70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımm bak öyle olabilir canım ben normal haşlama makarna yaptığımda da kararında su koyup pişiriyorum ki vitamini kaçmasın :26:

haşlama suyundan da sosuna mutlaka katarım pişirirken bide makarna suyundan çorba yapanlar varmış :26:

Ben o kadar saydıktan sonra cıss dedim ki tuğba bana fırçayı kaymasın afiyet olsun canım

ben olsam iki tabak yerim yaaaaaaaaaaaaa

Aynen

Hamilelikte çok can sıkıyo dediler bende hamile kalmadan diş bakımımı yaptırayım dedim

bende cok severım makarnayı kendı yaptıgımız domates sosuyla süper oluyo ama bens ızden daha fenayım ketcap mayonezle yıyom

Domates sosunu annem yapıyo konserve ben içine az sarımsak 1 tavuk bulyon az da zeytinyağı yaaaaaaaa bugün perşembeee

aaa neden çekiliyo dolgu ile kurtarılamayacak kadar kötü mü :26::26: peff ben yirmilikleri çektirmiştim hele biri gömülüydü ne günlerdii yaa

:18::18: çok şükür şimdi 28 dişim var rahatım

cnm 5 dişim önceden kanal tedavi vardı hep bi kenarları filan kırıldı dolguda yapılsa gene sağlam dişlerimi etkileyecek yol yakınken kurtulmaktı

geçmiş olsun diş olayı kötü bütün beyni zonkluyo insanı biliyorum... inş. en kısa süerede çürüklerden kurtulursun

saol cnm evet iltihaplanınca kötü oluyo ağrısı

cnm 5 dişim önceden kanal tedavi vardı hep bi kenarları filan kırıldı dolguda yapılsa gene sağlam dişlerimi etkileyecek yol yakınken kurtulmaktı

saol cnm evet iltihaplanınca kötü oluyo ağrısı

hımm evet kanal tedavili diş = ölü diş bende de var bitane kanal gelmiş geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun bu arada sen artık işe gitmiyormusun :26:

saol cnm ama doktorum harika düşün çektiğini anlamadım geçmiş olsun hadi dedi a çektin mi dedim kadına gülüyo

Benim doktorum erkekti

Benim ilk 3 yirmilikte de anlamamıştım pat pat gazoz açar gibi çekmişti ama sonuncu gömük olanla yarım saat uğraştı resmen ameliyat geçirdim ay neyse yazarkn bile dişlerimi sıkıyorum

ben geldiiimm sonunda bitti işlerim.. of bu taşınma işi beni mafetti yoruldum yahuuu neler kaynattınız bi geçmişe bakayım

iyi akşamlar kızlar..
bugün sayfalar pek ilerlemiş sağolun varolun yorulmadım
ama dileğin canı sıkkın ondan sanırım yaızk bu kıza yaa bu odun erkeklerden bir neferde onda var galiba:26:
analarımız bizi üzülelimmi diye doğurdu erkekler yüzündenn
umarım kötü bişey yoktur ben buna yordum hemen:44:
neyse ben neler yaptım neler..öğlen arkdaşla anlaştık hava güzel çarşya inelim dedik ee ilçede olunca yürüdük tabi..
mağazalara girdik boş çıktık ama kermes varmış uğrayalım dedik..okadar çok çeşit kremalı pastalar vardıki almadım yaa karnımda çok aç değildi ama öğeln yemeği niyetine sadece 4 kaşık kısır aldım yedim..
ev mantısı aldım attım buzluğa hazırda bulunsun iyi oluyor öbürkermeste kendi büktüklerimden aldım bayramda msiaiflere yaptım..
neyse yani bu sınavı alnımın akıyla atlattım aklımda hayırrr bugün perşembe sözü vardı hep
yoksa nefisti ama olsun öyle kalsınlar nefis nefisallah sahiplerine bağışlasın
sıra 2.sınavımda arkdaş illa iskender yiyelim dedi durdu bende bugün allahtan sabah köfte yedim ondanmı aşırı aç değildim hem ondan hemde buhaftada perşembeye kadar dikakte dip perş.bozmak istedim bakalım hayırnı görcemmi:26:
neyse sen ye dedim girdik biyere..süper kokular arkdaş 1porsiyon aldı bende nolur nolmaz diye bir çatal istedim sadece su istedim adam bituhaf baktı amabikaç çatal yoğurt bir iki etten derken otlandım ama ayıp olmaısn diye yiyemedim tabi
öyle canlarım sınavla geçiyor hayat işteee:18:

ben geldiiimm sonunda bitti işlerim.. of bu taşınma işi beni mafetti yoruldum yahuuu neler kaynattınız bi geçmişe bakayım

Pek kaynatmadık geçmiş kolay bitiyo

Suzanında canı sıkılmıştır bugün aşağıda pek okuycak bişi yoktu

Ben olsam kesin yerdim en azından sade döner yerdim ya ay canım döner istedi :26: buzlukta da vardı ama nayırrrrrrrrrrr

Süpersin canım tebrik ediyorum seni azminden dolayı

canım benim kıyamam sana niye bukadar geciktiki bidenem... streslisin heralde çok ondanmı acaba:26:

olsun canım gramda olsa gitsinde nasıl giderse gitsin ama yağdan gitsin

canım regl şişliğiğidir o meraklanma sen düzenli ölçü al incelmek daha önemli bende tartıda gram görüyorum ama cm cm eriyorum

Allah iyiliğini versin gerdüşşş

Çok az yedim ya bi iki fırtta zero dan içtim.
Ama karnım çok şiş kabızlık baş gösterdi.
Heryerim löp löp yarın kg almış olarak çıkabilirim yani.

canımmm. sabah aç karnına 3 kuru kayısı ye üstüne ılıksu çözecekmi bakalım ya:26:

hee belenayda orda doğru izmire gelirsem senide görürüm
bende arzuyla pelinle görüşürüm belkiii

bende izmirdeyimmmm huhuuuuuuuuuuu

aboooovvvvvv yaramazlık hadsafada ama sporu yapmışın ordan yırtıyon

nafcım samsunda ikamet etmekteyim 7.yıla girdim..öncesinde ankaradaydım..buyur gel hem oraya hem buraya ben ordayken gelrisen ank.da buluşuruz..karadenize gelrisende beklerimmm

bizimde yaza doğru karadeniz turuna niyetimiz var heralde samsunada uğrarız gelirsem seni görücem kızzz

Hıı hıı keyfim yoook. :97:
Sen nasılsın canım?

oyy benim pıtırcığımmm ya çok keyifsiz bugünnn. neden böylesin kim üzdü seni kim keyfini kaçırdı

geçmiş olsun canımmmm.. Allah yardımcın olsunnn:26:

ay kıyamam sana yaaa

aferin ortimeeeeee kimin ortisi azimlen sabırnan yememiş. helal olsun kız onca şeyin arasında dayanmak marifet

niye nayırrr gıııı döner bişe etmez sadeyse tabi bide ekmeksiz salataynan yenebilir yaneeee proteinden zarar gelmez

sagolun kizlar genel olarak esim cok iyidir sadece soz konusu annesi olunca degisiyo onu kirmak istemiyo onun yerine ben kiriliyorum yasli kadin idare et diyo dun asi oldu diye bianda kizimin atesi yukseldi ciktim biraz once fitil verdim banyo yaptirdim simdi atesi dustu kiz kucagimda agliyo biraz once diyoki ver bana durur belki bende dedimki annesinde durmuyo sendemi durcak ben kiyamiyorum dedi bende ben kiyiyomuyum dedim bende dayanamiyorum aglamasina annem hepder olan olur sinirlenirsen kendine yaparsin migrenim var hersinirlendigimde geliyo bosu bosune bide agri cekiyorum

kızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım,evi topladım hemencik,,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falanaz durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme)içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedimanam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim,,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyincepeder başladıı,,

zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca,,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman,,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte,,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi,,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,,yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış

Son düzenleme:

canım eski insanlarda var böyle bi inanış nedense.. annannem anlatırrr eskiden gelin sandalyeye oturunca gıcırdatmalıydı derdi

bide ata sözleride var bir direm et bin ayıp örter diyeee ay Allam ya nası bişeyki bu eskiden şişman gelin makbulmuş şimdiki adamlarda zayıf seviyoo

bu arada senin kayın peder kaynana olacak adammış ta yalnış olmuş iyiki kaynana olmamış yat kalk dua ettt yoksa daha beter olurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…