Suzannnn yukarıda bestelediğim türkümü okuyunca güldün dimi itiraf et
Misafirsin diye aşağıda gördüğüm misafirlere laf edemiyom içimde kalıyo
Neyse bi öpim bari
Selam canlar...
neyse selam kızlar.sabah giremedim çünkü 12ye kadar uyudum.kızım 2 gündür ishal ve dün gece ateşide çıktı.sanırım diş çıkarıyo.gece uyutmadı yavrum inledi öle.ağrı kesici ateş düşürücü içirdik vede bağırsak düzenleyici.sabah ilaçlar etkisi gösterince 9da uyumuşuz mecburen bende 12de kalktım.aslında kalkmayacaktım ama naparsın bir ev sana bakıyo...şimdi biraz daha iyi meleğim.ishalide azaldı.ateşi düştü.ama pek nazlı kuzucuk.neyse geçmişi ara ara okudum ama alıntılar yapamadım...öpüldünüz kızlar
canim cok gecmis olsun ya
ya sen bi bilsen neler var nelerkingkong
tamam canım akşama görüşürüz olmadızor durumda kalma sen
niye gii cokmu tombik gördün benisiboşum benim ya seni bir bulsam çok pis mıncıracam
doğur doğur valla,,melek bunlar cidden,,en azından benimkiler..ama işlerine gelincee,yoksaa her gün böyle olmuyo tabiibiriniuyutmaya çalışırken diğeri başımda mamaaaa mamaaaa diye az bağırmıyolar böyle geçiyo çoğu günüm..ama arada iyilik olsun diye yapıyolar jest,,bide çok yorulduklarında çabuk uyuyolar kendileri,,bak kızın orda burda uyrken çok fotosunu çekmişimdir al bitane bak,,
Eki Görüntüle 299031 Eki Görüntüle 299032 bunlar kız küçükkendi
Eki Görüntüle 299035 buda oğlan küçükken
Eki Görüntüle 299036 buda küçükken aynı arabada götürürdüm sığarlardı,ama şimdi ikiz arabası aldık yanyana ona biniyorlar mecbur,,
Eki Görüntüle 299038 buda küçükkenkız
Eki Görüntüle 299042 Eki Görüntüle 299043 Eki Görüntüle 299044 bunlarda geçen geçen geçen seferlerdeydi işte mutfakta baya oldu
Eki Görüntüle 299037 Eki Görüntüle 299039
bide ne tesadüf bende tarhan pişirmeyi düşünmüşütüm,,salçalı amaneyseki denk geldi yapayım barii,tek başımayım nasılsa,,cumaya ekside girerim inşallah,,regl biterse ozamana kadar bakalım
o sira ya isyerinden kosar adimlarla uzaklasiyordumSuzann bak kız gördünmü tuğbanınn bebişleriseninkine de bi kardeş lazım değil mi
bende bugün bi kac cisslardan yedim cok pismanimkayınvalidem geldi,bugün mantı yapmış akşam yemeğine. dayanamadım yedim 2 koca tabak:-( çok vicdan azabı çekiyorum. midem de rahatsız oldu üstelik. öyle yoruldum ki bugün işte,kolumu kaldırıcak halim de yok. uyumak üzereyim.
acaba bendedemi öyle :26: doktor ayagima gelse baktiracamda gelmiyo üff hic kendimi umursamiyorumkızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
merhaba kızlarrr
ben bugün biraz sanki kötü beslendim hiç menümü yazmaya cesaretim yok, özür dilerim
ay eski halindeki ayni simdiki ben dermissimbatuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
bende kilo pek yokmuş ozaman
Eki Görüntüle 299063 Eki Görüntüle 299062 2009.06.ayı
Eki Görüntüle 299065 Eki Görüntüle 299064 2010.08.ayı
Eki Görüntüle 299061 buda kızın ufaklığı kilo bariz gelmiş geliyoo
Eki Görüntüle 299068 Eki Görüntüle 299067 ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
Eki Görüntüle 299069 Eki Görüntüle 299066 sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu
dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)
iyi geceler canim :92:kızlar ben kaçar iyi akşamlar yatmayaaaa