70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bende boylekaldim nedemekmis cok garipbi dusunce herkesin bi derdi var iste

Derler canım derlerrr sen zayıf olursun eşin bakmıyo derler

Hasta mı acaba derlerrrrr

Kilo alırsın bak bakk kadın habire kendi boğazına sokuyo herhalde derler

hamile herhalde derlerrrr

Amann derlerr de derlerrrrrrr ne demişler " İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. "

Sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle devam et ama kayınpederine de kızma o da çevresinde duyduklarından sana böyle konuşuyordur

Evett kızçelerrr bir mesai gününün daha sonuna gelmenin mutluluğu ilee ben kaçıyorum

Yarın görüşmek üzere

yedim bikaç tane aldım arkdaştan ama sende ye bişey olmazki yanında ayranla salatayla..hem protein çok tok tutuyor

ya ben normaldede obur hiç olmadım bu hale gelsemdezaaflarım var tabiki ama aşırı iştah olayım olmamıştır hatta kilo almamın bir nedeni uzun süre aç kalmammış yani zaten kabızlık var meto yavaş bunun yüzündende kilo aldım bendayanırım yani ee briazda çenede kalmasın artık..
eşim 2 gündür şimidye kada rhiç sölemezdi sen zayıflıyonmu dedikçe nasıl mutlu oluyorum acaba şu twest stepperin faydasınımı görüyorum bakalımdün akşamda leslie yapıcaktım komşu geldi sonrada yapamadım ama buakşam kesin yapmalıyım

puff cumartesi misaifim var ..
kayınvalidem kayınpederle bir arkdaşları ailece gelciek..
bide yeni eltimin annesi babası gelir tahminen:26:yemek yapıcma menümü tam ayarlamadım ayırn akşamdan tatlı yapıcam mecbur evede el atarım off off gitti iki günüm

menümüde yazayımda bari kimse yazmıyor yaa neden acaba
ben kötüde olsa yazıyom buda iyimi bilmiyom amarezilmi ediyom kendimiki acaba(
kahvaltı
5köfte,bikaç çatal patates kızartma
peynir,çay
2dilim beyaz ekmek çavdarım bitmiştineyseki aldım bugün
ara
1elma
öğlen.
4kaşık kısır
iki-üç çatal döner
yoğurt
1fincan orta şekerli türk kahvesi
akşam
1parça gözleme yani bir dilim bile değildir(işte burda sınavı kaybettim
küçük kase süt kımrızı meyveli nesfit bugünde içine yarım elma doğradım....az yulaf ezmeside katıyorum ..
SPOR: YAPICAM inş..
su biraz az oldu dışarıda olduğumdan yeşil çayda içmedim hiç onuda yapayım bide bol suu

Son düzenleme:
benim kaçar kızlar bi üretime gidip ordan çıkarım artık.. ortim yarın senden iyi sonuçlar bekliyom ona göreee benden bi cacık olmaz bu hafta sanırım son mesajlarını okuyamadımmm kusura bakma acelem varr öpüldünn.

herkese iyi akşamlar

amaaan boşver yahu konuşsunlar da zayıflığından konussunlar fazla kılondan değil..
eski kafa düşünceleri işte.. sende takıl evet aç bırakıyor benı oglunuz bakmıyor de gülüp geç.... kayınpederıne de soyle o da kım soyluyorsa şakayla cevap versın....
bu da dertmi yahuu milletin işi gücü yok heralde yok bakmıyormusda ondan zayıfmıs ne sacma işler..

Bugünkü menüm;

Sabah: Limonlu yeşilçay
Kahvaltı: 1 simit, domates, peynir, salatalık.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 dil. ekmek, haş. tavuk, çoban salata, 1 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:30): 1 kase yoğurt çorba.
Ara: Limonlu yeşilçay, Limonlu form çay.

tşk ederim cnm

canım ben de evlendiğimde 52-53 kiloydum ozaman çok zayıfsın diye tutturmuşlardı,şimdi de kilo aldım,maşşallah diyip duruyorlar. bi oğullarına bakıyolar vah tüh çok zayıf. bakımsız kalmış. zayıflıyorum diye de yok iyisin bilmemne zayıflama diyolar ama, göbeğine de maşşallah demekten vazgeçmiyorlar. her türlü yaranılmıyor yani...

tşk ederim cnm

sopa istiyorlar sadece...
Allahtan benım esımın tarafında kımse kılom hakkında yorum yapmıyor..
hatta dıyetteyım dıyınce nıye kı sen kılolu degılsın deyıp duruyorlar... az yıyınce cok az yedın ye daha dıyorlar...
sadece at gıbı at dıyolar bana o kadar.. o da ıyılıgıne dıyorlar heralde...
bir ara çok zayıflamıstım 55 olmustum o zaman ah vah edıp duruyorlardı erıyecek dıye..

vallahi çok azimlisin bravooo

çok komik vallahi boşver yaşlılar biraz öyle. sen çıtır gelinsin

kahvaltıda köfte ağır olmuyormu canım?

valaa kızlar bende gözle görülür bir incelme var ..yarın kaç kilo çıkıcaz bakalım ..yaptığım kalça hareketleri bayağı işe yarıyor..

merhaba kızlarr,
bugün ben çok güzel beslendim ne abarttım ne de kaçamaklar yaptım.. üstüne bir de yürüyüşe çıktım..

aa canım kilolarımız aynı hedefimiz de aynı, ortin yoksa orti olalım mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…