70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TUĞBAAAAAAAAAAAAA
kuşum yarın bildirim sana değilmi...bakayım sabah girebilirsem evden erkenden bildireyim kendimi...hani resim koymadın bekliyom bak uyuyacağım seni bekliyom

Son düzenleme:
anaaam unuttuydum ben onuu ahandaa son vücudum ve şimdiki siyah haliiiimmmm,,siyah yakışmışmııı guuuuuuuuuuu:26::26:

buda alt katta ablam çekmişti ilk giydiğim an

oğlanda baya uzaktaydı bana bakarken girmiş kadrajaonu kesip yamacıma yapıştırdım bi gariplik yok yani fotodaanasılda bakıyo şok biçimde annesinee ee seksi kadın olarak görmüyo herzaman annesini tabi böylee

Son düzenleme:
TUĞBAAAAAAAAAAAAA
kuşum yarın bildirim sana değilmi...bakayım sabah girebilirsem evden erkenden bildireyim kendimi...hani resim koymadın bekliyom bak uyuyacağım seni bekliyom

küstüm oynamıyorum...ben yatmaya gidiyorum
herkese iyi geceler sabah görüşürüz

Canım ortim ya. Bozma moralini oluyor işte böyle şeyler. Ne kadar kızsan da haklısın bunlar birlikte oturmanın verdiği zorluklar. Biraz alttan almaya çalış bazen duyma, görme napıcan geçinmek için tahmin ediyorum çok zordur. Benim kaynanamda doğumlarda gelip kalmıştı 2-3 gün o da zorla yani ben dikişli halimle yemek yapıp zorla çağırıyordum yemeğe. Ama inan ki seneler geçtikçe daha bi kendine geliyo insan hiç takmıyorsun o zaman. Boşver sen saygını bozma cnm sabret mükafatı büyük. Görüşemedik bu aralar kusura bakma cnm ortim bu hafta affet ayrıca beni tartıda kötü çıkabilirim.

Ayy cnm geçmiş olsun bende çektirene kadar dişçiye uğramam sonra koşa koşa giderim ağrıdan. Üzüldüm ama diş kaybetmek kötü ya.

Bende duydum onu tuğbacm eskiler öyle derler. Benimki de her gittiğimde diyor zayıfladın mı sen yemiyormusun, yemeyen adam hasta olur falan filan diye. Aslında çok zayıfladığımdan değil ama kızı çok şişmanladı adamcağızın gözüne zayıf geliyorum sanırım

Ayy cnm benimkilerde gelecek. Desene bu hafta ağır topları konuk ediyoruz.
Gerçi benimki kesin değil ama büyük ihtimal.

Canım ne denir bu durumda bilmem. Üzülme desem elinde değil, boşver desem olmaz, ama seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı seni haketmiyormuş demek. Zaman her şeyin ilacı. Zaman en kısa sürede sarsın kalpyaranı inşallah.

Saol cnm aynen walla bi açılış yaptım tam yaptım durduramadım kendimi. İyi sen spor yapmışın barim. Bende o da yok.

Moral verdiğin için teşekkür ederim cnm. Sopa yok mu bana yani? Evet yarın toparlıycam inşallah kendimi. Sıkıntıdan sanırım bu aralar ruh halim pek iyi değil. Bahsetmiştim daha önce de sigarayı bıraktım ya acayip istek geliyo bazen. Birşeyler yemem lazım o sırada. Yada sigaraya mı başlasam ki acep? Of ya çok zor arkadaşlar.

oğlanda baya uzaktaydı bana bakarken girmiş kadrajaonu kesip yamacıma yapıştırdım bi gariplik yok yani fotodaanasılda bakıyo şok biçimde annesinee ee seksi kadın olarak görmüyo herzaman annesini tabi böylee

çıtırım seksü şempanzem benim...yalnız ilk fotoda oğlun makineli tüfekle korumalık yapmış...biliyor başına gelecekleri çocuktatlımcım sadece çok az bişey elini beline koyduğun kısımda accuk simit kalmış ...onun dışında TAMAMDIR saçlarda mükemmel olmuş,genç göstermiş,daha doğrusu yüzün canlı olmuş hatların belli olmuş

sakın haaaaa...bu kadar sabrettin belli bir mesafe kaydettin bir daha asla başlama ...zamanla bu isteğinde kaybolacak ataklarında azalıcak canım,kuşum...biz bunun için varız burda

çok çok çok farkındayım hatta yazıcaktım ama yazmamışım,,evet orda var ve böyle dar bi elbise giydiğimdee ben orlardan çok rahatsız oluyorum ,onlardan kurtulmaya çalışıyorum,,gittimi tam olacak,,bu arada hiç bişeyde gözünden kaçmıyo haaaaa
iyi geceler sanaaaaa

Son düzenleme:

yapma be aşkitom,sadece dürüst olmaya çalıştım...yoksa niyetim kırmak değil...benimde varsa olursa foto eklediğimde dürüstçe söyleyinki o kısımlara ağırlık vereyim...dostlukda budur değilmi...kırmadan üzmeden yardımcı olmak....bitanem benimmmmmmmmmm

hihi çok doğru ozaman komik haa,kızına laf etmiyodur o ozaman

yok derya ablacımyaa,kırılmakmı oda nee hemde senin söylediklerine hıhh hiçte gülceğim yoktuubiliyorum zaten ben kusurlarımı elbetteki söyliyceksin,,eğer sana kırılırsam bigün bilki böyle yapmam böyle yaparım ozaman dersin bu lafları bana emii

takmamaya calisiyorum canim yinede takiliyo iste napicaksin idare edicem artik napabilirki baska zaten

kiloyu takma canim haftaya verirsin ben bu ayin 20sine kadar aynen devam ogunde ben bayram ilan etcem kendime esimin dogum gunu ogun kendi dogumgunumde yemedim onun dogum gununde pasta yiycem

sakın haaaaa...bu kadar sabrettin belli bir mesafe kaydettin bir daha asla başlama ...zamanla bu isteğinde kaybolacak ataklarında azalıcak canım,kuşum...biz bunun için varız burda

Umarım kılavuzcm tek dileğim bu kötü alışkanlıktan kurtulmak. Öyle zorluyor ki illet iradenin çok sağlam olması gerek.

Doğru diyorsun idare etmeyip ne yapıcan ki? Derler ya sen iyiysen herkes iyi diye.
Ben senden bi sopa bekliyordum iii bari yırttım. Bu hafta da doğru dürüst giremedim nete, özledim valla. Yakışır ortime ye tabi hakkın artık geç bile kaldın

kizlar bugunku menum
sabah 3dilim kizarmis ekmek 2zeytin kk kadar peynir bir yumurta bikac catal helva

ogle meyve tabagi

ara bikac kasik yogurt ve 10tane badem

aksam corba yarim dolma canim cekti yiyeyim dedim yanlis biliyorum ama bikac kasik yogurt salata

ictiklerime gelince 3bardak cay 2bardak rezene bir bardak nane limon yaklasik 2litre su daha cogaltamadim bugun

spora gelince 3mil leslieye basladim 1mil yaptimkizim huysuzlandi biraktim uyuttum tekrar basladim 2mil yaptim 3cu mile baslamistim yine uyandi tekrar uyuttum 3cu milden devam edeyim dedim ama biraz yaptim kizim tekrar uyandi ve bende biraktim yapmayi ve hala kizimi salliyorum

evet canim bu hafta pek goremedim seni bizimde tasinma isi var hala bekliyoruz tuttugumuz evin icindekinin cikmasini ciksin tasincaz ozaman hep daha iyi olcani dusunuyorum insaallah oyle olur evet ya canim pasta yemek istiyo ama az kaldi ozaman yerim bendeben yarin yine bir kilo vermeyi umuyorum bakalim

yarın tartıda güzel rakamlar görmek dileğiylee iyi rüyalar hepicinizeeee,,ben yine gider ayak bi avuç çocukların nesquik toplarından attım ağzıma bide 2 ısırık sucuk yedim hay ben beni ne edeyim

DİKKAAAAAAAAAAAT
yarın bildirimler özelime yapılıyooo duyduk duymadık demeyin sıralamaya özen gösterin

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen yada giden
toplamda giden
hedef

bu şekilde tam olsun hala eksik yapanlar var

Ortim naber? Darıldın mı yoksa bana? Hiç pas vermiyosun da

yok canim gormedimki seni pek gecmiside okuyamiyorum karsilasamadik bu hafta bide bugun benim kuzu cok huysuzdu asidan dolayi dun asi olu bugun cekti acisini tugbada banyo yaptirilmadigini soyledi benim haberim yoktu doktor hicbisey demediki acaba bisey olurmu diye korktum

iyi geceler canim ben aksam doymusum hic aclik hissi yok

arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,160 boyundayım 71 kiloyum. forumu uzun zamandır aralıklarla (her kilo vermeye düşünmeye başladığım zaman) okuyorum. 2 sene önce 78 kilolara kadar çıkmıştım. bu arada hayatım boyunca 4-5 kere diyetisyene gittim, 3-4 kere spor salonuna yazıldım, zayıflama ilaçları da denedim, akupunktur yaptırdım, bi hastanede vücuduma bağlanan kablolarla elektriklere de çarpıldım... ama hiç birine 1 aydan fazla devam edemedim. 7 senelik sevgilim çok kilo aldığım için benden ayrılmaya kalktı, annem sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsediyo, psikolojim bozuldu.... ama bu sefer kararlıyım, eylülde düğünüm var ve evime koşu bandı aldım 3 gündür yed,klerime dikkat edip yürüyorum.

BANA DA YARDIMCI OLUN LÜTFEENN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…