- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.
Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
çok değişik ve kimsede olmayan bir siman var güzelim,dikkat çekiyorsun...çocuklarınıda yerim ben oğlan sana benziyor sanırsam maşallah kuzularınabatuhanın doğduğu zamanki hali kucağımda,,ve 1sene sonraki hali yine kucağımda,,danam benim
bende kilo pek yokmuş ozaman
Eki Görüntüle 299063 Eki Görüntüle 299062 2009.06.ayı
Eki Görüntüle 299065 Eki Görüntüle 299064 2010.08.ayı
Eki Görüntüle 299061 buda kızın ufaklığı kilo bariz gelmiş geliyoo
Eki Görüntüle 299068 Eki Görüntüle 299067 ötekini kapadım sıfatımı çünkü dahada çirkin çıkmış suratım utandım açmayaaötekini zar zor ikna ettim kendimi açık verdim yorum sizin yüzümde bi değişiklik olmuşmu değişmişim dimii
Eki Görüntüle 299069 Eki Görüntüle 299066 sağdaki fotoda önceki ve sonraki kilo insanı dahada büyük göstermiyomuu
dip not:resimlerin üstüne tıklatınca büyük halleri çıkıyo(bilmeyen yoktur artık gerçide)
geçmiş olsun balımmm.bu ne kız bi hipoglisemi bidiş.dikkat etkendine.eşin döndümü canım istanbuldan?
ayyy ben de az çekmedim bu yirmiliklerden.3 ünü aldırdım1 i duruyo kendi kendine çıkıyo bakalım..
canım benim yaaa bu kaynanalar bööle işte.benimki de hiç dayanamaz kıyamaz sanki biz kıyabiliyoz da.benim yanımda ağlatmayın kızmayın.istediğiherşeyi verin.Allahtan taşındık da uzağız.şekerim diyeceğim o ki sööle cevabını ver.içine atma kendine edersin.tabi uygun bi dille şakaya geitirerek.Allah yardımcın olsunnn...
ne olucak canım yaaa cahillik.yedir yedir karıya erkenden ömür dünyaya gönder tabi.şeker kolesterol kalp damar... Allah ne verdiyse işte...
merhaba canımmmm.bi ben kayboluyorum bi sen.
eeeeeeeee boşuna orti olmadık değilmi fıstığım...bak telepatiyle bile anlaşıyoruz guuuuuburdayıımm aşkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
ya tesadüfe bak bende akşam balık yediiimm hamsi değil ama ne onuda bilmiyorum,,kayınpederler getirmiş,,görümceme götürmek için ama az sende al diyince aldım işte kızarttım hemen unlayıphazır bardakta domatesli çorba içtim bol bide salata yedim,,varya bende 18.30da yedim
bu pırasaya ölüyorum ben valla bak,,annem herkeze anlatır dı benim kız soğansız pırasasız hayatta yemeğe oturmaz diye,,evlendikten sonrada alırsak yerim,,yeşil sağonada bayılırım,,pırasa yemiyorum ne zamandır almıyo eşim yok zatendee,çünkü ben yeşil yapraklarını seviyorum daha çok sapınıda olursa yerim,,kuru soğana talim derlerya şimdilerde her öğünde kuru soğan yiyoruumm
Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.
Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
çok değişik ve kimsede olmayan bir siman var güzelim,dikkat çekiyorsun...çocuklarınıda yerim ben oğlan sana benziyor sanırsam maşallah kuzularına
napalım be kuşum...iş güç çocuklar temizlik derken gece yatağı nasıl buluyorum bilmiyorum valla...bide bu ara çocukların dersleride çok yoğun onlara yardım ediyoırum...normalde kendileri yapar ben kontrol ederdim ama bu ara konuları çoğaldı ve ağırlaştı,bide meşhur performans ödevleride verilince ev etüt salonuna döndü...anlıyacağın bu ara çok akademik takılıyoruz:103::82:büyüğün iş kuvvet hız konuları(fizik dersine giriş),küçüğünde kesirler ve saatler ,bütünler yarımlar çeyrekler...altın borsası gibi oldu kız
:44::44:iyi anlamdamı söyledin kız simam hakkında dediklerinii
bide varya babasını göstersem sana oğlan babasına çok benziyoo,,ozaman anlarsın hiç sana benzemiyo kız dersin,,kime bana benzetmedi oğlanı daha bugüne kadarkızı birileride olsa bana benzetiyoo okadar,,,,
aynen öyleee,,ama sende ağızlarının iyisiii
nerdesin nen seen ]
ya ben sana yorum yapmak istemiyorum:26:ne biliyim sen diyetisyen kontrolündeydin dimi o veriyodu menüleri yanlışmı hatırlıyorum,,oyüzden bişey demek istemiyorum
canım ben önceden gitmiştim diyetisyene şuan gitmiyorum elimde listeler var işte gerçi listeyede pek bakmıyorum benim sorunuım işyerinde yemek yemek yani diyet yemekleri herxzamn olmuyo oyüzden bende seçerek yiyorum akşam yemeğini kendim yapıyorum anca ...yorumla canım nedemek yanlışımız varsa düzeltelim ne için burdayız ki dimi yani bişleyimde ona göre dikkat ederim :44::44:
ayyyyy aşkolsun tabikide iyi anlamda söyledim...avrupai fransız hanımlarının sinası var sende...dikkat çekiyorsun diyorum yaaaaabak öyle düşündüysen üzülürüm...gerçekten çok samimi duygularımı yazdım
oof oof sormayın benimki,,zaten tam bi kaynana ,,asıl kaynanama yazık bi ömür geçirmiş adamlaa,o dırdıra nasıl katlanmış bilmem,,kadında hastalık yokyok,,heleki şekeri var bide homini gırtlak yeye diyo karısına besliyoya sözde,,kadıın hoop kendini atıyo,,her ay maaş almaya geldiklerinde duyuyoruzki kadını hastaneye yatırmış doktor,,dikkat etsin beslenmesine şekerli yemesin dedikçe dinleyen kim,,elalem ne der derdinde adambayramda yine hepimiz konuşurken o konuyu,,peder dedi bakın anneniz nasıl güzel şişman etrafa karşı çok gurur duyuyorum annenizlee,hiç bakmıyo demiyo kimseler diyoo amaan kızlar anlam veremiyorum,,uğraşmıyorum zaten bu konu üzerrinde hehe diyip geçiyorum
allah yardım etsin tubiş..huysuz geçimsiz insanlarla uğraşmak çok zorr
ah canım ya inanki çok iyi anlıyorum senii,kaynanaya bende bişey diyemezdim başlarda sinirden köpürürdüm,,ama ayda bir geliyolar nasılsa diyip bişey demiyodum,,ama 2-3gün kaldıkları olurda kırk yılda bir,,ozaman çileden çıkardım peder dahada alıngan benim o hemen böyle azcık somurtayım noldu gene bu kıza diyip eşime,,kalkıp giderdi karısını alıponların yüzüznden az açılmadı aramız eşimle,,ama artık eski tuğba yok,,2 yıldır borumu öttürüyorum alınırlarsa alınsınlar,,çocuklarım konusunda taviz vermiyorum kimseye,,eşimde huyumu çok iyi biliyoo,onada bağırıyorum banane ,,sonra haklı olduğumu anlıyoo,zaten eşimde ailesiyle pek geçinemezler,,beni daha çok seviyolar onlar ama ben aksine hiç sevmiyorum ısınamadım,uzak dursunlar,,bazen diyorum uzak şehirlere gitsek ayda 1 bile gelemeseler keşke diye düşünüyorum,,oyüzden eşinde daha büyük hata var,,ondan yüz bulup bukadar üstüne geliyordur kaynanan,,allah sabır versin ,ben böyle dayanamıyorum senin işin cidden zor,,gerçekten devamlı sizlemi yaşıycak bu kadın
eşinin seni desteklemesi güzel bişey değeririni bil yani...herkese nasip olmaz helede karşıdaki annesiyse malesef:15
patateeessssah ah cuma öncesi bide kısırda yemişsin,, gözlemeye ne demelii akşam akşam,,bide sabahki 2 d. beyaz ekmek vardı dimiii
sabah ola hayrola bencedeuzun zamandır yemiyorum zaten patates yani sayılıdır sabah yediğim..ya bence bulgurun zararı yok ama başka bugün bakliyat yemedimki çok yağlı değildi bide..sadece gözleme tırtıklamam iyi olmadı bencede bide haa 2 dilim tam değildir ben öyle yazdım ama gözkararı..çavdarım 2dilim vardı küflenmiş bende mecbur kaldım yani ki beyaz ekmek yemiyorum aylardır...bugün irademi sınadım 2kez sınav atlattım ama gözlemeyle bozdum galiba ama dişimin kovuğuna girmemiştir..
neyse haklısın..haklıyım ..haklıyızz
oo iyi yabancı değilmişsuzi kız gece siz yazarken okuyan bendin.kızım uyumadı teyzesi onu sallarkende giriş yapamadım.bende öle okudum.kusura bakma canım korkuttuysam.ee beğendinmi yazılarımızı
ne güzel geçrimişsinmerhaba kızlarr,
bugün ben çok güzel beslendim ne abarttım ne de kaçamaklar yaptım.. üstüne bir de yürüyüşe çıktım..
aa canım kilolarımız aynı hedefimiz de aynı, ortin yoksa orti olalım mıııhep böyel olalım inş.canım benim ortim var hatta daha yeni kavuştuk kusura bakma
aMA yinede takip edelim birbirimizi..
geçmiş olsun balımmm.bu ne kız bi hipoglisemi bidiş.dikkat etkendine.eşin döndümü canım istanbuldan?
ayyy ben de az çekmedim bu yirmiliklerden.3 ünü aldırdım1 i duruyo kendi kendine çıkıyo bakalım..
canım benim yaaa bu kaynanalar bööle işte.benimki de hiç dayanamaz kıyamaz sanki biz kıyabiliyoz da.benim yanımda ağlatmayın kızmayın.istediğiherşeyi verin.Allahtan taşındık da uzağız.şekerim diyeceğim o ki sööle cevabını ver.içine atma kendine edersin.tabi uygun bi dille şakaya geitirerek.Allah yardımcın olsunnn...
ne olucak canım yaaa cahillik.yedir yedir karıya erkenden ömür dünyaya gönder tabi.şeker kolesterol kalp damar... Allah ne verdiyse işte...
merhaba canımmmm.bi ben kayboluyorum bi sen.
75 kilo olan biriyim. grubunuza katılmak istiyorum. beni kabul eder misiniz.
forumda daha çok yeniyim zayıflamak istiyordum bu grubu tesadüfen gördüm. hangi diyete uyarak kilo veriyorsunuz. belli bir programınız var mı yoksa herkes kendi istediği diyetimi uyguluyor. anladığım kadarıyla cuma tartılma günleri benide kabul ederseniz bende yarın bu yarışa katılmak istiyorum.
İyi akşamlar kızlar. Bu hafta resmen delirdim. Dün öğlenden itibaren ipin ucu bir kaçtı tam kaçtı.Çoook dağıldım ya tartıya çıkmaya korkuyorum. Ya ne güzel gidiyordum nazar mı değdirdim acep kendime. Bu sabah ablamda dedi her görüşümde inceliyomusun ne diye? Sevindirik oluyorum ama bugünde azıttım kızlar yarın artıda çıkıcam sanırım. Orti beni vuracak sanırım. Off ya olmadı hiç. Aksi gibi birde wc sorunu moralim çok bozuk.
İyi akşamlar kızlar. Bu hafta resmen delirdim. Dün öğlenden itibaren ipin ucu bir kaçtı tam kaçtı.Çoook dağıldım ya tartıya çıkmaya korkuyorum. Ya ne güzel gidiyordum nazar mı değdirdim acep kendime. Bu sabah ablamda dedi her görüşümde inceliyomusun ne diye? Sevindirik oluyorum ama bugünde azıttım kızlar yarın artıda çıkıcam sanırım. Orti beni vuracak sanırım. Off ya olmadı hiç. Aksi gibi birde wc sorunu moralim çok bozuk.
ben de dün akşam mantıyla açılışı yaptım. bugün de kaçırdım ,fazla yedim. biraz önce tartıldım 63 diyordu,çoğu sudur herhalde ama 61 küsür çıkarım yine de,öyle tahmin ediyorum. bu arada 50 dk pilatesimi yaptım,bitirdim. bu hafta 6 gün plates yaptım.2 günde yürüdüm. spor tamam , diyeti bozdum ,o da tam olsa güzel kilo veririm.
tamam ozaman canım yorum yapalım bundan sonrakilere,,deminkini pek hatırlamıyorumcanım ben önceden gitmiştim diyetisyene şuan gitmiyorum elimde listeler var işte gerçi listeyede pek bakmıyorum benim sorunuım işyerinde yemek yemek yani diyet yemekleri herxzamn olmuyo oyüzden bende seçerek yiyorum akşam yemeğini kendim yapıyorum anca ...yorumla canım nedemek yanlışımız varsa düzeltelim ne için burdayız ki dimi yani bişleyimde ona göre dikkat ederim :44::44:
eşinin seni desteklemesi güzel bişey değeririni bil yani...herkese nasip olmaz helede karşıdaki annesiyse malesef:15
patateeessssah ah cuma öncesi bide kısırda yemişsin,, gözlemeye ne demelii akşam akşam,,bide sabahki 2 d. beyaz ekmek vardı dimiii
sabah ola hayrola bencedeuzun zamandır yemiyorum zaten patates yani sayılıdır sabah yediğim..ya bence bulgurun zararı yok ama başka bugün bakliyat yemedimki çok yağlı değildi bide..sadece gözleme tırtıklamam iyi olmadı bencede bide haa 2 dilim tam değildir ben öyle yazdım ama gözkararı..çavdarım 2dilim vardı küflenmiş bende mecbur kaldım yani ki beyaz ekmek yemiyorum aylardır...bugün irademi sınadım 2kez sınav atlattım ama gözlemeyle bozdum galiba ama dişimin kovuğuna girmemiştir..
neyse haklısın..haklıyım ..haklıyızz
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,tabikide alırız,,herkez burda sağlıklı beslenerek zayıflıyo farkımız bu diyet yapmıyoruz strese girmiyoruz,,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural75 kilo olan biriyim. grubunuza katılmak istiyorum. beni kabul eder misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?