70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçelerrrrrr

Geçmişi okudum şimdi işlere bakınayım sonra yine gelirim

selam erkenciler...günaydınnnn..
akşam temzilipin % 70i hallettim..kadayııfı kavurdum en zor işti:2:şimdi muhallebisini yapıcam gece pide içide hazırladım artık yatarken ben kim olduğumu nerde olduğumu bile hatırlamaz haldeydimmallahtan başıma bir hal gelmedi
yemeklere başlamadan uykum açılsın dedim kalkamadım eşimde aç gitti okulda kurs veriyor
nafcımm..benim hayatım bidönem durur sonra tempo ekşın hepsi biraraya gedimi tamamdır stresten geberiyorum sonraaneyse sağlık oslun değilmii..
ya ben şimdi uğraşmasam derya yazmadımı bildirim..
neyse ben 500 verdim deryaaagörüşürüzz uykum açıldı galiba:26:

günaydın kızlar,,

kdr sanada güneydınn canım. ben yazdım canım bildirim 1 kg fazla çıktım dün 74,4 dün bu gün regl bitti bi tartıldım ne göreyimmm 72,4 2 kg eksik çıktı haftaya -2 kg başladım ama bu durum herkese haksızlık olur yaaa :26:

senide tebrik ederim canımm benim ortimm

Son düzenleme:
kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz. çok uğraşmama rağmen yapamadım.

Anlatıcaktım ama çıkmışsın

Allah sağlık sıhat versin herşey hallolur canım

Derya yapmadı bildirim :26:

çok fazla kiko veren arkadaşlar var. ne kadar zamanda bu kiloları verdiniz. sporla desteklediniz mi. ben spor salonuna gidemiyorum evde de herhangi bir spor aletimde yok. kırsal bölgede yaşadığımız için yürüyüş şansım yok. evde hangi hareketleri yaparsam daha hızlı kilo verebilirim. çünkü hareket olmadan sadece diyetle ayda iki kilo verebiliyorum. lütfen cevap yazın.

kizlar ideal kilo hesaplamasina girdim benim ideal kilom 54mus :26:fazladan 4kilo daha vermem lazim simdi sanki 58e dustumde 54 kaldi tabi

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ben totomu kaldırıp yapmadım valla.
Kilo vermene bende çok seviniyorum.
Darısı başımıza dicem artık.

Günayydınn.
Kestane çok kalorili. 3 kestane 1 dilim beyaz ekmekle eşdeğer diye biliyorum.

Günaydın kızçelerrrrrr
Geçmişi okudum şimdi işlere bakınayım sonra yine gelirim

Günaydın yawruuu

Günaydın şekerim.

Günaydın şeker sonuçta sen kilona göre bildirim yaptın niye haksızlık olsun.
Herkes regl döneminde tartılıyo sorun etme kendine.

günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorumm öptüm hepinizii

kızlar benim ortim yok biri beğenip ortim olmaya gelirmi

Günaydın Muazzez abla.

günaydın cnm eski motivasyanumuza döndük dimi

Günaydın
Önce sorunu kendimce açıklıyım sonra kilo çizelgesi yapman için resimleri eklerim.
Burdaki çoğu kısçe. Leslie ile yürüyor. Spor salonuna giden 1-2 arkadaş var.
Spor aletsiz de pekala kilo verilebilir.
Bak ecrin29 arkadaşımız leslie ile yürüyor istersen linkini sana da atabilirim indirirsin hergn evde yaparsın alet falan gerekmiyor.
Ben üşengeç kısmındanım ara ara aklıma eser nivea bodyle dinamik sabahlar cd si var onu açar spor yaparım.
Leslie abla bana gelmiyo bi iki kere yaptım çok güzel terliyorsun ama dediğim gibi üşengeçlik işte.
Kırsal bi yerde olman spor yapmana engel değil. Eğer istersen evde de çok güzel spor yapabilirsin.
Benim sana önerim öncelikle leslie sonrasında ise nivea body olur.
Bide bol bitki çayı tüket bol dediysem günde 3 bardak farklı bitki çayları.
Benim favorim 7 otlu çay, bergamotlu yeşilçay form çayı olarakta maydanozlu limon dogus form çay.
En son liptonun kiraz sapı form çayıda favorim.
Kilo çizelgesini de şu siteye giriyosun önce;

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

Sağol bitanem ne bileyim haftaya -2 kg la girince öyle olur diye düşündüm. bakalım cuma ne gösterecek:44:

çok iyi olur. kilo vermeyi çok istiyorum yürürken kilomdan dolayı heryerim sallanıyormuş gibi hissediyorum. üzerime uzun birşey giymeden lojmanın dışına çıkmıyorum.

Günaydın kızçemm

günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorumm öptüm hepinizii

kızlar benim ortim yok biri beğenip ortim olmaya gelirmi

Günaydın cnm ben yapim sana bi güzellik

Dilekçim çok güzel açıklamış sağolsun

Günaydın şekerparem

yaptım canım bildirim

Ben bulup yazmıştım ama

Sabah sabah 1 büyük toblerone ile döndüm sanırım.

Bende akşam götürdüm bi parça

Deryaaa beni mi kandırıyosun kız gelmemiş bana mesaj filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…