eline saglik canim cok guzel olmus bizde 4.olmusuz...............................................Haftanın Birincisi...............................................
edirne
.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................
ay_she & edirne
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
ay_she..........: 900 gr
edirne...........: 1.000 gr
Toplam.........: 1.900 gr
2. Grup
NaF...........: +500 gr
erginsena...: 1.700 gr
Toplam......: 1.200 gr
3. Grup
zerra.........: 900 gr
pinktomato.: 0 gr
Toplam......: 900 gr
4. Grup:81:
Ecrin29..........: 1.600 gr
rezzan284......: +800 gr
Toplam..........: 800 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: +400 gr
elsnopy.......: 900 gr
Toplam........: 500 gr
6. Grup:79:
triendy21...: 200 gr
kılavuz.......: 0 gr
Toplam......: 200 gr
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive...: 0 gr
Toplam.........: 200 gr
7. Grup
deryaak......: +1.000 gr
kdr............: 500 gr
Toplam.......: +500 gr
8. Grup
mywish89......: +800 gr
silverpowder..: 200 gr
Toplam.........: +600 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
hoşgeldin canım,,daha listeyi yapmadım eğer özele bildirim yaparsan haftaya listeye girme hakkın olur
hayır canım nafa orti bildirimlerini yapıcaksınız,,normal liste bildirimleri bana atılıyooo
canım niye hiç ara yapmadın,,,ikinciside sabah ve öğlen iyi olmuşta akşam neden öyle yaptın,,4dilim ekmek vede ayran yemişsiin oldumu böyle yaaa
günaaydıınnnn
oh çok şükür sonunda oldun demek,,o fazla kilo regldendir canım takmaa,,benimde daha dün bitti,,ama henüz fark tartıda belli değil..200gr alttayım bugün 60.4 olmuşum..yarına dahada inerim inşallah,,regl bittikten 48saat sonra asıl kilo tartıya yansıyomuş unutma emii,he bide reglken diyete devam edersen metabozlimamız hızlı çalıştığı için kat kat kilo verimi oluyomuş haberin olsun
hiç olmamış suzii hiç..çok eksiğin var düzene gir artııııkkkk
biraz ağır oldu belki amaaa düzelmen için bunu yapmak zorundayııım
normal olduğunu söyleyemiycem canım,,çünkü bebekler yeni doğdukalrında mideleri küçük olduğu için sık sık emerler uyanırlar,,4-5aylık bi bebek mideside genişlediği için emişleri daha uzun sürer ve beslenme aralıklarıda uzar,,yani gece uyanmaları çok sıklaşmaz düzene girmeye başlar,,bişey soriyim sana yalancı emzik veriyormusun,,eğer vermiyosan bence ver artık tabi hiç vermediysen alıştırmakta zorluk çekebilir..ama ben ilk bebeğimde emzik kullanmıycam demiştim ama yanılmışım..1aylıkken vermeye başladım inanırmısın bu kadar rahatlatıcağını ümit etmezdim..gece her uyandığında karnı aç olduğu için değil,,ağzında tatmin edici bişey aradığı için ,,sen ona meme verdiğinde o kendini rahat hissettiği için hemen uyuyo emmeyi bırakıyo çünkü aç değil,,ama sen her gece uyandığında emziğini verirsen o gene uyuycaktır ve sende rahatsız olmada uykuna devam ediceksin,,saat aralığı koy küçükken her 2 saatte bir uyanmazsa bile uyandırıp emzir demişti ebe..ama büyüdükçe bu saati bırak bebeğin ayarlasın,,sen emziği verince hala ağlamaya devam ediyorsa bilki bu sefer acıkmıştır,,inanki ilk bebeğimde bunu öğrendikten sonra kızım doğduğunda küçük yeni doğan emziği almıştım doğduğu gün verdim alışsın hemen diye çok tatlıydıı tam ona göre bi emzikti,,sende damak silikon emzik al ve dene canım inanki çok rahat ediceksin..emziği bıraktıramazsam diyede düşünme,,bi yolunu bulur bıraktırırsın,,benim oğlan 13aylıkken kız 6aylıkken bıraktı emziği kendi istekleriyle hemdee hiç zor olmadıı,,kolay gelsin canım
ya kızlar çok ilginç bir şey oldu;
ben 3 gündür tartılmıyordum, sabah tartıldığımda 67.7 çıktım, en son tartıldığımda 74 kilo idim.
diyete 22 gün önce 76.8 ile başladım yaklaşık 9 kilo vermişim gibi görünüyor bu durumda ama görüntümde o kadar yok gibi. kıyafetlerim bol gelmeye başladı tamam ama 9 kilo vermiş gibi değilim sanki bence.
siz ne dersiniz?
Ne diyeti o
canım şöyle ki, haftasonları 2 şer saatten fitness a gidiyorum.
sabahları elma sirkesi.
ve buradaki diyet kurallarına uyuyorum..
korkuyorum, sahabtan beri tartılıyorum..
Spora gidebolmen super bisey..
Ben evde ancak mekik celebiliuorum.. Eger sadece bunlarsa yaptiklarim cok iyi kilo vermissin tebrik ederim masallah yani
merhaba benim ortiimm hadi bakalım bu hafta çok iyi başlayacağım umarım birinci oluruz:)
ilk iki hafta hiç veremedim sadece 3 e yakın verdim. buradaki arkadaşlar hep 3-4 hafta sonra vermeye başlıyosun, kaslar şişmeye başlıyor dediler..
ama dediğim gibi hiç 9 kilo vermiş görüntüm yok bilemedim ki ne olabilir acaba diye çook tecrübeli sizlere soruyorum..
spor yapıyor musun canım??ilk iki hafta hiç veremedim sadece 3 e yakın verdim. buradaki arkadaşlar hep 3-4 hafta sonra vermeye başlıyosun, kaslar şişmeye başlıyor dediler..
ama dediğim gibi hiç 9 kilo vermiş görüntüm yok bilemedim ki ne olabilir acaba diye çook tecrübeli sizlere soruyorum..
yok canım girmeye hak kazandın mjını aldım ,bu hafta liste altına haftayada listede olucaksın merak etmee
:evvvvveeeeeeeeeeeeeettt:
hoşgeldin canım buyur tabiki alırız,,
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
:waooooooooooooooowwwwwwwwww 6. olmuşuz ortiiiiiiiiiiiiiimm iyice yukarlara taşınıyoz hadi hayırlısı,,haftaya dahada yukarda olmak ümidiyleee esen kalın
hadi hadi gel gel sıkıyosa yakaaalaaaa
geçen hafta eksilerden dolayı biraz kafam karışmıştı ama bu hafta çok güzel olmuş...ellerine sağlık gülümmmm...............................................Haftanın Birincisi...............................................
edirne
.........................................Haftanın Birinci Orti Grubu..................................
ay_she & edirne
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
ay_she..........: 900 gr
edirne...........: 1.000 gr
Toplam.........: 1.900 gr
2. Grup
NaF...........: +500 gr
erginsena...: 1.700 gr
Toplam......: 1.200 gr
3. Grup
zerra.........: 900 gr
pinktomato.: 0 gr
Toplam......: 900 gr
4. Grup:81:
Ecrin29..........: 1.600 gr
rezzan284......: +800 gr
Toplam..........: 800 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: +400 gr
elsnopy.......: 900 gr
Toplam........: 500 gr
triendy21...: 200 gr
kılavuz.......: 0 gr
Toplam......: 200 gr
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive...: 0 gr
Toplam.........: 200 gr
7. Grup
deryaak......: +1.000 gr
kdr............: 500 gr
Toplam.......: +500 gr
8. Grup
mywish89......: +800 gr
silverpowder..: 200 gr
Toplam.........: +600 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
Günaydın şekerim.
Günaydınnn çıtırdak anne.
Görevimizz.
aşkitom şu lesli bacunun linkini banada özelden atsana be kuşum....birazda ben walklıyayım,hemide banada değişiklik olur hııııı:26:Günaydın
Önce sorunu kendimce açıklıyım sonra kilo çizelgesi yapman için resimleri eklerim.
Burdaki çoğu kısçe. Leslie ile yürüyor. Spor salonuna giden 1-2 arkadaş var.
Spor aletsiz de pekala kilo verilebilir.
Bak ecrin29 arkadaşımız leslie ile yürüyor istersen linkini sana da atabilirim indirirsin hergn evde yaparsın alet falan gerekmiyor.
Ben üşengeç kısmındanım ara ara aklıma eser nivea bodyle dinamik sabahlar cd si var onu açar spor yaparım.
Leslie abla bana gelmiyo bi iki kere yaptım çok güzel terliyorsun ama dediğim gibi üşengeçlik işte.
Kırsal bi yerde olman spor yapmana engel değil. Eğer istersen evde de çok güzel spor yapabilirsin.
Benim sana önerim öncelikle leslie sonrasında ise nivea body olur.
Bide bol bitki çayı tüket bol dediysem günde 3 bardak farklı bitki çayları.
Benim favorim 7 otlu çay, bergamotlu yeşilçay form çayı olarakta maydanozlu limon dogus form çay.
En son liptonun kiraz sapı form çayıda favorim.
Kilo çizelgesini de şu siteye giriyosun önce;
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Eki Görüntüle 300429 Eki Görüntüle 300430 Eki Görüntüle 300431 Eki Görüntüle 300432 Eki Görüntüle 300433 Eki Görüntüle 300434
ben tatlı,şekerleme çikileta falan sevmemki kuşum...sadece regl döneminde bir kere canım çekerse çeker onun haricinde aklımın köşesinden hayalimden bile geçmez...oyönden şanslıyımohhhhhhhh gez bakalım keşanı lokumcuyada uğra misss gibi lokumlar şekerler yapıyolar orda yaa biliyomusun bilmiyorum ama çok güzel yapıyolar
allahım allahım iki haftadır 61.4 de sayıklıyorum ne yapmam lasım daha fazla yaaa
akşam yemeklerimi 19.30 da yiyiodum artık saat 18:30 da yeme işlemini kesicemm
yaa bide 2 haftadır spor yapıorm sabahları leslie akşamları plates
spora başlayalı kalınlaştım diodum kii bugün sena ablanın yazdıklarını gördüm inş. 2-3 haftaya kdr toparlanır vücudumda sonucunu almaya başlarım sporundaa
pöööff 50 leri görsem bi cumaya kdr 1.5 verirsem 59.9 olucam onada razıyım ama 1.5 zor olurrrr
spor yapıyor musun canım??
fıstığım,bende 61 ile 60 kilo arasında bayağı bir süre süründüm,sonra şıkırt diye direkman 59.6 ya indim...oyüzden sabret biraz süründürüyor ama öldürmüyor...şu an 3. haftam bitti ve 59.0 ile 59.4 arası gidip geliyorum...heralde 58 in eli kulağındadır,gerçi bu hafta regl olucam ama bakalım görciiizzzz
küstüm gidiyorum ...yarın evdeyim görüşürüz byyyyyyyyyyy
sporun çok faydası var,kilo vermesen bile fit görünmeye yardımcı oluyor,o yüzden sordum.evet canım cumartesi ve pazar 2 şer saat fitness..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?