70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
cumadan beridir giremedim beni boğacaksınız biliyorum ama...işyerim çok yoğundu ...bu ara neolduysa işler coştu
sizde ne var ne yok...yeni gelenler var galiba HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ÇITIR ADAYLARI...

Son düzenleme:
bu günkü menü
sabah 1 bardak çay
peynir ..2,3 çatal sucuk
ara meyve
öğlen

yoğurtlu pırasa 1 tane küçük poğaça 1 bardak çay
ara meyve
kşam 1 tabak etsote ve yoğurt

Son düzenleme:

kız busene konservelerimi,reçellerimi,kompostolarımı falan herşeyimi ben yaptım.hatta kaynanamada yaptım hanfendi sen yap kızım diyip bana iteledi.nneyse o kadar yaptım yaklaşık 20 şişe domates konservesinden bikere kendim için açıp menemen yaptım.gerisini hep misafire kulladım.çok az kaldı.seneye diyorum 30 şişe yapayım.benim bu misafire ancak yeter...

ahhh yazdıklarımı düzeltiyim derken silmişim .neyse benim kaynanada öle.hemde bizimki yaşlı değil.benim en sinir olduğum kızıma anne dedirtmesi.yani kızım herşeye ve herkese anne diyo.buda sanki annesiymiş gibi kızım beni özlemişmi?kızım annenemi geldin?vs gibi laflar ediyo bu laflar da beni fıtık ediyo.benim tek sıkıntım cevap verememek konuşamamak.eşime bişi olunca desem kendi problemlerinizi kendi aranızda halledin der.asla karışmaz ama ben bi konuşabilsem yaaa.arkadaşım sende sinirlenme ben okadar üzüldümki kızın doğum unda ülser oldum.hem kızı emzirdim hemde mecburi ilaç kullandım.çünkü sabahlara kadar acillerdeydik o derece yani.boşver sende üzülme boşvermeye bak.ben öle yapmaya çalışıyorum.yoksa kafayı yiycem..

benim kayınbaba daha beter yaaa.nasıl bi aileye çattım anlamıyorum.herşeye karışır.bize evlenirken doğru düzgün eşya almadı biz şimdi yeni yeni kendimiz alıyoruz.geçen bayram mutfak masası-sand aldık.hemen atladı.kızım güle güle kullanında siz bunları değil ev alın diye.sanki ev alacak paramız varda biz almıyoruz.neyse kızımın bakımında kızım şunu yap onu yaptınmı bunuda yap falan der sanki çocuğu o büyütüyo...çocuk yemek yemez biz beceremiyoruz oluruz falan filan.Allahtan kiloma karışmıyo kaynanamda görümcemde ikiside kilolu da bana laf yok oda öle olsa düşün yaaa.benimkiler 2 kat üstte oturuyo....keşke uzak olsak ne güzel olurdu..

benim eşimde zayıf her gören amaaaan oğlan pek zayıf gelin anca kendine bakmış diyince benim sinirler tepemde yaniii....görecekler onlar bu kiloyu verip eşimide şişmanlatmazsam noluyum.

valaa kızlar bende gözle görülür bir incelme var ..yarın kaç kilo çıkıcaz bakalım ..yaptığım kalça hareketleri bayağı işe yarıyor..

kız nerden indirdiysen o hareketleri banada linkini gönder.acaip ihtiyacım var o hareketlere

kızlar neyseee mutlu bi haberim var.hafta sonu annemler sivastan gelecek..1-2 gün kalacaklar.çok sevinçliyim yaa kardeşlerimi babamı annemi görecem inş.gerçi bayramda gördüm ama 1 günden bişi anlamıyoki insan...kızlar bide bişi diycem bugün hayır olsun rüyamda dördüz çocuk doğuruyorum 2 si erkek 2 si kız.anlamı ne acaba...yorumlayan olursa sevinirim..hepinizi öptümmm

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşmlar menümü yazayım bu hafta kaçamak yapmadan gidiyorm bakalm neolacak
sabah
1kepekli tost
ayran
öğle
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
1elma
4diyet bisküvi
akşm
barbunya
yoğurt
2lt su
buğün sporm yoktu ama 3mill leslie teyzemle spor yaptm
daha neolsun dimi

çok biliyorlar yaaaa...takma kafana,muhakkak etrafındakiler uyarıyordur ondan...benimde kayınvalidem çocukların kilosuna takmıştı,habire annen bu çocukları çok yediriyor zayıflat kızım deyip dururdu... oğluşlarım normal kilodalar ve kadın hala eşimle laf yolluyor çocuklar hala kilolumu oğlıum yazık onlara yazık...işte senin kayınpederde aynı zihniyet

hoşgeldin dadluuuuuuuummmmmmmm

çok geçmiş olsun muazzezim bitanem hürremimyerim seni tatlı niyetine fıstığım

bosver yemedigimiz iyi oldu canim
ben gelince laf eder diye kacmisdim canim :26: ne bileyim fazla bilgisayara girmemi istemiyor
suzan suzi... kız kalk yat hadi bak ben çıktım geri girdim burdasın hani eşin geliyodu
bak sende çık yine gizli üyeler basmış bileehaydi kocişeee
yokdum ki giii :44:
fistik senin canin sIkIn anlatirsan dinlerim anlatmak istemesen yinede üzülme ya sIkma canini olurmu :26:cici kiz
canim bikerecikden birsey olmaz sanirsam ama ben bi cozutumu arkasi geliyo

Sağol canımm gelsinler tabi annelerine , teyzelerine

ne güzel olur

:18:benim sanırım yarın tartıda pek yüzüm gülmeyecek reglyim ortim kdr bu haftalık affet beni bidenem :26:
canimcim bende regliyim regl bitsin haftaya bomba gibi gelecem pis gaza geldim bugün
sagol canimcim dün beni yanliz birakmadigin icin güzel sohbet oldu yine gel
iyiki havama takildin

kılavuzcum hoşgeldin ......... bu hafta benim işlerde yoğundu nedense......
bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim etimek form domates salatalık roka 1 çok ince dilim kaşar 1 çok ince dilim hindi salamı 5 yeşil zeytin çay 1 kk peynir
ara:1 tarçnlı bisküvi ince
öğle: 1 tabak k. mercimek çorbası 3 kaşık biber domates ve kıymalı makarna salata
ara :2 mandalina
ara: 1 sütlü tarçınlı sahlep 2 tane tahıllı bisküvi
akşam:1 kase tavuk suyu çorba salata 1 dilim etimek form
gün boyu :2 lt su. ıhlamıur çayı
spor yapmayı düşünüyorum birazdan
2 ara fazla oldu ama canım sahlep istedi :44::44::44::44:

ööle valla nafcım şekerim herşey bahane yemek şahaneeee keşke sonu da ööle olsaaa demi yaaa.be niye bu kadar seviyorum yemeyiii acabaa.
ne güzel uymus ben artik sevmiyorum bakalim nezaman a kadar
ne diyeyim bilemedim canim ya üff allah sabir versin sana ya sabir de cok zor biliyorum hele birde burda yani türkiyeden gelin getiriyorlar ondan sonrada bi tuaf davraniyorlar sankim yani nebileyim dedigimi yapsin gibi benim bi kizarkadas var kavga etmis kocislen kaynanasi ayni evde oturmadigi halde telefonda beyenmiyorsan kapi orda cocugu yani torunumu da alamassin diye
o da demis cocugumu birakmam gidersede oglun gitsin burda esiylen kavga ettimi kocayi atiyorlar evden yani ev kadin a kaliyor ama bu türkiyeden geldigi icin birsey bilmiyor saniyorlar hem cocugu da alamazlar o da anneye hakk veriliyor senin cok bilmis arkadasindan mi ögrentin bunlari demisler yani benden icin

kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
tabii fark etmis canim
selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
gel canim gel
gecmis olsun canim
ben sevmiyorum artik makarna sanki cig hamur yiyorum ne o öyle

Pek kaynatmadık geçmiş kolay bitiyo

Suzanında canı sıkılmıştır bugün aşağıda pek okuycak bişi yoktu
yok kiz bugün neler oldu neler önce sabah kahvalti yaptik topluca gecen haftadan ayarladik kim ne getircek diye oturduk sabah yedik neyse sonra kdr ye cevap yazacakdim bizim kingkong kapiyi acik birakti bütün gün yeni gelen cocuk calismiyor diye giciklar onu kontrol altinda tutarken topluca biri bizi gözetliyo duruma döndük neyse sonra saat 13 gibi bi ses duydum diyom bu ne 1-2 hafta önce yangin provasi yapmisdik onun gibi gercek yangin cikmis altkatta bi panik oldum telefonumu unutuyordum geri döndüm bütün kapilari acip isarkadaslarini kontrol ettim yangin var diye bagirdim ciksinlar diye koku da baya geldi 3 üncü katdayiz korku basti beni ama kendimden önce biri kaldimi korkusuda var hic de basima gelmedi böyle sey nebileyim elim ayagim titredi sekretär yeme molasindaydin yangin görevlisi olan kadinda sekretäri aradim hemen ama elim titriyo bi tarafdan nasil araya bildim bilmiyorum nasilsin dese hemen agliycam geliyom hemen dedi
sonra 1 saat parkda durduk alt kat marketden kablodan yangin cikmis :18: itvaye falan filan iste birde cocugumu düsündüm o an üff öyle iste yeterince andrenalin yasadim bugün yeter

ay ne tuhaf ya sanane diyesim var tugbacim bosver konussun dursun tamam de gitsin
kolay gelsin canim

yarindan itibaren bende yazacam menümü dogru yanlis cis li cissiz yazmasam kizlar hatirladin

canim bende boylekaldim nedemekmis cok garipbi dusunce herkesin bi derdi var iste
oof oof sormayın benimki,,zaten tam bi kaynana ,,asıl kaynanama yazık bi ömür geçirmiş adamlaa,o dırdıra nasıl katlanmış bilmem,,kadında hastalık yokyok,,heleki şekeri var bide homini gırtlak yeye diyo karısına besliyoya sözde,,kadıın hoop kendini atıyo,,her ay maaş almaya geldiklerinde duyuyoruzki kadını hastaneye yatırmış doktor,,dikkat etsin beslenmesine şekerli yemesin dedikçe dinleyen kim,,elalem ne der derdinde adambayramda yine hepimiz konuşurken o konuyu,,peder dedi bakın anneniz nasıl güzel şişman etrafa karşı çok gurur duyuyorum annenizlee,hiç bakmıyo demiyo kimseler diyooamaan kızlar anlam veremiyorum,,uğraşmıyorum zaten bu konu üzerrinde hehe diyip geçiyorum
ah canım ya inanki çok iyi anlıyorum senii,kaynanaya bende bişey diyemezdim başlarda sinirden köpürürdüm,,ama ayda bir geliyolar nasılsa diyip bişey demiyodum,,ama 2-3gün kaldıkları olurda kırk yılda bir,,ozaman çileden çıkardım peder dahada alıngan benim o hemen böyle azcık somurtayım noldu gene bu kıza diyip eşime,,kalkıp giderdi karısını alıponların yüzüznden az açılmadı aramız eşimle,,ama artık eski tuğba yok,,2 yıldır borumu öttürüyorum alınırlarsa alınsınlar,,çocuklarım konusunda taviz vermiyorum kimseye,,eşimde huyumu çok iyi biliyoo,onada bağırıyorum banane ,,sonra haklı olduğumu anlıyoo,zaten eşimde ailesiyle pek geçinemezler,,beni daha çok seviyolar onlar ama ben aksine hiç sevmiyorum ısınamadım,uzak dursunlar,,bazen diyorum uzak şehirlere gitsek ayda 1 bile gelemeseler keşke diye düşünüyorum,,oyüzden eşinde daha büyük hata var,,ondan yüz bulup bukadar üstüne geliyordur kaynanan,,allah sabır versin ,ben böyle dayanamıyorum senin işin cidden zor,,gerçekten devamlı sizlemi yaşıycak bu kadın
kızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
yüzün çok güzel cidden,,ve çok şirinsin yirim seni ben yirimhenüz yolun başındasın,,çok kiloyla başlamışsın oyüzden fark az belli olmuş belden incelmiş en çok,,önünde daha yol var canım sabret bak daha ne farklar çıkıcak ortaya,,
inanmıyorum ya hayatta gelemiyorum ben böyle şeylere ne demekmiş elinden çocuğu almak senin ailenede yazık diğimii,hava atar gibi gelip onların karşısında alıp seveyim dedi öyleeyazık yazık,,belliki çok özlemişler..camdan bari görmek istemişler,,kıskançlık yaptı bellikiiben bağırırdım napıyosun sen yaa,,hep görüyosun müsade ette birazda ailem görsün torunlarını der elinden alırdım bebeğimiiinanki ben kendimi tutupta gidip mutfakta kendi kendimi yiyen bi kişi değilim yapamam imkansız,,iyi tutmuşsun kendiniibizde bayramlarda köye gidince kaynanam çocukları burda bırakın özlüyorum ben onları der her seferindee,eşimde aman be anne sen kendine bakamıyosun çocuklara nasıl bakcan gece hala uyanıyo ikiside sen nasıl kalkıp mama yapcan uyutcan diye laf eder,,ozaman gözüme giriyo eşim,,ben dersem olmaz diye düşünüyorum eşim atlıyo meseleye,,,bide her geldiklerinde halasına gitcez götüremmi çocukları halasına diyolar ya ben nasıl bırakırım aynı şehirdeyiz ama,ben izin asla vermedim,,götürcekler ben yokum başlarında ağlıcaklar susturabildilermi çişini yaptırdılarmı bilmem nee aklı devamlı orda olcak verirmiyim hiç,darılırlarsa darılsınlar,,taviz vermeye gelmiyyo bunlaraa,,bence belli et artık tavrınıı,,geç olmadan
selam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
hiha hoooo hoşgeldin tabikide mahsuru yok yazabilirsin katılabilirsin aramızaa,ama geçmişi okumadan bugüne bakma emii biraz çok çeneliyizde baştan söyliyim,eğer aramızda daimi kalıcaksanda aşağıdaki kurallara uymaya başlasan iyi olur
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

yok canım bigünde bişey olmaz tartıda onun etkisi,,günde 3 porsiyon meyve yememiz gerekiyo sense hiç meyve yememişsin canıım,,canın böyle cısslar çektiğinde sanada söylüyorum,,nasılsa süt içiyorsun sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez at ve iç nasılda geçicek tatlı isteğin dene ve iradene hakim ol..pişmanda olucan bişey yapmıycaksın hem,,
canım bebğin aşı olduktan sonra banyomu yaptırdın bidee,izin verdimi ebe,,genelde aşı sonrası 2-3gün suya sokulmamasını söylüyo ebeler oyüzden sordum
:26::26::26:abooooooooooooooooooowwwwwwww yandın deseneeee
patateeessssah ah cuma öncesi bide kısırda yemişsin,, gözlemeye ne demelii akşam akşam,,bide sabahki 2 d. beyaz ekmek vardı dimiiisabah ola hayır olaaaaa

Son düzenleme:
suzi kız gece siz yazarken okuyan bendin.kızım uyumadı teyzesi onu sallarkende giriş yapamadım.bende öle okudum.kusura bakma canım korkuttuysam.

deryam gelmis canim ya
ben bi kacayim gecmisde cok durdum sonra gelirim bi gecmis e daha dalarim

kılavuz ablam hoşgeldin.uzun zamandır görmedim seni.özlettin kendini be ablacım.

bende sizi çok özledim kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr...çok sağolun,geçmişi bitirmeye çalışıyorum gelirim

çok kaynatmışsınız be anacım,vazgeçtim okumuyorum...
bu hafta hem kaçamaklı hem kaçamaksız amma velakin sporsuz hemide regle 7 gün kalmış bir hafta...bakalım yarın tartıda ne görücem:26:menümü vereyim kuzular
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdarlı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,çay
ara(10.30)
7-8 tane badem
öğle(12.30)
1 pors.ızgara tekirdağ köftesi,bol yeşil salata
ara(16.00)
4-5 tane badem(başka bişey bulamadım)
akşam(18.30)
1 pors.hamsi tava,bol yeşil salata veeee 1 sap çiğ pırasa(ben bunu hep yaparım yeşil soğan yerine yerim misssss)
gün boyu 3 lt. su,1 limonlu form plus ,2 bergamutlu yeşil çay
hepücüğü bukadar...bakalım yarın ne görcem,bence aynıyımdır ne almışımdır ne vermişimdir ama:26:

ortiiiiiiiiiiii aşkitom nörüyon kuzuuuuuuuummmmmmm,çıtırım,kaymaklı tatlım

geçmiş olsun balımmm.bu ne kız bi hipoglisemi bidiş.dikkat etkendine.eşin döndümü canım istanbuldan?
ayyy ben de az çekmedim bu yirmiliklerden.3 ünü aldırdım1 i duruyo kendi kendine çıkıyo bakalım..
canım benim yaaa bu kaynanalar bööle işte.benimki de hiç dayanamaz kıyamaz sanki biz kıyabiliyoz da.benim yanımda ağlatmayın kızmayın.istediğiherşeyi verin.Allahtan taşındık da uzağız.şekerim diyeceğim o ki sööle cevabını ver.içine atma kendine edersin.tabi uygun bi dille şakaya geitirerek.Allah yardımcın olsunnn...
ne olucak canım yaaa cahillik.yedir yedir karıya erkenden ömür dünyaya gönder tabi.şeker kolesterol kalp damar... Allah ne verdiyse işte...

merhaba canımmmm.bi ben kayboluyorum bi sen.

aynen öyleee,,ama sende ağızlarının payını ver ozaman,,siz kendi gelinlerinize bakın dombilik hiç güzel değil falan de diyorum nuh diyo peyagamber demiyo,,olmaaazz,zayıflık iyi değil
bence sabah kalkar kalmaz koca bi bardak su içsem metabolizman daha iyi hızlı çalışır canım,,akşam iyi kapatmışsınn,da hani aralarda meyven seniin
amaaan herkezdede başka başka isteyişler var işte yaranılmıyor evet boşvermek en iyisiii

çok komik vallahi boşver yaşlılar biraz öyle. sen çıtır gelinsin

nerdesin nen seen
bu günkü menü
sabah 1 bardak çay
peynir ..2,3 çatal sucuk
ara meyve
öğlen

yoğurtlu pırasa 1 tane küçük poğaça 1 bardak çay
ara meyve
kşam 1 tabak etsote ve yoğurt
çay derken ne çayı içtin sabah siyah çaydı ve şekerlimiydi yoksaaaa
kahvaltın tam olmamış canım dikkat et zeytin domates salatalık istersen yoğurt ekmekte yememişsin hiç
bitek akşam iyi olmuş gerisiimeyveleride ne yediğini yaz benceeöğünlerinde hiç salata yemiyosun nedeen:44:

hiç şaşırmadım aynısı ama aynısı benim pederdede var anlatsam burdan oraya yol olur,,çektiklerimi ne sen sor ne ben söyliyimbana düğün bile yapmadılar daha ne diyim eşim ve benim ailem sayesinde düğün yaptık onları çağırdık ama yüzleri yoktuki gelmediler düğüne,,ilk torunları oluncaa görmek için sokuldular bende affettim,,ama sonra 100lerce kavga çıktı affetmiycem bu sondu dedim ama yinede eşim için affettim,,bırak görsünler torunlarıdır dedim,,tek eşya almışları yok,,bi nişanlıyken yatak odası almışlardıı ilk aylarda köydeki eşimin odasına koymuştuk ,,sonra 2 sene bizle yaşamayı kabul edersen düğününü yaparız diyince babamda ben kızımı köye vermedim şehirde büyüdü kızım burda durucaklar diyince ,,ozaman bende düğün falan yapmıyorum diyip gitmişlerdi,,el birliğiyle oldu düğün şükür ama yatak odası köyde kaldı sadece kavga tartışma sadece yatağımızı makyaj masamızı ve sehpalarımızı getirebilmiştik güzelim 6 kapılı gardrobum 4 yıldır ordaa,içine herşey koymuşlar her gittiğimde üzülüyorum,,getiremiyoruzda,,nakliye para yok şuan diyo eşim,,uzak bide yaa oof,,tekrardan 4kapılı aldık burda yatak odası oda yetmiyo bana sinir oluyorum her seferinde eşime kızıyorum ben dolabımı istiyorum diyeee,,öyle iştee,,çok uzattım ya pardoon:26:
hiç salata yookkepekliyi bırak çavdarlığa ve tam buğday,,tam tahıllı ekmeğe geç hergün kahvaltın bu şekil değil dimiii:26:
herkezde aynı dertten müzdaripmiş yaw niye hiç söylemedinizz
ya ben sana yorum yapmak istemiyorum:26:ne biliyim sen diyetisyen kontrolündeydin dimi o veriyodu menüleri yanlışmı hatırlıyorum,,oyüzden bişey demek istemiyorum
ne güzel uymus ben artik sevmiyorum bakalim nezaman a kadar

ay ne tuhaf ya sanane diyesim var tugbacim bosver konussun dursun tamam de gitsin

[/B]
de canım de ben diyemiyorum yüzlerine karşı ama içimden neler diyorum bi bilsen allahım günah yazmasındaa
suzi kız gece siz yazarken okuyan bendin.kızım uyumadı teyzesi onu sallarkende giriş yapamadım.bende öle okudum.kusura bakma canım korkuttuysam.

Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.

Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..

burdayıımm aşkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
ya tesadüfe bak bende akşam balık yediiimm hamsi değil ama ne onuda bilmiyorum,,kayınpederler getirmiş,,görümceme götürmek için ama az sende al diyince aldım işte kızarttım hemen unlayıp hazır bardakta domatesli çorba içtim bol bide salata yedim,,varya bende 18.30da yedim
bu pırasaya ölüyorum ben valla bak,,annem herkeze anlatır dı benim kız soğansız pırasasız hayatta yemeğe oturmaz diye,,evlendikten sonrada alırsak yerim,,yeşil sağonada bayılırım,,pırasa yemiyorum ne zamandır almıyo eşim yok zatendee,çünkü ben yeşil yapraklarını seviyorum daha çok sapınıda olursa yerim,,kuru soğana talim derlerya şimdilerde her öğünde kuru soğan yiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…