70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aLintilarim gitti :26:
su bi kac gündür moreL 0 kusura bakmayin
bildirim yapamadim tugbacim giremedim dün bugün geldigimde yapmak istemedim cünkü cuma bildirim günü hakkimi kaybetmissim gelseymisim gecen hafta göz yumdun zaten sagol canim artik haftaya listenin altinda da öbür haftayada listede olurum gene ozaman a kadar su fazlaliklarin fazlasini atayim bari
naf bebegim ellerine saglik liste güzel olmus orti bildirim de olmadi ama zaten zeynepcim de gelmedi herhalde yani takip ettigim kadariyla :26:

yeni gelenler olmus hosgeldiniz kizlar

Son düzenleme:

kızlarya bu silikon kek kalıpları varya onda kek yaparken kalıbı fırına nasıl koyuyoruz fırın tepsisinin içindemi koyucaz yoksa tel ızgaranın üzerinemi acil cvb

bugünkü menümü vereyim
sabah: biraz geç kalktım 11 20 falandı bide cısssssssyedim
2 tane ıspanaklı gül böreği
1 lıght karper 5 siyah zeytin domates salatalık çay
16 20 ara 1 kivi 1 küçük elma
akşam 1740 :2 köfte salata haşlanmış karnıbahar sarmısaklı yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
saatler birbirine karıştı biliyorum ama hafta sonu yaaaaa uyudum biraz :44::44:

kızlarya bu silikon kek kalıpları varya onda kek yaparken kalıbı fırına nasıl koyuyoruz fırın tepsisinin içindemi koyucaz yoksa tel ızgaranın üzerinemi acil cvb

iki şekıldede yapabılrısın ama tepisye koyman daha ıyı olurr

hamur o yana bu yana yayılıcandan dökülebilir :)

Son düzenleme:
yanmaz yani dimi ızgaranın üstüne koyarsam,,bide tepsiye koyarsam pişer dimiii genee:26:çok sağolun acil cvblar için

yanmaz yani dimi ızgaranın üstüne koyarsam,,bide tepsiye koyarsam pişer dimiii genee:26:çok sağolun acil cvblar için

her türlü pişiyo ayrıca yanmıyoo :)

evde var bı tane hiç yanmadıı ama sevmıyım yaa silikon kalıp denemelık aldıydım

garip bi kokusu oluyo yaa sanki :26:

ooo bende orti istiom die haykırıcaktım
ben ortimdxden memnunum onun içinde bi sorun yoksa devam edebilirz herhal :))
tşk naf naf

Son düzenleme:
allahım allahım iki haftadır 61.4 de sayıklıyorum ne yapmam lasım daha fazla yaaa
akşam yemeklerimi 19.30 da yiyiodum artık saat 18:30 da yeme işlemini kesicemm

yaa bide 2 haftadır spor yapıorm sabahları leslie akşamları plates
spora başlayalı kalınlaştım diodum kii bugün sena ablanın yazdıklarını gördüm inş. 2-3 haftaya kdr toparlanır vücudumda sonucunu almaya başlarım sporundaa

pöööff 50 leri görsem bi cumaya kdr 1.5 verirsem 59.9 olucam onada razıyım ama 1.5 zor olurrrr

Çoook güzeelll cnm. Bende bu güzel, ilginç avatarları nerden buluyorsunuz onu merak ediyorum.

Hayırdır cnm? Bi durum olmasın. Çok geçmiş olsun.

Gerçekten işe yarıyormu bende de aynık sorun bıktım valla. Bende alman çayı içiyorum o çok iyi geliyor. Ama korkuyorum hergün içmiyorum. Hergün yesek bi zararı olurmu?

Ellerine sağlık NaFcığm. 1. likten 4. düştük. Vay be hızlı çıktık çabuk düştük.

Ayy yazık anneciğe. Bak, büyüt, hertürlü eziyeti çek sonra dediğine bak. Ahh ah.

Son düzenleme:
ya kızlar çok ilginç bir şey oldu;
ben 3 gündür tartılmıyordum, sabah tartıldığımda 67.7 çıktım, en son tartıldığımda 74 kilo idim.
diyete 22 gün önce 76.8 ile başladım yaklaşık 9 kilo vermişim gibi görünüyor bu durumda ama görüntümde o kadar yok gibi. kıyafetlerim bol gelmeye başladı tamam ama 9 kilo vermiş gibi değilim sanki bence.
siz ne dersiniz?

Canim benim ya hep sicak kanlisin..
Yok canim ya kaybolcak yerim yok artik vermem lazim bu kilalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…