Hımm bak öyle olabilir canımben normal haşlama makarna yaptığımda da kararında su koyup pişiriyorum ki vitamini kaçmasın :26:
haşlama suyundan da sosuna mutlaka katarım pişirirkenbide makarna suyundan çorba yapanlar varmış :26:
Ben o kadar saydıktan sonra cıss dedim ki tuğba bana fırçayı kaymasınafiyet olsun canım
Aynen
Hamilelikte çok can sıkıyo dediler bende hamile kalmadan diş bakımımı yaptırayım dedim
Domates sosunu annem yapıyo konserveben içine az sarımsak 1 tavuk bulyon az da zeytinyağı yaaaaaaaa bugün perşembeee
sagolun kizlar genel olarak esim cok iyidir sadece soz konusu annesi olunca degisiyo onu kirmak istemiyo onun yerine ben kiriliyorum yasli kadin idare et diyo dun asi oldu diye bianda kizimin atesi yukseldi ciktim biraz once fitil verdim banyo yaptirdim simdi atesi dustu kiz kucagimda agliyo biraz once diyoki ver bana durur belki bende dedimki annesinde durmuyo sendemi durcak ben kiyamiyorum dedi bende ben kiyiyomuyum dedim bende dayanamiyorum aglamasina annem hepder olan olur sinirlenirsen kendine yaparsin migrenim var hersinirlendigimde geliyo bosu bosune bide agri cekiyorum
kızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle ,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca, ,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman, ,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte, ,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi, ,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,, yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış
valaa kızlar bende gözle görülür bir incelme var ..yarın kaç kilo çıkıcaz bakalım ..yaptığım kalça hareketleri bayağı işe yarıyor..
çok biliyorlar yaaaa...takma kafana,muhakkak etrafındakiler uyarıyordur ondan...benimde kayınvalidem çocukların kilosuna takmıştı,habire annen bu çocukları çok yediriyor zayıflat kızım deyip dururdu... oğluşlarım normal kilodalar ve kadın hala eşimle laf yolluyor çocuklar hala kilolumu oğlıum yazık onlara yazık...işte senin kayınpederde aynı zihniyetkızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle ,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca, ,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman, ,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte, ,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi, ,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,, yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış
iyi akşamlar kızlar..
bugün sayfalar pek ilerlemiş sağolun varolun yorulmadım
ama dileğin canı sıkkın ondan sanırım yaızk bu kıza yaa bu odun erkeklerden bir neferde onda var galiba:26:
analarımız bizi üzülelimmi diye doğurdu erkekler yüzündenn
umarım kötü bişey yoktur ben buna yordum hemen:44:
neyse ben neler yaptım neler..öğlen arkdaşla anlaştık hava güzel çarşya inelim dedik ee ilçede olunca yürüdük tabi..
mağazalara girdik boş çıktık ama kermes varmış uğrayalım dedik..okadar çok çeşit kremalı pastalar vardıki almadım yaa karnımda çok aç değildi ama öğeln yemeği niyetine sadece 4 kaşık kısır aldım yedim..
ev mantısı aldım attım buzluğa hazırda bulunsun iyi oluyor öbürkermeste kendi büktüklerimden aldım bayramda msiaiflere yaptım..
neyse yani bu sınavı alnımın akıyla atlattım aklımda hayırrr bugün perşembe sözü vardı hep
yoksa nefisti ama olsun öyle kalsınlar nefis nefisallah sahiplerine bağışlasın
sıra 2.sınavımda arkdaş illa iskender yiyelim dedi durdu bende bugün allahtan sabah köfte yedim ondanmı aşırı aç değildim hem ondan hemde buhaftada perşembeye kadar dikakte dip perş.bozmak istedim bakalım hayırnı görcemmi:26:
neyse sen ye dedim girdik biyere..süper kokular arkdaş 1porsiyon aldı bende nolur nolmaz diye bir çatal istedim sadece su istedim adam bituhaf baktı amabikaç çatal yoğurt bir iki etten derken otlandım ama ayıp olmaısn diye yiyemedim tabi
öyle canlarım sınavla geçiyor hayat işteee:18:
ahhhhhhhh canılarım demek burdasınız az önceden beri ynlış topiğe girmişim başka başka nikli kişiler yazmış diyorum bunlarda kim acaba allahım bi baktım yanlış yere girmişim diyorum sayfalar bu adar nasıl ilerlemiş meğer burdaymşısınız özledim siziiiiiiiiiiiii
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
bosver yemedigimiz iyi oldu canimsuzii kız makarnaya çağırdım ama evde makarna kalmamıştıkişindi hatırladım yok anam benim omega almam lazım
önceden çok yerdim evde çok olurdu şimdi yemeye yemeye almıyorum bile enson yarım paket varı yankomşum istedi ona vermiştim tühh gelrisen gidip makarna isteriz bizde ondann
ben gelince laf eder diye kacmisdim canim :26: ne bileyim fazla bilgisayara girmemi istemiyorcanım niye bikaç saat uyursun yine..
söylediklerine aynen katılıyom...ya bende azçok beni bilen birinin tabi bunu söyleyen çocuklu"senden rahatı yok hayatını yaşa "demessi beni delirtiyor..tabi rahatım yaaa ulen densiz
heyvah geldiyse çık gari bende üşüdüm gidemde canım kocişime sarılayım uyuyayımmm
iyi geceler canım...
sabah ilk dilek yada sena açar muhabbetimize mne derler bilmem artık...isteyen okusun keyifliydi benceee
haa bide bebekten dolayı değil sadece aman bilsinler umrumda değil ben kucağıma alayım evladımı duyan duysun tedavi olduğunu napıyım..
zaten bukez çok kişiye sölemiycem oluncada duyarlar inş..
tabi ilk siz.:))
yokdum ki giii :44:suzan suzi... kız kalk yat hadi bak ben çıktım geri girdim burdasın hani eşin geliyodu
bak sende çık yine gizli üyeler basmış bileehaydi kocişeee
fistik senin canin sIkIn anlatirsan dinlerim anlatmak istemesen yinede üzülme ya sIkma canini olurmu :26:cici kizGünaydın kızlar...
Ben niye tartıda aynı rakamı gördüğümü buldum.
2 haftadır regl olamıyorum.:100:
Ama resimden de gördüğünüz gibi her yanım şiş.
Umarım en kısa sürede olurum patlıycam yoksa.:105:
canim bikerecikden birsey olmaz sanirsam ama ben bi cozutumu arkasi geliyoGünaydın....
Çok vicdan azabı çekiyorummmm.....
1 haftalık diyetimde ilk defa dün tatlı yedim. Koca bir dilim. Üzerine de fıkdıklı bir bar.
Acaba ben başaramayacak mıyım? Oysaki bir haftadır ağzıma şeker sürmemiştim.
:26:
Sağol canımmgelsinler tabi annelerine , teyzelerine
ne güzel olurBen uyuyodum o saatlerde
aa bilmiyodum öğrenmiş oldum :26:
İyiki gelmişsinnnnn iyiki tanışmışız cnm
kdr & suzi akşamki muhhabbetleriniz çok güzelmişuyumuyo olsaydım gelirdim bende ama bi gece haberleşip toplaşabiliriz
canimcim bende regliyim:18:benim sanırım yarın tartıda pek yüzüm gülmeyecek reglyim ortim kdr bu haftalık affet beni bidenem :26:
sagol canimcim dün beni yanliz birakmadigin icingünaydınlar olsun sizee
nasılsınız kızlarr...
off suziii nerdesin geç yattım ama allahtan eşimin dersi saat 10daydı ama yinede gece seni yalnız bırakmadım ya iyilik yaptım ya bi enereji vardı bende kalktım pek haftaiçi yapmam köfte patates yaptım eşimde özlemiştir diye...
kahvaltım bugün sağlam oldu bayaama dikkatli oldu tabiki 5 köfte yedim çok doydum peynir ,maydanoz çay eşliğinde tabi bikaç çatal patates attım yaa yalan diyemem sizee
bugün perşembe bugünüde kaçamaksız atlatıp yarın tartıda sanırım bi 500 gr eksilicem gibi...
sbah çıktım tartıya ama üzerimde eşofmanlarla yine az çıktım bakıcaz ayrın sabah
hee ortim derya benim ortiliğmdenmi kilo verememen haaa:))
neyse canın sağolsun napalım yinede bugün dikkat et bakalım nolcekk??ya bu süre çok az 2haftada birmi bildirim olsaki hemen zaman geçiyor:))9
dilek bugün keyfin yok galibave bu akşam yediğinden dolayı değil biliyorum bugün atarsın biraz form iç..
önemli olan kafanın karışık olmaması değilmi buyüzeden biraz suskunsun senn:26
yoksa suziyle bneim gece muhabbetimizemi bakıyonçok havasındaydı benda takıldım havasınaa
ne güzel uymusööle valla nafcım şekerim herşey bahane yemek şahaneeeekeşke sonu da ööle olsaaa demi yaaa.be niye bu kadar seviyorum yemeyiii acabaa.
ne diyeyim bilemedim canim ya üffslm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama
tabii fark etmis canimkızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
gel canim gelselam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
gecmis olsun canimkızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
Aklıma direk tavuk geliyokavurma makarnada böyle değişik bi koku oluyo :26: ben pek sevmiyom o yüzden
ama lazanyayı çok seviyombide domatesli tulum peynirli makarnayı seviyom bide sebzeli makarnayı seviyom
ama tabi bunlar cısss diyette yenmez2 kaşık olayına hiç girmiyorum benim ağzım tattı mı 2 kaşıkla hayatta bırakamam
ahhhhhhhh canılarım demek burdasınız az önceden beri ynlış topiğe girmişim başka başka nikli kişiler yazmış diyorum bunlarda kim acaba allahım bi baktım yanlış yere girmişim diyorum sayfalar bu adar nasıl ilerlemiş meğer burdaymşısınız özledim siziiiiiiiiiiiii
yok kiz bugün neler oldu nelerPek kaynatmadıkgeçmiş kolay bitiyo
Suzanında canı sıkılmıştır bugün aşağıdapek okuycak bişi yoktu
ay ne tuhaf yakızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
kolay gelsin canimpuff cumartesi misaifim var ..
kayınvalidem kayınpederle bir arkdaşları ailece gelciek..
bide yeni eltimin annesi babası gelir tahminen:26:yemek yapıcma menümü tam ayarlamadım ayırn akşamdan tatlı yapıcam mecbur evede el atarım off off gitti iki günüm
menümüde yazayımda bari kimse yazmıyor yaa neden acaba
ben kötüde olsa yazıyom buda iyimi bilmiyom amarezilmi ediyom kendimiki acaba (
kahvaltı
5köfte,bikaç çatal patates kızartma
peynir,çay
2dilim beyaz ekmek çavdarım bitmiştineyseki aldım bugün
ara
1elma
öğlen.
4kaşık kısır
iki-üç çatal döner
yoğurt
1fincan orta şekerli türk kahvesi
akşam
1parça gözleme yani bir dilim bile değildir(işte burda sınavı kaybettim
küçük kase süt kımrızı meyveli nesfit bugünde içine yarım elma doğradım....az yulaf ezmeside katıyorum ..
SPOR: YAPICAM inş..
su biraz az oldu dışarıda olduğumdanyeşil çayda içmedim hiç onuda yapayım bide bol suu
canım eski insanlarda var böyle bi inanış nedense..annannem anlatırrr eskiden gelin sandalyeye oturunca gıcırdatmalıydı derdi
bide ata sözleride var bir direm et bin ayıp örter diyeeeay Allam ya nası bişeyki bu eskiden şişman gelin makbulmuş şimdiki adamlarda zayıf seviyoo
bu arada senin kayın peder kaynana olacak adammış ta yalnış olmuş iyiki kaynana olmamış yat kalk dua ettt yoksa daha beter olurdu
canim bende boylekaldim nedemekmis cok garipbi dusunce herkesin bi derdi var iste
oof oof sormayın benimki,,zaten tam bi kaynana ,,asıl kaynanama yazık bi ömür geçirmiş adamlaa,o dırdıra nasıl katlanmış bilmem,,kadında hastalık yokyok,,heleki şekeri var bide homini gırtlak yeye diyo karısına besliyoya sözde,,kadıın hoop kendini atıyo,,her ay maaş almaya geldiklerinde duyuyoruzki kadını hastaneye yatırmış doktor,,dikkat etsin beslenmesine şekerli yemesin dedikçe dinleyen kim,,elalem ne der derdinde adamDerler canım derlerrr sen zayıf olursun eşin bakmıyo derler
Hasta mı acaba derlerrrrr
Kilo alırsın bak bakk kadın habire kendi boğazına sokuyo herhalde derler
hamile herhalde derlerrrr
Amann derlerr de derlerrrrrrr ne demişler " İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. "
Sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle devam etama kayınpederine de kızma o da çevresinde duyduklarından sana böyle konuşuyordur
ah canım ya inanki çok iyi anlıyorum senii,kaynanaya bende bişey diyemezdim başlarda sinirden köpürürdüm,,ama ayda bir geliyolar nasılsa diyip bişey demiyodum,,ama 2-3gün kaldıkları olurda kırk yılda bir,,ozaman çileden çıkardım peder dahada alıngan benim o hemen böyle azcık somurtayım noldu gene bu kıza diyip eşime,,kalkıp giderdi karısını alıpslm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama
yüzün çok güzel cidden,,ve çok şirinsin yirim seni ben yirimkızlar albümüme bakın aradaki 8 kg fark görülüyormu ??? yeni foto ekledim
kizlar anlamiyosunuz ben ufacikbisey desem sana bisey oldu diyo ne oldu onuda soyle diyorum cevap yok hemen sen annemi istemiyosuna getirip kavga cikartiyo annemlerdeki pc bozulmustu gorusemiyoduk yuz yuze nerdeyse 1aydir bikacgun once yapildi ve pcde gorusuyoruz ve babamla gorusuyorum bir ay olmus yuzunu gormemisim babamin ilk lafi ah ah oldu goremiyoruz neseni ne torunu cok ozledim felan dedi biraz gorustu
k ve kaynana ne yapti biliyomusunuz aklima geldikce tekrar tekrar sinirleniyorum benim kiz icin ver birazda biz tutalim diye gelip aldi kizimi tabi karsimda babam var kavgada cikartamiyorum dondum kaldim sanki her dakika gormuyo benim ailem bir aydir yeni gorcek nasil bozuldum anlatamam esimede soylemedim boyle yapti diye ama icimde kaldi 1saat onsuz disari ciksak pekde cikmayiz giderken sendemi gidiyosun diyo kizima gelincede ben cok ozledimseni beni birakip nereye gittin diyo tabi bende benim ailem hic goremiyo hemen ozledinmi diyorum esimde o yaninda ondan ozluyo diyo sanki uzaktakiler ozlemiyomus gibi
hiha hoooo hoşgeldin tabikide mahsuru yok yazabilirsin katılabilirsin aramızaa,ama geçmişi okumadan bugüne bakma emii biraz çok çeneliyizde baştan söyliyim,eğer aramızda daimi kalıcaksanda aşağıdaki kurallara uymaya başlasan iyi olurselam kızlar ben 5.takımdanım ama takımda fazla kişi yok sohbetedicek acaba burayada yazsam ve sizleri okusam olurmu?
yok canım bigünde bişey olmaz tartıda onun etkisiya ben neden arkadaşlar bu kadar çok seviyorum çikolatayı. Bu krizleim özellikle doğumdan sonra ortaya çıktı. şimdi yine kocaman parça çikolata yedim ve pişmanlıktan kıvranıyorum. çok iradesizim ya çok ama
kahvaltı 08:30 1,5 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim domates 4 zeytin
ara yapmadım
öğlen 13:15 1 dolma 2 kaşık yoğurt sirkeli salata 1 lokma ekmek
14:10 kocaman parça çikolata
ara 16:00 1 brd süt içerim (şuan moralim çok bozuk ama yılmak yok)
akşam 18:00 1 tabak kapuska küçük parça et biraz yoğurt yerim
bakalım tartıda çikolatanın acısı çıkacakmı
canım bebğin aşı olduktan sonra banyomu yaptırdın bidee,izin verdimi ebe,,genelde aşı sonrası 2-3gün suya sokulmamasını söylüyo ebeler oyüzden sordumsagolun kizlar genel olarak esim cok iyidir sadece soz konusu annesi olunca degisiyo onu kirmak istemiyo onun yerine ben kiriliyorum yasli kadin idare et diyo dun asi oldu diye bianda kizimin atesi yukseldi ciktim biraz once fitil verdim banyo yaptirdim simdi atesi dustu kiz kucagimda agliyo biraz once diyoki ver bana durur belki bende dedimki annesinde durmuyo sendemi durcak ben kiyamiyorum dedi bende ben kiyiyomuyum dedim bende dayanamiyorum aglamasina annem hepder olan olur sinirlenirsen kendine yaparsin migrenim var hersinirlendigimde geliyo bosu bosune bide agri cekiyorum
:26::26::26:abooooooooooooooooooowwwwwwww yandın deseneeeepuff cumartesi misaifim var ..
kayınvalidem kayınpederle bir arkdaşları ailece gelciek..
bide yeni eltimin annesi babası gelir tahminen:26:yemek yapıcma menümü tam ayarlamadım ayırn akşamdan tatlı yapıcam mecbur evede el atarım off off gitti iki günüm
patateeessssmenümüde yazayımda bari kimse yazmıyor yaa neden acaba
ben kötüde olsa yazıyom buda iyimi bilmiyom amarezilmi ediyom kendimiki acaba (
kahvaltı
5köfte,bikaç çatal patates kızartma
peynir,çay
2dilim beyaz ekmek çavdarım bitmiştineyseki aldım bugün
ara
1elma
öğlen.
4kaşık kısır
iki-üç çatal döner
yoğurt
1fincan orta şekerli türk kahvesi
akşam
1parça gözleme yani bir dilim bile değildir(işte burda sınavı kaybettim
küçük kase süt kımrızı meyveli nesfit bugünde içine yarım elma doğradım....az yulaf ezmeside katıyorum ..
SPOR: YAPICAM inş..
su biraz az oldu dışarıda olduğumdanyeşil çayda içmedim hiç onuda yapayım bide bol suu
deryam gelmis canim ya
ben bi kacayim gecmisde cok durdum sonra gelirim bi gecmis e daha dalarim
kılavuz ablam hoşgeldin.uzun zamandır görmedim seni.özlettin kendini be ablacım.
kılavuzcum hoşgeldin ......... bu hafta benim işlerde yoğundu nedense......
bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim etimek form domates salatalık roka 1 çok ince dilim kaşar 1 çok ince dilim hindi salamı 5 yeşil zeytin çay 1 kk peynir
ara:1 tarçnlı bisküvi ince
öğle: 1 tabak k. mercimek çorbası 3 kaşık biber domates ve kıymalı makarna salata
ara :2 mandalina
ara: 1 sütlü tarçınlı sahlep 2 tane tahıllı bisküvi
akşam:1 kase tavuk suyu çorba salata 1 dilim etimek form
gün boyu :2 lt su. ıhlamıur çayı
spor yapmayı düşünüyorum birazdan
2 ara fazla oldu ama canım sahlep istedi :44::44::44::44:
bende sizi çok özledim kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr...çok sağolun,geçmişi bitirmeye çalışıyorum gelirim
geçmiş olsun balımmm.bu ne kız bi hipoglisemi bidiş.dikkat etkendine.eşin döndümü canım istanbuldan?kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
ayyy ben de az çekmedim bu yirmiliklerden.3 ünü aldırdım1 i duruyo kendi kendine çıkıyo bakalım..Benim doktorum erkekti
Benim ilk 3 yirmilikte de anlamamıştım pat pat gazoz açar gibi çekmiştiama sonuncu gömük olanla yarım saat uğraştı resmen ameliyat geçirdim ay neyse yazarkn bile dişlerimi sıkıyorum
canım benim yaaa bu kaynanalar bööle işte.benimki de hiç dayanamaz kıyamaz sanki biz kıyabiliyoz da.benim yanımda ağlatmayın kızmayın.istediğiherşeyi verin.Allahtan taşındık da uzağız.şekerim diyeceğim o ki sööle cevabını ver.içine atma kendine edersin.tabi uygun bi dille şakaya geitirerek.Allah yardımcın olsunnn...sagolun kizlar genel olarak esim cok iyidir sadece soz konusu annesi olunca degisiyo onu kirmak istemiyo onun yerine ben kiriliyorum yasli kadin idare et diyo dun asi oldu diye bianda kizimin atesi yukseldi ciktim biraz once fitil verdim banyo yaptirdim simdi atesi dustu kiz kucagimda agliyo biraz once diyoki ver bana durur belki bende dedimki annesinde durmuyo sendemi durcak ben kiyamiyorum dedi bende ben kiyiyomuyum dedim bende dayanamiyorum aglamasina annem hepder olan olur sinirlenirsen kendine yaparsin migrenim var hersinirlendigimde geliyo bosu bosune bide agri cekiyorum
ne olucak canım yaaa cahillik.yedir yedir karıya erkenden ömür dünyaya gönder tabi.şeker kolesterol kalp damar... Allah ne verdiyse işte...kızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
merhaba kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
cumadan beridir giremedim beni boğacaksınız biliyorum ama...işyerim çok yoğundu ...bu ara neolduysa işler coştu
sizde ne var ne yok...yeni gelenler var galiba HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ÇITIR ADAYLARI...
aynen öyleee,,ama sende ağızlarının payını ver ozaman,,siz kendi gelinlerinize bakın dombilik hiç güzel değil falan de diyorum nuh diyo peyagamber demiyo,,olmaaazz,zayıflık iyi değilamaaan boşver yahu konuşsunlar da zayıflığından konussunlar fazla kılondan değil..
eski kafa düşünceleri işte.. sende takıl evet aç bırakıyor benı oglunuz bakmıyor de gülüp geç.... kayınpederıne de soyle o da kım soyluyorsa şakayla cevap versın....
bu da dertmi yahuu milletin işi gücü yok heralde yok bakmıyormusda ondan zayıfmıs ne sacma işler..
bence sabah kalkar kalmaz koca bi bardak su içsem metabolizman daha iyi hızlı çalışır canım,,akşam iyi kapatmışsınn,da hani aralarda meyven seniinBugünkü menüm;
Sabah: Limonlu yeşilçay
Kahvaltı: 1 simit, domates, peynir, salatalık.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 dil. ekmek, haş. tavuk, çoban salata, 1 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:30): 1 kase yoğurt çorba.
Ara: Limonlu yeşilçay, Limonlu form çay.
canım ben de evlendiğimde 52-53 kiloydum ozaman çok zayıfsın diye tutturmuşlardı,şimdi de kilo aldım,maşşallah diyip duruyorlar. bi oğullarına bakıyolar vah tüh çok zayıf. bakımsız kalmış. zayıflıyorum diye de yok iyisin bilmemne zayıflama diyolar ama, göbeğine de maşşallah demekten vazgeçmiyorlar. her türlü yaranılmıyor yani...
sopa istiyorlar sadece...
Allahtan benım esımın tarafında kımse kılom hakkında yorum yapmıyor..
hatta dıyetteyım dıyınce nıye kı sen kılolu degılsın deyıp duruyorlar... az yıyınce cok az yedın ye daha dıyorlar...
sadece at gıbı at dıyolar bana o kadar..o da ıyılıgıne dıyorlar heralde...
bir ara çok zayıflamıstım 55 olmustum o zaman ah vah edıp duruyorlardı erıyecek dıye..
çok komik vallahiboşver yaşlılar biraz öyle. sen çıtır gelinsin
merhaba kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
cumadan beridir giremedim beni boğacaksınız biliyorum ama...işyerim çok yoğundu ...bu ara neolduysa işler coştu
sizde ne var ne yok...yeni gelenler var galiba HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ÇITIR ADAYLARI...
çay derken ne çayı içtin sabah siyah çaydı ve şekerlimiydi yoksaaaabu günkü menü
sabah 1 bardak çay
peynir ..2,3 çatal sucuk
ara meyve
öğlen
yoğurtlu pırasa 1 tane küçük poğaça 1 bardak çay
ara meyve
kşam 1 tabak etsote ve yoğurt
hiç şaşırmadım aynısı ama aynısı benim pederdede var anlatsam burdan oraya yol olur,,çektiklerimi ne sen sor ne ben söyliyimbenim kayınbaba daha beter yaaa.nasıl bi aileye çattım anlamıyorum.herşeye karışır.bize evlenirken doğru düzgün eşya almadı biz şimdi yeni yeni kendimiz alıyoruz.geçen bayram mutfak masası-sand aldık.hemen atladı.kızım güle güle kullanında siz bunları değil ev alın diye.sanki ev alacak paramız varda biz almıyoruz.neyse kızımın bakımında kızım şunu yap onu yaptınmı bunuda yap falan der sanki çocuğu o büyütüyo...çocuk yemek yemez biz beceremiyoruz oluruz falan filan.Allahtan kiloma karışmıyo kaynanamda görümcemde ikiside kilolu da bana laf yok oda öle olsa düşün yaaa.benimkiler 2 kat üstte oturuyo....keşke uzak olsak ne güzel olurdu..
benim eşimde zayıf her gören amaaaan oğlan pek zayıf gelin anca kendine bakmış diyince benim sinirler tepemde yaniii....görecekler onlar bu kiloyu verip eşimide şişmanlatmazsam noluyum.
kızlar neyseee mutlu bi haberim var.hafta sonu annemler sivastan gelecek..1-2 gün kalacaklar.çok sevinçliyim yaa kardeşlerimi babamı annemi görecem inş.gerçi bayramda gördüm ama 1 günden bişi anlamıyoki insan...kızlar bide bişi diycem bugün hayır olsun rüyamda dördüz çocuk doğuruyorum 2 si erkek 2 si kız.anlamı ne acaba...yorumlayan olursa sevinirim..hepinizi öptümmm
hiç salata yookkızlar herkese iyi akşmlar menümü yazayım bu hafta kaçamak yapmadan gidiyorm bakalm neolacak
sabah
1kepekli tost
ayran
öğle
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
1elma
4diyet bisküvi
akşm
barbunya
yoğurt
2lt su
buğün sporm yoktu ama 3mill leslie teyzemle spor yaptm
daha neolsun dimi
çok biliyorlar yaaaa...takma kafana,muhakkak etrafındakiler uyarıyordur ondan...benimde kayınvalidem çocukların kilosuna takmıştı,habire annen bu çocukları çok yediriyor zayıflat kızım deyip dururdu... oğluşlarım normal kilodalar ve kadın hala eşimle laf yolluyor çocuklar hala kilolumu oğlıum yazık onlara yazık...işte senin kayınpederde aynı zihniyet
ya ben sana yorum yapmak istemiyorum:26:ne biliyim sen diyetisyen kontrolündeydin dimi o veriyodu menüleri yanlışmı hatırlıyorum,,oyüzden bişey demek istemiyorumkılavuzcum hoşgeldin ......... bu hafta benim işlerde yoğundu nedense......
bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim etimek form domates salatalık roka 1 çok ince dilim kaşar 1 çok ince dilim hindi salamı 5 yeşil zeytin çay 1 kk peynir
ara:1 tarçnlı bisküvi ince
öğle: 1 tabak k. mercimek çorbası 3 kaşık biber domates ve kıymalı makarna salata
ara :2 mandalina
ara: 1 sütlü tarçınlı sahlep 2 tane tahıllı bisküvi
akşam:1 kase tavuk suyu çorba salata 1 dilim etimek form
gün boyu :2 lt su. ıhlamıur çayı
spor yapmayı düşünüyorum birazdan
2 ara fazla oldu ama canım sahlep istedi :44::44::44::44:
de canım de ben diyemiyorum yüzlerine karşı ama içimden neler diyorum bi bilsen allahım günah yazmasındaane güzel uymusben artik sevmiyorum bakalim nezaman a kadar
ay ne tuhaf yasanane diyesim var tugbacim bosver konussun dursun tamam de gitsin
[/B]
suzi kız gece siz yazarken okuyan bendin.kızım uyumadı teyzesi onu sallarkende giriş yapamadım.bende öle okudum.kusura bakma canım korkuttuysam.
çok kaynatmışsınız be anacım,vazgeçtim okumuyorum...
bu hafta hem kaçamaklı hem kaçamaksız amma velakin sporsuz hemide regle 7 gün kalmış bir hafta...bakalım yarın tartıda ne görücem:26:menümü vereyim kuzular
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdarlı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,çay
ara(10.30)
7-8 tane badem
öğle(12.30)
1 pors.ızgara tekirdağ köftesi,bol yeşil salata
ara(16.00)
4-5 tane badem(başka bişey bulamadım)
akşam(18.30)
1 pors.hamsi tava,bol yeşil salata veeee 1 sap çiğ pırasa(ben bunu hep yaparım yeşil soğan yerine yerim misssss)
gün boyu 3 lt. su,1 limonlu form plus ,2 bergamutlu yeşil çay
hepücüğü bukadar...bakalım yarın ne görcem,bence aynıyımdır ne almışımdır ne vermişimdir ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?