70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın şekerim benimde istemiyodu ama bitane activia içine müsli koydum yedim metom yavaşlamasın diye

Tünaydın cnm Triendy21 arkadaşa özel mesajla bildirirsen belki sana bi kıyak geçer

Tamam canım ayarlayayım zaten yeni ortilikleri haftaya listeye alıcam anca oturur düzen :26:

ben de daha kahvaltı yapmadım,aynen senin gibiyim. biraz mide bulantısı çekiyorum dünden beri,onun etkisi var mutlaka.

:) aslında aç gibi hissediyorum ama psikolaajik olrk canım bişi istemıo nedensee :)
hava cok soğuk belkı usutmussundur midenı

ben dün tartılamadım annemlerde olduum için bugün bildirm yapıyorum

başlangıç kg:78
geçen hafta :61.4
bu hafta 61.4
gelen giden yokk

bu daa gelr bu daa gecer ağlamaaaa :)

Ah ah ne güzel
ben kendimi zorla tutarken varya şimdi kocaman bi çikolata yesem
aşure bizim oraların aşuresinden bi tyencereyi affetmem ne bacım olacak gelsin mideme yoldaş olsun

zaten benım kı gelip gecıcı bi durum sanırsam eheueheu
millete dagıtaım die aşure yapıp tüm tencereyi bi de düdüklüye
yapmsıtım cok olsn dıe 3 gunde gele gide yıyen benımm
bu kıloları haybeye almadım yanı

Tünaydın şekerim benimde istemiyodu ama bitane activia içine müsli koydum yedim metom yavaşlamasın diye

Tünaydın cnm Triendy21 arkadaşa özel mesajla bildirirsen belki sana bi kıyak geçer

ayy ben de activiaya baslıcaktım dun eve giderken bahındım kalmamıs bı yer :) sımdı alsammı aceba ya

bide hiç faydasını goren yokmus dun bi arastırdım da sne faydasını gordn mu naffcmm

şişkinliğe fln ii gelıro mnuu ????

ana naf aşağıda görünüyon ya sen hayırdır

Sena abladan fırçayı yiyince böyle oldu

Yoksa siz beni görünmezkende seviyodunuz dimi

Ben bu hafta düzenli yedim ve faydasını gördüm canım

evt özel msjla belki bi kıyak gecerr :))

canim benim cok isime yaradi hic birakmamayi dusunuyorum kilo versem bile hergun 1mil yapmayi dusunuyorum simdi vucudumun toparlandigini hissediyorum kilo veremezsemden birakmam yani

Sena abladan fırçayı yiyince böyle oldu

Yoksa siz beni görünmezkende seviyodunuz dimi

Ben bu hafta düzenli yedim ve faydasını gördüm canım

gittim aldım kız markettennn :) bi dene yıdım 14 gun boyunca tekrarlaym bahayım ::)
ama tadı çok güsel yaa :)

canim benim cok isime yaradi hic birakmamayi dusunuyorum kilo versem bile hergun 1mil yapmayi dusunuyorum simdi vucudumun toparlandigini hissediyorum kilo veremezsemden birakmam yani

ya ben de sankı bacakalrımın toplandıgını hıssedıyorum leslieyle ama bana mı öyle gelıo acabaa diye
emın de olamıyorummm :S

sLm kizLar
dün geLemedim esimLen biraz tartisdik da gittim yattim saat 20.30 gibi biLdirim de yapamadim regliyimde agridan kivraniyom
tarti desen moreLimi dün tam bozdu ama dün ve bugünün ne yedm yazacam
74.8 gösterdi 1.5 kiLo fazLa 300-500 yine iyiymis 1.5 kiLo sok etkisi yaradi bende

kiLo veren kizLari tebrik ediyorum veremeyenLer üzüLmesin diycemde bende varim icinde üzüLün anam da bidaha oLmasin

gecmise bakamadim dün isyerinden takip ediyordum ara sira firsat buLup daLamadim

Son düzenleme:

Ben sadesini de alıyorum içine kuru kayısı + müsli filan koyunca gerçekten hem doyurucu hemde lezzetli oluyo canım

Bende dedim bu kızçe gelmedi noldu :26: regl şişkinliğidir o canım bozma moralini

kızlar ben kaçıyorumm yalovada hava çok güzel ne yapmak lazım gezmek lazım öpüldünüz çıtırlarr

Hıhh hiçte kıskanmadım

sagol bebegim yedim de zaten yemedim deyil

dünkü menü: 2 has yumurta
öglen:1 dürüm
ara:1 yogurt
aksam: 2sosis

bugün: sabah: 2toast
ara: elma
öglen: sebze yapacam:44:

geri kactim esim kalkti sonra o gitecek ozaman gelirim

bende oyle hissediyorum canim ise yariyo leslie

kizlar aksam 11de kizi uyuttum leslie obu derken saat bir oldu gittim yatmaya kizim uyandi emzirdim tekrar uyudu 3de 5de 7de ayni islem tekrarlandi her uyandiginda 3 5 dakika emiyo uyuyo bende basladim gulmeye benim kiz diyet yapiyo az az SIK SIK yiyo diye enson 9bucukta tamamen kalktik ve simdi tekrar salliyorum uyusun diye mizmizlaniyo uyumak icin simdi kizlar budurumu normalmi daha kucukken uzun sure emerdi ve gece en fazla 2kere uyanirdi ben neuyudugumu anlamiyorum simdi bi suredir bu hali devam ediyo nedense

Ekmek,peynir,zeytin vs bişi yemiyomusun canım sen :26:

Normal değil mi ki :26: ben etraftan hep duyuyorum çocuk yüzünden uyuyamadım gece çok uyanıyo felan diye :26: bilemedim şimdi :26:

Normal değil mi ki :26: ben etraftan hep duyuyorum çocuk yüzünden uyuyamadım gece çok uyanıyo felan diye :26: bilemedim şimdi :26:

banada normal geliyo ama cocuklu kizlar belki bisey der diye bilgi almak istedim canim

canım çocuğuna göre değişiyor. bazılarının 2 aydan sonra uykusu düzene girermiş.ablamın bebek de geceleri uyumazdı hiç,bütün videoları gece,bir taraftan ezan okunuyor,bzim afacan oyun oynuyor sanki gündüz vaktı. 2 yaşında anca düzene girmeye başladı. kardeşim de hiç uyumazdı geceleri,annem babam nöbetleşe kucaklarında zıplatır durulardı.

kizlar kkye uye oldugumdan beriki 1seneyi gecti avatarimi degistrimek istiyodum pcden atiliyoya bizim pc almanca bi yapamiyodum sonunda basardim gercekten kendimi beceriksiz ilan ediyorum pc konusunda baska konularda becerikliyimdir ama sahane yemek yaparim mesela nasil olmus avatarim

bu listeye ben giremedimmi
kime ne mesaji atmam gerekiyo kizlar bana bir yardimci olursaniz sevinirim.
ben de zayiflamak istiyorum.
ayrica bu orti olmak takim halinde oldugunu bilip dahacok motive etmek icinmi yapiliyor?
oyleyse ben de bir orti istiyorum bir an oncee duyurulurr(henuz listeye bile giremedim ama hayirlisi)

bizimkide tam tersi bugunlerde huy degistirdi dogdugunda iyiydi uyuyodu zamanla git gide cogaltiyo geceki uyanik zamanini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…