70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En hızlı kim kilo veriyo kim daha aktif kim daha çok gaza getirir onu istiyorum

bebeğim bildirimi sanamı yapcaktık ay bilmiyordumkine ben tuğbaya yaptım

Tatlım normal kilo bildirimi tuğbaya ama orti bildirimi bana yapılıyo :26: yani iki kere bildirim yapmış oluyosun anlatabildim mi :26:

henüz kahvaltı yapmadım..yumurta yoktu evde olmadan kahvaltı yapamıyorum..çok seviyorum...
şimdi kociş almış sağolsun..
arada yine girmeye çalışırım kızlar ..
öpüldünüz..

ünaydın canım afiyet olsun

bende istiyorum çikolata ama ama ya

günaydın cnm görün beni artık ortisi olmayanlarr

Gel vereyimm ama kimseye söylemek yok :125::125:

günaydım kıssçelerrrr
nasılsız bakalımmmm :)

Günaydın ablacım çok şükür sen nasılsın

Nafım Nafım Canım Nafımmmmmm bana iş baktınmı Canımmm

Dün arkadaşlar görüşemedim girmedi internete :26: bugün telefonla konuşup söylicem

kızlarrr kahvaltıya kaçtımm ben uğrarım yine görüşürüzz

Afiyet olsun şekerim

canım zaten o kariyerden birşey çıkmıyor hiç bir zaman çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor... bir tanıdık vs. aracılığıyla bir iş olursa oluyor ancakkk. bende bu işimi teee yıllar önce sütaşa cv göndermiştim.. bizim şirket sütaşla çalışıyor genel müdürü patronun arkadaşı o havuzdan bi kaç cv getirmiş benim patronda benim c ilk aramış ilk görüşmede işe alındım nasip işi birazda nerden gelceği belli olmuyorr benimde nerden nereye bide patron benim eşimin arkadaşının tanıdığı çıkmasınmı olcak ya işte o gün bugündür 3 sene oldu burdayım. pmdam öncede 3 sene bi şirkette çalıştım batmasaydı bırakmazdımm. ay çok gevezeliğim tuttu galiba

eheueheu aynen öylee :)

ama ben söyluyorum programı bılmıyorum ama garanti verıyorum çözerim diyo öyle iki işe girdim

ikisinde de yüz akıyla çıktım çok şükür hatat bırısınde uzmanlaştım bile :)

Günaydın kızlaarr :)

Bu gün çok acaip bişi oldu mutlaka yazmam lazım

Canım hiçbişi yemek istemıyo gercekten çok acaip bi durum Aşure dahi gelse tanımam

Dünya ahiret bacım olsun eheuehue

Ah ah ne güzel
ben kendimi zorla tutarken varya şimdi kocaman bi çikolata yesem
aşure bizim oraların aşuresinden bi tyencereyi affetmem ne bacım olacak gelsin mideme yoldaş olsun

günaydın kızlarr nasılsınız

2 gündür topiğe girmiyorum annmlerdeydim ee dolayısıyla dün tartılamadım bildirimi bugün yapıcam kabul edilir herhalde
zaten gelen gden yok aynı yerde sayıyorumm :)

ben dün tartılamadım annemlerde olduum için bugün bildirm yapıyorum

başlangıç kg:78
geçen hafta :61.4
bu hafta 61.4
gelen giden yokk

ben de daha kahvaltı yapmadım,aynen senin gibiyim. biraz mide bulantısı çekiyorum dünden beri,onun etkisi var mutlaka.

günaydın

Günaydın canım

günaydın

başladık gene strese kız dur daha yeni başladın iş aramaya kurs bitti hayırlısı cnm

kimse görmedi ver yiyim
yeni gelenleri pek tanımıyorum cnm kilosu kiloma uyan huyu huyuma suyu suyuma helalinden bi orti ayarlarsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…