Neee birinci olmuşuMMMM mu
ene gözünü şöhret bürümüş iki dakkada sattın kız beniii
beraber şaapmadık mı hayınnn ortiii
eyvallah nafcım ficidımızdan geldiğince veriyoruz kiloları iştee napalmm
ayrıcana yükselişte olduumuzu da sölemek isterimbu sene kral tv müzik ödüllerinde
en iyi çıkışı yapan grup olarak ödül aliciğizz ortimle belkim oscar bile alırıs bellimi olur eheueheueh
Bu arada Çiçekler odama lütfenn
Not: Hızlı yükselen sert düşer biliyorumm nihahaha
ortim valla doğru söylüyon beraber şey yaptıuk bian gözüm döndü kupayı elimde görünce kızzzzzz valla kötü bi niyetim yoktu madurum ben madurum çok madurum madurum
kızlarya bu silikon kek kalıpları varya onda kek yaparken kalıbı fırına nasıl koyuyoruz fırın tepsisinin içindemi koyucaz yoksa tel ızgaranın üzerinemi acil cvb
kızlarya bu silikon kek kalıpları varya onda kek yaparken kalıbı fırına nasıl koyuyoruz fırın tepsisinin içindemi koyucaz yoksa tel ızgaranın üzerinemi acil cvb
ortim valla doğru söylüyon beraber şey yaptıuk bian gözüm döndü kupayı elimde görünce kızzzzzz valla kötü bi niyetim yoktu madurum ben madurum çok madurum madurum
valla iki türlüde pişerde benim söyediğim büyük kek kalıbı için eğer minik minikse tepsiye koy pişiyo merak etme cnmyanmaz yani dimi ızgaranın üstüne koyarsam,,bide tepsiye koyarsam pişer dimiii genee:26:çok sağolun acil cvblar için
Anın da yahalarımmAyşe Ç. ' yim ben bugune bugun eheuehueeh
yanmaz yani dimi ızgaranın üstüne koyarsam,,bide tepsiye koyarsam pişer dimiii genee:26:çok sağolun acil cvblar için
seni seviyorum ortim yaaaaaaaa beni güldürüyosun espri anlayışına hayranım ortim benim
ORTİ LİSTESİ
arcak81
elsnopy
NaF
erginsena
mywish89
silverpowder
triendy21
kılavuz
ay_she
edirne
blackcat_80
shopsessive
rezzan784
ecrin29
deryaak
kdr
zerra
pinktomato
yearslater_38
umud
sibel29
zeynepberat
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64
Moosebeci
Halay
incelemezkiii
umay0110
alaca
barkinim
BURSED
chemes
melojj
charm
Yukarıdaki yeni orti eşleşmelerini ooo piti piti diye seçtimorti istemeyen yada aa ben bu listede yokumm benide alın diyen varsa
lütfen bana özel mesaj ile ulaşsın yardımcı olayım
hoşgeldin canım...
Çoook güzeelll cnm. Bende bu güzel, ilginç avatarları nerden buluyorsunuz onu merak ediyorum.kizlar kkye uye oldugumdan beriki 1seneyi gecti avatarimi degistrimek istiyodum pcden atiliyoya bizim pc almanca bi yapamiyodum sonunda basardim gercekten kendimi beceriksiz ilan ediyorum pc konusunda baska konularda becerikliyimdir ama sahane yemek yaparim mesela nasil olmus avatarim
Hayırdır cnm?kaynanam beni iyice şişmanlatmaya niyetli. hamurişleri yapıp duruyor. pide yapmış bu sabahda,kıymalı, midem bulanıyor az bir şey tadına bakabildim öğle arasına çıktığımda. nedir bu benim halim anlamadım gitti, bulantı bulantı... biraz yürüyüş yapsam iyi gelir aslında,bugün hava da güzel. işten çıkayım, sahile gider hava alırız biraz.
ayyy dün meloj dediydi bi activia dene die bugunde sen yazmısın ya
çok afedersınızz 1 haftadır wc cıkamıyordum
gidip alıp yedım senı okuduktan sonramarkette varmıs iş yerıın orda saat 12 mi neydı yedıgımde
bu kadar hızlı etki eder mi bilmiyorum ama işe yaradıı 13.00 de eve geldim wc anca yetıstım valla
ayy çok iğrencım ama bu benım ıcın bi mutlulukktüh yaa persembe yıyedmm keşkee
tartıda daha az cıkardım kabız olduum ıcın böle kg versem bile yuksek cıkıoo gıcık oluyorum
activia ya devam nette pek çok kişi işe yaramnıo fln yazmslar bı de :) ama ben de işe yarıo sanırırm
14 gün yyim bi bakaım :) senın dediğin şekılde de yerım canım ama sadesi yoktu onu da bulayım da öle yaparım :)
...............................................Haftanın Birincisi...............................................
nazar: edirne
.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................
ay_she & edirne
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
ay_she..........: 900 gr
edirne...........: 1.000 gr
Toplam.........: 1.900 gr
2. Grup
NaF...........: +500 gr
erginsena...: 1.700 gr
Toplam......: 1.200 gr
3. Grup
zerra.........: 900 gr
pinktomato.: 0 gr
Toplam......: 900 gr
4. Grup:81:
Ecrin29..........: 1.600 gr
rezzan284......: +800 gr
Toplam..........: 800 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: +400 gr
elsnopy.......: 900 gr
Toplam........: 500 gr
6. Grup:79:
triendy21...: 200 gr
kılavuz.......: 0 gr
Toplam......: 200 gr
6. Grup:79:
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive...: 0 gr
Toplam.........: 200 gr
7. Grup
deryaak......: +1.000 gr
kdr............: 500 gr
Toplam.......: +500 gr
8. Grup
mywish89......: +800 gr
silverpowder..: 200 gr
Toplam.........: +600 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
gecenin yarısı...saat:3.30 civarında telefon çaldı.telefondaki ses annesinin sesiydi.
adam uyku sersemliğiyle::95:
''ne var anne!ne istiyorsun bu saatte!neden beni rahatsız ettin?
sabah arasaydın olmazmıydı.''diyerek annesine karşı üzücü sözler sarfetti.
:26:zavallı anne,biraz buruk,birazda ağlamaklı bir ses tonu ile:
''Bundan 35 yıl önce tam bu gece yarısı,03.30'da sende beni rahatsız etmiştin!Doğum günün kutlu olsun.''diyerek telefonu kapattı...
oooof ulleeyyn oooooff....bittiğim andır
Neee birinci olmuşuMMMM mu
ene gözünü şöhret bürümüş iki dakkada sattın kız beniii
beraber şaapmadık mı hayınnn ortiii
eyvallah nafcım ficidımızdan geldiğince veriyoruz kiloları iştee napalmm
ayrıcana yükselişte olduumuzu da sölemek isterimbu sene kral tv müzik ödüllerinde
en iyi çıkışı yapan grup olarak ödül aliciğizz ortimle belkim oscar bile alırıs bellimi olur eheueheueh
Bu arada Çiçekler odama lütfenn
Not: Hızlı yükselen sert düşer biliyorumm nihahaha
Tebrik ederim arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim.
allahım allahım iki haftadır 61.4 de sayıklıyorum ne yapmam lasım daha fazla yaaa
akşam yemeklerimi 19.30 da yiyiodum artık saat 18:30 da yeme işlemini kesicemm
yaa bide 2 haftadır spor yapıorm sabahları leslie akşamları plates
spora başlayalı kalınlaştım diodum kii bugün sena ablanın yazdıklarını gördüm inş. 2-3 haftaya kdr toparlanır vücudumda sonucunu almaya başlarım sporundaa
pöööff 50 leri görsem bi cumaya kdr 1.5 verirsem 59.9 olucam onada razıyım ama 1.5 zor olurrrr
Verirsin cnm. Azimli ol pes etme, bak ben öyle yapıyorum.Bir hafta -1.100 gr, öbür hafta +800 oluyo yaaaaa.
Canim benim ya hep sicak kanlisin..günaydın cnm ayy unutmuşum cnm yaa eve gidince atıcam hemen şuan kurstayım ve zil çaldı ders başlıyooo
hoşgeldin cnm a aşkolsun hiç öyle şey dermiyim özlemiştim senii shryvz gibi sende bidaa kaybolma ortadann
kurstayım çıtırlar şimdi hoca gelcek sen nerelere giriyosun diye kulaqımı çekecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?