70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar olsun çıtırlar ve geleceğin çıtır hatunlarıı,,,

teşekkür ederim uyarılarımı dinleyipte özele mj attığınız için,,inanın topicte görüpte özelimde göremeyince adınıza üzülüyorum gerçekten,,ama kurallarıda çiğnemek istemiyorum disiplinli olalım istiyorum..işlerim var birazdan gelicem inşallah...

bu arada naf seni görmedim sanmaaaaşağıda pekte güzel görünüyosun hep böyle ol emi canımcımm

...............................................Haftanın Birincisi...............................................

edirne

.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................

ay_she & edirne

TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR

Grup Dereceleri

1. Grup
ay_she..........: 900 gr
edirne...........: 1.000 gr
Toplam.........: 1.900 gr

2. Grup
NaF...........: +500 gr
erginsena...: 1.700 gr
Toplam......: 1.200 gr

3. Grup
zerra.........: 900 gr
pinktomato.: 0 gr
Toplam......: 900 gr

4. Grup:81:
Ecrin29..........: 1.600 gr
rezzan284......: +800 gr
Toplam..........: 800 gr

5. Grup:79:
arcak81.......: +400 gr
elsnopy.......: 900 gr
Toplam........: 500 gr

6. Grup:79:
triendy21...: 200 gr
kılavuz.......: 0 gr
Toplam......: 200 gr

6. Grup:79:
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive...: 0 gr
Toplam.........: 200 gr

7. Grup
deryaak......: +1.000 gr
kdr............: 500 gr
Toplam.......: +500 gr

8. Grup

mywish89......: +800 gr
silverpowder..: 200 gr
Toplam.........: +600 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola

herkes leslie yapıyor, ben de bir iki defa 2 milini yaptım. bir tek o var bilg.da ,kesmedi beni. hiç spor yapmışım gibi hissetmedim. faydasını görenler daha fazla yapıyor sanırım. 5 mil filan...
canım düzenli yapmak gerek ben daha iki haftadır düzene oturtabildim ama kilo vermememe rağmen sıkılaşmayı hissediyorum. ilk günler 1 mil yaptım sonra 2 mile geçtim 3 gündür de 3 mil yapıyorum haftaya 5 mile geçeceğim kademe kademe geçince bence daha iyi. zaten diğeri az geliyor anslıyorsun fazlasını yapabileceğini
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
hoşgeldin
canım bana o ilacın ismini özelden atarmısın bir araştıryım. çok kötü kabızlık prablemim var yıllardır süren. bitkisel çaylarla falan düzene sokmuştum ama bu rejim yine başa döndürdü beni. 3 günde bir çıkıyom bazen. birde söylemesi ayıp hemoroid sorunum var son bir haftadır oda büyüdü wc korkulu rüya oldu benim için

yok canım girmeye hak kazandın mjını aldım ,bu hafta liste altına haftayada listede olucaksın merak etmee
bilmiyordum gönderiyorum geçerli olurmu acep??
evvvvveeeeeeeeeeeeeettt
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız 79 a yenı dustum bende cuma gunleri tartılıyorum
hoşgeldin canım buyur tabiki alırız,,

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

waooooooooooooooowwwwwwwwww 6. olmuşuz ortiiiiiiiiiiiiiimm iyice yukarlara taşınıyoz hadi hayırlısı,,haftaya dahada yukarda olmak ümidiyleee esen kalın
Gıcık ama ben seni tenhada sıkıştırırım

hadi hadi gel gel sıkıyosa yakaaalaaaa

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,,daha listeyi yapmadım eğer özele bildirim yaparsan haftaya listeye girme hakkın olur
bebeğim bildirimi sanamı yapcaktık ay bilmiyordumkine ben tuğbaya yaptım
hayır canım nafa orti bildirimlerini yapıcaksınız,,normal liste bildirimleri bana atılıyooo
canım niye hiç ara yapmadın,,,ikinciside sabah ve öğlen iyi olmuşta akşam neden öyle yaptın,,4dilim ekmek vede ayran yemişsiin oldumu böyle yaaa
günaydım kıssçelerrrr
nasılsız bakalımmmm :)

günaaydıınnnn
oh çok şükür sonunda oldun demek,,o fazla kilo regldendir canım takmaa,,benimde daha dün bitti,,ama henüz fark tartıda belli değil..200gr alttayım bugün 60.4 olmuşum..yarına dahada inerim inşallah,,regl bittikten 48saat sonra asıl kilo tartıya yansıyomuş unutma emii,he bide reglken diyete devam edersen metabozlimamız hızlı çalıştığı için kat kat kilo verimi oluyomuş haberin olsun
hiç olmamış suzii hiç..çok eksiğin var düzene gir artııııkkkk
biraz ağır oldu belki amaaa düzelmen için bunu yapmak zorundayııım

normal olduğunu söyleyemiycem canım,,çünkü bebekler yeni doğdukalrında mideleri küçük olduğu için sık sık emerler uyanırlar,,4-5aylık bi bebek mideside genişlediği için emişleri daha uzun sürer ve beslenme aralıklarıda uzar,,yani gece uyanmaları çok sıklaşmaz düzene girmeye başlar,,bişey soriyim sana yalancı emzik veriyormusun,,eğer vermiyosan bence ver artık tabi hiç vermediysen alıştırmakta zorluk çekebilir..ama ben ilk bebeğimde emzik kullanmıycam demiştim ama yanılmışım..1aylıkken vermeye başladım inanırmısın bu kadar rahatlatıcağını ümit etmezdim..gece her uyandığında karnı aç olduğu için değil,,ağzında tatmin edici bişey aradığı için ,,sen ona meme verdiğinde o kendini rahat hissettiği için hemen uyuyo emmeyi bırakıyo çünkü aç değil,,ama sen her gece uyandığında emziğini verirsen o gene uyuycaktır ve sende rahatsız olmada uykuna devam ediceksin,,saat aralığı koy küçükken her 2 saatte bir uyanmazsa bile uyandırıp emzir demişti ebe..ama büyüdükçe bu saati bırak bebeğin ayarlasın,,sen emziği verince hala ağlamaya devam ediyorsa bilki bu sefer acıkmıştır,,inanki ilk bebeğimde bunu öğrendikten sonra kızım doğduğunda küçük yeni doğan emziği almıştım doğduğu gün verdim alışsın hemen diye çok tatlıydıı tam ona göre bi emzikti,,sende damak silikon emzik al ve dene canım inanki çok rahat ediceksin..emziği bıraktıramazsam diyede düşünme,,bi yolunu bulur bıraktırırsın,,benim oğlan 13aylıkken kız 6aylıkken bıraktı emziği kendi istekleriyle hemdee hiç zor olmadıı,,kolay gelsin canım

ooo doğrudur valla,,dile kolay 28 kiloo,,ama çok güzel bi duygu buu,,bende bayramda köye gittiğimde ilk kez görenler geçen bayram baya kiloluydun çok zayıflamışsın demişlerdi,,hatta bi kız vardıı geçen seneki bayramda gittiğimde ilk kez konuşmuştum,,sen çocuklar yokken ben seni görmüştüm zayıftın baya bi kilo almışsın değişmişsin demiştii,çok moralim bozulmuştu,,ee nolucak birini doğurdum kilo vermeden ötekine gebe kadım 2 çocuk olunca böyle oldu napalım demişytim hiç kilo vermek bile yoktu aklımda oysaki,,karşı tepklier insanı gaza getiriyomuş farkettim ozaman,,sonra kayınbiraderim askerden gelince yenge burda hiç bişey değişmemişte yalnız sen baya bi acarlaşmışın dedi o an da baya bi oldum ben,,e bide son noktayı erkek kardeşim tuğba valla kollar maşallah çok acar görünüyo öküz gibi olmuşun maşallah diyince şakayla karışık,,dedim ben kilo vericem ve hepiniz görüceksiniz,,şuan askerde kendisi,,ve enson 2 ay önce webcamda görüştük beni gördüğüne inanamadı nolmuş sana maşallah aferin kız helal olsun sana dedii,,çok duygulandım ben yaaaa....
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 69.7
bu hafta 68
qiden 1700
toplamda 22
hedef 60

hoşgeldin canım...

siyah bence kadını kadın yapan renktir. ama diğer renkte hoş duruyodu sande ikiside iyi yani...

gny kalk kalk hadi saat kaç oldu bak...

siyah derken :26:ben siyahlı resimmi koydumki:44:,,bunlar gri amaaa,,ama haklısın siyah bi kadına yakışan en güzel renk

kuşum nörüyon guuuuu...benim mesaj gelmişmiki:26:öğlen acele göndermiştim kontrol edememiştim
geldi geldi,,bende orti bildirimini yaptım bile...6.olmuşuz
pardon bana bu sekilde yazarsam senin dikkatini cekecegini soyledikleri icin yazdim.senin de soyledigin gibi yeniyim bu topikte.ne yapmam gerekiyo dedim bu sekilde yaparsam listeye girebilecegim soylendi.yanlis yaptigimi dusunemedim pardon.
olsun canım geldii mjın alındın
dün çok şey yazasım vardıya valla ben bişey demiyorum artık senin kaynanana,,gıcık kıskanç nolcak,,ben olsam çıkartmazdım onane yaa..banada bayramda köye gittiğimde falan uzun kollu giy derler gelenlere ayıp olmasın diye ama giymem banane yaa,herkez kendisi için yaşıyo dünyada,,zaten pekte karışamazlar banaa,çünkü dinlemiyorum işime gelmezseee,,neyse eşin iyi cvb vermiş,,ama çıkartmamalıydın boşver eşin istedikten sonra karışamaz o sanaa
kollar için duvar şınavııııııı derim been
hoş geldiiinn
kizlar benim kizim 5.720 gr ben 6.9 vermisim kizimdan fazlasini icimden cikartmisim geri kalan kiloyuda verinde yagenimi cikarmis olcam

pc ekranına bakarak kalori yakılsa şimdie benım zappzayıf olmam lazum gelürdü

evvveeeeet

bir tane daha geliyor

ay çok hoş yaaa
niye bekliyonki tiyatroseyırcısını :26: belkide tiyatro seyretmeye gitmiştir
koptum bu espiriyee ben dün gece yaaaa,,eşim işten geldi bide ona okudum dayanamadım gene koptuuumilahi sena abla nerden aklına gelir böyle şeyleer

ne güzel olmuşsun kızzz fıstıkkk...

Son düzenleme:

Ellerine sağlık şekerim benim sayemde ortim de güme gitti.

ORTİ LİSTESİ

arcak81
elsnopy

NaF
erginsena

mywish89
silverpowder

triendy21
kılavuz

ay_she
edirne

blackcat_80
shopsessive

rezzan784
ecrin29

deryaak
kdr

zerra
pinktomato

yearslater_38
umud

sibel29
zeynepberat

YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
charm

Yukarıdaki yeni orti eşleşmelerini ooo piti piti diye seçtim orti istemeyen yada aa ben bu listede yokumm benide alın diyen varsa

lütfen bana özel mesaj ile ulaşsın yardımcı olayım

Ben çıkıyorum kızlar iyi pazarlar iyi tatiller canlarım

ellerine sağık canım........... birinci olmuşum oleyyyyyyyyyyy daha hırslı ve azimli olcaz irademi<ze hakim olcaz daha çok kilo vercez inşallah herkesi öpüyorum

Neee birinci olmuşuMMMM mu

ene gözünü şöhret bürümüş iki dakkada sattın kız beniii

beraber şaapmadık mı hayınnn ortiii

eyvallah nafcım ficidımızdan geldiğince veriyoruz kiloları iştee napalmm
ayrıcana yükselişte olduumuzu da sölemek isterim bu sene kral tv müzik ödüllerinde
en iyi çıkışı yapan grup olarak ödül aliciğizz ortimle belkim oscar bile alırıs bellimi olur eheueheueh

Bu arada Çiçekler odama lütfenn

Not: Hızlı yükselen sert düşer biliyorumm nihahaha

ene hangi ilaç ooo ayrıca kabızlık için kullanıla ilaçların alışkanlık yapıp
organları tembelleştirdiğini duymsutummm diyetısyenıne sordun mu canımm
ya benım çok acaipkabızlık sorunum var yanı çözümler buuluyorum ama hep geçici oluyoo :26:

annemin ogrettigi canim bendede bikac gundur vardi kabizlik ve sabah ac karnina sicak su ictim annem soyledi duzenli ic asla wc problemin olmaz diye bendede ise yaradi bilginize

canım aslında bunu denesem iyi olucak zayıflamak
açısından da çok ii sabahalrı sıcak su içmek ay deneyım ya
limon sıkıp içeyim harbiden sağol canımm :)

Ahahahh etki ettiyse ne güzel devam devam

gecenin yarısı...saat:3.30 civarında telefon çaldı.telefondaki ses annesinin sesiydi.
adam uyku sersemliğiyle::95:
''ne var anne!ne istiyorsun bu saatte!neden beni rahatsız ettin?
sabah arasaydın olmazmıydı.''diyerek annesine karşı üzücü sözler sarfetti.

:26:zavallı anne,biraz buruk,birazda ağlamaklı bir ses tonu ile:
''Bundan 35 yıl önce tam bu gece yarısı,03.30'da sende beni rahatsız etmiştin!Doğum günün kutlu olsun.''diyerek telefonu kapattı...

oooof ulleeyyn oooooff....bittiğim andır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…