70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım

demek ki yorgunluğunu tam atamamışsın üstünden :26: dikkat et kendine

Bende arada kaynamışım tebriği kapmışım

Bence güzel kilo vermen canım tebrik ederim

herkese günaydın kilo bildirimim
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
50 rakamını görmeyi bugün çok istiyordum ama 100 gramla kaçırdım yarına kısmet artık.

kızlar bu hafta çok mutluyım..acayip motivasyonum arttı..
geçen cmt görümcemle görüştük..yaklaşık 1.5 aydır görüşmüyorduk..
memleket dönüşü görüşmüştük..o halimden 3.5 kilo aşağıdaydım..görünce şaşırdı..nolmuşsun süzülmüşsün naptın sen dedi...
laynanasıda henüz bebeğim 5 aylıkken görmüştü.. o zaman noldun böyle almış başını gitmişin ..kilo aldın gibi laflar etti..gerçi haklıydıda 78 lerdeydim o zaman..
ama o da şimdi böyle oldu..
bu salı da bina oturmamız vardı..2 hf da bir oturuyoruz..2 hf da toplam 1.5 kg gitmiştir..
onlarda şaşırdı nasıl zayıflamışın. diye
acaba 2 haftadır haftada 4 gün 3.5 mil lesli yaptım ..ondan mı ki..
ölçülerimde pek bi değişiklik yok anlamadım..

maşallah bugün herkes burada....

Tebrikler canım....

Tebrikler ..bu na gr mı diyorsun bakim....

...

ivit gram diyorumm :) şööle agız tadıynan bi 1,5 kg veremedım daha :)

tebrıkelr canım :)

wc ye çıkmak çok farkettiriyor canım..bu sabah ballı sıcak su içtim aç karna ..bana biraz faydası oldu..
benim wc sorunum yoktu ama yemeyi biraz azaltınca sanırım sorun oluyor..
Ortak olmak için ne yapmak lazım. Sanırım ortak olunca daha çok gaza geliyor insan.
ben resmen topiğe ilan verdim aynı gün buldumm..
sen de yazarsan orti arayan var zaten bulursun canım..

tebrikler canım...

kilo çizelgesi nasıl değişiyor acaba,ecrin 29 acil yardımına ihtiyacım var kilo çizelgemi sen yapmıştın nasıl değiştircem yine yardımcı olurmusun bana
ortim naber dün yoktum ben işlerim vardı senin tavsiye ettiğin hapı aldım dün,dünden beri kullanıyorum ama biraz başdönmesi yapıyo gibi.yada psikolojikmi bilemedim eczacıda çok memnun kakırsın dedi yan etkisi yok dedi ama benimki psikolojik bir etki herhalde``uçuk çıkarmıştımda bitkisel bir besin takviyesi.bağışıklık sistemini güçlendirici bir kapsül zayıflama hapı falan değil yanlış anlaşılma olmasın``

evet kızlar bu hafta benim için kilo verme sürecinde 2. dönemim.
hamilelik ve doğum sonrası kilolar gitti...
şimdi sıra kalan 10 yıllık kiloları vermede..
işin zor kısmı heralde bu..:44::44::44::44:

Resmen ilan nasıl oluyor ?
Yazdım ama. Bu sayılır mı?

tebrıkelr ortım ama malesef ben guzel bı bıldırımle gelemedım sen benı bırak en ıyısı benı ortılıkde gaz agetırmıyor aylardır boyleyım ben bı asagı bı yukarı malesef zaten senın hedefe bısey kalmamıs tebrıkler

canım bencede psıkolojık yaa hap ıcıyorum falan dıye kendını dınleme vıtamın nıyetıne ıc gıtsın sonra saglayacagı faydayı düşün bitkisel zaten olsa bısey bana olurdu bak örnek karsında

kızlar selam kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum gecmıse pek bakamadım benım gıbı kılo alanlara da allah azım ırade versın dıyorum

başlangıc:74
gecen hafta:65.9
bu hafta:66.3
gelen:400 gr
toplamda gıden:7.7
hedef:62

Haftaya düzeltirsin canım

Bu hafta sadece yedim sabah öğle akşam yedim yani
Dövün beni

O kadar yediysen az bile kilo almışsın canım

Ortak olmak için ne yapmak lazım. Sanırım ortak olunca daha çok gaza geliyor insan.

Bas bas bağırıyosun topikte orti arıyorum diye o gelir seni bulur

Günaydın cnm tebrikler

Ayy ne güzel bi duygu

Ben yeniden yapıyorum her seferinde :26:

evet kızlar bu hafta benim için kilo verme sürecinde 2. dönemim.
hamilelik ve doğum sonrası kilolar gitti...
şimdi sıra kalan 10 yıllık kiloları vermede..
işin zor kısmı heralde bu..:44::44::44::44:

Onuda başarırsın sen

Bu sayılmaz dur bak ben senin adına ilanda bulunayım

Aminnnnnnnnnnnn

Halay Arkadaşımız kendisine orti aramaktadır. Zeki ,çevik , kilo vermek için can atan hırslı ve ortisi olmayan tüm adaylar kabulümüzdür

İlgilenenlerin buradan duyurmasını ve bana özel mesaj ile orti bildirimi yapmasını rica ediyorummm

Hadi bakalım bir elin nesi var ortilerin sesi varrr diyelimm :119::119::119::119:

Son düzenleme:
aynen naf ın dediği gibi canım....

canım senin boyun zaten uzun ..ahh ben de senin gibi olsam....

:

canım ben seni bırakmam ama sen yok ben orticilik oynamıyorum seni bırakıyorum diyosan sen bırak beni,orti sistemi biterse bile ben sana ortim demeye devam edeceğim ikız ben seni çok sevdim haaaaa,kafa dengisin.keşke yakın olsakda gelsek gitsek arkadaşlık etsek ne güzel olurdu, kilonda gayet iyi bence boyumuz uzun bizim.almayalımda bir ileri bir geri durumu bile iyi bence canımcım hap içinse söylediklerinde haklısın,gel burayada bi öpim içimden geldi bak muahhhh

aynen naf ın dediği gibi canım....

canım senin boyun zaten uzun ..ahh ben de senin gibi olsam....

ayy canım saol zaten ondan boyel oluyor ya kendımı fazla kasmıyorum ıdare edıyorum bu kıloyla dıye ama asıl ıstedıgım bu görüntü deil zaten sporda yapamıyorum saglık problemlerınden barı azcık bogazımı tutabılsem 62 olsam yanı hedefım arkakadaslar gıbı fazlada gözüm yok 60 -58 fılan ama olmuyor neyse buna şükür kılo almıyorum bı ılerı bı gerı gıdıyorum ıste hem ortımın de boyu uzun masallah 60 kılo olmus baksana benle arası ya 1 ya 2 cm

Bu kadar aiyi anlatılabilirdi....
Teşekkürler....

günaydın nafcım kız beni güldürdün gene sabah sabah,allah iyiliğini versin senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…