70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg

başlangıç :79 kg
geçen hafta : 79 kg
bu hafta :79 kg
giden :0 gr
toplam giden :0 kg
hedef :65 kg

Ben bir haftalığım daha aranızda. Birkaç gün önce 78.400 çıkmama rağmen tekrar 79 oldum. Ragl olucam bugün yarın ondan olabilir mi acaba?
Aslında da benimki tam diyet olmadı sanırım. Sadece şekeri ve hamurişini çıkardım hayatımdan şimdilik. Ama sanırım böyle de olmuycak.
Kendime bir ortak arıyorum. Belki birbirimii gaza getirebiliriz.

başlangıç:73 kg
geçen hafta:71 kg
bu hafta: 70 kg
gelen yada giden:1 kg
toplamda giden: 3 kg
hedef:58 kg
şimdi düzeltttim oldumu

Günaydın Kızçeler meşhur cuma kilo bildirimimi yapıyım :))

triendy21 dikkatine ;

Başlangıç :76,20 kg
Geçen hafta :76,00 kg
Bu hafta :74,90 kg
Giden : 1,10 kg
Toplamda giden : 1,30 kg
Hedef :65,00 kg

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:

Günaydın canım tesekkurler :) az buz ama gitti gene bısıler :)

02.12.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,3
Bu hafta: 67,8
Gelen : 500 gr :18:
Toplamda giden: 700 gr
Hedef: 60

tebrıkleerr :) :)

tebrikler ortim süpersin inş. daha da çok vericez öptüm

inşallahh orticim yaa :)

şimdi düzeltttim oldumu

süper orti bir bir verıosn valla maşallah kızz :)

tebrıkler canım :)

Günaydın canım tesekkurler :) az buz ama gitti gene bısıler :)

tebrıkleerr :) :)

inşallahh orticim yaa :)

süper orti bir bir verıosn valla maşallah kızz :)

tebrıkler canım :)

Kızz 500 gr aldım neyimi tebrik ediyon dalga mı geçiyon benimle

kilo bildirimimi yapayım kızlar:
başlangıç kilom: 73
hedef kilom:58
bu hafta giden kilo :1000gr
toplamda giden kilo:3kg
şuanki kilom:70 kg

Tebrikler canım

Olsun oda bir başlangıç bence haftaya senden güzel sonuçlar gelicek inanıyorum ben

şimdi düzeltttim oldumu

Gelen yada giden derken kilo aldıysan gelen verdiysen sadece giden yazman lazım canım bence ilk bildiriminde güzeldi

Günaydın Arzucum Tebrikler canım

Kızz 500 gr aldım neyimi tebrik ediyon dalga mı geçiyon benimle

ay ben sen sandım baskasıymıss

700 gr vermıssın die gordum aaa çok pardoon bebeeemm yaaa

heee toplam giden 700 müş Allah ım yaa ama nitfen ben bir yay burcuyum ve

çok pot kırarım daha önce sölemıs mıydım

Son düzenleme:
reglyim ama bu kadarda olmaz + da çıktım yanii canım sıkkın moralim bozuldu ama daha hırs yaptım cumaya kadar çok kilo vercem ahanda söylüyommm cakal arkadaşım naf sen unutmazsın haftaya cuma hatırlatırsın emiii

başlangıç:81
geçen hafta : 73,4
bu hafta : 74,4
gelen: 1 kg
toplamda giden: 6,6 kg
hedef:60

itiraf ediyorum bu hafta hiç spor yapmadımmm hastalıktı vs.derken öyle geçti daha bugün gidecem spora bugün reglimin son günü ekside olmam lazımdı ama olmaz çünkü birkaç defa kaçamak yaptımmm cezamı çekicem haftaya bomba gibi gelicemmm te bitti bu kaaa.

gene ıyı yaa regl sonrasında gıdıcek ama bu vücut ödem topluo ya ondan çıkıyo böyle
ben regl olyım kesın 2 kg fazla cıkıcam emınım yaanıı

Ahahah alınmadım kız bende bikeresinde bi arkadaşa yazmıştım öyle hatta papatyamdı sanırım :26:

yay burcunu övmüştün de bu özelliğinden bahsetmemiştin bak geçmişe gider bulurum hee

Dumur oldum ama içten içe sevindim yaşasın listenin sonunda değilim diye ahahah ay çok fesatım ne kadar ayıp

işin şakası biyana da serum etkilemiştir seni belkim :26: ee bünye spora alıştı bu hafta yapmadım diyosun onunda etkisi olabilir regl

başlı başına bi etken zaten

Haftaya sen bizi sollar bide el sallarsın valla deryamm

Bu arada çok kilo veremezsen haftaya hatırlatırımm

cleopatra yine yok ortalarda :26: tostçu ablada görünmüyo :26:

belki bugün gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…