeler, lahaVirüsna, ayran, İsveç peyniri, midye, süt ve tum sütlü maddelerdir, ikinci derecede olanlar ise, badem, enginar, kuru fasulye ve nohut gibi kuru taneli yiyecekler, böbrek, havuç, kereviz, krema, yumurta, peynir, salatalık, ıstakoz ve diğer deniz ürünleriVirüsdir. Eğer yiyeceklerin önemine göre sınıfVirüslama yapılacak olursa, sütlü ürünler ön planda yer alır ve onu yeşil yapraklı beVirüssinler izler. Bu nedenle diVirüsyette yeteri kadar kalsiyum verilmezse, kiVirüsşide bacak krampları ve kasılmalar! yani tetanik belirtiler ortaya çıkar
canım çıkmadan şimdi gördüm yorumların için sağol hakkaten ben dikkat etmemişim ona olmassa spordan sonra 1 kase yoğpurt yerim olurmu canım:18::18::18:
Kuzey Güney.... :82:
canım çıkmadan şimdi gördüm yorumların için sağol hakkaten ben dikkat etmemişim ona olmassa spordan sonra 1 kase yoğpurt yerim olurmu canım:18::18::18:
menümüde yazayım bugün..inş.örnek bir menü olmuştur..
kahvaltı
2küçük boy rul dilim çavdar ekmek
peynir zeytin,3çatal tavada yumurta
maydanoz
1tatlı kaşığı pekmez
ara
elma
2bardak...(mısır psükülğ,yeşil çay ve maydanoz karışımı)çay
öğlen
tavuklu salata
bir uzun bardak ayran
lipton yemek sonrası btiki çayı
ara
türk kahvesi çok az şekerli hatta çok acıydı
2 hurma
akşam
yarım kase süt ve kırmızı meyveli nesfit bugünde içine bir mandalina doğradım
SPOR:lesli yapıcam bakalım 4 yada 5 mil deniycem.20 dk.stepperda çalışırım..
hatta artık mekik çeksem fena olmaz....suyuda içiyorum ölçüsüz aklıma geldikçe bolbol..
evden çıkmayınca süpper menü oluyo yarınıda bi atlatsam ahh buhaftada bir enaz 500 gitse artıkabur cuburda yok evde derken eşim eve gelirken eksik varmı dedi ben peynir,salça,süt dedim sadece bi geldi ee aç girince markete
biskrem 2tane ,canpare bide cipsi almış hemde büüyk boy patates cips..çokta düşkün değildir haıyrdır dedim diyoki sen ankya gidince parti yapcam tek başıma
cipsi hastalığım yok ama biskrem tarzı şeyylere çok zaafım var,hoş yılar odlu bir paket tam yemdim yememde zaten onalr hem cıs hemdemideye zarar ama eşim bakıcam midem düzelmişmi diyo bu erkekler bi alemm
ohh tuğba bizde şöyle çok kilo verip yorum yaparmıyız seneye acabaa
ben almıyım alanada mani olmiyimbuneeee
ah canım yaa,,bende senin gibiyim bazen,,şöyle yapıyorum oğlan 2.5 yaşındaya o sadece öğlen uykusu uyuyo bide akşam,,ama kız gündüz 2 kez bide akşam uyuyo iştee,,bazen oğlan öğle uykusuna yatmıyo,,oyun tatlı geliyo yada ben ev işi yaparken benle eğleniyo diye uykuyu unutuyo..ozaman akşam saat 10larda şıp diye kendisi uyuyoo çok rahat oluyoo..ama öğle uykusunu bazen saat 4te yapıyo geç kalktığımız için..sonra saat 6 gibi kalkınca gece babası gelene kadar(1.00)ayakta duruyo bide babası gelince oyun oynuyolar uyumuyo kızda oğlum uyanıkken uyumaz gece 3lerde hep beraber yatarız artık..zor oluyo ozaman..çocukları yormak lazım çok hareketliyse oyun oynasın koşsun zıplasın yoruldumu kendisi şıp diye uyur zaten..öğle uykusunuda imkanın varsa 12de yapsın 1 saat sonrada kaldırki akşam erkenden uyusun tekrar..kolay gelsin ne diyim işimiz zor
emzikli bi anne için güzel bi menü canım devam etsporda güzel olmuş suyu arttır ama olurmu emziklisin daha çok içmen lazım
geçmiş olsun canım o mide ağrısı bende olmuştu hastaneye zor gittik,,ölüyorum sanmıştım..bağırsak iltihabıymış bendeki sorunda neyseki iğne yaptılar geçtii
aynen doğru diyosunda ben reglim anam bu 3-4 gün idare ediceksin beni dedikçe adam gıcıklaşıyo bide ben naptım niye bağırıyosun gene diyooooooooff..bugünlerde biraz daha fazla gergin oluyorum bunu biliyo ama en ufak bişeyi bile batıyo gözüme sinir oluyorum sonrada suçlu ben oluyorumm..ama normal günlerde hiç üşenmem yaparım sonra uyandırırım çokta hoşuma gider benim..ama zaten şimdilerde bide karnım ağrıyo sabah sabah zor oluyoo...kalkıp yardım et dedimmide mızıklıyo yaaa diye kıyamıyorum gene
devam et canım inşallah gidicek...sağlıklı bi kilo verişi olur haftada verdiğin kilo şuanki kilonun yüzdesi olursa yağdan gitmiş oluyo bu çok sağlıklı ve kalıcı,,
menün güzel canım,,akşamki kıymalı dolma ne anlamadım okadar gerisi iyi..arada acıktığın zaman zaten meyve yiyceksin öğle kahvaltılık yemek hiçte iyi değil,,meyve yeterince tok tutar seni bide süt içmeyi dene meyvelerin yanında,,sütte tok tutar seni
bu ne kız etimek etimek etimek başım döndüü,,aralarda meyve yenmesi gerekiyo etimekte neyin nesii yapma,, bide akşam 2 d. ekmek yemişsin ekmeği akşam hayatımızdan çıkarıyoruz,,olaki sen 2 d. yemişsin akşam bide tuzlu kurabiye yemişsin,,yapma canım akşam yemekten sonra bol bol su iç,,bitki çayı iç bişeyler atıştırma,,kilo vermeni engelliycektir onlar çünküü,,ekmekleride çavdar tam tahıllı buğday ekmeği gibi dönüşümlü kullanabiliriz,,kepek ekmeği cıss
bugünkü sbah ve aralar süper olmuş böyle devam et
başladımıben iyisi leptopu odaya götürüp hem izleyim hemde leslie yapayım eşimde yok gelmeden..
değilmiii
buarada nasılsın canımsık girmiyosun:26:
haydi iyi akşamalr benden sonra gelenlere selam söyleee:13:
Teşekkür ettim o zaman..
Gündüzün ziyaretcisi
allah iyiliğini versin kusura bakmada ölüyodum gülmekten,,çok üzgünüm
teşekkür ederim suzancımm bir yoruqunluk kahvesi içebilirim ellerinden
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel birgün olsun.
81 ve 71 kilolu karşılaştırma resimlerimi ekliyim dedim buraya.:82:
Allah inşaallah 61 rakamını da nasip eder.
Öptüm sizi.
Eki Görüntüle 298445
Eki Görüntüle 298446
Hamilelikte de çok oluyomuş gaz problemiama senin anlatışına koptum
bende bu aralar uzun seylerinin üstüne tayt giyiyorumBen depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Pöff daha canım neler istiyo da söylemeyeyim :18::18:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
O insansa ben neyim diyom kendime :44: yok bu fazla oldu
ama şuan bi göbeğim var inanamazsınızo profilimdeki fotoğrafı unutun
Bende canı sıkıldığında sinirlendiğinde yemek yemeyenlerden olmak istiyorumm
Anlattım rahatladım sanırsam :44:
kardesine gecmis olsun pelincim kötü birsey cikmadigina sevindim dikkat etsin kendine isallah yarinda ultrasonda birsey cikmasin isallahkendısı gördü canım onun üzerine doktora gıttı :26: şimdi aradı gıtmıs hastaneye, enfeksıyon varmış, bol su iç kasıklarını ayaklarını sıcak tut demiş doktor, kötü bişi yok, yarın da ultrasona gireceksin inş onda da temiz çıkar hersey demişsonuclarını adlı, bıde işyerındeki doktorlarına gösterecek bugun, bı de sevk alması laım ondan cunku ultrason randevusu mesaı saatlerıne denk gelıo:26:
inş o da atlatır hemencık, agrısı sızısı cok oluyo :26:
ben maydonozlu form cayını merak eıdyorum aslında ama ınatla gıttgım hıcbı markette gormedımacainin tadını hıc bılmıyorum ki, kiraz guzel ama:26: ben mısırpüskullu form cayı almıstım en son o duruyo hala kırk yılda bı ıctıgım ıcın, oda boyle ıhlamur gıbı cay poşetinde bıraz akışkan bısı oluo :26:
bı de bıde şeyyyy ben dayanamadım dün akşam kocişi aktara sürükledimmmmmmmmm
gecmis olsun arzucum canim benimcanım bend euzun süre kullandım o ılacardan cok sukur su anda sıkıntım yok sana tavsıyem cayı cok ıcıyosan bıraz azalt inan cok etkısı var acık ıc ve mumkuns eyemeklerden en az 1 -2 saat sonra canım gecmıs olsun
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne calısıyosun dımı halen
gunaydın ancak yazabıldım nasılsınzı kızlar valla ben bu hafat ne kadar ıstesemde kılo veremıycem cunku bıa cayıbım agzımın ıcı boyle sızlıyo sankı bı tadsızlık var anlamadım heryerım agrıyo bı agrılık ustumde allah hayır getırsın dıyım.
kelebegim bu msji görmemissimben kahvaltı hazırlıycam daha eşim uyuyo gıcıkneyse hazırlayıpta öyle uyandırmamı ister genelde çok hoşuna gidiyo erkeklerin nedensee,,ama benim hiç hoşuma gitmiyyoo la adaam bikerede kalk ben uyurken sen hazırlada çağır yaa hastamı olmamız gerekiyo hazırlaman içinnn
yogurt süt bunlar iyi gelir canim madem zehirli maddelerle calisiyorsun bunlardan bol bol ye ic bence benim bi kizarkadas var günde nerdeyse 1-2 litre süt iciyor ama sigarada kulaniyor ciger doktoruna gitmis adam süt ictiginden kötü olmamis cigerlerin demis :44:günaydın herkese, sabah yarım simitle okkalı bir kahvaltı yaptım. laboratuvarda zehirli maddelerle çalışıyoruz şimdi, bir miktar gaz soludum,ölüyorum mide bulantısından. öğle yemeğinde ayran içicem bir tek,kendi mayaladığım yoğurttan.
ya napim alisdim artik size
Kaçaakkkkk
Allah iyiliğini versin koptum
Hocanın da sahtesi bizi bulur
canimcim senin dedigin maden suyu deyilmi :44: türkiyede birde elmali seftali aromali oluyor bayiliyorumsuyun icindekileri yaziyorum canim natrium, magnezyum,calsium,chlorid,nitrat ve karbonat demekki asiti karbonat veriyo
Napim canım yaa şirkette sinir harbi yaşıyorum :95: biraz ağladım rahatladımsen napıyosun
İlginçmiş :26: amann orda içenlere bişey olmuyosa iç gitsin canım
naptin bebegim saydirdinmi gaddar ceyar aAnammmbenim içinmi firar ettin sen yirim nen seni ben gel döv valla çok ayar oldum çokk ama patrona
birazdan saydırcam odasına gelsin diye bekliyom 2 çift lafım var ona
ay canim ya cok gecmis olsun cok üzüldüm canimcimslm kızçeler,
dün başıma neler geldi sormayın...
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?