70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekür ederim. leslie ile yürüyüşü buldum. tam bana göre bir spor aletsiz. harikasın.

kizlar ideal kilo hesaplamasina girdim benim ideal kilom 54mus :26:fazladan 4kilo daha vermem lazim simdi sanki 58e dustumde 54 kaldi tabi
ben hedefime ulaşayım da ideal kilo istemiyom valla..hedefim de benim için gayet sağlıklı bi kilo olcak..
günaydın canım..dün ben de epey bi cıısss yedim..akşam zoraki lesli 3 mil yaptım..bitirene kadar milin sonunu canım çıktı..ama sabah dünkü kilomdaydım..
bu hafta sonu kaçırmamaya çalışcam inşallah..64 ü artık görmek istiyom......
Günaydın kızçelerrrrrr

Geçmişi okudum şimdi işlere bakınayım sonra yine gelirim
günaydın naf cım..
kolay gelsin tatlım..
benim de önümüzdeki hafta 2 ayrı misafir grubum gelcek şimdiden düşünmekteyim..çocuklada zor oluyor tabi..
o kadayıftan ben deyapayım dedim seviyorum d iyi oluyor misafir için..bi kapıya bakayım dedim yanmışsinir oldum tabi..
günaydın canım..
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorumm öptüm hepinizii

kızlar benim ortim yok biri beğenip ortim olmaya gelirmi
günydın ...ortisi olmayan var canım..mj nı görürlerse cevap gelir heralde..
ben de toplamda 14.4 kilo verdim..hamilelik ve doğum sonrası kilolardı..alında bu kiloyu temmuzda vermiştim ama 3 ay ara verdim bolca yedim tekrar aldım...şimdide doğum öncesi kilomdayım..daha verecek kilom var ama çoğu gitti azı kaldı..ben bebekten dolayı spor yapamadım yada bahane işte üşengecim ben de biraz..ama 2 haftadır spor alet olmadan lesliyle evde 3.5 mil yaptım hf nın 4 günü..görenler inceldiğimi söylüyor..yani hiç bi şey olmdan evde de spor yapılabiliyor ama sonunu getirebilir miyim bilmiyorum..

dilekcim yine bolca aydınlatmışsın yenileri..

henüz kahvaltı yapmadım..yumurta yoktu evde olmadan kahvaltı yapamıyorum..çok seviyorum...
şimdi kociş almış sağolsun..
arada yine girmeye çalışırım kızlar ..
öpüldünüz..

Tamam

Kocaman kutuda varya ondan bi parça yalnız

Ballı,üzümlü,krokanlısından

Neyse sopayı yemeden susayım

bende istiyorum çikolata ama ama ya

günaydın cnm görün beni artık ortisi olmayanlarr

Günaydın şekerler,
Dün itibariyle diyetime tekrar dönmüş bulunmaktayım.

Dünkü menüm :

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık

Öğlen
6 adet ızgara köfte
Salata
Ayran

Akşam
1 simit
1 ayran

sorma sehercim yaa en son bayramdan önce 62.9u görmüştüm sonrasında battım resmen toparlanmakta zorluk yaşadım çünkü çaba göstermedim...neyse bu hafta bi başlangıç yaptım ama yinede dikkat ederek olmadı...önümüzdeki hafta cumadan sonra inşallah tam motivasyon devam edicem cnm..bu haftam biraz dolu..salı ve perşembe cısslı geçicek...ama diqer günlere dikket etmeye çalışıyorum...az çok bu haftada veririm qibime geliyor

günaydın cnm günaydınnnn

elemanonline baktın mı cnm ist da ön muhasebe vardır mutlaka
kariyere ve elemenonlıne üyeyim cnm...ama şartlarını bi görsen 4 yıllık ilgili bölümlerden mezun 3-5 yıl tecrübeli bilmem ne proqramlarını iyi derecede bilen vs....ben eta ve logo biliyorum...offfffff........dedim ya başladı yine stressssssss :84::84::84::84::84::84:
hayırlısı olsun canımcım işallah düzgün bir iş bulursun biran evvel

inşallah canım ama hiç ümidim yok

Ortisi olmayan arkadaşları aşağıda listeliyorum lütfen orti olmak istediğiniz arkadaşı seçerek özel mesaj ile bildirirmisiniz :92:

Kimse seçmezse ben eşleştiricem ona göre

Halay
Moosebeci
BURSED
incelemezkiii
umay0110
PAPATYAM
barkinim
chemes
alaca
melojj
charm
musize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…