selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
bahsettıgın kokuyu anladım,ama ben içine bol bol yeşil biber, kırmızı bıber ve mantar koydum, mantarın kokusu ve tadı baskın oldugu ıcın problem olmadıeşimde yedi bi güzel dün akşam, makarnanın olan vıtamını suyuyla döküyoruz oyuzden boyle pişirmek mantıklı gibi geldı bana :44:
ben ölçüsünü bildikten sonra herseyın yenılebılecegı taraftarı oldugum içın acıkcası pek takılmıyorum:26: kılolarımı da boyle verdim şimdiye kadar, eskiden abartıyomuşum yemek yemeyı şimdi daha ölçülüyüm ama kesinlikle ben de ıkı kasık hesabı yapmam zaten yapamam
ben olsam iki tabak yerim yaaaaaaaaaaaaa
bende 2 tanesını cektırdım daha onceden kalanlar bu aralar rahatsızlık verıyo hafıften onları da cektırsem ıyı olur aslında
muazzez nafın dedıgı gıbı dıslerını kaybedene kadar hıc mı gıtmedın kız zor olur tabı gecmıs olsun
bende cok severım makarnayı kendı yaptıgımız domates sosuyla süper oluyo ama bens ızden daha fenayım ketcap mayonezle yıyom
aaa neden çekiliyo dolgu ile kurtarılamayacak kadar kötü mü :26::26: peff ben yirmilikleri çektirmiştim hele biri gömülüydü ne günlerdii yaa
:18::18: çok şükür şimdi 28 dişim var rahatım
geçmiş olsun diş olayı kötü bütün beyni zonkluyo insanı biliyorum... inş. en kısa süerede çürüklerden kurtulursun
cnm 5 dişim önceden kanal tedavi vardı hep bi kenarları filan kırıldı dolguda yapılsa gene sağlam dişlerimi etkileyecek yol yakınken kurtulmaktı
saol cnm evet iltihaplanınca kötü oluyo ağrısı
hımm evet kanal tedavili diş = ölü dişbende de var bitane kanal gelmiş geçmiş olsun canım
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
canım geçmiş olsun bu arada sen artık işe gitmiyormusun :26:
saol cnm ama doktorum harika düşün çektiğini anlamadım geçmiş olsun hadi dedi a çektin mi dedim kadına gülüyo
Benim doktorum erkekti
Benim ilk 3 yirmilikte de anlamamıştım pat pat gazoz açar gibi çekmiştiama sonuncu gömük olanla yarım saat uğraştı resmen ameliyat geçirdim ay neyse yazarkn bile dişlerimi sıkıyorum
cnm geçmiş olsun sanada inş sorunsuz atlatırımm
ben geldiiimm sonunda bitti işlerim.. of bu taşınma işi beni mafettiyoruldum yahuuu neler kaynattınız bi geçmişe bakayım
iyi akşamlar kızlar..
bugün sayfalar pek ilerlemiş sağolun varolun yorulmadım
ama dileğin canı sıkkın ondan sanırım yaızk bu kıza yaa bu odun erkeklerden bir neferde onda var galiba:26:
analarımız bizi üzülelimmi diye doğurdu erkekler yüzündenn
umarım kötü bişey yoktur ben buna yordum hemen:44:
neyse ben neler yaptım neler..öğlen arkdaşla anlaştık hava güzel çarşya inelim dedik ee ilçede olunca yürüdük tabi..
mağazalara girdik boş çıktık ama kermes varmış uğrayalım dedik..okadar çok çeşit kremalı pastalar vardıki almadım yaa karnımda çok aç değildi ama öğeln yemeği niyetine sadece 4 kaşık kısır aldım yedim..
ev mantısı aldım attım buzluğa hazırda bulunsun iyi oluyor öbürkermeste kendi büktüklerimden aldım bayramda msiaiflere yaptım..
neyse yani bu sınavı alnımın akıyla atlattım aklımda hayırrr bugün perşembe sözü vardı hep
yoksa nefisti ama olsun öyle kalsınlar nefis nefisallah sahiplerine bağışlasın
sıra 2.sınavımda arkdaş illa iskender yiyelim dedi durdu bende bugün allahtan sabah köfte yedim ondanmı aşırı aç değildim hem ondan hemde buhaftada perşembeye kadar dikakte dip perş.bozmak istedim bakalım hayırnı görcemmi:26:
neyse sen ye dedim girdik biyere..süper kokular arkdaş 1porsiyon aldı bende nolur nolmaz diye bir çatal istedim sadece su istedim adam bituhaf baktı amabikaç çatal yoğurt bir iki etten derken otlandım ama ayıp olmaısn diye yiyemedim tabi
öyle canlarım sınavla geçiyor hayat işteee:18:
Günaydın kızlar...
Ben niye tartıda aynı rakamı gördüğümü buldum.
2 haftadır regl olamıyorum.:100:
Ama resimden de gördüğünüz gibi her yanım şiş.
Umarım en kısa sürede olurum patlıycam yoksa.:105:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün tartıldım gr olarak kilo vermişim buda iyidir heralde çünkü ilk hafta verdiğim bence ödem ve suydu ....ayşe ortim nerdesin ya bari sen güzel kilolar ver ortim yaaaaaaaaaaa
amaaaan olur böyle hatalar bizim topik affeder...
inş canım hadi bakalım
günaydın. alıntı yapamadığım herkese de hünaydıııın. orti gördüm seni aşağıdasın sanada günaydın.
diyete başladığımdan beri nerede ise hiç bozmadan en güzel diet yapdığım hafta ve pazar dahil 4 gündü günde bir saat sporuda yaptım veeee sonuç kilo vermediğim gigi aldım. bu ne iş anlamadım sanırım regl olacak ondan diyorum ama regl geçince o tartı bir düşmesin soracam o tartıya yaaa. hiç tatlı bile yemedim. dünkü menüm örneğin bakın
sabah
yağsız kaşarlı tost
ara yeşil elma
öğle köfte bir porsiyon ama yağda yapmıyom bunu actifry da yağsız yani
ara elma
akşam
ızgara et çok az bir parça canım istemedi yiyemedim
salata bolcana
yoğurt
bir tane ekmek bandım birde tahine o kadar
saat dokuz gibi de bir elma ile portakal yedim.
hım birde akşam eve gelince havuç yemiştim.
gece 23 de yaptım valla sporu gece gece milletin başında zıpladım lesli ile 2 mil yapabildim gece oluncca abartmadım.
eee gayet iyi işte niye kilo vermiyom peki. dün yeşil çay içmeyi unuttum ama sirkeli suyu falan içtim. aman oynamıyom ben ya gitsin artık tartıdan. iki haftadır veremdim gram
ay bırinın dogumgunu olsa da ben de o bahaneyle yuvarlasam bı koca dilim pastaaacanım çok istiyoo
tırtıkladın mı sende pastadan bakayım, yedıysen keşke bı çatalda benım yerıme atsaydınnnn :26:
iki gündür günü hafif geçirip akşamları zıbıtma durumundayımmm :26: oyuzden bu akşam da tatlı isteğimle başa çıkabılmem lazımmmdün akşam onca bekledim kıvancın iki baklavasını göremedimm, hevesim kursagımda kaldı
Çok az yedim ya bi iki fırtta zero dan içtim.
Ama karnım çok şiş kabızlık baş gösterdi.
Heryerim löp löp yarın kg almış olarak çıkabilirim yani.
hee belenayda orda doğru izmire gelirsem senide görürüm
bende arzuyla pelinle görüşürüm belkiii
gÜNAYDIN KIZLAARR HATTA TÜNAYDINNN :)
BİŞİ SÖLİCEM BEN BU HAFTA ÇOK KAÇAMAK YAPTIM
ÖLE BÖLE DEĞİL YANİ GELSİN BAKLAVA GİTSİN SU BÖREĞİ YOK GOFRET
YOK HURMA DERKEN KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDIM SANIRIM GECEN
HAFTAKI AZMIME RAGMEN 300 GRM CIK VERMEK BENİ PROTESTOYA YONELTTI
AMA BU IKI GUNDUR KAÇAMAĞI KESTIM AYSE DİYORUM YEDIN YICEN KADAR
TAMAM ZORLUK CIKARTMA DIYORUM KENDIMEÖYLE DE YAPIYORUM BAKALIM :)
SPORUMU DA YAPIYORUM AMA DÜZENLİ ONU HİÇ AKSATMADIM :)
SONRACIMA VERMIS GİBİ HISSEDIYORUMM YARIN BAKALIM NOLCKK :)
AYRICA REGLİME 7 GUN KALDI VE BENIM HEP SON Bİ HAFTA
10 GUN KALA ELLERİM AYAKALRIM ŞİŞER FAKAT
ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN BU SEFER ŞİŞMEDİ ZAYIFLADIĞIM İÇİN
OLABİLİRİM Mİ HE NEDERSİNİZ İNŞALLAHH ŞİŞMEZ ELELRİM
AYAKALRIM ALLAH IMM DİNİMİZ AMİN
nafcım samsunda ikamet etmekteyim7.yıla girdim..öncesinde ankaradaydım..buyur gel hem oraya hem buraya ben ordayken gelrisen ank.da buluşuruz..karadenize gelrisende beklerimmm
Hıı hıı keyfim yoook. :97:
Sen nasılsın canım?
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
ahhhhhhhh canılarım demek burdasınız az önceden beri ynlış topiğe girmişim başka başka nikli kişiler yazmış diyorum bunlarda kim acaba allahım bi baktım yanlış yere girmişim diyorum sayfalar bu adar nasıl ilerlemiş meğer burdaymşısınız özledim siziiiiiiiiiiiii
iyi akşamlar kızlar..
bugün sayfalar pek ilerlemiş sağolun varolun yorulmadım
ama dileğin canı sıkkın ondan sanırım yaızk bu kıza yaa bu odun erkeklerden bir neferde onda var galiba:26:
analarımız bizi üzülelimmi diye doğurdu erkekler yüzündenn
umarım kötü bişey yoktur ben buna yordum hemen:44:
neyse ben neler yaptım neler..öğlen arkdaşla anlaştık hava güzel çarşya inelim dedik ee ilçede olunca yürüdük tabi..
mağazalara girdik boş çıktık ama kermes varmış uğrayalım dedik..okadar çok çeşit kremalı pastalar vardıki almadım yaa karnımda çok aç değildi ama öğeln yemeği niyetine sadece 4 kaşık kısır aldım yedim..
ev mantısı aldım attım buzluğa hazırda bulunsun iyi oluyor öbürkermeste kendi büktüklerimden aldım bayramda msiaiflere yaptım..
neyse yani bu sınavı alnımın akıyla atlattım aklımda hayırrr bugün perşembe sözü vardı hep
yoksa nefisti ama olsun öyle kalsınlar nefis nefisallah sahiplerine bağışlasın
sıra 2.sınavımda arkdaş illa iskender yiyelim dedi durdu bende bugün allahtan sabah köfte yedim ondanmı aşırı aç değildim hem ondan hemde buhaftada perşembeye kadar dikakte dip perş.bozmak istedim bakalım hayırnı görcemmi:26:
neyse sen ye dedim girdik biyere..süper kokular arkdaş 1porsiyon aldı bende nolur nolmaz diye bir çatal istedim sadece su istedim adam bituhaf baktı amabikaç çatal yoğurt bir iki etten derken otlandım ama ayıp olmaısn diye yiyemedim tabi
öyle canlarım sınavla geçiyor hayat işteee:18:
Pek kaynatmadıkgeçmiş kolay bitiyo
Suzanında canı sıkılmıştır bugün aşağıdapek okuycak bişi yoktu
Ben olsam kesin yerdimen azından sade döner yerdim ya ay canım döner istedi :26: buzlukta da vardı ama nayırrrrrrrrrrr
Süpersin canım tebrik ediyorum seni azminden dolayı
niye nayırrr gııııdöner bişe etmez sadeyse tabi bide ekmeksiz salataynan yenebilir yaneeee proteinden zarar gelmez
ecrin29 canım valla ne desem bılemedım kı sen de bısey yapamıyosun elın kolun baglanmıs sankı esın anlayıs göstermıyor kayınvalde desen yaslı kendı alemınde kafasına gore hareket edıyor sen arada kalıyosun tabı allah yardımcın olsun valla.gene ıyı dayanıyosun benım kayınvaldem ıyıdır sunu yapsak fılan derdı ama fazla karısamazdı yanı ben esıme derdım sıkıntımı o bı sekıdel orta yolu bulmaya calısır bırde bız sık görüşmüyoruz zaten gecen hafta 1 gün evımde kaldı am aben genede stres oldum aynı evde yasamayı düşünemiyorum bile allah muhtac etmesın :18:siz hep beraber mı yasıycaksınız kayınvaldenle
Bu gerçekten o kadar yaygın bir durum ki. Benim de 3 yaşında bir oğlum var. Annem bakıyor. Kendi annem. Ve çocukla alakalı yaşadığın herşeyi annemle de yaşayabiliyorum. Ağladığından ya da hastalandığında biren kapıyor kucağımdan neye uğradığımı şaşırıyorum. Avantajım anneme rahatça söyleyebiliyorum herşeyi Hoş birşey değişmiyor ama. O da küsüyor. Ama gelini değil de kızı olduğum için unutuyor. Bazen düşünüyorum annem olmasaydı da kayınvalidem olsaydı 5 kat daha sinir olurdum diyorum kendime. Ama torunlarını fazla sahiplenmekten kaynaklanıyor sanırım bunlar. Tabi ki sizin için zor bir durum. Allah yardım etsin. Ama herşeyin iyi tarafından bakmak gerekiyor sanırım bazı şeyleri değiştiremiyorsan eğer...
Ben çok severim Bülent Ersoy şarkılarını
Hemen bakimmmmmm
Ayy canım ne diyim bilemedim :26: eşin sana destek değilse işin zor cidden
Tabi gell memnun oluruz bizde muhabbetten bol bişey yok
Çıkmaz çıkmazama perşembe perşembe olmamış
öncelikle canım Allah yardımcın olsun. kayınvaliden anlaşılan torununu senden bile kıskanıyor.. sadece çocuk konusundamı böyle yoksa her konudamı böyle.. ben hep derim aynı evin içinde olmaz diye gelin kaynanaya kaynana geline batar insanlık tarihinin en eski şeyidir bu gelin kaynana anlaşmazlığı..
kızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle ,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca, ,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman, ,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte, ,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi, ,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,, yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?