70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaynanam beni iyice şişmanlatmaya niyetli. hamurişleri yapıp duruyor. pide yapmış bu sabahda,kıymalı, midem bulanıyor az bir şey tadına bakabildim öğle arasına çıktığımda. nedir bu benim halim anlamadım gitti, bulantı bulantı... biraz yürüyüş yapsam iyi gelir aslında,bugün hava da güzel. işten çıkayım, sahile gider hava alırız biraz.

ayyy dün meloj dediydi bi activia dene die bugunde sen yazmısın ya

çok afedersınızz 1 haftadır wc cıkamıyordum

gidip alıp yedım senı okuduktan sonra markette varmıs iş yerıın orda saat 12 mi neydı yedıgımde

bu kadar hızlı etki eder mi bilmiyorum ama işe yaradıı 13.00 de eve geldim wc anca yetıstım valla

ayy çok iğrencım ama bu benım ıcın bi mutlulukk tüh yaa persembe yıyedmm keşkee

tartıda daha az cıkardım kabız olduum ıcın böle kg versem bile yuksek cıkıoo gıcık oluyorum

activia ya devam nette pek çok kişi işe yaramnıo fln yazmslar bı de :) ama ben de işe yarıo sanırırm

14 gün yyim bi bakaım :) senın dediğin şekılde de yerım canım ama sadesi yoktu onu da bulayım da öle yaparım :)

kızlar misifrler gelmek üzere bende anca oturdum totumu dinletiyom
önce tatlıyı tamamladım,düdüklüde çorba attım..
pilav yaptım,fırında bezelyeli ,patatesli etli yemek attım...
ayy bende atmışımda atmışım haaaneyse sonra o.odası ve mutfak süpürürp sildim akşam geç oldu hem de yorulmuştum..
balkon yıkadım ...vayy bee erken kalkmak evede günede bereket getirirmiş birsürü iş yaptım dün toto yataktan kalkmamıştı bitürlübugün nasıl kalktıneyse canlar namazım duruyor cicileirmide giydim kılayımda gelirler şimdi bide bulaşık makinası boşaltılcak puff....
pidelerde fırında şuanzil çaldıııııı

Canım ben normal listede olan arkadaşları buldum yazdım :26: atladığım olabilir tabi son listeye baktım ben

Sen şimdi yenisin ya ondan yazmamıştım :26: kırıldın mı :26: istiyosan sana da orti buluruz :26:

Hamile olmayasın

Ahahahh etki ettiyse ne güzel devam devam

canim hamile olma ihtimalin varmi yada regli donemindemisin benim regli donemlerinde midem bulanirda

Maşallahhh anamm misafirler geldi koş koş

annemin ogrettigi canim bendede bikac gundur vardi kabizlik ve sabah ac karnina sicak su ictim annem soyledi duzenli ic asla wc problemin olmaz diye bendede ise yaradi bilginize

canim banada leslie'nin linkini yolayabilirmisin sanirim bende yapsam iyi olacak..... 5 mil olani

canim hamile olma ihtimalin varmi yada regli donemindemisin benim regli donemlerinde midem bulanirda

yok canım,hamile olma ihtimalim,regl dönemim de yeni bitti zaten. üşüttüm herhalde:-( başka açıklama bulamıyorum. şekerime tansiyonuma da baktım. onlar da normal.

herkes leslie yapıyor, ben de bir iki defa 2 milini yaptım. bir tek o var bilg.da ,kesmedi beni. hiç spor yapmışım gibi hissetmedim. faydasını görenler daha fazla yapıyor sanırım. 5 mil filan...

bilmiyordum gönderiyorum geçerli olurmu acep??

bilmiyordum gönderiyorum geçerli olurmu acep??

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum

aa girdimmi yani ben simdi listeye dun burdan bildirim yapmistim haftaya cuma gunune ilk bildirimimi yapabilmemicin ama bir de ozelden atmak gerekiyormus galiba.acikcasi kac kisiye ozelden bildirim yapildigini anlamamistim.:26:.neyse sevindim.
ayrica ben de bu stepperla gunde en az 10 dk step yapiyorum.yeni basladim.daha sonra 45-50 dk ya kadar cikmayi dusunuyorum.
benim de kabizlik problemim vardi.bu yuzden belim sirtim falan cok agriyodu.diyetisyenime gittigimde sordum.o da bana dunya capindaa kullanilan,receteyle satilan,alinan yaglarin vucuttan atilmasini saglayan ve kabizlik problemini ccok cok kisa surede yok eden bir ilac yazdi.1bucuk aydan beri kullaniyorum.cok memnunum.ismini vermek istedim ama nedense baska topikte bahsettigimde uyari aldim.o yuzden veremiyorum.

arkadaşlarım bugünki menümüde yazayıyorum:)
kahvaltı 09:30 1 dilim bugday ekmeği yarım domates 2 dilim peynir 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım bir türk kahvesi şekersiz
öğlen 13:50 1 tabak ıspanak yemeği 1 su brd yoğurt 1 dilim bugday ekmeği
ara 15:00 1 portakal 16:20 gibi 1 brd süt içerim
akşam 18:30 1 tavuk baget fırında 1 dilim bugday ekmeği yağsız salata 1 brd ayran yerim

bu kadar...

öptüm hepinizi

ivittttttt bütün proqramları biliyomm 10 yıllıkta tecrübem varrr
benim canım kardeşim çok teşekkür ederimm

beni kesin 1 haftada kapının dışına koyarlar tabi 1 hafta dayanabilirlerse
şeyyy :18: daa kurs bitmedi 26sında biticek
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
hoşgeldin canım :)

canım biz kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz diqer öqünlerde ekmek kullanmıyoruz...ama genel olarak menün qayet güzel...

Son düzenleme:
yok canım,hamile olma ihtimalim,regl dönemim de yeni bitti zaten. üşüttüm herhalde:-( başka açıklama bulamıyorum. şekerime tansiyonuma da baktım. onlar da normal.

Geçmiş olsun o zaman cnm

herkes leslie yapıyor, ben de bir iki defa 2 milini yaptım. bir tek o var bilg.da ,kesmedi beni. hiç spor yapmışım gibi hissetmedim. faydasını görenler daha fazla yapıyor sanırım. 5 mil filan...

Etki konusunda ecrin arkadaşımızın üstüne tanımam

Tabikii hoşgeldinn

Ne güzel cnm inşallah etkisini görürsün

beni papatya ile yapabilirmisin:) aynı kilolardayız

Tmm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…