70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım yaaa,,acayip bişey oldum bendee,ne beklerken neler olmuş böylee,sonra daha iyi konuşuruz ama şuanda söylenebilecek tek şey sabret canım herşeyin hayırlısı elbet,,üzme kendinii,stres yapmaa,,düşünmeee,kolay gibi geliyoda değil aslında oyüzden kafana göre takılakoy bu aralar ne diyim çok üzüldüüm..

çok değişik ve kimsede olmayan bir siman var güzelim,dikkat çekiyorsun...çocuklarınıda yerim ben oğlan sana benziyor sanırsam maşallah kuzularına

napalım be kuşum...iş güç çocuklar temizlik derken gece yatağı nasıl buluyorum bilmiyorum valla...bide bu ara çocukların dersleride çok yoğun onlara yardım ediyoırum...normalde kendileri yapar ben kontrol ederdim ama bu ara konuları çoğaldı ve ağırlaştı,bide meşhur performans ödevleride verilince ev etüt salonuna döndü...anlıyacağın bu ara çok akademik takılıyoruz:103::82:büyüğün iş kuvvet hız konuları(fizik dersine giriş),küçüğünde kesirler ve saatler ,bütünler yarımlar çeyrekler...altın borsası gibi oldu kız

Son düzenleme:
eeeeeeeee boşuna orti olmadık değilmi fıstığım...bak telepatiyle bile anlaşıyoruz guuuuuayrıca soğangiller ailesi tam bir antibiyotik ve antioksidan deposudur...

bitanem canımın içi...okurken üzüldüm ama emin olki kaybeden o olacak...bunu zamanla görücek anlıycak ama iş işten geçmiş olucak...seni çok seviyoruz ve herşekilde arkandayız bunu hiç aklından çıkarma bebeğim...sabırlı ol her işte bir hayır vardır...bazen son denilen şeyler yeni bişeylerin başlangıcı olur bunu hiç unutma bebeğim

Son düzenleme:

:44::44:iyi anlamdamı söyledin kız simam hakkında dediklerinii
bide varya babasını göstersem sana oğlan babasına çok benziyoo,,ozaman anlarsın hiç sana benzemiyo kız dersin,,kimse bana benzetmedi oğlanı daha bugüne kadarkızı birileride olsa bana benzetiyoo okadar,,,,

Son düzenleme:

ayyyyy aşkolsun tabikide iyi anlamda söyledim...avrupai fransız hanımlarının sinası var sende...dikkat çekiyorsun diyorum yaaaaabak öyle düşündüysen üzülürüm...gerçekten çok samimi duygularımı yazdım

arkadaşlar yarın için diyetisyenden randevu aldım. ama tabi yine buradayım.çünkü daha önce gitmiştim ama hiç uygulayamadım salladım hep. burası farklı ama:) yarışmalar yorumlar süper.mesela yarınki listeyi çok merak ediyorum

yoo bende o anlamda söylediğini düşünmüştüm zatennçünkü biliyorum dikkat çekici olduğumu bendee,,ukalık yapmış gibimi oldum acep
ama zayıflayınca oldum böylee,,eski halime baktımdaa neymişim öylee nasıl dışarı çıkıyomuşumdu acaba diyorum,,gerçi o ev halimdi darman duman bi haldeymişim,,dışarı asla süslenmeden çıkmam bu kiloluykende aynıydıı,,kendime her daim bakıyordum ama şuanda daha farklı bakıyorum çünkü artık aynada kendimi çok daha beğeniyorum vede elbise bulmakta zorlanmıyorum ne giysem yakışıyooo,,geçen yeğenimin doğum gününde kıyafet almıştım acayip hoşuma gitti nasıl oturdu üstümee,az biraz çıkanlar oldu ama benmi abartıyorum bilmem,,o fotoyuda bi koyayım son halim nasılım bi gör bakalım şuanda

saol cnm dönmedi sorma bu ara üst üste geldi hastalıklar daha kötüsü olmasında

kızlaaaar nasılsınız? giremedim ne zamandır,herşey yolundadır - kilolar gitmiştir inşallah..
öperim hepinizi.. yarın tartı günüüüü
ortim online değilsin sana da selam olsun

İyi akşamlar kızlar. Bu hafta resmen delirdim. Dün öğlenden itibaren ipin ucu bir kaçtı tam kaçtı. Çoook dağıldım ya tartıya çıkmaya korkuyorum. Ya ne güzel gidiyordum nazar mı değdirdim acep kendime. Bu sabah ablamda dedi her görüşümde inceliyomusun ne diye? Sevindirik oluyorum ama bugünde azıttım kızlar yarın artıda çıkıcam sanırım. Orti beni vuracak sanırım. Off ya olmadı hiç. Aksi gibi birde wc sorunu moralim çok bozuk.

forumda daha çok yeniyim zayıflamak istiyordum bu grubu tesadüfen gördüm. hangi diyete uyarak kilo veriyorsunuz. belli bir programınız var mı yoksa herkes kendi istediği diyetimi uyguluyor. anladığım kadarıyla cuma tartılma günleri benide kabul ederseniz bende yarın bu yarışa katılmak istiyorum.

evet yarın tartı günümüz...burda herkes kendi imkanları dahilinde ve kaptanımızın veya yardımcısının (trendy 21 nicki)yayınlayacağı kurallar dahilinde kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz...hergün akşam topiğe mümkün olduğunca düzenli girip günlük yediklerimizi(örnekler aşağıda var bakarsın)yazıp eleştirilere kulak verip yanlışlarımızı düzeltiyoruz canım ...umarım yardımı olmuştur

ben de dün akşam mantıyla açılışı yaptım. bugün de kaçırdım ,fazla yedim. biraz önce tartıldım 63 diyordu,çoğu sudur herhalde ama 61 küsür çıkarım yine de,öyle tahmin ediyorum. bu arada 50 dk pilatesimi yaptım,bitirdim. bu hafta 6 gün plates yaptım.2 günde yürüdüm. spor tamam , diyeti bozdum ,o da tam olsa güzel kilo veririm.

üzülme tatlım yaaaa...dönem dönem hepimiz sapıtıyoruz...bunun olması doğal,ben bu sapıtma dönemlerine SİBOP AYARI YAPIYORUM RUHUMU VE MİDEMİ DOYURUYORUM deyip kaldığım yerden devam ediyorum ve kriz sonrası daha istikrarlı gidiyorum çünkü midemde ruhumda o dönemde doymuş oluyor...oyüzden sıkma kendini ve yarından itibaren toparlan ,yada en geç pazartesi...bak görüceksin daha huzurlu ve dirayetli olucaksın

oda nazarlığı olsun ama bak yarın ekside çıkacaksın bence ...çünkü sporu aksatmamışsın,en azından sabit kalırsın

tamam ozaman canım yorum yapalım bundan sonrakilere,,deminkini pek hatırlamıyorumben çalışmıyorum ama evde pekte uyamıyorum bi diyet listesine,oyüzden ne bulursam aklıma ne gelirse yiyorum,,eşim bi hafta kahvaltıda evde bi hafta akşam yemeğinde evde,oyüzden akşamları evde olduğu zaman mecbur yemek yapıyorum ve onunla bende yiyorum zararlıda olsaama kahvaltıda evde olduğunda normal kahvaltı ediyoruz ve 15te işe gidiyo bende akşamrahatça sağlıklı bişekilde kendim yemeğimi pişirip yiyorum onun için evliyken daha zor oluyo diyet yapmakki biz diyet oyüzden yapmıyoruuz

75 kilo olan biriyim. grubunuza katılmak istiyorum. beni kabul eder misiniz.
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,tabikide alırız,,herkez burda sağlıklı beslenerek zayıflıyo farkımız bu diyet yapmıyoruz strese girmiyoruz,,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…