Ben sadesini de alıyorum içine kuru kayısı + müsli filan koyunca gerçekten hem doyurucu hemde lezzetli oluyo canım
Bende dedim bu kızçe gelmedi noldu :26: regl şişkinliğidir o canım bozma moralini
Hıhh hiçte kıskanmadım
bu listeye ben giremedimmi
kime ne mesaji atmam gerekiyo kizlar bana bir yardimci olursaniz sevinirim.
ben de zayiflamak istiyorum.
ayrica bu orti olmak takim halinde oldugunu bilip dahacok motive etmek icinmi yapiliyor?
oyleyse ben de bir orti istiyorum bir an oncee duyurulurr(henuz listeye bile giremedim ama hayirlisi)
kaynanam beni iyice şişmanlatmaya niyetli. hamurişleri yapıp duruyor. pide yapmış bu sabahda,kıymalı, midem bulanıyor az bir şey tadına bakabildim öğle arasına çıktığımda. nedir bu benim halim anlamadım gitti, bulantı bulantı... biraz yürüyüş yapsam iyi gelir aslında,bugün hava da güzel. işten çıkayım, sahile gider hava alırız biraz.
ayyy dün meloj dediydi bi activia dene die bugunde sen yazmısın ya
çok afedersınızz 1 haftadır wc cıkamıyordum
gidip alıp yedım senı okuduktan sonramarkette varmıs iş yerıın orda saat 12 mi neydı yedıgımde
bu kadar hızlı etki eder mi bilmiyorum ama işe yaradıı 13.00 de eve geldim wc anca yetıstım valla
ayy çok iğrencım ama bu benım ıcın bi mutlulukktüh yaa persembe yıyedmm keşkee
tartıda daha az cıkardım kabız olduum ıcın böle kg versem bile yuksek cıkıoo gıcık oluyorum
activia ya devam nette pek çok kişi işe yaramnıo fln yazmslar bı de :) ama ben de işe yarıo sanırırm
14 gün yyim bi bakaım :) senın dediğin şekılde de yerım canım ama sadesi yoktu onu da bulayım da öle yaparım :)
kaynanam beni iyice şişmanlatmaya niyetli. hamurişleri yapıp duruyor. pide yapmış bu sabahda,kıymalı, midem bulanıyor az bir şey tadına bakabildim öğle arasına çıktığımda. nedir bu benim halim anlamadım gitti, bulantı bulantı... biraz yürüyüş yapsam iyi gelir aslında,bugün hava da güzel. işten çıkayım, sahile gider hava alırız biraz.
kızlar misifrler gelmek üzere bende anca oturdum totumu dinletiyom
önce tatlıyı tamamladım,düdüklüde çorba attım..
pilav yaptım,fırında bezelyeli ,patatesli etli yemek attım...
ayy bende atmışımda atmışım haaaneyse sonra o.odası ve mutfak süpürürp sildim akşam geç oldu hem de yorulmuştum..
balkon yıkadım ...vayy bee erken kalkmak evede günede bereket getirirmiş birsürü iş yaptım dün toto yataktan kalkmamıştı bitürlübugün nasıl kalktı neyse canlar namazım duruyor cicileirmide giydim kılayımda gelirler şimdi bide bulaşık makinası boşaltılcak puff....
pidelerde fırında şuanzil çaldıııııı
ayyy dün meloj dediydi bi activia dene die bugunde sen yazmısın ya
çok afedersınızz 1 haftadır wc cıkamıyordum
gidip alıp yedım senı okuduktan sonramarkette varmıs iş yerıın orda saat 12 mi neydı yedıgımde
bu kadar hızlı etki eder mi bilmiyorum ama işe yaradıı 13.00 de eve geldim wc anca yetıstım valla
ayy çok iğrencım ama bu benım ıcın bi mutlulukktüh yaa persembe yıyedmm keşkee
tartıda daha az cıkardım kabız olduum ıcın böle kg versem bile yuksek cıkıoo gıcık oluyorum
activia ya devam nette pek çok kişi işe yaramnıo fln yazmslar bı de :) ama ben de işe yarıo sanırırm
14 gün yyim bi bakaım :) senın dediğin şekılde de yerım canım ama sadesi yoktu onu da bulayım da öle yaparım :)
Günaydın
Önce sorunu kendimce açıklıyım sonra kilo çizelgesi yapman için resimleri eklerim.
Burdaki çoğu kısçe. Leslie ile yürüyor. Spor salonuna giden 1-2 arkadaş var.
Spor aletsiz de pekala kilo verilebilir.
Bak ecrin29 arkadaşımız leslie ile yürüyor istersen linkini sana da atabilirim indirirsin hergn evde yaparsın alet falan gerekmiyor.
Ben üşengeç kısmındanım ara ara aklıma eser nivea bodyle dinamik sabahlar cd si var onu açar spor yaparım.
Leslie abla bana gelmiyo bi iki kere yaptım çok güzel terliyorsun ama dediğim gibi üşengeçlik işte.
Kırsal bi yerde olman spor yapmana engel değil. Eğer istersen evde de çok güzel spor yapabilirsin.
Benim sana önerim öncelikle leslie sonrasında ise nivea body olur.
Bide bol bitki çayı tüket bol dediysem günde 3 bardak farklı bitki çayları.
Benim favorim 7 otlu çay, bergamotlu yeşilçay form çayı olarakta maydanozlu limon dogus form çay.
En son liptonun kiraz sapı form çayıda favorim.
Kilo çizelgesini de şu siteye giriyosun önce;
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Eki Görüntüle 300429 Eki Görüntüle 300430 Eki Görüntüle 300431 Eki Görüntüle 300432 Eki Görüntüle 300433 Eki Görüntüle 300434
canim hamile olma ihtimalin varmi yada regli donemindemisin benim regli donemlerinde midem bulanirda
arkadaşlar aranızda yeni gelenlerden bazıları özel mj gönderebildiği halde buraya triendy21in dikkatine yazmışlar,,birileride direk buraya dikkatime yazmadan direk bildirim yapmışlar,,o şekil olanlar liste dışıdır geçersiz olucak bilginizeeesonra neden ben listede değilim demesin kimseee,,kurallarımız var ve uygulamayanlar listede olamıyorlar...
arkadaşlar aranızda yeni gelenlerden bazıları özel mj gönderebildiği halde buraya triendy21in dikkatine yazmışlar,,birileride direk buraya dikkatime yazmadan direk bildirim yapmışlar,,o şekil olanlar liste dışıdır geçersiz olucak bilginizeeesonra neden ben listede değilim demesin kimseee,,kurallarımız var ve uygulamayanlar listede olamıyorlar...
aa girdimmi yani ben simdi listeyeCanım ben normal listede olan arkadaşları buldum yazdım :26: atladığım olabilir tabi son listeye baktım ben
Sen şimdi yenisin ya ondan yazmamıştım :26: kırıldın mı :26: istiyosan sana da orti buluruz :26:
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
En hızlı kim kilo veriyo kim daha aktif kim daha çok gaza getirir onu istiyorum
ivittttttt bütün proqramları biliyommkariyere ve elemenonlıne üyeyim cnm...ama şartlarını bi görsen 4 yıllık ilgili bölümlerden mezun 3-5 yıl tecrübeli bilmem ne proqramlarını iyi derecede bilen vs....ben eta ve logo biliyorum...offfffff........dedim ya başladı yine stressssssss :84::84::84::84::84::84:
Hayır eta ve logo bilmiyorsun bütün paket programları biliyorsun
Tabanda birini biliyorsan diğerlerini öğrenmen maksimum 3 gün
Biz silverpowder ile hiç ekranını görmediğimiz programlara bile biliyoruz deyip başvuruyorduk...
Şirket işleyişini öğrenme aşamasındada programı 3-4 günde çözüyorduk
benim canım kardeşim çok teşekkür ederimmTatlım normal kilo bildirimi tuğbaya ama orti bildirimi bana yapılıyo :26: yani iki kere bildirim yapmış oluyosunanlatabildim mi :26:
ünaydın canım afiyet olsun
Gel vereyimm ama kimseye söylemek yok :125::125:
Günaydın ablacım çok şükür sen nasılsın
Dün arkadaşlar görüşemedim girmedi internete :26: bugün telefonla konuşup söylicem
Afiyet olsun şekerim
beni kesin 1 haftada kapının dışına koyarlar tabi 1 hafta dayanabilirlerse[COLOR="#008000 nasıl yapıyosunuz bilmediqiniz proqramları :44: ben bildiqim proqramda bile takılıyorummben çok sanşlıydım senin gibi destegim vardı
- derya ... kullanıyorlarmış hiç bilmiyorum programı
- şaçmalama biliyoruz ya
- ya yok ekranı bile görmedim
- foto attım bak işte görüntü bu . şimdi biliyorsun git görüşmeye
-ama ingilizcede istiyorlar
- sen daha evden çıkmadınmı
herşey için teşekkür ederim hep yanımda hep destek olduğun için iyiki varsın seçilmiş kardeşim[/B][/COLOR]
[quote="ay_she, post: 21975227"]eheueheu aynen öylee :)
ama ben söyluyorum programı bılmıyorum ama garanti verıyorum çözerim diyo öyle iki işe girdim
ikisinde de yüz akıyla çıktım çok şükür hatat bırısınde uzmanlaştım bile :)
şeyyy :18: daa kurs bitmedibaşladık gene strese kız dur daha yeni başladın iş aramaya kurs bitti hayırlısı cnm
kimse görmedi ver yiyim
yeni gelenleri pek tanımıyorum cnm kilosu kiloma uyan huyu huyuma suyu suyuma helalinden bi orti ayarlarsın bana
hoşgeldin canım :)merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
arkadaşlarım bugünki menümüde yazayıyorum:)
kahvaltı 09:30 1 dilim bugday ekmeği yarım domates 2 dilim peynir 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım bir türk kahvesi şekersiz
öğlen 13:50 1 tabak ıspanak yemeği 1 su brd yoğurt 1 dilim bugday ekmeği
ara 15:00 1 portakal 16:20 gibi 1 brd süt içerim
akşam 18:30 1 tavuk baget fırında 1 dilim bugday ekmeği yağsız salata 1 brd ayran yerim
bu kadar...
öptüm hepinizi
yok canım,hamile olma ihtimalim,regl dönemim de yeni bitti zaten. üşüttüm herhalde:-( başka açıklama bulamıyorum. şekerime tansiyonuma da baktım. onlar da normal.
herkes leslie yapıyor, ben de bir iki defa 2 milini yaptım. bir tek o var bilg.da ,kesmedi beni. hiç spor yapmışım gibi hissetmedim. faydasını görenler daha fazla yapıyor sanırım. 5 mil filan...
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
aa girdimmi yani ben simdi listeyedun burdan bildirim yapmistim haftaya cuma gunune ilk bildirimimi yapabilmemicin ama bir de ozelden atmak gerekiyormus galiba.acikcasi kac kisiye ozelden bildirim yapildigini anlamamistim.:26:.neyse sevindim. Eki Görüntüle 300559
ayrica ben de bu stepperla gunde en az 10 dk step yapiyorum.yeni basladim.daha sonra 45-50 dk ya kadar cikmayi dusunuyorum.
benim de kabizlik problemim vardi.bu yuzden belim sirtim falan cok agriyodu.diyetisyenime gittigimde sordum.o da bana dunya capindaa kullanilan,receteyle satilan,alinan yaglarin vucuttan atilmasini saglayan ve kabizlik problemini ccok cok kisa surede yok eden bir ilac yazdi.1bucuk aydan beri kullaniyorum.cok memnunum.ismini vermek istedim ama nedense baska topikte bahsettigimde uyari aldim.o yuzden veremiyorum.
beni papatya ile yapabilirmisin:) aynı kilolardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?