70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrin29 canım valla ne desem bılemedım kı sen de bısey yapamıyosun elın kolun baglanmıs sankı esın anlayıs göstermıyor kayınvalde desen yaslı kendı alemınde kafasına gore hareket edıyor sen arada kalıyosun tabı allah yardımcın olsun valla.gene ıyı dayanıyosun benım kayınvaldem ıyıdır sunu yapsak fılan derdı ama fazla karısamazdı yanı ben esıme derdım sıkıntımı o bı sekıdel orta yolu bulmaya calısır bırde bız sık görüşmüyoruz zaten gecen hafta 1 gün evımde kaldı am aben genede stres oldum aynı evde yasamayı düşünemiyorum bile allah muhtac etmesın :18:siz hep beraber mı yasıycaksınız kayınvaldenle

Bu gerçekten o kadar yaygın bir durum ki. Benim de 3 yaşında bir oğlum var. Annem bakıyor. Kendi annem. Ve çocukla alakalı yaşadığın herşeyi annemle de yaşayabiliyorum. Ağladığından ya da hastalandığında biren kapıyor kucağımdan neye uğradığımı şaşırıyorum. Avantajım anneme rahatça söyleyebiliyorum herşeyi Hoş birşey değişmiyor ama. O da küsüyor. Ama gelini değil de kızı olduğum için unutuyor. Bazen düşünüyorum annem olmasaydı da kayınvalidem olsaydı 5 kat daha sinir olurdum diyorum kendime. Ama torunlarını fazla sahiplenmekten kaynaklanıyor sanırım bunlar. Tabi ki sizin için zor bir durum. Allah yardım etsin. Ama herşeyin iyi tarafından bakmak gerekiyor sanırım bazı şeyleri değiştiremiyorsan eğer...

selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?

ya ben neden arkadaşlar bu kadar çok seviyorum çikolatayı. Bu krizleim özellikle doğumdan sonra ortaya çıktı. şimdi yine kocaman parça çikolata yedim ve pişmanlıktan kıvranıyorum. çok iradesizim ya çok ama

kahvaltı 08:30 1,5 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim domates 4 zeytin
ara yapmadım
öğlen 13:15 1 dolma 2 kaşık yoğurt sirkeli salata 1 lokma ekmek
14:10 kocaman parça çikolata
ara 16:00 1 brd süt içerim (şuan moralim çok bozuk ama yılmak yok)
akşam 18:00 1 tabak kapuska küçük parça et biraz yoğurt yerim

bakalım tartıda çikolatanın acısı çıkacakmı

Ben çok severim Bülent Ersoy şarkılarını

kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim

Hemen bakimmmmmm

Ayy canım ne diyim bilemedim :26: eşin sana destek değilse işin zor cidden

selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?

Tabi gell memnun oluruz bizde muhabbetten bol bişey yok

Çıkmaz çıkmaz ama perşembe perşembe olmamış

öncelikle canım Allah yardımcın olsun. kayınvaliden anlaşılan torununu senden bile kıskanıyor.. sadece çocuk konusundamı böyle yoksa her konudamı böyle.. ben hep derim aynı evin içinde olmaz diye gelin kaynanaya kaynana geline batar insanlık tarihinin en eski şeyidir bu gelin kaynana anlaşmazlığı..

hoşgeldin canım takım kaptanı enginsena ona yaz ama sorun olacağını sanmam burada her daim birileri olur
kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim

ama göremiyom arkadaş teklifi yolladım onaylar mısın

ay kızlar kaynana olayına yorum bile yazmıyom arkadaşa allah sabır versin diyom. benimki ile arada 900 km var ama yine de cansıkıcı olaylar olur, bayram vb gitme olayları stres doludur allah yardımcısı olsun biz kadınların...

yeniden merhaba

yine ben geldim, biliyorum sıkıldınız ama napalım yıne geldım işteeee

yıne bu saate kadar ac kaldım, bugunki durusma agır ceza oldugu ıcın hareketlıydı sbhtan berı, şimdi kendımı bılgısayar karsısına attım yemegımı yıyorummmm

Ne yiyosun

kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak 3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii

öptüm çıtırlar görüşürz gene

Aklıma direk tavuk geliyo kavurma makarnada böyle değişik bi koku oluyo :26: ben pek sevmiyom o yüzden

ama lazanyayı çok seviyom bide domatesli tulum peynirli makarnayı seviyom bide sebzeli makarnayı seviyom

ama tabi bunlar cısss diyette yenmez 2 kaşık olayına hiç girmiyorum benim ağzım tattı mı 2 kaşıkla hayatta bırakamam

ahhhhhhhh canılarım demek burdasınız az önceden beri ynlış topiğe girmişim başka başka nikli kişiler yazmış diyorum bunlarda kim acaba allahım bi baktım yanlış yere girmişim diyorum sayfalar bu adar nasıl ilerlemiş meğer burdaymşısınız özledim siziiiiiiiiiiiii

aaa neden çekiliyo dolgu ile kurtarılamayacak kadar kötü mü :26::26: peff ben yirmilikleri çektirmiştim hele biri gömülüydü ne günlerdii yaa

:18::18: çok şükür şimdi 28 dişim var rahatım

geçmiş olsun diş olayı kötü bütün beyni zonkluyo insanı biliyorum... inş. en kısa süerede çürüklerden kurtulursun

Ahahahhaah

Allah iyiliğini versin canım yaa gel gel bizde özledik

bahsettıgın kokuyu anladım,ama ben içine bol bol yeşil biber, kırmızı bıber ve mantar koydum, mantarın kokusu ve tadı baskın oldugu ıcın problem olmadı eşimde yedi bi güzel dün akşam, makarnanın olan vıtamını suyuyla döküyoruz oyuzden boyle pişirmek mantıklı gibi geldı bana :44:

ben ölçüsünü bildikten sonra herseyın yenılebılecegı taraftarı oldugum içın acıkcası pek takılmıyorum:26: kılolarımı da boyle verdim şimdiye kadar, eskiden abartıyomuşum yemek yemeyı şimdi daha ölçülüyüm ama kesinlikle ben de ıkı kasık hesabı yapmam zaten yapamam

ben olsam iki tabak yerim yaaaaaaaaaaaaa

aaa neden çekiliyo dolgu ile kurtarılamayacak kadar kötü mü :26::26: peff ben yirmilikleri çektirmiştim hele biri gömülüydü ne günlerdii yaa

:18::18: çok şükür şimdi 28 dişim var rahatım

bende 2 tanesını cektırdım daha onceden kalanlar bu aralar rahatsızlık verıyo hafıften onları da cektırsem ıyı olur aslında
muazzez nafın dedıgı gıbı dıslerını kaybedene kadar hıc mı gıtmedın kız zor olur tabı gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…