he ya basbasa birakmadilar bizi deminde korkudular beni
simdi saat 1 canimay ceyar deyince acaba ceyar kim dedim bi benim ceyar oldugunu unuttmussum yine güldürüyon beni gece gece karsi komsu camdan görürürse deli gibi ne gülüyo diycek dur perdeyi cekmemissim cekeyim.. hah cektim
ben bosverdim canim görürlerse görsünleryani ben kötü birsey yapmiyom ki
canim sen nasil rahat edeceksen öyle olsun bosver canini hic sIkmasinlar ismini söyleme istemiyorsan
aklima hep sen geliyon valla ya canimcim cok istiyorum cok isallah bi bebis haberi gelsin kac kere koydurdun canim :26:
yani canini gece gece sIkmak istemiyorum yazarken de cekiniyorum dertini desmek deyil niyetim ama allahdan umut kesilmez bitanem söylemisdim yine diyeyim benlen hamile kalan arkadasim 5 inci de oldu öbürü 4 üncüde
iyiki bulusmussuz
kız omegamı aldın bu akşam
hee koydum ama okumuş yırtmış hemen nolcek:2:cevapta gelmedi hem hala bekliyorumm 4ay olduu
bende sabah zor uyaniyorum 5 dakika 5 dakika diye diye apar topar evden kaciyorum bugün bi vakit ayirdim süslendim püslendim is e gittim herkes fark ettizayıflarızda çok şey düzensiz yatmam kalkmam bile hep geç yatıyorum sabah zo ruyanıyorum hatta bazen eşimden sonra uyuyorumburanın havasıda ağır zaten sanki gözlerimde öküz oturmuş kalkmıyor gibi
sibelll ben çook acıktım gel makarna yapayımda yiyelim heee..
enson 3ay önce falandı gece 3kardeş ank. evimizde yedik süpperdi neşe keyif içinde kardeşim açtı diyetisyenleirn makarna konusunda videoları işte yağsız sossuz zararı yok miktar önemli derken enküçüğümüz kuzum demezmi" abla gece yemeyin demiyor "saatte 2.30 ..yani yiyebilirizz
tuğba menümü beğendi ama sonrasında 1mandalina yedim çay içtim az çükolatayla ama dişimin kavuğuna değmez o derece ee eşim kendine çokokremde almış allah iyiliğini verisn ben aylardır almıyorum en çok ben yerim diyee
burda saat 2.18 oldu ...yaa neyse snein için uykusuz kalırım bugecede gurbet kuşu
kötü birşey yapmaktan değil canım nebileyim işte meraklı melahat çıkar beni bulur diye
herkese dert oldum zaten bi hamile kalsam sizde nefes alacaksınnıztabi doğurana kadar..
umut kesilmez tabi 3aşılama,1 tüp yaptık ..2bebek kondu tutmadı..2 düşüğümde var nebileyim yine herşey normal dendi p.tesi..
off off rabbim bigün hediyemizi müjdemizi göndericek ama zamanını bilsek keşkee:2:ne demek can sıkmak siz olmasanız naparım ben artık kimseyle konuşamaz oldum napıyım yaşayan bilir birazda anlayışlı insan analr gerçek dostun belli oluyor sıkıntın varken
batuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
bende kilo pek yokmuş ozaman
Eki Görüntüle 299063 Eki Görüntüle 299062 2009.06.ayı
Eki Görüntüle 299065 Eki Görüntüle 299064 2010.08.ayı
Eki Görüntüle 299061 buda kızın ufaklığı kilo bariz gelmiş geliyoo
Eki Görüntüle 299068 Eki Görüntüle 299067 ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
Eki Görüntüle 299069 Eki Görüntüle 299066 sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu
dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)
canım ya benim neşeli ikizler burcu bacım işte:13:..hemde hayal dünyası geniş akıllı oluyor bu ikizler...
kızkardeşim ve 2erkek kardeşimde ikizler burcu yani hayatımda çok var bunlardançocuklarım dedim çünkü rabbim nasip ederse tedaviyle yada sonrasında artırmayı düşünüyorum bitaneyle kalmam
heyecanlandırdın beni inş.ocak gibi gelcekler annelerine kuzularımrabbim izin verirse inş..
nafcım açıklamışın sağol canımdedim ya ikizlerle çok eğlenirim bende takıldım senin peşine ama sonu bana patladı:18:
oh be geldimisyerinde kingkong evde ceyar nr.2 (naf bi ceyar da benim evde var )
Ceyarlar bitmezz :113::113:
niye gülüyon giii sen gazsiz misin
Ahahahah ay yine koptum
bende bu aralar uzun seylerinin üstüne tayt giyiyorumanam tayt cekiyon indiriyon daha kolay insan unutuyor zayifladimmi sismanladimmi diye bi kot giyecekdim sIkmaya basladi patliyom sandim ben bidaha tayt mayt giymem zaten ha birde onlardan bende olmak istiyom formül biliyonmu bebis
Kilo aldığını anlamıyo insan taytlakelin ilacı olsa kendi başına sürermiş suziicimm
hocam bi derdim var bizi bi zayiflat diyormussuz sahte hoca okuyup üflerken gizli kamerayla tv cikiyormussuz benim hayal gücüm yine tavan yapti sacmaliyom
Ayy sonra kocamı hayal edemiyorum oyar beni oyar
ne olcak kiz su dan
Belli olmaz
naptin bebegim saydirdinmi gaddar ceyar a
Odasına gelmediama bugün konuşucam yetti artık :117:
laf edebilirsin üstüme alinmiyom
Tamam
ya sen bi bilsen neler var nelerkingkong barbie ken
o sira ya isyerinden kosar adimlarla uzaklasiyordumyada tuvalete kapanmis halde mesaimin bitmesini bekliyordum kafami tutalak
Ahahha kaçabilirsin ama saklanamazsın bebekk
canim bugün senin kulaklarin bütün gün cinlamisdir belkisenin yazini kayit a yaziyordum isyerinde
isarkadasi ne yapiyon dedi dedim yeni bi formül buldum 1 ay da 9 kilo hadi ya dedisayfayi söyle bende okuyayim diye israr etti dedim anlamasin türkce basimin ettini yedi almancaya cevirdim yazcam diye parmaklarim acidi artik bu okudukca sen benim piskoloyimi bozmaya niyettinmi var dedi durdu ay ne güldük cok yasa emi sen senin sayende
sonra öglen cikdik markete girdik bunu alalimmi falan filan diyo yok diyom hersey saman gibi param cok param cok
o bana sordukca ben yok karnim sis param cok saman gibi istemiyom dedim sonra kasa ya geldik kasa dakine ne derse beyenirsin bunun parasi cokmus kredi fatura falan varsa yönelebilirsin diye
sonrada bana soruyo tamam anladik karnim tok diyon hersey saman gibi diyon da param cok ne alaka zayiflarken dedi
ha birde kasadaki de hemen coksa paran bana da ver demezmidedim 40 kere söylersen gercek olurmus da onu deniyoruz dedim artik o da tamam belki sayisal tuttururum söyleyim bakem dedi
tik tik tik kimse yokmu :26: gidiyom amaküserim kendi kendime konusuyom gidiyorum bak
hadi bi 15 dakika daha bekleyeyim
en iyisi bi dizi acayip ütü yapayim cee diye cikin olurmu :86:
bak bugün gevezeleyim tuttuacayip konusasim var dur anlatayim niye sibel29 koydugumu
kiz hem sen biliyordun ya sankim benim suzan oldumu :44:
ben kadinlar kulübüne üye olurken hic aklima gelmedi zayiflama esimlen tartismisdik bende kime anlatsam diye düsündüm annem türkiyede arkadasim kendi dertinde ben patliyom dedim birilerine anlatmasan rahatlayamasin öylelikle sibel ilk aklima gelen oldu ondan sonra siteyi karistirirken amanen neler varmisestetikden tut falan filan derken birlikte zayiflayalim diye bi topik buldum oraya da yazmislar kiloya göre topik var diye bende öyle denk geldim iyikide gelmissim
sonra adminlere yazdim ismimi deyistirmek istiyorum falan diye bi cevap gelmeyince sibel29 kaldi
ama tuhafima gidiyorsiz sibel dedikce sanki ben kandirikciymissim gibi :78:
başbaşa kalıcaktıkama yabancılar gelmiş yaaa
şekerim konuş dinliyom ben seni sanki içime doğdu bi baktım garip kalmışın burda..
orda saat kaç şuan:26:ceyar nerde arkdaşlarındmaı yoksa:44:
yok ya niye kandırasın sadece ismin farklı yüreğin aynı nasılsaaya bende yazamdım ismimi bilmiyorumki nolur nolmaz burda herşeyimi paylaşıyorum ya çok özele girmiyprum belki ama nebileyim biri çıksa seni buldum dese bozulurum sanki
bende burayı bazen okurudm malum bebek tedavileriyle ilgili ama üye olmamıştım ilk şubat -mart tüp yaotıracakla rtopiğine girmeye başladım sonra tedaviden sıfır moralle eve geldim tedavide değilde öncesinden vardı kilom sonra buraya kaydımı yaptım yapış o yapış burdayım ahanda 9ay oldu benle tedavi olanlar doğurdu düşün yani...
işte vardır her şeyde bir hayır hamile kalsam bu topikte işim olmazdı sizi tanımazdımama belki 80ler yada 90lar topiğine üye olurdum doğum sonrası indikçe sizin yanınıza kayardım 70lere
bişekilde size dönecekmişim demekkiayy ne hayaldiii bee yoruldum
Günaydın kızlar...
Ben niye tartıda aynı rakamı gördüğümü buldum.
2 haftadır regl olamıyorum.:100:
Ama resimden de gördüğünüz gibi her yanım şiş.
Umarım en kısa sürede olurum patlıycam yoksa.:105:
Günaydın....
Çok vicdan azabı çekiyorummmm.....
1 haftalık diyetimde ilk defa dün tatlı yedim. Koca bir dilim. Üzerine de fıkdıklı bir bar.
Acaba ben başaramayacak mıyım? Oysaki bir haftadır ağzıma şeker sürmemiştim.
:26:
Günaydın bebik
evet belirtiler gözle görülür şekilde mevcut
Günaydın
Bir haftadır yemediğin için canın çok istemiş sanırsam :26: ne tatlısı yedin :26: önümüze bakalım bugün son günbaşaracaksınn cnm
Günaydın kızlar...
amaaaan olur böyle hatalar bizim topik affeder...Günaydın....
Çok vicdan azabı çekiyorummmm.....
1 haftalık diyetimde ilk defa dün tatlı yedim. Koca bir dilim. Üzerine de fıkdıklı bir bar.
Acaba ben başaramayacak mıyım? Oysaki bir haftadır ağzıma şeker sürmemiştim.
:26:
inş canım hadi bakalımGünaydın kızlar...
günaydın. alıntı yapamadığım herkese de hünaydıııın. orti gördüm seni aşağıdasın sanada günaydın.Günaydın kızçelerr
İnşallah bugün dünden daha güzel olurgeçmişe bakim bi geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?