TUĞBAAAAAAAAAAAAA
kuşum yarın bildirim sana değilmi...bakayım sabah girebilirsem evden erkenden bildireyim kendimi...hani resim koymadın bekliyom bak uyuyacağım seni bekliyom
slm kizlar nasilsiniz ben dunden beri sinirliyim dun kizimin asisi vardi 2tane birden vurdular benim kuzum daha doktoru gordugunde ciglik cigliga yikti ortaligi bide igneleri yiyince hepten cok agladi susmadi baya eve geldik ben emzirip zorla uyuttum hemen masayi hazirladim tam toplarken benim kiz cigliklarla bidaha uyandi bende kucagima aldim susturmaya calisiyor zaten huzursuzken daha cok sariliyo babasinda bile durmaz agladiginda kaynana ver onu deyip gelip kucagimdan aldi okadar cok sinirlendimki sanki benim kuzumu ben susturamiyorum agliyo iste birak susturayim ama yok bende gittim osinrle mutfaga bitaraftan masayi topladim bi taraftan elime geceni lavobanin icine attim okadar ses ciktiki pat kut esim geldi ne oluyo diye hic bulasik yikiyorum dedim cunku eger bisey desem hep ben suclu oluyorum ilk soyliycegi almissa ne olmus olur kizimla alakali herseye karisiyo tabi onlarin yuzunden uyku duzeni tamamen karisti gecenin 1de 2saat salliyorum eskiden boyle bisey yoktu diyorum aksam bu saatte uyumamasi lazim yoksa gece cok uyanir ama nerde of offf cok bozugum yani simdi diyebilirsiniz nevar bunda diye ama
kızlarrrr off dişim ağrıyodu bugunde dişçiye gittim 5 dişim rahmetine kavuştu çekilcek yeniden yapılcak3 günde bi diş çektircem anam yarın cuma dimi heycan sardı benii
öptüm çıtırlar görüşürz gene
kızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle ,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca, ,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman, ,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte, ,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi, ,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,, yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış
puff cumartesi misaifim var ..
kayınvalidem kayınpederle bir arkdaşları ailece gelciek..
bide yeni eltimin annesi babası gelir tahminen:26:yemek yapıcma menümü tam ayarlamadım ayırn akşamdan tatlı yapıcam mecbur evede el atarım off off gitti iki günüm
Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.
Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
Saol cnm aynen walla bi açılış yaptım tam yaptım durduramadım kendimi. İyi sen spor yapmışın barim. Bende o da yok.ben de dün akşam mantıyla açılışı yaptım. bugün de kaçırdım ,fazla yedim. biraz önce tartıldım 63 diyordu,çoğu sudur herhalde ama 61 küsür çıkarım yine de,öyle tahmin ediyorum. bu arada 50 dk pilatesimi yaptım,bitirdim. bu hafta 6 gün plates yaptım.2 günde yürüdüm. spor tamam , diyeti bozdum ,o da tam olsa güzel kilo veririm.
Moral verdiğin için teşekkür ederim cnm. Sopa yok mu bana yani?üzülme tatlım yaaaa...dönem dönem hepimiz sapıtıyoruz...bunun olması doğal,ben bu sapıtma dönemlerine SİBOP AYARI YAPIYORUM RUHUMU VE MİDEMİ DOYURUYORUM deyip kaldığım yerden devam ediyorum ve kriz sonrası daha istikrarlı gidiyorum çünkü midemde ruhumda o dönemde doymuş oluyor...oyüzden sıkma kendini ve yarından itibaren toparlan ,yada en geç pazartesi...bak görüceksin daha huzurlu ve dirayetli olucaksın
anaaam unuttuydum ben onuu ahandaa son vücudum ve şimdiki siyah haliiiimmmm,,siyah yakışmışmııı guuuuuuuuuuu:26::26:
Eki Görüntüle 299782 Eki Görüntüle 299783
Eki Görüntüle 299784 buda alt katta ablam çekmişti ilk giydiğim an
Canım ortim ya. Bozma moralini oluyor işte böyle şeyler. Ne kadar kızsan da haklısın bunlar birlikte oturmanın verdiği zorluklar. Biraz alttan almaya çalış bazen duyma, görme napıcan geçinmek için tahmin ediyorum çok zordur. Benim kaynanamda doğumlarda gelip kalmıştı 2-3 gün o da zorla yani ben dikişli halimle yemek yapıp zorla çağırıyordum yemeğe. Ama inan ki seneler geçtikçe daha bi kendine geliyo insan hiç takmıyorsun o zaman. Boşver sen saygını bozma cnm sabret mükafatı büyük. Görüşemedik bu aralar kusura bakma cnm ortimbu hafta affet ayrıca beni tartıda kötü çıkabilirim.
Ayy cnm geçmiş olsun bende çektirene kadar dişçiye uğramam sonra koşa koşa giderim ağrıdan. Üzüldüm ama diş kaybetmek kötü ya.
Bende duydum onu tuğbacm eskiler öyle derler. Benimki de her gittiğimde diyor zayıfladın mı sen yemiyormusun, yemeyen adam hasta olur falan filan diye. Aslında çok zayıfladığımdan değil ama kızı çok şişmanladı adamcağızın gözüne zayıf geliyorum sanırım
Ayy cnm benimkilerde gelecek. Desene bu hafta ağır topları konuk ediyoruz.
Gerçi benimki kesin değil ama büyük ihtimal.
Canım ne denir bu durumda bilmem. Üzülme desem elinde değil, boşver desem olmaz, ama seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı seni haketmiyormuş demek. Zaman her şeyin ilacı. Zaman en kısa sürede sarsın kalpyaranı inşallah.
Saol cnm aynen walla bi açılış yaptım tam yaptım durduramadım kendimi. İyi sen spor yapmışın barim. Bende o da yok.
Moral verdiğin için teşekkür ederim cnm. Sopa yok mu bana yani?Evet yarın toparlıycam inşallah kendimi. Sıkıntıdan sanırım bu aralar ruh halim pek iyi değil. Bahsetmiştim daha önce de sigarayı bıraktım ya acayip istek geliyo bazen. Birşeyler yemem lazım o sırada. Yada sigaraya mı başlasam ki acep? Of ya çok zor arkadaşlar.
çıtırım seksü şempanzem benim...yalnız ilk fotoda oğlun makineli tüfekle korumalık yapmış...biliyor başına gelecekleri çocuktatlımcım sadece çok az bişey elini beline koyduğun kısımda accuk simit kalmış ...onun dışında TAMAMDIR saçlarda mükemmel olmuş,genç göstermiş,daha doğrusu yüzün canlı olmuş hatların belli olmuş
çok çok çok farkındayım hatta yazıcaktım ama yazmamışım,,evet orda var ve böyle dar bi elbise giydiğimdee ben orlardan çok rahatsız oluyorum ,onlardan kurtulmaya çalışıyorum,,gittimi tam olacak,,bu arada hiç bişeyde gözünden kaçmıyo haaaaa
iyi geceler sanaaaaa
Bende duydum onu tuğbacm eskiler öyle derler. Benimki de her gittiğimde diyor zayıfladın mı sen yemiyormusun, yemeyen adam hasta olur falan filan diye. Aslında çok zayıfladığımdan değil ama kızı çok şişmanladı adamcağızın gözüne zayıf geliyorum sanırım
yapma be aşkitom,sadece dürüst olmaya çalıştım...yoksa niyetim kırmak değil...benimde varsa olursa foto eklediğimde dürüstçe söyleyinki o kısımlara ağırlık vereyim...dostlukda budur değilmi...kırmadan üzmeden yardımcı olmak....bitanem benimmmmmmmmmm
Canım ortim ya. Bozma moralini oluyor işte böyle şeyler. Ne kadar kızsan da haklısın bunlar birlikte oturmanın verdiği zorluklar. Biraz alttan almaya çalış bazen duyma, görme napıcan geçinmek için tahmin ediyorum çok zordur. Benim kaynanamda doğumlarda gelip kalmıştı 2-3 gün o da zorla yani ben dikişli halimle yemek yapıp zorla çağırıyordum yemeğe. Ama inan ki seneler geçtikçe daha bi kendine geliyo insan hiç takmıyorsun o zaman. Boşver sen saygını bozma cnm sabret mükafatı büyük. Görüşemedik bu aralar kusura bakma cnm ortimbu hafta affet ayrıca beni tartıda kötü çıkabilirim.
Ayy cnm geçmiş olsun bende çektirene kadar dişçiye uğramam sonra koşa koşa giderim ağrıdan. Üzüldüm ama diş kaybetmek kötü ya.
Ayy cnm benimkilerde gelecek. Desene bu hafta ağır topları konuk ediyoruz.
Gerçi benimki kesin değil ama büyük ihtimal.
Canım ne denir bu durumda bilmem. Üzülme desem elinde değil, boşver desem olmaz, ama seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı seni haketmiyormuş demek. Zaman her şeyin ilacı. Zaman en kısa sürede sarsın kalpyaranı inşallah.
Saol cnm aynen walla bi açılış yaptım tam yaptım durduramadım kendimi. İyi sen spor yapmışın barim. Bende o da yok.
Moral verdiğin için teşekkür ederim cnm. Sopa yok mu bana yani?Evet yarın toparlıycam inşallah kendimi. Sıkıntıdan sanırım bu aralar ruh halim pek iyi değil. Bahsetmiştim daha önce de sigarayı bıraktım ya acayip istek geliyo bazen. Birşeyler yemem lazım o sırada. Yada sigaraya mı başlasam ki acep? Of ya çok zor arkadaşlar.
sakın haaaaa...bu kadar sabrettin belli bir mesafe kaydettin bir daha asla başlama ...zamanla bu isteğinde kaybolacak ataklarında azalıcak canım,kuşum...biz bunun için varız burda
takmamaya calisiyorum canim yinede takiliyo iste napicaksin idare edicem artik napabilirki baska zaten
kiloyu takma canim haftaya verirsin ben bu ayin 20sine kadar aynen devam ogunde ben bayram ilan etcem kendime esimin dogum gunu ogun kendi dogumgunumde yemedim onun dogum gununde pasta yiycem
Doğru diyorsun idare etmeyip ne yapıcan ki? Derler ya sen iyiysen herkes iyi diye.
Ben senden bi sopa bekliyordumiii bari yırttım. Bu hafta da doğru dürüst giremedim nete, özledim valla. Yakışır ortime ye tabi hakkın artık geç bile kaldın
Ortim naber? Darıldın mı yoksa bana? Hiç pas vermiyosun da
Eki Görüntüle 299812 Eki Görüntüle 299813 Eki Görüntüle 299814
yarın tartıda güzel rakamlar görmek dileğiylee iyi rüyalar hepicinizeeee,,ben yine gider ayak bi avuç çocukların nesquik toplarından attım ağzıma bide 2 ısırık sucuk yedim hay ben beni ne edeyim
Eki Görüntüle 299811 DİKKAAAAAAAAAAAT
yarın bildirimler özelime yapılıyooo duyduk duymadık demeyin sıralamaya özen gösterin
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen yada giden
toplamda giden
hedef
bu şekilde tam olsun hala eksik yapanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?