Günaydın kızlarr!!
Dileeekkk, naptınız kızım görüşebildiniz mi meraktan çatlıycam ayy!
günaydın kızlar, canlar, güzeller, fıstıklar
günaydınnnn kızlar
herkese keyifli güzel & keyifli & huzurlu günler :92:
günaydın kızlar, canlar, güzeller, fıstıklar
Geçen hafta bile 78.400 çıkarken tartıda bu gün sabah 79 çıktım tekrar. Ama rewglim yakın ondan mı acaba?
Bir tatlıyla kilo alınmaz heralde
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün tartıldım gr olarak kilo vermişim buda iyidir heralde çünkü ilk hafta verdiğim bence ödem ve suydu ....ayşe ortim nerdesin ya bari sen güzel kilolar ver ortim yaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlarr!!
Dileeekkk, naptınız kızım görüşebildiniz mi meraktan çatlıycam ayy!
amaaaan olur böyle hatalar bizim topik affeder...
inş canım hadi bakalım
günaydın. alıntı yapamadığım herkese de hünaydıııın. orti gördüm seni aşağıdasın sanada günaydın.
diyete başladığımdan beri nerede ise hiç bozmadan en güzel diet yapdığım hafta ve pazar dahil 4 gündü günde bir saat sporuda yaptım veeee sonuç kilo vermediğim gigi aldım. bu ne iş anlamadım sanırım regl olacak ondan diyorum ama regl geçince o tartı bir düşmesin soracam o tartıya yaaa. hiç tatlı bile yemedim. dünkü menüm örneğin bakın
sabah
yağsız kaşarlı tost
ara yeşil elma
öğle köfte bir porsiyon ama yağda yapmıyom bunu actifry da yağsız yani
ara elma
akşam
ızgara et çok az bir parça canım istemedi yiyemedim
salata bolcana
yoğurt
bir tane ekmek bandım birde tahine o kadar
saat dokuz gibi de bir elma ile portakal yedim.
hım birde akşam eve gelince havuç yemiştim.
gece 23 de yaptım valla sporu gece gece milletin başında zıpladım lesli ile 2 mil yapabildim gece oluncca abartmadım.
eee gayet iyi işte niye kilo vermiyom peki. dün yeşil çay içmeyi unuttum ama sirkeli suyu falan içtim. aman oynamıyom ben ya gitsin artık tartıdan. iki haftadır veremdim gram
günaydınnnn kızlar
herkese keyifli güzel & keyifli & huzurlu günler :92:
Günaydın şekerim.
Maalesefff dün arkadaşımın d.günüydü oraya gittim.
Günaydın Ger-düş.
Günaydın Blackcat
ay bırinın dogumgunu olsa da ben de o bahaneyle yuvarlasam bı koca dilim pastaaacanım çok istiyoo
tırtıkladın mı sende pastadan bakayım, yedıysen keşke bı çatalda benım yerıme atsaydınnnn :26:
iki gündür günü hafif geçirip akşamları zıbıtma durumundayımmm :26: oyuzden bu akşam da tatlı isteğimle başa çıkabılmem lazımmmdün akşam onca bekledim kıvancın iki baklavasını göremedimm, hevesim kursagımda kaldı
ay bırinın dogumgunu olsa da ben de o bahaneyle yuvarlasam bı koca dilim pastaaacanım çok istiyoo
tırtıkladın mı sende pastadan bakayım, yedıysen keşke bı çatalda benım yerıme atsaydınnnn :26:
iki gündür günü hafif geçirip akşamları zıbıtma durumundayımmm :26: oyuzden bu akşam da tatlı isteğimle başa çıkabılmem lazımmmdün akşam onca bekledim kıvancın iki baklavasını göremedimm, hevesim kursagımda kaldı
Sakız noldu sabah çiğnedin mi
günaydınlar olsun sizee:18:benim sanırım yarın tartıda pek yüzüm gülmeyecek reglyim ortim kdr bu haftalık affet beni bidenem :26:
Günaydın tatlım
Ondandır cnm
Günaydın cnm
Günaydınnn
Günaydın şekerimakşam meyve yemeyin diyolar özellikle tuğba diyo haberin olsun
Günaydın cnminşallah öyle birgün olur
Günaydın canlaaar....
keşke çiğnenen bı sakız olsa
sabah attım ağzıma peşinden de bı bardak su yuvarladım :26: şimdi sen bana tatlı yeme dedın ya, ınadına yıyesım gelıyoo
en ufak bi kısıtlama ben de ters etkı yaratıoo hemencikkkama bırazcık kullanıcam şunu işe yarayıp yaramayacagını mrk ettim, bide nette tuvalete cıkardıgını yazmıslar ama ben de hıc oyle bıe tkı olmadı, belkı de onlar uzıerne sırkelı su ıctıklerınden boyle bı etkı doguruyodur, ben anca normal su içiyorum :26:
neyse bakalım, ben duruşup geleyim yineeegörüşürüzzzz
gerdüş gittiii...
günaydınlar olsun sizee
nasılsınız kızlarr...
off suziii nerdesin geç yattım ama allahtan eşimin dersi saat 10daydı ama yinede gece seni yalnız bırakmadım ya iyilik yaptım ya bi enereji vardı bende kalktım pek haftaiçi yapmam köfte patates yaptım eşimde özlemiştir diye...
kahvaltım bugün sağlam oldu bayaama dikkatli oldu tabiki 5 köfte yedim çok doydum peynir ,maydanoz çay eşliğinde tabi bikaç çatal patates attım yaa yalan diyemem sizee
bugün perşembe bugünüde kaçamaksız atlatıp yarın tartıda sanırım bi 500 gr eksilicem gibi...
sbah çıktım tartıya ama üzerimde eşofmanlarla yine az çıktım bakıcaz ayrın sabah
hee ortim derya benim ortiliğmdenmi kilo verememen haaa:))
neyse canın sağolsun napalım yinede bugün dikkat et bakalım nolcekk??ya bu süre çok az 2haftada birmi bildirim olsaki hemen zaman geçiyor:))9
Günaydınn
Ağızda dağılıyo dimidene bakalım canım nedir ne değildir işte bende tatlısız yapamadım o yüzden bi işe yaramadı sanırım
Ben bakim mi kutuma
Günaydın canımohh afiyet olsun
günaydın canlarımmm
200 gr kaybetmişim dün
ay tam bir meyve canavarıyım. rejimede başlayınca habire meyve götürüyom. yoksa cipsler çekirdekler geliyo aklıma. tamam meyveyi çok yiyom kabul ama bu kadar tartıda farkettirir mi ki
başınsağolsun
gel beraber olsun canım kaynatırız hemya dün nasıl tepki aldım benn
sahi sende ankaradasın değilmi??ya ank.dakilerle buluşsak ya ben yakında gelicem çok yoğun olcam ama sizi araya sıkıştırırım
hee belenayda orda doğru izmire gelirsem senide görürümAhahah güzel espiri
saol...
Ayy keşkee ne güzel olurduyok canım İzmirdeyim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?