70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sibelll ben çook acıktım gel makarna yapayımda yiyelim heee..
enson 3ay önce falandı gece 3kardeş ank. evimizde yedik süpperdi neşe keyif içinde kardeşim açtı diyetisyenleirn makarna konusunda videoları işte yağsız sossuz zararı yok miktar önemli derken enküçüğümüz kuzum demezmi" abla gece yemeyin demiyor "saatte 2.30 ..yani yiyebilirizz
tuğba menümü beğendi ama sonrasında 1mandalina yedim çay içtim az çükolatayla ama dişimin kavuğuna değmez o derece ee eşim kendine çokokremde almış allah iyiliğini verisn ben aylardır almıyorum en çok ben yerim diyee

burda saat 2.18 oldu ...yaa neyse snein için uykusuz kalırım bugecede gurbet kuşu
kötü birşey yapmaktan değil canım nebileyim işte meraklı melahat çıkar beni bulur diye
herkese dert oldum zaten bi hamile kalsam sizde nefes alacaksınnıztabi doğurana kadar..
umut kesilmez tabi 3aşılama,1 tüp yaptık ..2bebek kondu tutmadı..2 düşüğümde var nebileyim yine herşey normal dendi p.tesi..
off off rabbim bigün hediyemizi müjdemizi göndericek ama zamanını bilsek keşkee:2:ne demek can sıkmak siz olmasanız naparım ben artık kimseyle konuşamaz oldum napıyım yaşayan bilir birazda anlayışlı insan analr gerçek dostun belli oluyor sıkıntın varken

kız omegamı aldın bu akşam
hee koydum ama okumuş yırtmış hemen nolcek:2:cevapta gelmedi hem hala bekliyorumm 4ay olduu
kiz nerden bildin yedigim seyin üstünde balik vardin ama cok yemedim azcik
ben benim ceyara diyom da biraz romantik ol diye 10 sene gecmis ne romantikligi diyo

zayıflarızda çok şey düzensiz yatmam kalkmam bile hep geç yatıyorum sabah zo ruyanıyorum hatta bazen eşimden sonra uyuyorumburanın havasıda ağır zaten sanki gözlerimde öküz oturmuş kalkmıyor gibi
bende sabah zor uyaniyorum 5 dakika 5 dakika diye diye apar topar evden kaciyorum bugün bi vakit ayirdim süslendim püslendim is e gittim herkes fark etti makyaj yapmayinca hortlak gibi dolasiyom
allah iyiligini versin kardesinde yazik acikmis demekki öyle diyo canim ya
bende cikolata fazla aramam yani simdi alisdim arada yinede yiyorum kocis alisdirdi nerde kötü aliskanlik var alisdiriyo birak yemeyeyim cikolata dimi ben öbür abur cubur lari seviyom

canim uykusuz kalma benim yüzümden o deyilde ben napacam sabah uykumda yok kahvemi yutumladim simdi gözler acildi bir saate kalmaz ebelerim gelir :44: yatmasam isyerinde uyuklarim artik yatarsam uyanamam
o da dogru canim ben mesela kimseye söylemedim oglumun tüpbebek oldugunu 2 kisi anca biliyor birde tabii anemgil esim sende söyleme bosver
ay birde ne sinir olurdum misafir geldikce yani yine diyorlar da ozamanlar cok gücüme gidiyordun cocuk yokmu düsünmüyonmu diye diye sanane be kadin diyesim geliyordun simdi de yap bi kardes korunuyonmu diye basladilar üff ben seni anliyorum canim,
1 tüp de nolcakki dur bakalim isallah bidahakine olacak inaniyorum
heyvah benim ceyar geldi kactim

suzii kız makarnaya çağırdım ama evde makarna kalmamıştıki şindi hatırladım yok anam benim omega almam lazım
önceden çok yerdim evde çok olurdu şimdi yemeye yemeye almıyorum bile enson yarım paket varı yankomşum istedi ona vermiştim tühh gelrisen gidip makarna isteriz bizde ondann

canım niye bikaç saat uyursun yine..
söylediklerine aynen katılıyom...ya bende azçok beni bilen birinin tabi bunu söyleyen çocuklu"senden rahatı yok hayatını yaşa "demessi beni delirtiyor..tabi rahatım yaaa ulen densiz
heyvah geldiyse çık gari bende üşüdüm gidemde canım kocişime sarılayım uyuyayımmm
iyi geceler canım...
sabah ilk dilek yada sena açar muhabbetimize mne derler bilmem artık...isteyen okusun keyifliydi benceee
haa bide bebekten dolayı değil sadece aman bilsinler umrumda değil ben kucağıma alayım evladımı duyan duysun tedavi olduğunu napıyım..
zaten bukez çok kişiye sölemiycem oluncada duyarlar inş..
tabi ilk siz.:))

Son düzenleme:
suzan suzi... kız kalk yat hadi bak ben çıktım geri girdim burdasın hani eşin geliyodu
bak sende çık yine gizli üyeler basmış bileehaydi kocişeee

Son düzenleme:
Günaydın kızçelerr

İnşallah bugün dünden daha güzel olur geçmişe bakim bi geliyorum

Günaydın kızlar...
Ben niye tartıda aynı rakamı gördüğümü buldum.
2 haftadır regl olamıyorum.:100:
Ama resimden de gördüğünüz gibi her yanım şiş.
Umarım en kısa sürede olurum patlıycam yoksa.:105:

Günaydın....
Çok vicdan azabı çekiyorummmm.....

1 haftalık diyetimde ilk defa dün tatlı yedim. Koca bir dilim. Üzerine de fıkdıklı bir bar.
Acaba ben başaramayacak mıyım? Oysaki bir haftadır ağzıma şeker sürmemiştim.

:26:

Sağol canımm gelsinler tabi annelerine , teyzelerine

Son düzenleme:
tik tik tik kimse yokmu :26: gidiyom ama küserim kendi kendime konusuyom gidiyorum bak
hadi bi 15 dakika daha bekleyeyim
en iyisi bi dizi acayip ütü yapayim cee diye cikin olurmu :86:

Ben uyuyodum o saatlerde

aa bilmiyodum öğrenmiş oldum :26:

İyiki gelmişsinnnnn iyiki tanışmışız cnm

kdr & suzi akşamki muhhabbetleriniz çok güzelmiş uyumuyo olsaydım gelirdim bende ama bi gece haberleşip toplaşabiliriz

Günaydın bebik

evet belirtiler gözle görülür şekilde mevcut

Günaydın

Bir haftadır yemediğin için canın çok istemiş sanırsam :26: ne tatlısı yedin :26: önümüze bakalım bugün son gün başaracaksınn cnm

Geçen hafta bile 78.400 çıkarken tartıda bu gün sabah 79 çıktım tekrar. Ama rewglim yakın ondan mı acaba?
Bir tatlıyla kilo alınmaz heralde

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün tartıldım gr olarak kilo vermişim buda iyidir heralde çünkü ilk hafta verdiğim bence ödem ve suydu ....ayşe ortim nerdesin ya bari sen güzel kilolar ver ortim yaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlarr!!
Dileeekkk, naptınız kızım görüşebildiniz mi meraktan çatlıycam ayy!

amaaaan olur böyle hatalar bizim topik affeder...
inş canım hadi bakalım
Günaydın kızçelerr

İnşallah bugün dünden daha güzel olur geçmişe bakim bi geliyorum
günaydın. alıntı yapamadığım herkese de hünaydıııın. orti gördüm seni aşağıdasın sanada günaydın.

diyete başladığımdan beri nerede ise hiç bozmadan en güzel diet yapdığım hafta ve pazar dahil 4 gündü günde bir saat sporuda yaptım veeee sonuç kilo vermediğim gigi aldım. bu ne iş anlamadım sanırım regl olacak ondan diyorum ama regl geçince o tartı bir düşmesin soracam o tartıya yaaa. hiç tatlı bile yemedim. dünkü menüm örneğin bakın
sabah
yağsız kaşarlı tost
ara yeşil elma
öğle köfte bir porsiyon ama yağda yapmıyom bunu actifry da yağsız yani
ara elma
akşam
ızgara et çok az bir parça canım istemedi yiyemedim
salata bolcana
yoğurt
bir tane ekmek bandım birde tahine o kadar
saat dokuz gibi de bir elma ile portakal yedim.
hım birde akşam eve gelince havuç yemiştim.
gece 23 de yaptım valla sporu gece gece milletin başında zıpladım lesli ile 2 mil yapabildim gece oluncca abartmadım.

eee gayet iyi işte niye kilo vermiyom peki. dün yeşil çay içmeyi unuttum ama sirkeli suyu falan içtim. aman oynamıyom ben ya gitsin artık tartıdan. iki haftadır veremdim gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…