70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

orticim annemlerde msiafrler akın ederkene yemek yıyemedık ve maalesef aralarad götürdük baklava flnn
ama akşama deyın ac durudk aralarda onalrı yemesek cidden olmazdı :) gene de yedık napalımmm

hafta diyet ınss sıkı uygulycazz yaa :) genede cok salmadım sadece ıkıg un azbucuk bzodumm
bu hafta vermsıımdır ınsallahh cunku ebn bı hafat verıoom bi hafta veremeıoom :) vücut böle anam napaım

ama haftaya da regl olcm ıcın tartıda fazla cıkabılırırm bu hafta tartılaımda belkı bı dahakı hafta tartlmam
motivasyonum düşmesın deyu

Son düzenleme:
hee belenayda orda doğru izmire gelirsem senide görürüm
bende arzuyla pelinle görüşürüm belkiii

ne zaman gelıyosun canım müsait olursam tabıkı görüşmek isterim kendı adıma

kızlar selam ya bende depresyondayım sanırım bu hafta anlamdım kılo mılo vermem zaten artı kacla gelırım bılmıyom az yemedıgım keısnd ecok yedıgımden de emın deılım aslında yedıklerımden tat alamıyorum neden anlamadım ıns gecer bır an önce barkınım gecmıs olsun bende de var o krızler ama ben tahlıl yaptırıdm bısey cıkmadı benım teshısım pis bogazlık gecmısıde pek okuyamadım bı ısteksızlık var off elım gıtmıyo bıseye dılekcım görüştün mü sevgilinle görüştüysen ıns guzle gecmıstır gözünaydın dıyeyım görüşmediysen de artık ne dıyım bılmem

Selam cnm

Depressyondayımmmmm unutullldummmm aldatıllldımmmmm

Yemeklerden ayrıldımmm çokk yalnızımmmmmmm

Bende bu moddayım

Selam cnm

Depressyondayımmmmm unutullldummmm aldatıllldımmmmm

Yemeklerden ayrıldımmm çokk yalnızımmmmmmm

Bende bu moddayım

ıyı barı yalnız deıl mısım ama benım bedenende sıkıntılarım var bel fıtıgım gene bacakalrıma vurdu hıssetmıyom agrı ve kramptan boynum desen o da aynı off 30 yasında su halıme bakın yaa üzülüyom kızlar dün leslie yapacaktım ınanın güç bulamadım kendımde yemek bıle yapmadım yattım yani

ay bugün canım hiç çalışmak istemiyo öğle yemeğimide evde unutmuşum ...

açım aaaaaaaaaaaaaç

Böyle durumlar için en azından çantanda bardak çorbalardan filan bulundurabilirsin canım ben zevmiyom ama bazen iyi oluyo

Geçmiş olsun canım

Selam canım çizelgeni yenile belki motivasyonun geri gelir :26: regl geliyo diye de yiyosundur bide şişsindir zaten

ööle valla nafcım şekerim herşey bahane yemek şahaneeee keşke sonu da ööle olsaaa demi yaaa.be niye bu kadar seviyorum yemeyiii acabaa.

slm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama

ooy oy bu konudan muzdarıp ne kadar bayan var bılsen... yanlız degılsın yanı...
ama işin en kotusu esının de bu tutumda olması tabı.. aksı halde beraber bır duzen kurabılırdınız hıc degılse annesı o uyarabılırdı...
Allah sabır versın ne dıyeyım... bıraz tavır koysan dıyecegım kayınvalıdene ama sert bır sekılde degıl tabı... tavrını bellı etsen.. beraber mı oturuyorsunuz?

Selam canım önce sakinleşmelisin senin sinirin çocuğuda etkileyebilir diye düşünüyorum Eşine güzel güzel anlat bu durumu ama

sinirlenmeden sakince baktın ondan sonuç alamadın direk kayınvalidenle konuş kendi başına idare edebileceğini anlat eminim anlayacaktır.

Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın
Sel olur gizlice içime içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım
Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor

Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini
Yemeden içmeden kesildim
Ağla ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni

ilk defa bülent ersoyun ağzından bir şarkı dinliyorum o da tarkanın hatrına sanırım...
çok güzel şarkı Allaah Allaaahh....

Son düzenleme:

evet canim ayni evde dun doktorda inaina sordum nezaman oturtabiliriz diye doktorda durun bakalim daha cok erken dedi ben biliyorum 6aydan once oturtulmayacagini sadece doktordan esimde duysun istedim ve gordunmu dedim ben oturtmuyorumki dedi bende binkere soyledim annene dedim oda tabi bin kere daha dededi yani hic bisey yapamiyorum

valla canım Allah yardım etsın.. eşin neden boyle yapıyor anlamadım..
sen kayınvalıden le kendın konus o zaman eşinden bu konuda hayır yok anlasılan..
kendın soyle boyle boyle de ben cocuguma ıstedıgım egıtımı hakımıyetı kurmak ıstıyorum de.. sız kendı cocuklarınızı buyuttunuz sıra bende de..
kararlı ve saygılı bırsekılde konus bakalım tutumu ne olacak...

kizlar anlamiyosunuz ben ufacikbisey desem sana bisey oldu diyo ne oldu onuda soyle diyorum cevap yok hemen sen annemi istemiyosuna getirip kavga cikartiyo annemlerdeki pc bozulmustu gorusemiyoduk yuz yuze nerdeyse 1aydir bikacgun once yapildi ve pcde gorusuyoruz ve babamla gorusuyorum bir ay olmus yuzunu gormemisim babamin ilk lafi ah ah oldu goremiyoruz neseni ne torunu cok ozledim felan dedi biraz gorustu
k ve kaynana ne yapti biliyomusunuz aklima geldikce tekrar tekrar sinirleniyorum benim kiz icin ver birazda biz tutalim diye gelip aldi kizimi tabi karsimda babam var kavgada cikartamiyorum dondum kaldim sanki her dakika gormuyo benim ailem bir aydir yeni gorcek nasil bozuldum anlatamam esimede soylemedim boyle yapti diye ama icimde kaldi 1saat onsuz disari ciksak pekde cikmayiz giderken sendemi gidiyosun diyo kizima gelincede ben cok ozledimseni beni birakip nereye gittin diyo tabi bende benim ailem hic goremiyo hemen ozledinmi diyorum esimde o yaninda ondan ozluyo diyo sanki uzaktakiler ozlemiyomus gibi

bir tane daha bencil kayınvalide örneği... çözüm ne acaba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…