slm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama
Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın
Sel olur gizlice içime içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım
Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini
Yemeden içmeden kesildim
Ağla ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni
ilk defa bülent ersoyun ağzından bir şarkı dinliyorum o da tarkanın hatrına sanırım...
çok güzel şarkı Allaah Allaaahh....
kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
kizlar anlamiyosunuz ben ufacikbisey desem sana bisey oldu diyo ne oldu onuda soyle diyorum cevap yok hemen sen annemi istemiyosuna getirip kavga cikartiyo annemlerdeki pc bozulmustu gorusemiyoduk yuz yuze nerdeyse 1aydir bikacgun once yapildi ve pcde gorusuyoruz ve babamla gorusuyorum bir ay olmus yuzunu gormemisim babamin ilk lafi ah ah oldu goremiyoruz neseni ne torunu cok ozledim felan dedi biraz gorustu
k ve kaynana ne yapti biliyomusunuz aklima geldikce tekrar tekrar sinirleniyorum benim kiz icin ver birazda biz tutalim diye gelip aldi kizimi tabi karsimda babam var kavgada cikartamiyorum dondum kaldim sanki her dakika gormuyo benim ailem bir aydir yeni gorcek nasil bozuldum anlatamam esimede soylemedim boyle yapti diye ama icimde kaldi 1saat onsuz disari ciksak pekde cikmayiz giderken sendemi gidiyosun diyo kizima gelincede ben cok ozledimseni beni birakip nereye gittin diyo tabi bende benim ailem hic goremiyo hemen ozledinmi diyorum esimde o yaninda ondan ozluyo diyo sanki uzaktakiler ozlemiyomus gibi
selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
ya ben neden arkadaşlar bu kadar çok seviyorum çikolatayı. Bu krizleim özellikle doğumdan sonra ortaya çıktı. şimdi yine kocaman parça çikolata yedim ve pişmanlıktan kıvranıyorum. çok iradesizim ya çok ama
kahvaltı 08:30 1,5 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim domates 4 zeytin
ara yapmadım
öğlen 13:15 1 dolma 2 kaşık yoğurt sirkeli salata 1 lokma ekmek
14:10 kocaman parça çikolata
ara 16:00 1 brd süt içerim (şuan moralim çok bozuk ama yılmak yok)
akşam 18:00 1 tabak kapuska küçük parça et biraz yoğurt yerim
bakalım tartıda çikolatanın acısı çıkacakmı
slm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama
kizlar anlamiyosunuz ben ufacikbisey desem sana bisey oldu diyo ne oldu onuda soyle diyorum cevap yok hemen sen annemi istemiyosuna getirip kavga cikartiyo annemlerdeki pc bozulmustu gorusemiyoduk yuz yuze nerdeyse 1aydir bikacgun once yapildi ve pcde gorusuyoruz ve babamla gorusuyorum bir ay olmus yuzunu gormemisim babamin ilk lafi ah ah oldu goremiyoruz neseni ne torunu cok ozledim felan dedi biraz gorustu
k ve kaynana ne yapti biliyomusunuz aklima geldikce tekrar tekrar sinirleniyorum benim kiz icin ver birazda biz tutalim diye gelip aldi kizimi tabi karsimda babam var kavgada cikartamiyorum dondum kaldim sanki her dakika gormuyo benim ailem bir aydir yeni gorcek nasil bozuldum anlatamam esimede soylemedim boyle yapti diye ama icimde kaldi 1saat onsuz disari ciksak pekde cikmayiz giderken sendemi gidiyosun diyo kizima gelincede ben cok ozledimseni beni birakip nereye gittin diyo tabi bende benim ailem hic goremiyo hemen ozledinmi diyorum esimde o yaninda ondan ozluyo diyo sanki uzaktakiler ozlemiyomus gibi
hoşgeldin canım takım kaptanı enginsena ona yaz ama sorun olacağını sanmam burada her daim birileri olurselam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
yeniden merhaba
yine ben geldim, biliyorum sıkıldınız ama napalım yıne geldım işteeee
yıne bu saate kadar ac kaldım, bugunki durusma agır ceza oldugu ıcın hareketlıydı sbhtan berı, şimdi kendımı bılgısayar karsısına attım yemegımı yıyorummmm
Ne yiyosun
valla tavuk yemıyorummmmkavurma makarnayı konusmustuk ya ondan yaptım ben dun aksam, bugunde ondan getırmıstım yanıma, ofısede hem gec hem de yorgun gelınce ısıtmadan yemeye basladım valla yanında yogurdum var bı de bı bardak sebze corbam :26:
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
ahhhhhhhh canılarım demek burdasınız az önceden beri ynlış topiğe girmişim başka başka nikli kişiler yazmış diyorum bunlarda kim acaba allahım bi baktım yanlış yere girmişim diyorum sayfalar bu adar nasıl ilerlemiş meğer burdaymşısınız özledim siziiiiiiiiiiiii
Aklıma direk tavuk geliyokavurma makarnada böyle değişik bi koku oluyo :26: ben pek sevmiyom o yüzden
ama lazanyayı çok seviyombide domatesli tulum peynirli makarnayı seviyom bide sebzeli makarnayı seviyom
ama tabi bunlar cısss diyette yenmez2 kaşık olayına hiç girmiyorum benim ağzım tattı mı 2 kaşıkla hayatta bırakamam
Aklıma direk tavuk geliyokavurma makarnada böyle değişik bi koku oluyo :26: ben pek sevmiyom o yüzden
ama lazanyayı çok seviyombide domatesli tulum peynirli makarnayı seviyom bide sebzeli makarnayı seviyom
ama tabi bunlar cısss diyette yenmez2 kaşık olayına hiç girmiyorum benim ağzım tattı mı 2 kaşıkla hayatta bırakamam
aaa neden çekiliyo dolgu ile kurtarılamayacak kadar kötü mü :26::26: peff ben yirmilikleri çektirmiştim hele biri gömülüydü ne günlerdii yaa
:18::18: çok şükür şimdi 28 dişim var rahatım
ben olsam iki tabak yerim yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?