Günaydınn
Ağızda dağılıyo dimidene bakalım canım nedir ne değildir işte bende tatlısız yapamadım o yüzden bi işe yaramadı sanırım
Ben bakim mi kutuma
Günaydın canımohh afiyet olsun
kızlar avatarım çok komik bi okadar korkunçbiara değiştirmiştim sonra moduma göre bunu yine yaptım ama görende böyleyim sanır haaa hayalim 3 kelime oda şöyle evli mutlu 3 çocukluuu
ya değiştircem sıktı beniinerden buluyonuz bilgisayarcımız dilek bu işe el atarmıkiii
hee belenayda orda doğru izmire gelirsem senide görürüm
bende arzuyla pelinle görüşürüm belkiii
olur neden olmasın herkese serbest...
kızlar avatarım çok komik bi okadar korkunçbiara değiştirmiştim sonra moduma göre bunu yine yaptım ama görende böyleyim sanır haaa hayalim 3 kelime oda şöyle evli mutlu 3 çocukluuu
ya değiştircem sıktı beniinerden buluyonuz bilgisayarcımız dilek bu işe el atarmıkiii
gÜNAYDIN KIZLAARR HATTA TÜNAYDINNN :)
BİŞİ SÖLİCEM BEN BU HAFTA ÇOK KAÇAMAK YAPTIM
ÖLE BÖLE DEĞİL YANİ GELSİN BAKLAVA GİTSİN SU BÖREĞİ YOK GOFRET
YOK HURMA DERKEN KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDIM SANIRIM GECEN
HAFTAKI AZMIME RAGMEN 300 GRM CIK VERMEK BENİ PROTESTOYA YONELTTI
AMA BU IKI GUNDUR KAÇAMAĞI KESTIM AYSE DİYORUM YEDIN YICEN KADAR
TAMAM ZORLUK CIKARTMA DIYORUM KENDIMEÖYLE DE YAPIYORUM BAKALIM :)
SPORUMU DA YAPIYORUM AMA DÜZENLİ ONU HİÇ AKSATMADIM :)
SONRACIMA VERMIS GİBİ HISSEDIYORUMM YARIN BAKALIM NOLCKK :)
AYRICA REGLİME 7 GUN KALDI VE BENIM HEP SON Bİ HAFTA
10 GUN KALA ELLERİM AYAKALRIM ŞİŞER FAKAT
ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN BU SEFER ŞİŞMEDİ ZAYIFLADIĞIM İÇİN
OLABİLİRİM Mİ HE NEDERSİNİZ İNŞALLAHH ŞİŞMEZ ELELRİM
AYAKALRIM ALLAH IMM DİNİMİZ AMİN
dilekcim onu biliyorum ben farklı olsun istiyorum yani siz nerden buluyonuz resimleri onu demek istedim balımm:13:
nafcım samsunda ikamet etmekteyim7.yıla girdim..öncesinde ankaradaydım..buyur gel hem oraya hem buraya ben ordayken gelrisen ank.da buluşuruz..karadenize gelrisende beklerimmm
izmire gelirsen beklerim canım çok memnun olurumSen hangi şehirdesin peki :26:
Tünaydın şekerimValla sana laf söyleyecek yüzüm yok çünkü bende yidim
10 aralıktan sonra istanbula gelme planlarımız var eşimleAma nasip olurda yolum düşerse mutlaka haber ederim canım Bende görüşmeyi çok isterim
ayyy sanki beni anlatıyosun balım yaaaa.kıtlıktan çıkmış gbi ağzımdan burnumdan tıkınıp duruyorumm.durmak istiyorum artıkkkkk....Ben depresyondayım galiba kızlar :26: sürekli bi yemek yemee sürekli tatlı bişeyler :26: bide canım kek istiyo ki normalde ben kek sevmem :26:
Pöff daha canım neler istiyo da söylemeyeyim :18::18:
Gazla da çalışmıyorum amabana gaz lazım sabah durakta ilkokul arkadaşımı gördüm bir tane oğlu var nasıl zayıf görseniz
moralim bozuldutayt giymiş bide çırpı bacaklarına ben giydim mi tosun oluyom kurbanda yakalasalar keserler yani o derece
O insansa ben neyim diyom kendime :44: yok bu fazla oldu
ama şuan bi göbeğim var inanamazsınızo profilimdeki fotoğrafı unutun
Bende canı sıkıldığında sinirlendiğinde yemek yemeyenlerden olmak istiyorumm
Anlattım rahatladım sanırsam :44:
tatlım geçmiş olsun bak demiştik üşütmüştür diye.kendini sıcak tutsun.bi de su çok etkili gerçekten.iltihabı atıyo.kendısı gördü canım onun üzerine doktora gıttı :26: şimdi aradı gıtmıs hastaneye, enfeksıyon varmış, bol su iç kasıklarını ayaklarını sıcak tut demiş doktor, kötü bişi yok, yarın da ultrasona gireceksin inş onda da temiz çıkar hersey demişsonuclarını adlı, bıde işyerındeki doktorlarına gösterecek bugun, bı de sevk alması laım ondan cunku ultrason randevusu mesaı saatlerıne denk gelıo:26:
inş o da atlatır hemencık, agrısı sızısı cok oluyo :26:
ben maydonozlu form cayını merak eıdyorum aslında ama ınatla gıttgım hıcbı markette gormedımacainin tadını hıc bılmıyorum ki, kiraz guzel ama:26: ben mısırpüskullu form cayı almıstım en son o duruyo hala kırk yılda bı ıctıgım ıcın, oda boyle ıhlamur gıbı cay poşetinde bıraz akışkan bısı oluo :26:
bı de bıde şeyyyy ben dayanamadım dün akşam kocişi aktara sürükledimmmmmmmmm
ayyyy çok güldüm yaaa.düşünce gücü diyosun yaniiiiiidukanı deneyecem de meyvesiz oluşu yüzünden bir başlayamadım
hi hi bir saatdir zayıflama büyüsü arıyorum nette. büyüyü boşverin bakın telkin buldum. belki işe yarar ne bileyim en azından yanetkisi falan yoktur hani...
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 – Soğuklukla yağ eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüm . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüm . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüm . ( 40 kez )
2 – Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyum . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyum . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyum . ( 40 kez)
3 – Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Param çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Param çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Param çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim .
ama ben bunu yapmaya da üşenirim gibi gerçi spordan daha kolay
geçmiş olsun güzelim yaaaa.haplar herkeste değişik etkiler gösteriyo işte.slm kızçeler,
dün başıma neler geldi sormayın...
:2:dün yazdım ya doktor yeni demir hapı yazdı diye... ben dün akşam tok karnına ilacı içtim gece 11 de uyuyodum bi sancıyla oyandım midem deliniyor sanki ege üniversitesi hastanesinin aciline gittik acilde beklerken çok sancıdan tansiyonum düşmüş bayılmışım sedyeyle içeri taşımışlar uyandığımda kolumda serum vardı gece 3 te hastaneden çıktım sabah uyandım işe geldim bide. aslında gelmeyecektim ama bugün maaş günü hiç halim yok üstüne birde yoğun inat gibi.
ayyyy ben de kendimden şüphelendim şimdi yaaaaa.bi tahlil yaptırıyım ben de.kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
Günaydın şekerim.
Maalesefff dün arkadaşımın d.günüydü oraya gittim.
Bugünde bi arkadaşım ameliyat olacak onun yanına gidicem.
İş güç anca :)
Günaydın Derya.
Günaydın Ger-düş.
Günaydın Blackcat
ne güzell eheueheu :d
10 aralık çok güzel bi gündür çünkü o gün ben doğdum eheuehue
Gelin bekleriz taksim meydanda onmilyonlara beraber doom günüm kutlancek
havai fişekler atılcak sonracımaa dünyanın dört bir yanından getirtilmiş çiçeklerle
süslencek falan bus ene kutlamalrı fazla abartmak ıstemedık
Hep diyorum bu kadar mütevazi olmayım ama
napayım mütevazilik ruhumda var
bi türlü olmuyorr :d
İzmire gelirsen beklerim canım çok memnun olurumsen hangi şehirdesin peki :26:
Baktım ama kandırdın beni
Ben bi başlasam devamı gelcek bende 3-4 çocuk istiyom
Tünaydın şekerimvalla sana laf söyleyecek yüzüm yok çünkü bende yidim
ayyy sanki beni anlatıyosun balım yaaaa.kıtlıktan çıkmış gbi ağzımdan burnumdan tıkınıp duruyorumm.durmak istiyorum artıkkkkk....
tatlım geçmiş olsun bak demiştik üşütmüştür diye.kendini sıcak tutsun.bi de su çok etkili gerçekten.iltihabı atıyo.
ayyyy çok güldüm yaaa.düşünce gücü diyosun yaniiiiii
geçmiş olsun güzelim yaaaa.haplar herkeste değişik etkiler gösteriyo işte.
ayyyy ben de kendimden şüphelendim şimdi yaaaaa.bi tahlil yaptırıyım ben de.
yani şeker siz buluşuncaya kadar biz meraktan çatlıcaaazzzzzz.
slmmmm günaydın kızlarrr 2 saattir oku oku bitmedi geçmiş.dün çok yorgundum okulda çok olay vardı kendimi yiy hissttmedim ve yattım hemen.bu gün evdeyim veeee regl etkileri en yüksek seviyedee.sinyal veriyooo ben geliyoruuuuuummmm
ortim napıyosun baklava su böreği amanın da amanın bende senden umutluydum olmuyo ama böyle ya sen yemek listeleeini bildirsene ben hiç görmedim pek giremiyon nete galiba .... spor yaptıysan kilo vermesen bile sıkılaşmışındır cnm yarın görcez bakalım haftaya daha sıkı diyet uyguluycaz bak ona göregÜNAYDIN KIZLAARR HATTA TÜNAYDINNN :)
BİŞİ SÖLİCEM BEN BU HAFTA ÇOK KAÇAMAK YAPTIM
ÖLE BÖLE DEĞİL YANİ GELSİN BAKLAVA GİTSİN SU BÖREĞİ YOK GOFRET
YOK HURMA DERKEN KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDIM SANIRIM GECEN
HAFTAKI AZMIME RAGMEN 300 GRM CIK VERMEK BENİ PROTESTOYA YONELTTI
AMA BU IKI GUNDUR KAÇAMAĞI KESTIM AYSE DİYORUM YEDIN YICEN KADAR
TAMAM ZORLUK CIKARTMA DIYORUM KENDIMEÖYLE DE YAPIYORUM BAKALIM :)
SPORUMU DA YAPIYORUM AMA DÜZENLİ ONU HİÇ AKSATMADIM :)
SONRACIMA VERMIS GİBİ HISSEDIYORUMM YARIN BAKALIM NOLCKK :)
AYRICA REGLİME 7 GUN KALDI VE BENIM HEP SON Bİ HAFTA
10 GUN KALA ELLERİM AYAKALRIM ŞİŞER FAKAT
ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN BU SEFER ŞİŞMEDİ ZAYIFLADIĞIM İÇİN
OLABİLİRİM Mİ HE NEDERSİNİZ İNŞALLAHH ŞİŞMEZ ELELRİM
AYAKALRIM ALLAH IMM DİNİMİZ AMİN
kızlar iyi akşamlar herkese eskilerden beni bilenler bazen yeme krizlerine giriyodum dahiliyeye gidip tam bi tahlil yaptırdım hipoglisemi hastasıyım bugun netleşti yani şeker başlangıcıymış ilaç başladım inş düzelirim şeker hastası olmam yeme krizlerine giren arkadaşlar mutlaka açlık tokluk şeker tahlilinizi yaptırın ihmal etmeyin doktor bu ilaçla daha kolay kilo vercemi söledi krizlerin olmucak diyor deli gibi yememin bi sebebi varmış
Mütevazılığım mükemmelliğimden gelir diyosun
mish mishhh hayrola keyıfsız gordum senı selam da yok... canın mı sıkkın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?