arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,160 boyundayım 71 kiloyum. forumu uzun zamandır aralıklarla (her kilo vermeye düşünmeye başladığım zaman) okuyorum. 2 sene önce 78 kilolara kadar çıkmıştım. bu arada hayatım boyunca 4-5 kere diyetisyene gittim, 3-4 kere spor salonuna yazıldım, zayıflama ilaçları da denedim, akupunktur yaptırdım, bi hastanede vücuduma bağlanan kablolarla elektriklere de çarpıldım... ama hiç birine 1 aydan fazla devam edemedim. 7 senelik sevgilim çok kilo aldığım için benden ayrılmaya kalktı, annem sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsediyo, psikolojim bozuldu.... ama bu sefer kararlıyım, eylülde düğünüm var ve evime koşu bandı aldım 3 gündür yed,klerime dikkat edip yürüyorum.
BANA DA YARDIMCI OLUN LÜTFEENN.
Eki Görüntüle 299812 Eki Görüntüle 299813 Eki Görüntüle 299814
yarın tartıda güzel rakamlar görmek dileğiylee iyi rüyalar hepicinizeeee,,ben yine gider ayak bi avuç çocukların nesquik toplarından attım ağzıma bide 2 ısırık sucuk yedim hay ben beni ne edeyim
Eki Görüntüle 299811 DİKKAAAAAAAAAAAT
yarın bildirimler özelime yapılıyooo duyduk duymadık demeyin sıralamaya özen gösterin
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen yada giden
toplamda giden
hedef
bu şekilde tam olsun hala eksik yapanlar var
Ya bende onu biliyorum ama nedendi şimdi hatırlamıyorum cnm. İnşallah çabuk atlatır. Bende kaçıyorum cnm çok uykum geldi. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüyorum seni kocamanyok canim gormedimki seni pek gecmiside okuyamiyorum karsilasamadik bu hafta bide bugun benim kuzu cok huysuzdu asidan dolayi dun asi olu bugun cekti acisini tugbada banyo yaptirilmadigini soyledi benim haberim yoktu doktor hicbisey demediki acaba bisey olurmu diye korktum
Sanada iyi geceler cnm. Sana da hayırlı cumalar. Verdin kiloları tabi kaçamaklar sarsmaz seniValla ben şu an çok açım kendime de yuuhh diyorum ve bende uyumaya gidiyorum. Kaçamak yok artık.
Ya bende onu biliyorum ama nedendi şimdi hatırlamıyorum cnm. İnşallah çabuk atlatır. Bende kaçıyorum cnm çok uykum geldi. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüyorum seni kocaman
Bende herkese hayırlı cumalar diliyorum.
tuqbacım bizim memlekettede öyle derler...kilo alınca ooo iyilenmişsin maşallah diye gurur duyarlar..zayıflayıncada kenara köşeye çekip hastamısın yoksa bi derdinmi var nedir bu halin diye sorarlar...geçen yaz ben neler çektim birden 28 kilo vermiş halimle beni görenler şok geçirdiler herkes tuhaf tuhaf baktı bana...yollarda bile beni tanımayanlar oldu...acaba senamı deqilmi diye muallakta kalıp seslenemiyenler bile olmuşkızlaaaarrr,,deliriceem,,bu kayın peder benim zayıflığıma takmış durumdaaa,,ya adama bak demin geldiler,-4 5gündür eltimin evindelerdi,,başka şehirde,az önce zile bastıklarında şok oldum,,haberde vermedilerki hazırlıksız yakalandım, evi topladım hemencik, ,açtım kapıyıı ,,neyse sarıldık falan az durcaz gitcez kızımın evine dediler(görümceme) içimden çok şükür burda kalmıyorlar oh bee dedim anam demesinmi kaynana,,, tuğba pek bi şaşkın olmuşun sen dedi:44:bende hayırdır ne demekmiş o dedim, ,güldüü ne bilem öyle gördüm seni diyince peder başladıı, ,
zayıf olmak iyi bişey değil laf ederler eşine,,sen karına iyi bakmıyonmu zayıf kalmış derler olmaz öyle ,,bak eskiden eltinede öyle diyolardı şimdi kilo alınca, ,oğluma oh oh maşallah eşine iyi bakıyon diyolar koltuklarımız kabarıyo ozaman, ,ama sen böyle oluncaa,herkez geline oğlan bakmıyo galiba diyolar ozaman biz çok kötü duruma düşüyoz dediya ya bu konu bayramda köye gidincede herkezle otururkende açıldıı,peder hariç herkez zıt görüşte, ,ozaman mankenler niye zayıf dediler oğullarının hepsi, ,onların paralarıda var bakmıyorlarmı kendilerine yanii dediler,, yok anam anlamıyo bu adam sinir etti benii,,neyseki gittiler bende size dökeyim içimi dedim,,sizce nedir bu inanış
aynen öyle ortim çok doqru söylemişisn..asla yaranılmaz bunlaraDerler canım derlerrr sen zayıf olursun eşin bakmıyo derler
Hasta mı acaba derlerrrrr
Kilo alırsın bak bakk kadın habire kendi boğazına sokuyo herhalde derler
hamile herhalde derlerrrr
Amann derlerr de derlerrrrrrr ne demişler " İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. "
Sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle devam etama kayınpederine de kızma o da çevresinde duyduklarından sana böyle konuşuyordur
Evett kızçelerrr bir mesai gününün daha sonuna gelmenin mutluluğu ilee ben kaçıyorum
Yarın görüşmek üzere
Günaydın kızçelerr
geçmişe bakim bi geleyim
aman diyim canım.bi ker bırakmışsın bi daha bulaşma..Umarım kılavuzcm tek dileğim bu kötü alışkanlıktan kurtulmak. Öyle zorluyor ki illet iradenin çok sağlam olması gerek.
canım BCG yani verem aşısında 2-3 gün yıkanmıyor..diğerlerinde yıkanabilir..yok canim gormedimki seni pek gecmiside okuyamiyorum karsilasamadik bu hafta bide bugun benim kuzu cok huysuzdu asidan dolayi dun asi olu bugun cekti acisini tugbada banyo yaptirilmadigini soyledi benim haberim yoktu doktor hicbisey demediki acaba bisey olurmu diye korktum
hoş geldin canım..buralara takılırsan kilolar gidiyor işte çizelgelerimizde gördüğün gibi..arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,160 boyundayım 71 kiloyum. forumu uzun zamandır aralıklarla (her kilo vermeye düşünmeye başladığım zaman) okuyorum. 2 sene önce 78 kilolara kadar çıkmıştım. bu arada hayatım boyunca 4-5 kere diyetisyene gittim, 3-4 kere spor salonuna yazıldım, zayıflama ilaçları da denedim, akupunktur yaptırdım, bi hastanede vücuduma bağlanan kablolarla elektriklere de çarpıldım... ama hiç birine 1 aydan fazla devam edemedim. 7 senelik sevgilim çok kilo aldığım için benden ayrılmaya kalktı, annem sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsediyo, psikolojim bozuldu.... ama bu sefer kararlıyım, eylülde düğünüm var ve evime koşu bandı aldım 3 gündür yed,klerime dikkat edip yürüyorum.
günaydın kızlar,kilo bildirimim;
başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62
bu hafta:60.8
giden: 1.2
toplamda giden:4.8
hedef:52
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
Günaydın kızlar!
Yahu haftasonundan bu yana 3 gün boyunca hastalıktan kustum durdum, hiçbir yediğim bana kalmadı ama sonuç ne: Koca bir sıfır!!
ayy sinir oldum tartıda gram değişiklik yok ya off!
kilo bildirimi
başlangıç 84
geçen hafta 76.8
bu hafta 76.8
qiden 0
toplamda 7.2
hedef 60
yedim bikaç tane aldım arkdaştan ama sende ye bişey olmazki yanında ayranla salatayla..hem protein çok tok tutuyor
ya ben normaldede obur hiç olmadım bu hale gelsemdezaaflarım var tabiki ama aşırı iştah olayım olmamıştır hatta kilo almamın bir nedeni uzun süre aç kalmammış yani zaten kabızlık var meto yavaş bunun yüzündende kilo aldım ben dayanırım yani ee briazda çenede kalmasın artık..
eşim 2 gündür şimidye kada rhiç sölemezdi sen zayıflıyonmu dedikçe nasıl mutlu oluyorum acaba şu twest stepperin faydasınımı görüyorum bakalımdün akşamda leslie yapıcaktım komşu geldi sonrada yapamadım ama buakşam kesin yapmalıyım
merhaba kızlarr,
bugün ben çok güzel beslendim ne abarttım ne de kaçamaklar yaptım.. üstüne bir de yürüyüşe çıktım..
aa canım kilolarımız aynı hedefimiz de aynı, ortin yoksa orti olalım mııı
merhaba kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
cumadan beridir giremedim beni boğacaksınız biliyorum ama...işyerim çok yoğundu ...bu ara neolduysa işler coştu
sizde ne var ne yok...yeni gelenler var galiba HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ÇITIR ADAYLARI...
kız busene konservelerimi,reçellerimi,kompostolarımı falan herşeyimi ben yaptım.hatta kaynanamada yaptım hanfendi sen yap kızım diyip bana iteledi.nneyse o kadar yaptım yaklaşık 20 şişe domates konservesinden bikere kendim için açıp menemen yaptım.gerisini hep misafire kulladım.çok az kaldı.seneye diyorum 30 şişe yapayım.benim bu misafire ancak yeter...
ben sevmiyorum artik makarna sanki cig hamur yiyorum ne o öyle
yok kiz bugün neler oldu nelerönce sabah kahvalti yaptik topluca gecen haftadan ayarladik kim ne getircek diye oturduk sabah yedik neyse sonra kdr ye cevap yazacakdim bizim kingkong kapiyi acik birakti bütün gün yeni gelen cocuk calismiyor diye giciklar onu kontrol altinda tutarken topluca biri bizi gözetliyo duruma döndük neyse sonra saat 13 gibi bi ses duydum diyom bu ne 1-2 hafta önce yangin provasi yapmisdik onun gibi gercek yangin cikmis altkatta bi panik oldum telefonumu unutuyordum geri döndüm bütün kapilari acip isarkadaslarini kontrol ettim yangin var diye bagirdim ciksinlar diye koku da baya geldi 3 üncü katdayiz korku basti beni ama kendimden önce biri kaldimi korkusuda var hic de basima gelmedi böyle sey nebileyim elim ayagim titredi sekretär yeme molasindaydin yangin görevlisi olan kadinda sekretäri aradim hemen ama elim titriyo bi tarafdan nasil araya bildim bilmiyorum nasilsin dese hemen agliycam geliyom hemen dedi
sonra 1 saat parkda durduk alt kat marketden kablodan yangin cikmis :18: itvaye falan filan iste birde cocugumu düsündüm o an üfföyle iste yeterince andrenalin yasadim bugün yeter
yarindan itibaren bende yazacam menümü dogru yanlis cis li cissiz yazmasam kizlar hatirladin
Beenn geldimmm.
Sanırım en ağırından depresyon geçiriyorum.
Yarın tartıda artıların da artısı benim yani garanti.
Hala yiyorum çünkü.
Vücudumun şişkinliği de cabası zaten.
Gelelim sevdicek meselesine...
Artık sevdiceklik bi mevzu kalmadı.
Hani soruyordunuz ya ne zaman görüşceksiniz diye artık görüşmicez.
Kısmet herşey ben buna inanıyorum.
Erkekler bayanlar kadar cesur olamıyorlar maalesef.
Bide ben şuna inanırım bi erkek bişeyi yapmak isterse mutlaka yapar.
Gelmedi işleri yoğunmuş vs. vs. bahane bulmak isteyene bahane çok.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Tahmin edersiniz ki çok sinirliyim.
Regl de sıkıntı, stresten gecikti sanırım.
Öküz gibi semiriyorum hırsımı yemeklerden alıyorum yani.
Bugün kasıklarımdaki damarlarımın bile ağrısını hissettim o kadar diyim size..
Bugünlerde geçer biliyorum.
Bu haftalık mazur görün beni.
Ne kadar beklediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun sonucunda hüsrana uğramak çok koydu.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
arkadaşlar yarın için diyetisyenden randevu aldım. ama tabi yine buradayım.çünkü daha önce gitmiştim ama hiç uygulayamadım salladım hep. burası farklı ama:) yarışmalar yorumlar süper.mesela yarınki listeyi çok merak ediyorum
kızlaaaar nasılsınız? giremedim ne zamandır,herşey yolundadır - kilolar gitmiştir inşallah..
öperim hepinizi.. yarın tartı günüüüü
ortim online değilsin sana da selam olsun
75 kilo olan biriyim. grubunuza katılmak istiyorum. beni kabul eder misiniz.
anaaam unuttuydum ben onuu ahandaa son vücudum ve şimdiki siyah haliiiimmmm,,siyah yakışmışmııı guuuuuuuuuuu:26::26:
Eki Görüntüle 299782 Eki Görüntüle 299783
Eki Görüntüle 299784 buda alt katta ablam çekmişti ilk giydiğim an
oğlanda baya uzaktaydı bana bakarken girmiş kadrajaonu kesip yamacıma yapıştırdım bi gariplik yok yani fotodaa nasılda bakıyo şok biçimde annesinee ee seksi kadın olarak görmüyo herzaman annesini tabi böylee
Eki Görüntüle 299812 Eki Görüntüle 299813 Eki Görüntüle 299814
yarın tartıda güzel rakamlar görmek dileğiylee iyi rüyalar hepicinizeeee,,ben yine gider ayak bi avuç çocukların nesquik toplarından attım ağzıma bide 2 ısırık sucuk yedim hay ben beni ne edeyim
Eki Görüntüle 299811 DİKKAAAAAAAAAAAT
yarın bildirimler özelime yapılıyooo duyduk duymadık demeyin sıralamaya özen gösterin
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen yada giden
toplamda giden
hedef
bu şekilde tam olsun hala eksik yapanlar var
arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum. 25 yaşındayım,160 boyundayım 71 kiloyum. forumu uzun zamandır aralıklarla (her kilo vermeye düşünmeye başladığım zaman) okuyorum. 2 sene önce 78 kilolara kadar çıkmıştım. bu arada hayatım boyunca 4-5 kere diyetisyene gittim, 3-4 kere spor salonuna yazıldım, zayıflama ilaçları da denedim, akupunktur yaptırdım, bi hastanede vücuduma bağlanan kablolarla elektriklere de çarpıldım... ama hiç birine 1 aydan fazla devam edemedim. 7 senelik sevgilim çok kilo aldığım için benden ayrılmaya kalktı, annem sürekli ne kadar kilo aldığımdan bahsediyo, psikolojim bozuldu.... ama bu sefer kararlıyım, eylülde düğünüm var ve evime koşu bandı aldım 3 gündür yed,klerime dikkat edip yürüyorum.
:95::95::95:günaydınn,,yaw uykudan çocuk ağladı uyandım mamasını verdim..aklıma burası geldi mj kutumu boşaltmayı unutmuşum,,hemen açıp sildiimm ve şimdi kapatıp yerime yatıcam,,çok karanlık hava henüz,,herkez uykuda eşim görse napıyo bu karıı diycek haarüyasındamı görü acaba diycek hadi kaçtım uykum vaaaar:95::95::95:
günaydın kızlar,kilo bildirimim;
başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62
bu hafta:60.8
giden: 1.2
toplamda giden:4.8
hedef:52
tuqbacım bizim memlekettede öyle derler...kilo alınca ooo iyilenmişsin maşallah diye gurur duyarlar..zayıflayıncada kenara köşeye çekip hastamısın yoksa bi derdinmi var nedir bu halin diye sorarlar...geçen yaz ben neler çektim birden 28 kilo vermiş halimle beni görenler şok geçirdiler herkes tuhaf tuhaf baktı bana...yollarda bile beni tanımayanlar oldu...acaba senamı deqilmi diye muallakta kalıp seslenemiyenler bile olmuş
aynen öyle ortim çok doqru söylemişisn..asla yaranılmaz bunlara
ahhh ahhhhhbenimde bi işim olsa işten çıkma vaktim gelse ama ben en çok işe gitme vaktine hasretim
Nafım Nafım Canım Nafımmm Günaydın tatlışımmmmm
bu hafta seni utandırmıcam Nafımmmmmmmmm :92::92::92::92::92::92::92:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
günaydın hyırlı cumalar
ne zamandır giremedim vınn da laptop da sorun çıktı.
sinir etti beni...
neyse keyifler iyidir inşallah...
kilo bildirimim
başlangıç 79.8 kg
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.4
giden 900 gr
toplam giden 14.4
hedef 58 kg
Günaydın kızlar!
Yahu haftasonundan bu yana 3 gün boyunca hastalıktan kustum durdum, hiçbir yediğim bana kalmadı ama sonuç ne: Koca bir sıfır!!
ayy sinir oldum tartıda gram değişiklik yok ya off!
kilo bildirimi
başlangıç 84
geçen hafta 76.8
bu hafta 76.8
qiden 0
toplamda 7.2
hedef 60
günaydın fıstıklar
kilo bildirimi (bu hafta yaptıgım kacamaklarla iyi bile sayılır)
başlangıç :78
geçen hafta :74.30
bu hafta :74.10
giden :0,20
toplamda giden 3.90 kg
kilo bildirimim
başlangıç :75,8 kg
geçen hafta : 72,7 kg
bu hafta :71,8 kg
giden :900 gr
toplam giden :4 kg
hedef :60 kg
gram gram gidiyorum vallaha
gunaydın herkese benı de alırmısınız aranıza
Günaydın cnm tebrikler
Günaydınhoşgeldin tabiki aramıza alırız senide
Hatta bugün bildirim günümüz hemen Triendy21 dikkatine diye bir mesaj yaz
Başlangıç kilon ve hedef kilonu yaz haftaya listeye girmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?