70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr!!
Dileeekkk, naptınız kızım görüşebildiniz mi meraktan çatlıycam ayy!

Günaydın şekerim.
Maalesefff dün arkadaşımın d.günüydü oraya gittim.
Bugünde bi arkadaşım ameliyat olacak onun yanına gidicem.
İş güç anca :)

günaydın kızlar, canlar, güzeller, fıstıklar

Günaydın Derya.

günaydınnnn kızlar
herkese keyifli güzel & keyifli & huzurlu günler :92:

Günaydın Ger-düş.

Günaydın Blackcat

günaydın kızlar, canlar, güzeller, fıstıklar

Günaydın tatlım

Geçen hafta bile 78.400 çıkarken tartıda bu gün sabah 79 çıktım tekrar. Ama rewglim yakın ondan mı acaba?
Bir tatlıyla kilo alınmaz heralde

Ondandır cnm

Günaydın cnm

Günaydın kızlarr!!
Dileeekkk, naptınız kızım görüşebildiniz mi meraktan çatlıycam ayy!

Günaydınnn

Günaydın şekerim akşam meyve yemeyin diyolar özellikle tuğba diyo haberin olsun

günaydınnnn kızlar

herkese keyifli güzel & keyifli & huzurlu günler :92:

Günaydın cnm inşallah öyle birgün olur

Günaydın şekerim.
Maalesefff dün arkadaşımın d.günüydü oraya gittim.

Günaydın Ger-düş.

Günaydın Blackcat

ay bırinın dogumgunu olsa da ben de o bahaneyle yuvarlasam bı koca dilim pastaaa canım çok istiyoo

tırtıkladın mı sende pastadan bakayım, yedıysen keşke bı çatalda benım yerıme atsaydınnnn :26:

iki gündür günü hafif geçirip akşamları zıbıtma durumundayımmm :26: oyuzden bu akşam da tatlı isteğimle başa çıkabılmem lazımmm dün akşam onca bekledim kıvancın iki baklavasını göremedimm, hevesim kursagımda kaldı

Sakız noldu sabah çiğnedin mi

gerdüşüm günaydın...
valla bende göremedım dun aksam baklavaları..
ama o simayı dovecem ulen cocugun basında yeterınce bela var bırde kendı aılesını musallat ettı...
kım vuruldu acep bence sımay... bu sekılde hamıle olmadıgı da ogrenılır belkım... :44:

Sakız noldu sabah çiğnedin mi

keşke çiğnenen bı sakız olsa

sabah attım ağzıma peşinden de bı bardak su yuvarladım :26: şimdi sen bana tatlı yeme dedın ya, ınadına yıyesım gelıyoo
en ufak bi kısıtlama ben de ters etkı yaratıoo hemencikkk ama bırazcık kullanıcam şunu işe yarayıp yaramayacagını mrk ettim, bide nette tuvalete cıkardıgını yazmıslar ama ben de hıc oyle bıe tkı olmadı, belkı de onlar uzıerne sırkelı su ıctıklerınden boyle bı etkı doguruyodur, ben anca normal su içiyorum :26:

neyse bakalım, ben duruşup geleyim yineee görüşürüzzzz

Çok az yedim ya bi iki fırtta zero dan içtim.
Ama karnım çok şiş kabızlık baş gösterdi.
Heryerim löp löp yarın kg almış olarak çıkabilirim yani.

:18:benim sanırım yarın tartıda pek yüzüm gülmeyecek reglyim ortim kdr bu haftalık affet beni bidenem :26:
günaydınlar olsun sizee
nasılsınız kızlarr...
off suziii nerdesin geç yattım ama allahtan eşimin dersi saat 10daydı ama yinede gece seni yalnız bırakmadım ya iyilik yaptım ya bi enereji vardı bende kalktım pek haftaiçi yapmam köfte patates yaptım eşimde özlemiştir diye...
kahvaltım bugün sağlam oldu bayaama dikkatli oldu tabiki 5 köfte yedim çok doydum peynir ,maydanoz çay eşliğinde tabi bikaç çatal patates attım yaa yalan diyemem sizee
bugün perşembe bugünüde kaçamaksız atlatıp yarın tartıda sanırım bi 500 gr eksilicem gibi...
sbah çıktım tartıya ama üzerimde eşofmanlarla yine az çıktım bakıcaz ayrın sabah
hee ortim derya benim ortiliğmdenmi kilo verememen haaa:))
neyse canın sağolsun napalım yinede bugün dikkat et bakalım nolcekk??ya bu süre çok az 2haftada birmi bildirim olsaki hemen zaman geçiyor:))9

Son düzenleme:

ay tam bir meyve canavarıyım. rejimede başlayınca habire meyve götürüyom. yoksa cipsler çekirdekler geliyo aklıma. tamam meyveyi çok yiyom kabul ama bu kadar tartıda farkettirir mi ki

Günaydın canlaaar....

Günaydınn

Ağızda dağılıyo dimi dene bakalım canım nedir ne değildir işte bende tatlısız yapamadım o yüzden bi işe yaramadı sanırım

gerdüş gittiii...

Ben bakim mi kutuma

Günaydın canım ohh afiyet olsun

gel beraber olsun canım kaynatırız hemya dün nasıl tepki aldım benn
sahi sende ankaradasın değilmi??ya ank.dakilerle buluşsak ya ben yakında gelicem çok yoğun olcam ama sizi araya sıkıştırırım

günaydın canlarımmm

200 gr kaybetmişim dün

Ne güzel

ay tam bir meyve canavarıyım. rejimede başlayınca habire meyve götürüyom. yoksa cipsler çekirdekler geliyo aklıma. tamam meyveyi çok yiyom kabul ama bu kadar tartıda farkettirir mi ki

Akşam yenen meyve kilo yapıyo dedi tuğba ama bilmiyom ben pek yemediğim için :26::26: tuğba gelsin aydınlatır bizi

başınsağolsun

Ahahah güzel espiri

gel beraber olsun canım kaynatırız hemya dün nasıl tepki aldım benn
sahi sende ankaradasın değilmi??ya ank.dakilerle buluşsak ya ben yakında gelicem çok yoğun olcam ama sizi araya sıkıştırırım

Ayy keşkee ne güzel olurdu yok canım İzmirdeyim ben :26:

dilek bugün keyfin yok galiba ve bu akşam yediğinden dolayı değil biliyorum bugün atarsın biraz form iç..
önemli olan kafanın karışık olmaması değilmi buyüzeden biraz suskunsun senn:26
yoksa suziyle bneim gece muhabbetimizemi bakıyonçok havasındaydı benda takıldım havasınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…