70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum kizlar biraz berbat ama bigunluk bisey olmaz dimi

sabah 3dilimkizarmis ekmek kk kadar peynir 2zeytin bir tatli kasigi pekmez cay rezene

ara bikac kasik yogurt

ogle yok

yine ara 1kucuk gofret biraz cikolata 10grbile degil

aksam tavada hamsi ve salata
turk marketine gittik ve ilk defa balik bulduk son bikisin alicagi kadar kalmis nasip bize oldu tabi bende cok ozlemistim hamsiyi yedim biraz

ve son olarak ictiklerim rezene stilte nane limon

kendimi cok halsiz hissediyorum grip olcam herhalde ve bugun malesef leslie yapamiycam hic halim yok elim ayagim titriyo gibi geliyo ve 1saattir kizimi salliyorum uyusun hemen uyuycam ama inatla uyumuyo

günaydın kızlaaarrrrrr gününü aydın olsun mutlu sabahlarrr

red eski ortim topiqte ikimiz varız vur patlasın çal oynasınnn :124::124::124::124::124::124:

günaydın kıslar ilk bildirim yapıyorum burada benım ortım kım olucek :26:

2dılım domates
2dılım kuçuk kasar peynırı
1dılım ınce beyaz peynır
1 haslanmış yumurta
sekersız cay

kızlarrr dün akşam eresin otelde bir termal tesisin tanıtım kokteyli vardı eşimle davetli olarak iştirak ettik...otelden çıktıqımızda artık bir devremülkümüz vardı ilk olarak davete katıldıqımız için 4 gün 3 gece kızılcahamamda 5 yıldızlı bir otelde tatil kazandık...uçtum havalara...sonrasında termel tesisin reklamları yapılınca şartlarını çok beqendik ama eşim görmeden almam dedi şuan yapılıyor 1 yıl sonra bitecek..yetkililer hafta sonu yine kızılcahamamda 5 yıldızlı başka bir otele konuk olarak (cuma cumartesi pazar) davet ettiler yapılan yeri görüp hemde 3 günlük bir tatil daha yapıcazz
şimdi şartlarını paylaşmak istiyorum sizlerle;
.......normalde devremülk alınca hangi tarihler arasında aldıysan o tarihlerde gitmek zorundasın ama bizim aldıqımız devremülk 365gün istediqin zaman gidebiliyorsun(biz 10 günlük olanı tercih ettik çünkü başka yerlerede gidiyoruz) istediqimiz zaman gidebilmemiz bizim için süper bişey hangi ayda hangi mevsimde gitmek istersen gidebiliyosun...
.......bizim daha önce gittiqimiz tatil beldelerinde havuz lunapark vs.. extra ücretliydi ama burda herşey ücretsiz
.......10 günlük tatilin boyunca her sabah biz kahvaltı için restoranta indiqimizde oda düzenli olarak ücretsiz olarak temizlenecekmiş
.......yemek olayı çok zenginmiş sadece 40 çeşit salata varmış limitsiz sınırsız ve kişi başı sadece 5tl
.......hergün termale girmeden önce doktorlar check-up yapıp tüm kontrollerini yaparak kontrollü olarak termale girmeni saqlıyorlar ve günde kaç kür alman gerektiqi bu kontrollerle belirleniyor (termalde ücretsiz hastane mevcut)
......kapalı spor salonu ve kapalı hazuları var hepsi ücretsiz...
......bütün spor aktiviteleri için ücretsiz salonlar mevcut(futbol basketbol tenis bilordo vs..)
......istersen kendinde yemek yapabiliyorsun mutfakta herşey mevcut...
......ve asıl bomba geliyooo beni en çok memnun eden bu oldu.. bu 10 günlük devremülk hakkını hiçbir ücret ödemeden türkiye genelindeki istediqin bir şehirde kullanabiliyorsun..bütün favori illerde ve tüm tatil beldelerinde otelleri var...bu yıl kızılcahamamda seneye antalyada didimde bodrumda nerde istersen...
......ve ayrıca yine hiçbir ücret ödemeden yurt dışında 140 ülkeden hangisinde istersen bu 10 günlük hakkını kullanabiliyorsun...
......sadece yol parası sana ait oda şu şekilde...sana bir kart veriyorlar..otobüsle olan yolculuklarda %50 indirim uçakla ve yatla olan yolculuklarda %45 iskonto uyguluyorlar...ve yurt dışına çıktıqında uçaktan inince seni özel arabayla otele kadar götürüyorlar...
......ama olduki o sene devremülk hakkını çeşitli nedenlerden kullanamayacaksın ozaman istersen kendin istersen şirket senin adına kiraya veriyor ve parasını senin hesabına yatırıyor..
.....3-5 sene sonra satmak istedin yine aynı şekilde ev gibi prim yaparak satabiliyorsun istersen şirket senin adına satıyor ve %20 prim alıyor..
.....tam bir aile mekanı eşi olmadan kimse giremiyor...eşimin işi uymadı ben annemle babamla gideyim diyemiyorsun..eşli aile kavramı şart...eşinle birlikte gitmek kaydıyla yanında istediqin kişiyi götürebiliyorsun...
.....ve son olarak sınırsız arkadaşımı akrabamı üzretsiz 2 & 4 gün arası tatil yaptırabiliyorum...bu devremülkü aldıqım için bize böyle bir hak verdiler...kaç kişi yollarsanız tatile yollucaz sözü verdiler...hemde hangi mevsimde hangi ayda gitmek isterseniz ozaman gidiyorsunuz...şimdi kızlar istanbulda oturan ve bu güzellikten faydalanmak isteyen varsa özelime adını soyadını ve telefonunu bıraksın ben müdür beye isteyenlerin isimlerini ve numaralarını vericem onlar sizi arayıp tatil hediye makbuzlarınızı size teslim edecekler...hiçbir ücret ödemiyorsunuz kızlarr...
paylaşmak istedim arkadaşlar daha dün akşam aldık içim içime sıqmıyor çok mutluyum darısı hepinizin başınaa :92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrrrrr gününü aydın olsun mutlu sabahlarrr

red eski ortim topiqte ikimiz varız vur patlasın çal oynasınnn :124::124::124::124::124::124:

Evet bebisim:)ben gecmise balarken sen kacmissin bile..

Gunaydinlarrr kizlarrr
Bugun leslie yapmaya baslicam
300 mekik ve agirlikla gogus kol calistiricam
Yeter bu ladar yattigim degil mi ama

Aman sabahlar olmasinnnnnnn

benim kahvaltım.

sirkeli ballı su + iki bardak su
yarım simit
bir yumurta
bir tatlı kaşığı ezme ( domates )
şekersiz çay
şimdi de lessin ile yürüyeğim.

Supermis.. Bildigin tatil koyu gibi
Hayirli olsun canim..
Ohh beles tatili de kapmissin

teşekkür ederim canikomm....

Nafcım ben şimdilik orti düşünmüyorum benı saymazsan sevınırım canım...

kilo çizelgesini iki gündür uğraşmama rağmen yapamıyorum. bütün işlemleri yapıyorum profile kopyalamakta tıkanıyorum. nasıl ve nereye kopyalanacağını detaylı anlatır mısınız. uğraşmaktan başıma ağrı girdi.

bugünkü meenümü vereyim
sabah 2 kuru kayısı 0.5 lt su aç karnına
haşlama yumurta 2 dilim kepekli ekmek 1 lıght karper 1 ince dilim hindi salamı 1 ince dilim kaşar domates salatalık 5 siyah zeytin
harran571 bende ilk başata yapamamıştım hatamda tickeerı yaptıktan sonra yukardaki yazıyı kopyalamammış tickerın altındaki yazıyı kopyalamn gerek geçişmteki sayfalarda resimlerle anlatılıyo sen nerde yanlış yaptıun acaba

tıckerin altındaki yazıyı baışdan http sonundanpng olan kısmına kadar sol tuşla seç sağ tuşu tıkla kopyala de sonra kontrol paneline gel profilimi tıkla altta çizelge olcak onu tıkla ve sağ tuşu tıkla yapıştır de ensondada kaydet canım umarım anlatabşldim

teşekür ederim tekrar deneyeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…