70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline saglik canim cok guzel olmus bizde 4.olmusuz

Arcak81 hosbuldum canim..

Kizlar bana da biborti ayarlayin ya..
Forumdan kopinca yerimde sayiyorum..
Naf canim ya ayarlasana bana birini

Ne diyeti o

tugbacim sana cevap vercektim alinti yapcaktim yapmadan gondermisim canim biz ikigunlukken emzige basladik bende anlamadim canim simdi neden huy degistirdigini bizde aynen dedigin gibi ben dogdugu zamanlar uyandirip veriyodum gece emziriyorumsimdi agliyo hemen veriyorum emzigini agzina susup uyuyo garip bi durum bende cozmus degilim doktora gore normal

beni de listenize dahil edebilir misiniz.
bugün diyetimin ilk günü yediklerimi yazayım.
sabah:ballı sirkeli su + iki bardak su
yarım simit
bir haşlanmış yumurta
bir tatlı kaşığı bal
öğle:balık salata
akşam:bir kase tarçınlı yoğurt bir kaşık pekmez
aralarda da meyve
akşam yemeğini altıda yedim.

canım şöyle ki, haftasonları 2 şer saatten fitness a gidiyorum.
sabahları elma sirkesi.
ve buradaki diyet kurallarına uyuyorum..
korkuyorum, sahabtan beri tartılıyorum..

Spora gidebolmen super bisey..
Ben evde ancak mekik celebiliuorum.. Eger sadece bunlarsa yaptiklarim cok iyi kilo vermissin tebrik ederim masallah yani

Spora gidebolmen super bisey..
Ben evde ancak mekik celebiliuorum.. Eger sadece bunlarsa yaptiklarim cok iyi kilo vermissin tebrik ederim masallah yani

ilk iki hafta hiç veremedim sadece 3 e yakın verdim. buradaki arkadaşlar hep 3-4 hafta sonra vermeye başlıyosun, kaslar şişmeye başlıyor dediler..
ama dediğim gibi hiç 9 kilo vermiş görüntüm yok bilemedim ki ne olabilir acaba diye çook tecrübeli sizlere soruyorum..

merhaba benim ortiimm hadi bakalım bu hafta çok iyi başlayacağım umarım birinci oluruz:)

inşallah canım, ben iki haftadır güzel spor yapıyorum ,1 kilonun da üzerinde veriyorum. ama bu ara midem bulanıyor,beslenme saatlerim biraz düzensiz. ondan. inşallah bu hafta da güzel veririm. haftaya alışverişe çıkıcam zaten.eski kıyafetlerime giremiyorum. son zamanda aldıklarım da bol gelmeye başladı. biraz daha vereyim bari alışverişten önce.

Bence sana oyle geliyodur. Daha da berdikce belirgin olur diye dusunuyorum

spor yapıyor musun canım??

geçen hafta eksilerden dolayı biraz kafam karışmıştı ama bu hafta çok güzel olmuş...ellerine sağlık gülümmmm

Günaydın şekerim.

Günaydınnn çıtırdak anne.
Görevimizz.

aşkitom şu lesli bacunun linkini banada özelden atsana be kuşum....birazda ben walklıyayım,hemide banada değişiklik olur hııııı:26:
ohhhhhhhh gez bakalım keşanı lokumcuyada uğra misss gibi lokumlar şekerler yapıyolar orda yaa biliyomusun bilmiyorum ama çok güzel yapıyolar
ben tatlı,şekerleme çikileta falan sevmemki kuşum...sadece regl döneminde bir kere canım çekerse çeker onun haricinde aklımın köşesinden hayalimden bile geçmez...oyönden şanslıyım

fıstığım,bende 61 ile 60 kilo arasında bayağı bir süre süründüm,sonra şıkırt diye direkman 59.6 ya indim...oyüzden sabret biraz süründürüyor ama öldürmüyor...şu an 3. haftam bitti ve 59.0 ile 59.4 arası gidip geliyorum...heralde 58 in eli kulağındadır,gerçi bu hafta regl olucam ama bakalım görciiizzzz

kızlar merhabaaaaaaa
bugün sabah onda lazer epilasyon randevuma gittim sonra kipadan alışveriş yaptık ordanda eve geldik...bu arada kardeşime bebek hediyesi altınını aldık bitek kuzumuzun gelmesi kaldı,haber vericek pazaretsi ona göre izine ayrılıp doğum için gölcüğe gidicem...çok heyecanlıyım,benim elime doğucak kuzum...sonra evde balkondaki çamaşırları topladım yenilerini astım(gitmeden bi posta atmıştım dönüyordu)...sonamacığıma evi süpürdüm sildim toz aldım,yiyecek bişey yoktu kahvaltı türü hazırladım yedik...yarında çocuklarla kendime küçük bir bavul yapayımda hazır dursun...çocuklarıda götürücem rapor vericez okula,çünkü babamlar 2 yıldır çocukları görmemişlerdi çok özlemişler,çocuklarda durmuyor artık gidicez beraberce...ne çok konuştum yahuuuuu biri bana sus desin...menüm klasik 2 öğünlü haftasonu menüm oldu gene
sabah(08.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,2 hşl.(rafadan)yumurta,1 kırmızı köz biber,6-7 yeşil-siyah zeytin,çay
öğlen(14.30)
sayılmaz ama 1 avuç dolusu kiraz kurusu,siyah kuru üzüm,dut kurusu,badem,fındık,ceviz karışımı
akşam(17.30)
bol pastırmalı yağsız tavada yumurta,bilimum peynir çeşitleri,4 tane zeytin,1 sap pırasa(soğan niyetine),çay
ara(19.30)
2 tane en küçük boyundan taze hurma(domates gibi olan)
yatmadan 1 brd. süt
gün boyu 1,5 lt. su
spora yarın başlıyorum hayırlısıyla inş.bir hafta 10 gündür saldım gene...ama çok şükür kilo vermeye devam ediyorum

ahh kılavuzcuumm içime su serptin vallaaaaa saolasınnn

ayy bu aralar o kadar sıkıldım ki diyetten 2 gün önce eşim ekler almıştı hiiç yememiştimm
ama dün artık tak etti 2 tane dün akşam 4 tanede bugün yedimmm

ama onları yememiş sayarak diyetime devam ettim tabiki yarından itibaren çok güzel dönüyorum cumaya kadar
en azından 60.5 e fln ineyim yahu ama oda az değil ki 900 gr
neyse hade bakalımmm görücezzz cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…