Günaydın kızlaarr :)
Bu gün çok acaip bişi oldu mutlaka yazmam lazım
Canım hiçbişi yemek istemıyo gercekten çok acaip bi durumAşure dahi gelse tanımam
Dünya ahiret bacım olsun eheuehue
günaydın kızlarr nasılsınız
2 gündür topiğe girmiyorum annmlerdeydim ee dolayısıyla dün tartılamadım bildirimi bugün yapıcam kabul edilir herhalde
zaten gelen gden yok aynı yerde sayıyorumm :)
başladık gene strese kız dur daha yeni başladın iş aramaya kurs bitti hayırlısı cnm
kimse görmedi ver yiyim
yeni gelenleri pek tanımıyorum cnm kilosu kiloma uyan huyu huyuma suyu suyuma helalinden bi orti ayarlarsın bana
ben de daha kahvaltı yapmadım,aynen senin gibiyim. biraz mide bulantısı çekiyorum dünden beri,onun etkisi var mutlaka.
ben dün tartılamadım annemlerde olduum için bugün bildirm yapıyorum
başlangıç kg:78
geçen hafta :61.4
bu hafta 61.4
gelen giden yokk
Ah ah ne güzel
ben kendimi zorla tutarken varya şimdi kocaman bi çikolata yesem
aşure bizim oraların aşuresinden bi tyencereyi affetmem ne bacım olacak gelsin mideme yoldaş olsun
Tünaydın şekerimbenimde istemiyodu ama bitane activia içine müsli koydum yedim metom yavaşlamasın diye
Tünaydın cnm Triendy21 arkadaşa özel mesajla bildirirsen belki sana bi kıyak geçer
ana naf aşağıda görünüyon ya sen hayırdır
:) aslında aç gibi hissediyorum ama psikolaajik olrk canım bişi istemıo nedensee :)
hava cok soğuk belkı usutmussundur midenı
bu daa gelr bu daa gecer ağlamaaaa :)
zaten benım kı gelip gecıcı bi durum sanırsameheueheu
millete dagıtaım die aşure yapıp tüm tencereyi bi de düdüklüye
yapmsıtım cok olsn dıe 3 gunde gele gide yıyen benımm
bu kıloları haybeye almadım yanı
ayy ben de activiaya baslıcaktım dun eve giderken bahındım kalmamıs bı yer :) sımdı alsammı aceba ya
bide hiç faydasını goren yokmus dun bi arastırdım da sne faydasını gordn mu naffcmm
şişkinliğe fln ii gelıro mnuu ????
Tünaydın şekerimbenimde istemiyodu ama bitane activia içine müsli koydum yedim metom yavaşlamasın diye
Tünaydın cnm Triendy21 arkadaşa özel mesajla bildirirsen belki sana bi kıyak geçer
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ben totomu kaldırıp yapmadım valla.
Kilo vermene bende çok seviniyorum.
Darısı başımıza dicem artık.
Günayydınn.
Kestane çok kalorili. 3 kestane 1 dilim beyaz ekmekle eşdeğer diye biliyorum.
Günaydın yawruuu
Günaydın şekerim.
Günaydın şeker sonuçta sen kilona göre bildirim yaptın niye haksızlık olsun.
Herkes regl döneminde tartılıyo sorun etme kendine.
Günaydın Muazzez abla.
Sena abladan fırçayı yiyince böyle oldu
Yoksa siz beni görünmezkende seviyodunuz dimi
Ben bu hafta düzenli yedim ve faydasını gördüm canım
canim benim cok isime yaradi hic birakmamayi dusunuyorum kilo versem bile hergun 1mil yapmayi dusunuyorum simdi vucudumun toparlandigini hissediyorum kilo veremezsemden birakmam yani
gittim aldım kız markettennn :) bi dene yıdım 14 gun boyunca tekrarlaym bahayım ::)
ama tadı çok güsel yaa :)
ya ben de sankı bacakalrımın toplandıgını hıssedıyorum leslieyle ama bana mı öyle gelıo acabaa diye
emın de olamıyorummm :S
sLm kizLar
dün geLemedimesimLen biraz tartisdik da gittim yattim saat 20.30 gibi biLdirim de yapamadim regliyimde agridan kivraniyom
tarti desen moreLimi dün tam bozdu ama dün ve bugünün ne yedm yazacam
74.8 gösterdi 1.5 kiLo fazLa 300-500 yine iyiymis 1.5 kiLo sok etkisi yaradi bende
kiLo veren kizLari tebrik ediyorumveremeyenLer üzüLmesin diycemde bende varim icinde üzüLün anam da bidaha oLmasin
gecmise bakamadim dün isyerinden takip ediyordum ara sira firsat buLup daLamadim
kızlar ben kaçıyorumm yalovada hava çok güzel ne yapmak lazım gezmek lazım öpüldünüz çıtırlarr
Ben sadesini de alıyorum içine kuru kayısı + müsli filan koyunca gerçekten hem doyurucu hemde lezzetli oluyo canım
Bende dedim bu kızçe gelmedi noldu :26: regl şişkinliğidir o canım bozma moralini
Hıhh hiçte kıskanmadım
gittim aldım kız markettennn :) bi dene yıdım 14 gun boyunca tekrarlaym bahayım ::)
ama tadı çok güsel yaa :)
ya ben de sankı bacakalrımın toplandıgını hıssedıyorum leslieyle ama bana mı öyle gelıo acabaa diye
emın de olamıyorummm :S
sagol bebegimyedim de zaten yemedim deyil
dünkü menü: 2 has yumurta
öglen:1 dürüm
ara:1 yogurt
aksam: 2sosis
bugün: sabah: 2toast
ara: elma
öglen: sebze yapacam:44:
geri kactim esim kalkti sonra o gitecek ozaman gelirim
bende oyle hissediyorum canim ise yariyo leslie
kizlar aksam 11de kizi uyuttum leslie obu derken saat bir oldu gittim yatmaya kizim uyandi emzirdim tekrar uyudu 3de 5de 7de ayni islem tekrarlandi her uyandiginda 3 5 dakika emiyo uyuyo bende basladim gulmeye benim kiz diyet yapiyo az az SIK SIK yiyo diye enson 9bucukta tamamen kalktik ve simdi tekrar salliyorum uyusun diye mizmizlaniyo uyumak icin simdi kizlar budurumu normalmi daha kucukken uzun sure emerdi ve gece en fazla 2kere uyanirdi ben neuyudugumu anlamiyorum simdi bi suredir bu hali devam ediyo nedense
Ekmek,peynir,zeytin vs bişi yemiyomusun canım sen :26:
Normal değil mi ki :26: ben etraftan hep duyuyorum çocuk yüzünden uyuyamadım gece çok uyanıyo felan diye :26: bilemedim şimdi :26:
canım çocuğuna göre değişiyor. bazılarının 2 aydan sonra uykusu düzene girermiş.ablamın bebek de geceleri uyumazdı hiç,bütün videoları gece,bir taraftan ezan okunuyor,bzim afacan oyun oynuyor sanki gündüz vaktı. 2 yaşında anca düzene girmeye başladı. kardeşim de hiç uyumazdı geceleri,annem babam nöbetleşe kucaklarında zıplatır durulardı.Ekmek,peynir,zeytin vs bişi yemiyomusun canım sen :26:
Normal değil mi ki :26: ben etraftan hep duyuyorum çocuk yüzünden uyuyamadım gece çok uyanıyo felan diye :26: bilemedim şimdi :26:
bu listeye ben giremedimmiOrtisi olmayan arkadaşları aşağıda listeliyorum lütfen orti olmak istediğiniz arkadaşı seçerek özel mesaj ile bildirirmisiniz :92:
Kimse seçmezse ben eşleştiricem ona göre
Halay
Moosebeci
BURSED
incelemezkiii
umay0110
PAPATYAM
barkinim
chemes
alaca
melojj
charm
musize
canım çocuğuna göre değişiyor. bazılarının 2 aydan sonra uykusu düzene girermiş.ablamın bebek de geceleri uyumazdı hiç,bütün videoları gece,bir taraftan ezan okunuyor,bzim afacan oyun oynuyor sanki gündüz vaktı. 2 yaşında anca düzene girmeye başladı. kardeşim de hiç uyumazdı geceleri,annem babam nöbetleşe kucaklarında zıplatır durulardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?