arkadaşlar aranızda yeni gelenlerden bazıları özel mj gönderebildiği halde buraya triendy21in dikkatine yazmışlar,,birileride direk buraya dikkatime yazmadan direk bildirim yapmışlar,,o şekil olanlar liste dışıdır geçersiz olucak bilginizeeesonra neden ben listede değilim demesin kimseee,,kurallarımız var ve uygulamayanlar listede olamıyorlar...
pardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.
mide alışkın olmayınca isyana geçmiştiraman ne yürümesi buakşam yedin yedin şimdide bırak işi falan geç tv karşısına dizi izleee
ne yedin şimdi merakta ettim yaa:44:afiyet olsun ben hiç ödül koymadım kendime çünkü benim kadar ağır vasıta kilo veren yoktur..
orti istiyorum demiştim cevap yazan oldumu geçmişi okuyamadımda
nasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok
dilek balım gel bana yardım et stres atarız beraber..canım bak sağlık çok önemli dikkat et kendide stresin yapmayacağı bozmayacağı bişey yok vucutta...
tamammı tatlım oluruna bırak bakalım rabbimin herişinden bir hayır vardır haklısın insan yediiremiyor üzülüyor ama bunun yanlış yada doğru olduğunu bitek rabbimiz bilir oldumu canım benim...
faceniz varmı hanımlar? kızımın fotosuyla bir yarışmaya girdimde anlatsam beğenirmisiniz fotosunu
https://www.facebook.com/#!/photo.p...48789990.81563.211653312185758&type=1&theater
linke tıklayıp beğenirmisiniz acep :)))
tatlım benim yaaaa görüşemeyince tahmin etmiştim.ama hiçüzülme güzelim kısmet.gerçi sen hiç dediğime bakma tabiki üzülür insan ama gerçekten "olanda hayır vardır".ben bunu hayatımın her safhasında yaşadım.seni seviyoruz ve herzaman yanındayız....
Elimden geleni yapıyorum ama bi yerde tıkanıyor işte.
Düşünmemeye çalışıyorum saolasın canım :)
Beğendim şeker.
Hayırlısı diyorum canım keyfim hiç yok.
Yanımda oldugunuzu bilmek güzell
İnsaallah bunlda geçecekk.
ben yazmıştım ama dikkate almadığınızı düşündüm..
şimdi benim de bi ortim var kusura bakmayın..
benimde 64 e düşünce yiyeceğim hedeflerim var...en son 64 ü ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum...mide alışkın olmayınca isyana geçmiştiraman ne yürümesi buakşam yedin yedin şimdide bırak işi falan geç tv karşısına dizi izleee
ne yedin şimdi merakta ettim yaa:44:afiyet olsun ben hiç ödül koymadım kendime çünkü benim kadar ağır vasıta kilo veren yoktur..
bugün ben de cısslardan yedim.akşam lesliyle yürüyemedim bile....o kadar ağırlaşmışımki....:18::::18::18::18:söylemesi ayıp çocuklar bugün yazılılarından 100 almış ikiside...gariplerim ben sağlıklı beslenmeye geçince onlarda benle beraber mecburen sağlıklı besleniyorlar ve çokda güzel oluyor,çünkü ağaç yaşken eğilir...epeydir evde pizza yapmamıştım eğer 60 a düşersem yaparım 2 tepsi oturur yerim demiştim...unutmuşumbugün çocuklar telde notlarını söyleyince birden yandı...aaa dedim ben kendime hedef ve ödül koymuştum ve ben şu an hedefimdende aşağıdayım hemide çocuklarada ödül olur dedim ve oğluşlarımla beraber hamuru açtık malzemeleri dizdik ve ailecek ödül günü yaptık...çok özlemişiz yalnız yahuuuuuu biraz önce çamaşırı astım ve asarkende yürüyemeyeceğimi farkettim...çünkü eğilip kalktıkça midem kötü oldu...oyüzden seni dinleyip yürümüyeceğim...u arada sen malatyalımısın,eğer öyleyse hemşeriyiz topraaaaammmm...
kaynana olunc a zor tabi.rahat da olamazsın...nasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok
ben kaçtım kızlar...yarın sabah 10 da lazer epilasyon randevum var ordanda orduevine yemeğe geçeriz büyük ihtimalle,sonrada kardeşim 1-2 hafta içinde doğurucak ya onun altınını alır eve döneriz heralde...anlıyacağınız yarın paso keşanı turlarız ve akşama ancak döneriz...öptüm hepinizi,iyi geceler:92: :90::93:
seni kıskanmıştır canım...gerçi oğlu gereken cevabı vermiş ve çokda güzel açıklamış...niye hala bozuksunki...bidahakine ağzını bile açamaz...eşinin hayran bakışlarını farkettiyse gıcık olmuştur hatun...boşver senin için önemli,vede eşinin düşüncesi...
benimde 64 e düşünce yiyeceğim hedeflerim var...en son 64 ü ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum...
bugün ben de cısslardan yedim.akşam lesliyle yürüyemedim bile....o kadar ağırlaşmışımki....:18::::18::18::18:
kaynana olunc a zor tabi.rahat da olamazsın...
hayırlısıyla doğursun inşallah canım...iyi geceler...
ben kaçtım kızlar...yarın sabah 10 da lazer epilasyon randevum var ordanda orduevine yemeğe geçeriz büyük ihtimalle,sonrada kardeşim 1-2 hafta içinde doğurucak ya onun altınını alır eve döneriz heralde...anlıyacağınız yarın paso keşanı turlarız ve akşama ancak döneriz...öptüm hepinizi,iyi geceler:92: :90::93:
Selam kızlar,ben dışarıdayım bildirimi yapıp kaçıcam,
hepinizi öpüyorum.....tüm kilo verenleride tebrik ediyorum...
Başlangıç: 81kg
Geçen hafta:74.6 kg
Bu hafta: 73.3kg
Giden:1.300 kg
Toplam giden: 7.7 kg
Hedef: 60 kg
çok şekersin ya ne güzel işte moral bozukluğu yok. motive oldum bende:) umutsuzum çok tartıda gram inmeyince...
kızlar kızlar ölemmi,yanağızdan öpemmi
nasılsınız hatunlar..ben çok yorgunum vede başımda stres ağrısı var,fakat ben keyifliyim çünkü biraz önce 2 tepsi cıssss yaptım ve fırına verdim bekliyorum...uzun süredir (yaklaşık 6 aydır) 60 a düşersem yerim diye beklediğim bir cısss vardı onu yaptım fırınladım ve dibine kadarda yiyip şişicemoyüzden keyifliyim
menümüde vereyim geçmişe dalayım...menüm bugün iğrenç ama gerçektende sınırsız ödül günüm oldu
sabah(08.30)
2 tane peynirli açma,ıhlamur
ara(10.30)
6-7 badem
öğle(12.20)
1 tabak tavuklu taze fasülye,2 kaşık domates biber soslu hşl.makarna
ara(15.30)
1 küçük kare fındıklı çikileta,5 badem
akşam(tahmini 19.10 da pişmiş olur9
yiyebildiğim kadar dominoss vari cıssssssssssssssssssss,1 brd.fanta
gün boyu 3 lt.su,1 fnc.yeşil çay,1 limonlu soda,yatarkende 1 brd. süt
tatlım benim yaaaa görüşemeyince tahmin etmiştim.ama hiçüzülme güzelim kısmet.gerçi sen hiç dediğime bakma tabiki üzülür insan ama gerçekten "olanda hayır vardır".ben bunu hayatımın her safhasında yaşadım.seni seviyoruz ve herzaman yanındayız....
amaaannn sorma balım yaaaa.ev iş okul çocuk koca...bazen herşey üst üste geliyo ve çıldıracak gibi oluyorum.ama o tatlı çocuklarımız yokmuuuuuu herşeyi çekilir ve yaşanılır kılıyolar.
bu arada bu performanları ben de vermeyi sevmiyorum yaaaa.eğer gerçekten öğreticiyse veriyorum.yoksa çocuklara işkence gerçekten.
hımm hayırlısı kuzum Rabbim beterinden saklasın tabi.
ne güzel olmuşsun kızzz fıstıkkk...
rezzan anacım sık dişini yaaa.bu illet nasıl bişey yaaa.eşimin de 7. günü.bakalım 10. günde bırakacak işte içmeyi.
ama ama amaaaaa ben o saatte kahvaltı yapıyoduuuummmmm...5.30 da kalkıyorum hergünnnn((((( uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kaptanımmmm sen ne zaman 69 oldun kuuuuu kaçırmışım.bi de benim kilomu gör heeeee...
kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve benim gibi alanlar ve yerinde sayanlar ylmakkkk yokkkkk yola devammmmm...
başlangıç :80
geçen hafta :70.7(sanırım 2 hafta önce)
bu hafta :71.6
gelen :1.7
toplamda giden:8.4
hedef :63
faceniz varmı hanımlar? kızımın fotosuyla bir yarışmaya girdimde anlatsam beğenirmisiniz fotosunu
https://www.facebook.com/#!/photo.p...48789990.81563.211653312185758&type=1&theater
linke tıklayıp beğenirmisiniz acep :)))
kızlar hayırlı cumalar hepinize bugün demeyi unutmuşum..
hemde şimdidem muharrem ayımız ve aşure günü mubarek olsun.
oruç tutmak isteyenler tutarsa çok sevap..
bugünum çok farklı geçti .
.sabah eşimle bozuktuk zaten o gitti erken diye kahvaltı yaptığım halde tee 10.30 kadar uyudum kalktım ev topladım..
yani erkenden ev temizliycektim güya
işte başlıycaktım komşumun babasının öldüğünü duydum ve gurbette olmanın zorluğunu yaşadım bikez daha oturum ağladım...malatyaya uçak bulunmamış arabayla nasıl nezamana giderisn o üzüntüyle ooff aileme uzak olduğum için bidaha üzüldüm....
sonra cuma vakti komşum çalışıyo eşi çocuk bıraktı 1saatde emanete baktık açtım yumurcağı anca pırasa doğrayabildim...
sohbet vardı 2saat oraya gittim en karlı saatlerimdi..
geldimkii arkdaş çağırdı dünden ayarlamışızı ben unutmuşum bu ara leylayım evide yakmasam iyi:26:
neyse saat 4den 5e akdar arkdaşta oturdum çay içtim o yorgunlukla sinirle (işlermi halledemedim yaa)2kaşık kısır(şansa bugünde vardı)
1kurabiye yedim..
eşim geldi markete gittik eve geldim yemek yedik ve ben hala temizlik yapıcam yani evi elden geçircem çok pis olmasada huy işte illa heryer mis olucak
şimdi üstüme temizlik kıyafeti giiyip girişmem lazım,daha kadayıflı muhallebi yapıcam ki çok uğraştırıyor huy işte taktım ya illa bunu yapıcam..ne huysuzmuşum bee
pide yaptırcaz akşamdan iç hazırlıycam off offf..eşimde şuan horul hourl uyudu tv karşısında salonu temzileyip onu buraya atmam lazım tabi kızıcak gece gece ne işi diye maalesef..
şimdi bir telefon çalsa vazgeçtik misaifler gelmiyrouz deseler
benide misafirperver sanmıyacağınız şimdi yok buara yorgun beynim ondamı ne bilmiyorum kimseyi görmek istemiyorum..
gelin canlarım siz ama sonra gelinn
neyse böyle demeyim bişey olur sonra üzülürüm ama gelenler ilkkez gelende var yoksa kaynanamları sallıyorum ya yabancı değiller..
ne sevinirim ha geçerim hayat devam ediyoırum izlerim sizle konuşurumm yan gel yatarım
dün akşamki lesliden yaparımtelapatiyle olurmuki yada dün vardı ya 44 kere söylesek hep birliktee
canım ben olurummm.
pardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.
nasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok
ben yazmıştım ama dikkate almadığınızı düşündüm..
şimdi benim de bi ortim var kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?