70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suzannnn yukarıda bestelediğim türkümü okuyunca güldün dimi itiraf et

Misafirsin diye aşağıda gördüğüm misafirlere laf edemiyom içimde kalıyo

Neyse bi öpim bari
laf edebilirsin üstüme alinmiyom
charmcim ya eskisi gibi gelmiyon artik oruc da yaptigimiz sohbetleri özler oldum canim

canim cok gecmis olsun ya cocuk hasta olunca icim gidiyor
kingkong

tamam canım akşama görüşürüz olmadı zor durumda kalma sen
ya sen bi bilsen neler var neler kingkong barbie ken
siboşum benim ya seni bir bulsam çok pis mıncıracam
niye gii cokmu tombik gördün beni gel bende seni öpim
ay ne tatlilar ya tü tü kiz benim oglan sabahlasan yine sabahlar hiiccc uyumus deyil uyku gözünden aksa bile
Suzann bak kız gördünmü tuğbanınn bebişleri seninkine de bi kardeş lazım değil mi
o sira ya isyerinden kosar adimlarla uzaklasiyordum yada tuvalete kapanmis halde mesaimin bitmesini bekliyordum kafami tutalak
bende bugün bi kac cisslardan yedim cok pismanim
acaba bendedemi öyle :26: doktor ayagima gelse baktiracamda gelmiyo üff hic kendimi umursamiyorum
merhaba kızlarrr
ben bugün biraz sanki kötü beslendim hiç menümü yazmaya cesaretim yok, özür dilerim

ay eski halindeki ayni simdiki ben dermissim isallah sen gibi bende birgün heygidi eski günler hey derim :44:
kızlar ben kaçar iyi akşamlar yatmayaaaa
iyi geceler canim :92:

canim malesef bende esimde iciyoruz :18:cok birakmayi denedim olmadi ama kilolarimi vereyim birakacam yani bide arada problemlerim olmasa ama ben kocama da izin vermiyorum disariya cikiyoruz icmek icin evde kesinlikle icmek yazak
bende çok şeker bu suzii sibell..yorumalrına hastayım yaa
ay o sizin güzel bakis aciniz canlarim
ciksin anam disariya yok tugbacim bizde iciyoz malesef bi birakabilsem üff ama asla cocuklarin yaninda icmem ictidirmem de kim olursa olsun
Kuzey Güney.... :82:
bi ben bakmiyom herhalde kuzey güneye

kiz tugba aklima kdrcim geldi böyle konusuyorduk can bogazdan gelir diyo kocisler diye onunki de ne demisdin yiyen dikilir yemeyen dökülür müydün neydin kdrcim kiz ne demisdin kocisin sana unuttum hani sen mum isiginda biyiklarina bakmisdin

alintilari bitirdim :13: kesin ben gecmisden gelene kadar kimse kalmamisdir topikde

canim bugün senin kulaklarin bütün gün cinlamisdir belki senin yazini kayit a yaziyordum isyerinde
isarkadasi ne yapiyon dedi dedim yeni bi formül buldum 1 ay da 9 kilo hadi ya dedi sayfayi söyle bende okuyayim diye israr etti dedim anlamasin türkce basimin ettini yedi almancaya cevirdim yazcam diye parmaklarim acidi artik bu okudukca sen benim piskoloyimi bozmaya niyettinmi var dedi durdu ay ne güldük cok yasa emi sen senin sayende
sonra öglen cikdik markete girdik bunu alalimmi falan filan diyo yok diyom hersey saman gibi param cok param cok
o bana sordukca ben yok karnim sis param cok saman gibi istemiyom dedim sonra kasa ya geldik kasa dakine ne derse beyenirsin bunun parasi cokmus kredi fatura falan varsa yönelebilirsin diye
sonrada bana soruyo tamam anladik karnim tok diyon hersey saman gibi diyon da param cok ne alaka zayiflarken dedi
ha birde kasadaki de hemen coksa paran bana da ver demezmi dedim 40 kere söylersen gercek olurmus da onu deniyoruz dedim artik o da tamam belki sayisal tuttururum söyleyim bakem dedi

kızlar iyi geceler. bugün fena bozdum diyeti. egzersiz de yapamadım üstelik. kaslarım çok yorulmuş. 5 gündür üst üste 50 dk plates yapıyorum. bugün yapamadım. 15 dakika çalıştım sadece ,çok zorlamayan hareketleri yaptım. terlemedim bile.yarın ara veriyorum karar verdim spor yapmayacağım. dinlensin kaslarım biraz.

iyi geceler canim bende aslinda fena gitmiyordum bugün bende cividim sankim sankim deyil cividim
merdiven cikip indim bende cocuk tuvalette gidikce oda güldü bana benim wc binada evin icinde deyil ondan
sonra biriki mekik cektik oglanda bende yapcam anne dedi sankim cokda lazim ya 4.5 yasinda
esim kizdi ya hamileysen cocuk olur diye hicmi düsünmüyon diye 10 sene olmadi diye itraz ettim ama allah bilir belli mi olur :26: neyse sonrada hadi oglum yatagmiza gidek diyom nedesin hic adil deyil anne diyo ana dedim bu zamane cocuklari adil madil baslamis bana sorsalar adil nedemek bilmem
neyse benimde böyle gecti uyudukdan sonrada geri geldim

ya ama bu hakksizlik kocis gec gelcem dedi dünde erkenden yattim bugün sizlen biraz lak lak edeyim dedim benden baska kimse yok topikde yaaaa :84::84::84:

tik tik tik kimse yokmu :26: gidiyom ama küserim kendi kendime konusuyom gidiyorum bak
hadi bi 15 dakika daha bekleyeyim
en iyisi bi dizi acayip ütü yapayim cee diye cikin olurmu :86:

aynen baya takılmışın geçmişte..
evet eşi derki"yiyen dikilir yemeyen yıkılır"...kız nerden çıktı nerden geldi aklına evet ya oruç geceleri ve eşim yokken ne çok konuşmuştuk bak ben bile unutmuşum mumu falan
yediği için kilosu beni geçti ençok yediği ekmek zaten başka bişey yiyemiyor pasta böreek çok yapmam zaten ne yapıcam kendime zarar

Son düzenleme:
bak bugün gevezeleyim tuttu acayip konusasim var dur anlatayim niye sibel29 koydugumu
kiz hem sen biliyordun ya sankim benim suzan oldumu :44:
ben kadinlar kulübüne üye olurken hic aklima gelmedi zayiflama esimlen tartismisdik bende kime anlatsam diye düsündüm annem türkiyede arkadasim kendi dertinde ben patliyom dedim birilerine anlatmasan rahatlayamasin öylelikle sibel ilk aklima gelen oldu ondan sonra siteyi karistirirken amanen neler varmis estetikden tut falan filan derken birlikte zayiflayalim diye bi topik buldum oraya da yazmislar kiloya göre topik var diye bende öyle denk geldim iyikide gelmissim
sonra adminlere yazdim ismimi deyistirmek istiyorum falan diye bi cevap gelmeyince sibel29 kaldi
ama tuhafima gidiyor siz sibel dedikce sanki ben kandirikciymissim gibi :78:

napıyım eşim uyudu ben ayaktyaım sana gülüyorum valla yorumlarına öldüm haaaa
iyi yapmissin cok sevindim canimcim
unutkanlik var ama güzel anilar unutmadim not yazip koyacakdin bavulun icine
hah yiyen dikilir yemeyen yikilir hay yasa
yapma yok artik bizde verelim su 6 lari görelim dimi :26:

başbaşa kalıcaktık ama yabancılar gelmiş yaaa
şekerim konuş dinliyom ben seni sanki içime doğdu bi baktım garip kalmışın burda..
orda saat kaç şuan:26:ceyar nerde arkdaşlarındmaı yoksa:44:
yok ya niye kandırasın sadece ismin farklı yüreğin aynı nasılsaaya bende yazamdım ismimi bilmiyorumki nolur nolmaz burda herşeyimi paylaşıyorum ya çok özele girmiyprum belki ama nebileyim biri çıksa seni buldum dese bozulurum sanki
bende burayı bazen okurudm malum bebek tedavileriyle ilgili ama üye olmamıştım ilk şubat -mart tüp yaotıracakla rtopiğine girmeye başladım sonra tedaviden sıfır moralle eve geldim tedavide değilde öncesinden vardı kilom sonra buraya kaydımı yaptım yapış o yapış burdayım ahanda 9ay oldu benle tedavi olanlar doğurdu düşün yani...
işte vardır her şeyde bir hayır hamile kalsam bu topikte işim olmazdı sizi tanımazdım ama belki 80ler yada 90lar topiğine üye olurdum doğum sonrası indikçe sizin yanınıza kayardım 70lere
bişekilde size dönecekmişim demekkiayy ne hayaldiii bee yoruldum

iyi yapmissin cok sevindim canimcim
bende sevindim
unutkanlik var ama güzel anilar unutmadim not yazip koyacakdin bavulun icine
hah yiyen dikilir yemeyen yikilir hay yasa
yapma yok artik bizde verelim su 6 lari görelim dimi :26:
kız omegamı aldın bu akşam
hee koydum ama okumuş yırtmış hemen nolcek:2:cevapta gelmedi hem hala bekliyorumm 4ay olduu

zayıflarızda çok şey düzensiz yatmam kalkmam bile hep geç yatıyorum sabah zo ruyanıyorum hatta bazen eşimden sonra uyuyorumburanın havasıda ağır zaten sanki gözlerimde öküz oturmuş kalkmıyor gibi

he ya basbasa birakmadilar bizi deminde korkudular beni
simdi saat 1 canim ay ceyar deyince acaba ceyar kim dedim bi benim ceyar oldugunu unuttmussum yine güldürüyon beni gece gece karsi komsu camdan görürürse deli gibi ne gülüyo diycek dur perdeyi cekmemissim cekeyim.. hah cektim
ben bosverdim canim görürlerse görsünler yani ben kötü birsey yapmiyom ki
canim sen nasil rahat edeceksen öyle olsun bosver canini hic sIkmasinlar ismini söyleme istemiyorsan
aklima hep sen geliyon valla ya canimcim cok istiyorum cok isallah bi bebis haberi gelsin kac kere koydurdun canim :26:
yani canini gece gece sIkmak istemiyorum yazarken de cekiniyorum dertini desmek deyil niyetim ama allahdan umut kesilmez bitanem söylemisdim yine diyeyim benlen hamile kalan arkadasim 5 inci de oldu öbürü 4 üncüde
iyiki bulusmussuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…