70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.

pardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.

bu hafta listeye giremiyorsunuz zaten bildirim yaptıysanız listeye girmeye hak kazanıyorsunuz daha sonraki hafta giriyorsunuz benimde 2. bildirimim ama ilk defa gircem listeye

söylemesi ayıp çocuklar bugün yazılılarından 100 almış ikiside...gariplerim ben sağlıklı beslenmeye geçince onlarda benle beraber mecburen sağlıklı besleniyorlar ve çokda güzel oluyor,çünkü ağaç yaşken eğilir...epeydir evde pizza yapmamıştım eğer 60 a düşersem yaparım 2 tepsi oturur yerim demiştim...unutmuşumbugün çocuklar telde notlarını söyleyince birdenyandı...aaa dedim ben kendime hedef ve ödül koymuştum ve ben şu an hedefimdende aşağıdayım hemide çocuklarada ödül olur dedim ve oğluşlarımla beraber hamuru açtık malzemeleri dizdik ve ailecek ödül günü yaptık...çok özlemişiz yalnız yahuuuuuubiraz önce çamaşırı astım ve asarkende yürüyemeyeceğimi farkettim...çünkü eğilip kalktıkça midem kötü oldu...oyüzden seni dinleyip yürümüyeceğim...u arada sen malatyalımısın,eğer öyleyse hemşeriyiz topraaaaammmm...

nasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok

seni kıskanmıştır canım...gerçi oğlu gereken cevabı vermiş ve çokda güzel açıklamış...niye hala bozuksunki...bidahakine ağzını bile açamaz...eşinin hayran bakışlarını farkettiyse gıcık olmuştur hatun...boşver senin için önemli,vede eşinin düşüncesi...

Elimden geleni yapıyorum ama bi yerde tıkanıyor işte.
Düşünmemeye çalışıyorum saolasın canım :)

Beğendim şeker.

Hayırlısı diyorum canım keyfim hiç yok.
Yanımda oldugunuzu bilmek güzell
İnsaallah bunlda geçecekk.

canımın içi ciğerparem bitanem fıstığım...üzülme böcüğüm....senin neşeli halini kazanman için herşeyi yaparız bebeeeemmmmm

ben kaçtım kızlar...yarın sabah 10 da lazer epilasyon randevum var ordanda orduevine yemeğe geçeriz büyük ihtimalle,sonrada kardeşim 1-2 hafta içinde doğurucak ya onun altınını alır eve döneriz heralde...anlıyacağınız yarın paso keşanı turlarız ve akşama ancak döneriz...öptüm hepinizi,iyi geceler:92::90::93:

benimde 64 e düşünce yiyeceğim hedeflerim var...en son 64 ü ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum...
bugün ben de cısslardan yedim.akşam lesliyle yürüyemedim bile....o kadar ağırlaşmışımki....:18::::18::18::18:
kaynana olunc a zor tabi.rahat da olamazsın...

hayırlısıyla doğursun inşallah canım...iyi geceler...

dogru olabilir ablam esim cok begendi hatta niye cikardin diyede sordu

evet canim zor
bende ayin 20sinde cisslardan yiycem esimin dogum gunude

ohhhhhhhh gez bakalım keşanı lokumcuyada uğra misss gibi lokumlar şekerler yapıyolar orda yaa biliyomusun bilmiyorum ama çok güzel yapıyolar

kizlar 3mil leslie yaptim ustune 5mil olanin 1.milini yaptim ve en son 500adimi yapip bitirdim bugunku sporumu cok yoruldum gecde oldu ama simdi sut icicem metobalizmayi calistirmak lazim spordan sonra simdi kilo verdigimide gordum hic birakmam artik sporu her yaptigimda aklima geliyo tekrardan cok tesekkur ediyorum dilek

kizlar ideal kilo hesaplamasina girdim benim ideal kilom 54mus :26:fazladan 4kilo daha vermem lazim simdi sanki 58e dustumde 54 kaldi tabi

günaydın kızlar,bu ara çok yorgunum,kolumu kaldırıcak halim yok. eve gidiyorum hemen yatıyorum,uyudukça uyuyasım geliyor. bugünü de bitirsem....dün akşam biaz kestane yedim,sabah bir tartıldım ki ne göreyim. cuma gününe göre 500 gram almışım. tabi kestanenin üzerine spor yapmadan yattım:-(

Son düzenleme:

Tebrikler canım

çok şekersin ya ne güzel işte moral bozukluğu yok. motive oldum bende:) umutsuzum çok tartıda gram inmeyince...

İradene hayran kaldım derya abla

Sıkma canını gidecek bu kilolar

Bu tarz şeyler forumda yasak bilmediğinizi düşünerek yazıyorum sonra ceza alırsınız

kızlar hayırlı cumalar hepinize bugün demeyi unutmuşum..
hemde şimdidem muharrem ayımız ve aşure günü mubarek olsun.
oruç tutmak isteyenler tutarsa çok sevap..

Sağol tatlım düşünceli arkadaşım benim

Ekşın eksik olmamış bugün

canım ben olurummm.

amanda gördünmü canım :26:

Evet mesaj sayına bakmamışım sanırsam :26: benmi söyledim onuda hatırlamıyom :26: geçmişe dönemicem şimdi sen triendy21

arkadaşa özel msj at bakalım listeye eklesin seni

Amanınnnnn kıskanç kaynana

daha çok hırs yapman lazım kız

ben yazmıştım ama dikkate almadığınızı düşündüm..
şimdi benim de bi ortim var kusura bakmayın..

Ortin kim canım :26:

Ohh ne güzel iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…