ivittttttt bütün proqramları biliyomm10 yıllıkta tecrübem varrr
benim canım kardeşim çok teşekkür ederimm
[COLOR="#008000 nasıl yapıyosunuz bilmediqiniz proqramları :44: ben bildiqim proqramda bile takılıyorumm[/B][/COLOR]
[COLOR="#008000"]beni kesin 1 haftada kapının dışına koyarlar tabi 1 hafta dayanabilirlerse[/COLOR]
şeyyy :18: daa kurs bitmedi26sında biticek
hoşgeldin canım :)
canım biz kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz diqer öqünlerde ekmek kullanmıyoruz...ama genel olarak menün qayet güzel...
teşekkür ederim:) bu arada umarım hayırlısı ile çok iyi bir iş bulursun
canim banada leslie'nin linkini yolayabilirmisin sanirim bende yapsam iyi olacak..... 5 mil olani
bu arada naf seni görmedim sanmaaaaşağıda pekte güzel görünüyosun hep böyle ol emi canımcımm
canım düzenli yapmak gerek ben daha iki haftadır düzene oturtabildim ama kilo vermememe rağmen sıkılaşmayı hissediyorum. ilk günler 1 mil yaptım sonra 2 mile geçtim 3 gündür de 3 mil yapıyorum haftaya 5 mile geçeceğim kademe kademe geçince bence daha iyi. zaten diğeri az geliyor anslıyorsun fazlasını yapabileceğiniherkes leslie yapıyor, ben de bir iki defa 2 milini yaptım. bir tek o var bilg.da ,kesmedi beni. hiç spor yapmışım gibi hissetmedim. faydasını görenler daha fazla yapıyor sanırım. 5 mil filan...
hoşgeldinmerhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
canım bana o ilacın ismini özelden atarmısın bir araştıryım. çok kötü kabızlık prablemim var yıllardır süren. bitkisel çaylarla falan düzene sokmuştum ama bu rejim yine başa döndürdü beni. 3 günde bir çıkıyom bazen. birde söylemesi ayıpaa girdimmi yani ben simdi listeyedun burdan bildirim yapmistim haftaya cuma gunune ilk bildirimimi yapabilmemicin ama bir de ozelden atmak gerekiyormus galiba.acikcasi kac kisiye ozelden bildirim yapildigini anlamamistim.:26:.neyse sevindim. Eki Görüntüle 300559
ayrica ben de bu stepperla gunde en az 10 dk step yapiyorum.yeni basladim.daha sonra 45-50 dk ya kadar cikmayi dusunuyorum.
benim de kabizlik problemim vardi.bu yuzden belim sirtim falan cok agriyodu.diyetisyenime gittigimde sordum.o da bana dunya capindaa kullanilan,receteyle satilan,alinan yaglarin vucuttan atilmasini saglayan ve kabizlik problemini ccok cok kisa surede yok eden bir ilac yazdi.1bucuk aydan beri kullaniyorum.cok memnunum.ismini vermek istedim ama nedense baska topikte bahsettigimde uyari aldim.o yuzden veremiyorum.
yok canım girmeye hak kazandın mjını aldım ,bu hafta liste altına haftayada listede olucaksın merak etmeebu listeye ben giremedimmi
kime ne mesaji atmam gerekiyo kizlar bana bir yardimci olursaniz sevinirim.
ben de zayiflamak istiyorum.
ayrica bu orti olmak takim halinde oldugunu bilip dahacok motive etmek icinmi yapiliyor?
oyleyse ben de bir orti istiyorum bir an oncee duyurulurr(henuz listeye bile giremedim ama hayirlisi)
bilmiyordumgönderiyorum geçerli olurmu acep??
hoşgeldin canım buyur tabiki alırız,,merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
...............................................Haftanın Birincisi...............................................
edirne
.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................
ay_she & edirne
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
ay_she..........: 900 gr
edirne...........: 1.000 gr
Toplam.........: 1.900 gr
2. Grup
NaF...........: +500 gr
erginsena...: 1.700 gr
Toplam......: 1.200 gr
3. Grup
zerra.........: 900 gr
pinktomato.: 0 gr
Toplam......: 900 gr
4. Grup:81:
Ecrin29..........: 1.600 gr
rezzan284......: +800 gr
Toplam..........: 800 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: +400 gr
elsnopy.......: 900 gr
Toplam........: 500 gr
6. Grup:79:
triendy21...: 200 gr
kılavuz.......: 0 gr
Toplam......: 200 gr
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive...: 0 gr
Toplam.........: 200 gr
7. Grup
deryaak......: +1.000 gr
kdr............: 500 gr
Toplam.......: +500 gr
8. Grup
mywish89......: +800 gr
silverpowder..: 200 gr
Toplam.........: +600 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
Gıcıkama ben seni tenhada sıkıştırırım
hoşgeldin canım,,daha listeyi yapmadım eğer özele bildirim yaparsan haftaya listeye girme hakkın olurçok fazla kiko veren arkadaşlar var. ne kadar zamanda bu kiloları verdiniz. sporla desteklediniz mi. ben spor salonuna gidemiyorum evde de herhangi bir spor aletimde yok. kırsal bölgede yaşadığımız için yürüyüş şansım yok. evde hangi hareketleri yaparsam daha hızlı kilo verebilirim. çünkü hareket olmadan sadece diyetle ayda iki kilo verebiliyorum. lütfen cevap yazın.
hayır canım nafa orti bildirimlerini yapıcaksınız,,normal liste bildirimleri bana atılıyooobebeğim bildirimi sanamı yapcaktık ay bilmiyordumkine ben tuğbaya yaptım
canım niye hiç ara yapmadın,,,ikinciside sabah ve öğlen iyi olmuşta akşam neden öyle yaptın,,4dilim ekmek vede ayran yemişsiin oldumu böyle yaaaGünaydın şekerler,
Dün itibariyle diyetime tekrar dönmüş bulunmaktayım.
Dünkü menüm :
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Öğlen
6 adet ızgara köfte
Salata
Ayran
Akşam
1 simit
1 ayran
günaaydıınnnngünaydım kıssçelerrrr
nasılsız bakalımmmm :)
oh çok şükür sonunda oldun demek,,o fazla kilo regldendir canım takmaa,,benimde daha dün bitti,,ama henüz fark tartıda belli değil..200gr alttayım bugün 60.4 olmuşum..yarına dahada inerim inşallah,,regl bittikten 48saat sonra asıl kilo tartıya yansıyomuş unutma emii,he bide reglken diyete devam edersen metabozlimamız hızlı çalıştığı için kat kat kilo verimi oluyomuş haberin olsunsLm kizLar
dün geLemedimesimLen biraz tartisdik da gittim yattim saat 20.30 gibi biLdirim de yapamadim regliyimde agridan kivraniyom
tarti desen moreLimi dün tam bozdu ama dün ve bugünün ne yedm yazacam
74.8 gösterdi 1.5 kiLo fazLa 300-500 yine iyiymis 1.5 kiLo sok etkisi yaradi bende
kiLo veren kizLari tebrik ediyorumveremeyenLer üzüLmesin diycemde bende varim icinde üzüLün anam da bidaha oLmasin
gecmise bakamadim dün isyerinden takip ediyordum ara sira firsat buLup daLamadim
sagol bebegimyedim de zaten yemedim deyil
dünkü menü: 2 has yumurta
öglen:1 dürüm
ara:1 yogurt
aksam: 2sosis
bugün: sabah: 2toast
ara: elma
öglen: sebze yapacam:44:
geri kactim esim kalkti sonra o gitecek ozaman gelirim
normal olduğunu söyleyemiycem canım,,çünkü bebekler yeni doğdukalrında mideleri küçük olduğu için sık sık emerler uyanırlar,,4-5aylık bi bebek mideside genişlediği için emişleri daha uzun sürer ve beslenme aralıklarıda uzar,,yani gece uyanmaları çok sıklaşmaz düzene girmeye başlar,,bişey soriyim sana yalancı emzik veriyormusun,,eğer vermiyosan bence ver artık tabi hiç vermediysen alıştırmakta zorluk çekebilir..ama ben ilk bebeğimde emzik kullanmıycam demiştim ama yanılmışım..1aylıkken vermeye başladım inanırmısın bu kadar rahatlatıcağını ümit etmezdim..gece her uyandığında karnı aç olduğu için değil,,ağzında tatmin edici bişey aradığı için ,,sen ona meme verdiğinde o kendini rahat hissettiği için hemen uyuyo emmeyi bırakıyo çünkü aç değil,,ama sen her gece uyandığında emziğini verirsen o gene uyuycaktır ve sende rahatsız olmada uykuna devam ediceksin,,saat aralığı koy küçükken her 2 saatte bir uyanmazsa bile uyandırıp emzir demişti ebe..ama büyüdükçe bu saati bırak bebeğin ayarlasın,,sen emziği verince hala ağlamaya devam ediyorsa bilki bu sefer acıkmıştır,,inanki ilk bebeğimde bunu öğrendikten sonra kızım doğduğunda küçük yeni doğan emziği almıştım doğduğu gün verdim alışsın hemen diye çok tatlıydıı tam ona göre bi emzikti,,sende damak silikon emzik al ve dene canım inanki çok rahat ediceksin..emziği bıraktıramazsam diyede düşünme,,bi yolunu bulur bıraktırırsın,,benim oğlan 13aylıkken kız 6aylıkken bıraktı emziği kendi istekleriyle hemdee hiç zor olmadıı,,kolay gelsin canımbende oyle hissediyorum canim ise yariyo leslie
kizlar aksam 11de kizi uyuttum leslie obu derken saat bir oldu gittim yatmaya kizim uyandi emzirdim tekrar uyudu 3de 5de 7de ayni islem tekrarlandi her uyandiginda 3 5 dakika emiyo uyuyo bende basladim gulmeye benim kiz diyet yapiyo az az SIK SIK yiyo diye enson 9bucukta tamamen kalktik ve simdi tekrar salliyorum uyusun diye mizmizlaniyo uyumak icin simdi kizlar budurumu normalmi daha kucukken uzun sure emerdi ve gece en fazla 2kere uyanirdi ben neuyudugumu anlamiyorum simdi bi suredir bu hali devam ediyo nedense
hadi hadi gel gel sıkıyosa yakaaalaaaa
ooo doğrudur valla,,dile kolay 28 kiloo,,ama çok güzel bi duygu buu,,bende bayramda köye gittiğimde ilk kez görenler geçen bayram baya kiloluydun çok zayıflamışsın demişlerdi,,hatta bi kız vardıı geçen seneki bayramda gittiğimde ilk kez konuşmuştum,,sen çocuklar yokken ben seni görmüştüm zayıftın baya bi kilo almışsın değişmişsin demiştii,çok moralim bozulmuştu,,ee nolucak birini doğurdum kilo vermeden ötekine gebe kadım 2 çocuk olunca böyle oldu napalım demişytim hiç kilo vermek bile yoktu aklımda oysaki,,karşı tepklier insanı gaza getiriyomuş farkettim ozaman,,sonra kayınbiraderim askerden gelince yenge burda hiç bişey değişmemişte yalnız sen baya bi acarlaşmışın dedi o an da baya bi oldum ben,,e bide son noktayı erkek kardeşim tuğba valla kollar maşallah çok acar görünüyo öküz gibi olmuşun maşallah diyince şakayla karışık,,dedim ben kilo vericem ve hepiniz görüceksiniz,,şuan askerde kendisi,,ve enson 2 ay önce webcamda görüştük beni gördüğüne inanamadı nolmuş sana maşallah aferin kız helal olsun sana dedii,,çok duygulandım ben yaaaa....tuqbacım bizim memlekettede öyle derler...kilo alınca ooo iyilenmişsin maşallah diye gurur duyarlar..zayıflayıncada kenara köşeye çekip hastamısın yoksa bi derdinmi var nedir bu halin diye sorarlar...geçen yaz ben neler çektim birden 28 kilo vermiş halimle beni görenler şok geçirdiler herkes tuhaf tuhaf baktı bana...yollarda bile beni tanımayanlar oldu...acaba senamı deqilmi diye muallakta kalıp seslenemiyenler bile olmuş
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60
hoşgeldin canım...
siyah bence kadını kadın yapan renktir. ama diğer renkte hoş duruyodu sande ikiside iyi yani...
gny kalk kalk hadi saat kaç oldu bak...
geldi geldi,,bende orti bildirimini yaptım bile...kuşum nörüyon guuuuu...benim mesaj gelmişmiki:26:öğlen acele göndermiştim kontrol edememiştim
olsun canım geldii mjın alındınpardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.
dün çok şey yazasım vardıya valla ben bişey demiyorum artık senin kaynanana,,gıcık kıskanç nolcak,,ben olsam çıkartmazdım onane yaa..banada bayramda köye gittiğimde falan uzun kollu giy derler gelenlere ayıp olmasın diyenasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok
kollar için duvar şınavııııııı derim beenbu king ne kollar için her türlü hareket önerisine açığım.
eşime tutturdum bana boks torbası al diye zaten.
evlilik yıldönümünde hediyede almadı gıcık ama alcam bekle diyo acaba boks torbasımı alacak ki
hoş geldiiinnmerhaba arkadaslar
ben de size katilmak istiyorum musade ederseniz.aslinda baska bir topikle basladim kk ile tanismaya ve 4 kilo verdim yaklasik 2 ayda.
bugun gordumki siz burda daha aktifsiniz.kilo vermek icin daha cok motive oluyorsunuz.benim de istedigim bu.
benim kizim var .29 yasindayim( cok yakinda 30 olucam).1.70 boyundayim.75 kiloyla basladim kilo vermeye.aslinda dahaonce cok verip aldim bu kilolari ama en cok 75 oldum ve turkiyeye izine gittigimde cok rahatsiz oldum kilolarimdan.belcikada yasiyorum bu arada .donunce karar verdim kilovermeye ve geri almamaya.mezoterapiye basladim.cok SIK olmasada 2 haftada 1 yaptiriorum.
onceleri yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama simdi hic etmiyorum desem yeridir.ama en azindan 2 aydir 4 kilo gitti ve hic almadim.simdi 71 kiloyum.bu da benim sevincimm.
galiba cuma gunleri bildirim yapiyosunuz.musade ederseniz ben de gelecek cumadan itibaren bildirimlere katilmak istiyorum.
kizlar benim kizim 5.720 gr ben 6.9 vermisim kizimdan fazlasini icimden cikartmisim geri kalan kiloyuda verinde yagenimi cikarmis olcam
ay çok hoş yaaapc ekranına bakarak kalori yakılsa şimdie benım zappzayıf olmam lazum gelürdü
evvveeeeet
bir tane daha geliyor
koptum bu espiriyee ben dün gece yaaaa,,eşim işten geldi bide ona okudum dayanamadım gene koptuuumniye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştir
ne güzel olmuşsun kızzz fıstıkkk...
...............................................Haftanın Birincisi...............................................
edirne
.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................
ay_she & edirne
Grup Dereceleri
1. Grup
2. Grup
3. Grup
7. Grup
8. Grup
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
öpüşelim anam hiç yapmadığımız şey sankiii
Ellerine sağlık şekerim benim sayemde ortim de güme gitti.
edirne
ay_she & edirne
Grup Dereceleri
1. Grup
2. Grup
3. Grup
7. Grup
8. Grup
ellerine sağık canım...........birinci olmuşum oleyyyyyyyyyyy daha hırslı ve azimli olcaz irademi<ze hakim olcaz daha çok kilo vercez inşallah herkesi öpüyorum
ellerine sağık canım...........birinci olmuşum oleyyyyyyyyyyy daha hırslı ve azimli olcaz irademi<ze hakim olcaz daha çok kilo vercez inşallah herkesi öpüyorum
edirne
ay_she & edirne :46
aa girdimmi yani ben simdi listeyedun burdan bildirim yapmistim haftaya cuma gunune ilk bildirimimi yapabilmemicin ama bir de ozelden atmak gerekiyormus galiba.acikcasi kac kisiye ozelden bildirim yapildigini anlamamistim.:26:.neyse sevindim. Eki Görüntüle 300559
ayrica ben de bu stepperla gunde en az 10 dk step yapiyorum.yeni basladim.daha sonra 45-50 dk ya kadar cikmayi dusunuyorum.
benim de kabizlik problemim vardi.bu yuzden belim sirtim falan cok agriyodu.diyetisyenime gittigimde sordum.o da bana dunya capindaa kullanilan,receteyle satilan,alinan yaglarin vucuttan atilmasini saglayan ve kabizlik problemini ccok cok kisa surede yok eden bir ilac yazdi.1bucuk aydan beri kullaniyorum.cok memnunum.ismini vermek istedim ama nedense baska topikte bahsettigimde uyari aldim.o yuzden veremiyorum.
annemin ogrettigi canim bendede bikac gundur vardi kabizlik ve sabah ac karnina sicak su ictim annem soyledi duzenli ic asla wc problemin olmaz diye bendede ise yaradi bilginize
Ahahahh etki ettiyse ne güzeldevam devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?