merhaba herkese :92:
bu sabah yataktan sanki uyumamışta gece bırı benı dövmüş gibi uyandım, omuzlarım sırtım her bı yanım agrıo:26: akşam kocişin antremanı vardı, eve gelmıycek dıye bıraz dolanıp gıttım eve, duş fılan aldım, yemek yedim, saclarımı düzelttım, sonrada tv karsısında uyumuşumvalla kociş zor kaldırdı beni nası yataga gectıgımı hatırlamıyorum, sadece tepemde cnaım hadı kalk, canım hadiii, bak bu son deyişim filan dıye soylenen bırını hatırlıyorummm bi güzel uyumamama ragmen acayıp yorgun hıssedıyorum kendımıı:26: boğazımda acıo, vlla bugun kalın kalın gıyınıp geldim işe, hasta olmak ıstemıyorum yaaa :26:
bu arada kılo veren herkesı tebrık edıyorummm
hoşgeldin canım...
siyah bence kadını kadın yapan renktir. ama diğer renkte hoş duruyodu sande ikiside iyi yani...
hoşgeldiiiiin
gny kalk kalk hadi saat kaç oldu bak...
tebrikleeeer
gny....
günaydın üzülme orti ama sen geçen hafta 1700 gr verdin hali ile vücut dengeliyo kendini almamışsınya ona bak haftaya gider inşalah...
benden de 200 gr gitti yav hemde o kadar spora rağmen ...
ay ne gramı benden iki haftadır 200 gr gidiyo seninki kilo resmen
günaydın ve hoşgeldin...
canım ilk hafta daha çok normal...
olsun haftaya kapatırsın
olsun haftaya kısmet
... olsun bakalım kısmet
kilo veren arkadaşları çok tebrik ederim veremeyenlerin darısı haftaya diyom alanlara birşey demiyom oluyo bazen
benim bildirim
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 200g
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :3,2 gr
ya 200 gr vermişim gene ama yinede sevindim zira hafta başından beri hep + daydım o kadar spora rağmen hemide. neyse haftaya regliyim inşallah en az 1 kilo gidecek gitsin gari ya son 3 haftadır toplamda 400 gr verebildim
gunaydinnn kizlarrr
nerdeyse bir haftadir topige giremiyorum biliyosunuz eve hirsiz girdi pc aldi simdi pc yok....tlf nete girmeye calisiyorum ama ondada problem yasiyorum ama sizi diyetimi birakmadim sadece talihsizlikler yasiyorum...topige gelemedigim zaman aranizdan ayrildigimi dusunmeyin sakin hemen bildirimimi yapayim
baslangic kilo 74,600
gecen hafta 73,500
bu hafta 72,600
giden 900 gr
toplam giden 2000 gr
cok yavas kilo vermiyormuyum sizcede yaa 3 hafta oldu offf yaaaa
maşallah bugün herkes burada....
Tebrikler canım....
Tebrikler ..bu na gr mı diyorsun bakim....
...
herkese günaydın kilo bildirimim
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
50 rakamını görmeyi bugün çok istiyordum ama 100 gramla kaçırdım yarına kısmet artık.
wc ye çıkmak çok farkettiriyor canım..bu sabah ballı sıcak su içtim aç karna ..bana biraz faydası oldu..Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 73.2
Bu hafta:74.0
Gelen:800 gr
Toplamda giden: 1.700
Hedef: 65
Benimde utanç bildirimi böyle kızlar. Gerçi 2 gündür wcde yok.Bu hafta azıttım cezayı hakettim. Moralim çok bozuk.
ben resmen topiğe ilan verdim aynı gün buldumm..Ortak olmak için ne yapmak lazım. Sanırım ortak olunca daha çok gaza geliyor insan.
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
50 rakamını görmeyi bugün çok istiyordum ama 100 gramla kaçırdım yarına kısmet artık.
wc ye çıkmak çok farkettiriyor canım..bu sabah ballı sıcak su içtim aç karna ..bana biraz faydası oldu..
benim wc sorunum yoktu ama yemeyi biraz azaltınca sanırım sorun oluyor..
ben resmen topiğe ilan verdim aynı gün buldumm..
sen de yazarsan orti arayan var zaten bulursun canım..
tebrikler canım...
tebrıkelr ortım ama malesef ben guzel bı bıldırımle gelemedım sen benı bırak en ıyısı benı ortılıkde gaz agetırmıyor aylardır boyleyım ben bı asagı bı yukarı malesef zaten senın hedefe bısey kalmamıs tebrıklerherkese günaydın kilo bildirimim
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
kilo çizelgesi nasıl değişiyor acaba,ecrin 29 acil yardımına ihtiyacım var kilo çizelgemi sen yapmıştın nasıl değiştircem yine yardımcı olurmusun bana
ortim naber dün yoktum ben işlerim vardı senin tavsiye ettiğin hapı aldım dün,dünden beri kullanıyorum ama biraz başdönmesi yapıyo gibi.yada psikolojikmi bilemedim eczacıda çok memnun kakırsın dedi yan etkisi yok dedi ama benimki psikolojik bir etki herhalde``uçuk çıkarmıştımda bitkisel bir besin takviyesi.bağışıklık sistemini güçlendirici bir kapsül zayıflama hapı falan değil yanlış anlaşılma olmasın``
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 73.2
Bu hafta:74.0
Gelen:800 gr
Toplamda giden: 1.700
Hedef: 65
Benimde utanç bildirimi böyle kızlar. Gerçi 2 gündür wcde yok.Bu hafta azıttım cezayı hakettim. Moralim çok bozuk.
Bu hafta sadece yedim sabah öğle akşam yedim yani
Dövün beni
Ortak olmak için ne yapmak lazım. Sanırım ortak olunca daha çok gaza geliyor insan.
başlangıç 73.4
geçen hafta 60.9
bu hafta 60
giden 900 gr
toplamda giden 13.400
kızlar bu hafta çok mutluyım..acayip motivasyonum arttı..
geçen cmt görümcemle görüştük..yaklaşık 1.5 aydır görüşmüyorduk..
memleket dönüşü görüşmüştük..o halimden 3.5 kilo aşağıdaydım..görünce şaşırdı..nolmuşsun süzülmüşsün naptın sen dedi...
laynanasıda henüz bebeğim 5 aylıkken görmüştü.. o zaman noldun böyle almış başını gitmişin ..kilo aldın gibi laflar etti..gerçi haklıydıda 78 lerdeydim o zaman..
ama o da şimdi böyle oldu..
bu salı da bina oturmamız vardı..2 hf da bir oturuyoruz..2 hf da toplam 1.5 kg gitmiştir..
onlarda şaşırdı nasıl zayıflamışın. diye
acaba 2 haftadır haftada 4 gün 3.5 mil lesli yaptım ..ondan mı ki..
ölçülerimde pek bi değişiklik yok anlamadım..
kilo çizelgesi nasıl değişiyor acaba,ecrin 29 acil yardımına ihtiyacım var kilo çizelgemi sen yapmıştın nasıl değiştircem yine yardımcı olurmusun bana
ortim naber dün yoktum ben işlerim vardı senin tavsiye ettiğin hapı aldım dün,dünden beri kullanıyorum ama biraz başdönmesi yapıyo gibi.yada psikolojikmi bilemedim eczacıda çok memnun kakırsın dedi yan etkisi yok dedi ama benimki psikolojik bir etki herhalde``uçuk çıkarmıştımda bitkisel bir besin takviyesi.bağışıklık sistemini güçlendirici bir kapsül zayıflama hapı falan değil yanlış anlaşılma olmasın``
evet kızlar bu hafta benim için kilo verme sürecinde 2. dönemim.
hamilelik ve doğum sonrası kilolar gitti...
şimdi sıra kalan 10 yıllık kiloları vermede..
işin zor kısmı heralde bu..:44::44::44::44:
Resmen ilan nasıl oluyor ?
Yazdım ama. Bu sayılır mı?
tebrıkelr ortım ama malesef ben guzel bı bıldırımle gelemedım sen benı bırak en ıyısı benı ortılıkde gaz agetırmıyor aylardır boyleyım ben bı asagı bı yukarı malesef zaten senın hedefe bısey kalmamıs tebrıkler
canım bencede psıkolojık yaa hap ıcıyorum falan dıye kendını dınleme vıtamın nıyetıne ıc gıtsın sonra saglayacagı faydayı düşün bitkisel zaten olsa bısey bana olurdu bak örnek karsında
kızlar selam kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum gecmıse pek bakamadım benım gıbı kılo alanlara da allah azım ırade versın dıyorum
başlangıc:74
gecen hafta:65.9
bu hafta:66.3
gelen:400 gr
toplamda gıden:7.7
hedef:62
aynen naf ın dediği gibi canım....Resmen ilan nasıl oluyor ?
Yazdım ama. Bu sayılır mı?
tebrıkelr ortım ama malesef ben guzel bı bıldırımle gelemedım sen benı bırak en ıyısı benı ortılıkde gaz agetırmıyor aylardır boyleyım ben bı asagı bı yukarı malesef zaten senın hedefe bısey kalmamıs tebrıkler
canım bencede psıkolojık yaa hap ıcıyorum falan dıye kendını dınleme vıtamın nıyetıne ıc gıtsın sonra saglayacagı faydayı düşün bitkisel zaten olsa bısey bana olurdu bak örnek karsında
kızlar selam kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum gecmıse pek bakamadım benım gıbı kılo alanlara da allah azım ırade versın dıyorum
Halay Arkadaşımız kendisine orti aramaktadır. Zeki ,çevik , kilo vermek için can atan hırslı ve ortisi olmayan tüm adaylar kabulümüzdür
İlgilenenlerin buradan duyurmasını ve bana özel mesaj ile orti bildirimi yapmasını rica ediyorummm
Hadi bakalım bir elin nesi var ortilerin sesi varrr diyelimm :119::119::119::119:
aynen naf ın dediği gibi canım....
canım senin boyun zaten uzun ..ahh ben de senin gibi olsam....
Halay Arkadaşımız kendisine orti aramaktadır. Zeki ,çevik , kilo vermek için can atan hırslı ve ortisi olmayan tüm adaylar kabulümüzdür
İlgilenenlerin buradan duyurmasını ve bana özel mesaj ile orti bildirimi yapmasını rica ediyorummm
Hadi bakalım bir elin nesi var ortilerin sesi varrr diyelimm :119::119::119::119:
Haftaya düzeltirsin canım
O kadar yediysen az bile kilo almışsın canım
Bas bas bağırıyosun topikte orti arıyorum diyeo gelir seni bulur
Günaydın cnm tebrikler
Ayy ne güzel bi duygu
Ben yeniden yapıyorum her seferinde :26:
Onuda başarırsın sen
Bu sayılmaz dur bak ben senin adına ilanda bulunayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?