Link attım ama virüs olarak algılamış.
Google a leslie sansone yaz. 3. link diyetcenter olan site hepsi var zaten.
teşekkür ederim canım amin inşallahhh...ivittttttt bütün proqramları biliyomm10 yıllıkta tecrübem varrr
benim canım kardeşim çok teşekkür ederimm
teşekkür ederim:) bu arada umarım hayırlısı ile çok iyi bir iş bulursun
vericez bitanem elbirliqiyle kurtulucaz bu kilolardan üzme kendiniCanim benim ya hep sicak kanlisin..
Yok canim ya kaybolcak yerim yok artik vermem lazim bu kilalari
kızlar merhabaaaaaaa
bugün sabah onda lazer epilasyon randevuma gittim sonra kipadan alışveriş yaptık ordanda eve geldik...bu arada kardeşime bebek hediyesi altınını aldık bitek kuzumuzun gelmesi kaldı,haber vericek pazaretsi ona göre izine ayrılıp doğum için gölcüğe gidicem...çok heyecanlıyım,benim elime doğucak kuzum...sonra evde balkondaki çamaşırları topladım yenilerini astım(gitmeden bi posta atmıştım dönüyordu )...sonamacığıma evi süpürdüm sildim toz aldım,yiyecek bişey yoktu kahvaltı türü hazırladım yedik...yarında çocuklarla kendime küçük bir bavul yapayımda hazır dursun...çocuklarıda götürücem rapor vericez okula,çünkü babamlar 2 yıldır çocukları görmemişlerdi çok özlemişler,çocuklarda durmuyor artık gidicez beraberce...ne çok konuştum yahuuuuu biri bana sus desin...menüm klasik 2 öğünlü haftasonu menüm oldu gene
sabah(08.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,2 hşl.(rafadan)yumurta,1 kırmızı köz biber,6-7 yeşil-siyah zeytin,çay
öğlen(14.30)
sayılmaz ama 1 avuç dolusu kiraz kurusu,siyah kuru üzüm,dut kurusu,badem,fındık,ceviz karışımı
akşam(17.30)
bol pastırmalı yağsız tavada yumurta,bilimum peynir çeşitleri,4 tane zeytin,1 sap pırasa(soğan niyetine),çay
ara(19.30)
2 tane en küçük boyundan taze hurma(domates gibi olan)
yatmadan 1 brd. süt
gün boyu 1,5 lt. su
spora yarın başlıyorum hayırlısıyla inş.bir hafta 10 gündür saldım gene...ama çok şükür kilo vermeye devam ediyorum
deryammm yolculuk nereye tatlım nerdeydi kardeşin :26: kıss geçerken banada uqrasanabebişimizde hayırlısıyla doqsun bir sürü teyzesi olucak kaç teyzeyiz bakalım topiqte :44: 1 2 3 4 5...............> kızlar bakın teyze oluyoruz hadi bakalım kuyumcuya yeqenimize altın alıcaz altında maşallah almış başını gidiyor yoksa para toplayıp 1 tanemi altın alsak
Çoook güzeelll cnm. Bende bu güzel, ilginç avatarları nerden buluyorsunuz onu merak ediyorum.
Hayırdır cnm?Bi durum olmasın. Çok geçmiş olsun.
Gerçekten işe yarıyormu bende de aynık sorun bıktım valla. Bende alman çayı içiyorum o çok iyi geliyor. Ama korkuyorum hergün içmiyorum. Hergün yesek bi zararı olurmu?
Ellerine sağlık NaFcığm. 1. likten 4. düştük. Vay be hızlı çıktık çabuk düştük.
Ayy yazık anneciğe. Bak, büyüt, hertürlü eziyeti çek sonra dediğine bak. Ahh ah.
Tebrik ederim arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim.
Verirsin cnm. Azimli ol pes etme, bak ben öyle yapıyorum.Bir hafta -1.100 gr, öbür hafta +800 oluyo yaaaaa.
canim diyet resimleri yaz orda cikiyo
günaydın kızlaaarrrrrr gününü aydın olsun mutlu sabahlarrr
red eski ortim topiqte ikimiz varız vur patlasın çal oynasınnn :124::124::124::124::124::124:
Supermis.. Bildigin tatil koyu gibikızlarrr dün akşam eresin otelde bir termal tesisin tanıtım kokteyli vardı eşimle davetli olarak iştirak ettik...otelden çıktıqımızda artık bir devremülkümüz vardıilk olarak davete katıldıqımız için 4 gün 3 gece kızılcahamamda 5 yıldızlı bir otelde tatil kazandık...uçtum havalara...sonrasında termel tesisin reklamları yapılınca şartlarını çok beqendik ama eşim görmeden almam dedi şuan yapılıyor 1 yıl sonra bitecek..yetkililer hafta sonu yine kızılcahamamda 5 yıldızlı başka bir otele konuk olarak (cuma cumartesi pazar) davet ettiler yapılan yeri görüp hemde 3 günlük bir tatil daha yapıcazz
şimdi şartlarını paylaşmak istiyorum sizlerle;
.......normalde devremülk alınca hangi tarihler arasında aldıysan o tarihlerde gitmek zorundasın ama bizim aldıqımız devremülk 365gün istediqin zaman gidebiliyorsun(biz 10 günlük olanı tercih ettik çünkü başka yerlerede gidiyoruz) istediqimiz zaman gidebilmemiz bizim için süper bişey hangi ayda hangi mevsimde gitmek istersen gidebiliyosun...
.......bizim daha önce gittiqimiz tatil beldelerinde havuz lunapark vs.. extra ücretliydi ama burda herşey ücretsiz
.......10 günlük tatilin boyunca her sabah biz kahvaltı için restoranta indiqimizde oda düzenli olarak ücretsiz olarak temizlenecekmiş
.......yemek olayı çok zenginmiş sadece 40 çeşit salata varmış limitsiz sınırsız ve kişi başı sadece 5tl
.......hergün termale girmeden önce doktorlar check-up yapıp tüm kontrollerini yaparak kontrollü olarak termale girmeni saqlıyorlar ve günde kaç kür alman gerektiqi bu kontrollerle belirleniyor (termalde ücretsiz hastane mevcut)
......kapalı spor salonu ve kapalı hazuları var hepsi ücretsiz...
......bütün spor aktiviteleri için ücretsiz salonlar mevcut(futbol basketbol tenis bilordo vs..)
......istersen kendinde yemek yapabiliyorsun mutfakta herşey mevcut...
......ve asıl bomba geliyooo beni en çok memnun eden bu oldu.. bu 10 günlük devremülk hakkını hiçbir ücret ödemeden türkiye genelindeki istediqin bir şehirde kullanabiliyorsun..bütün favori illerde ve tüm tatil beldelerinde otelleri var...bu yıl kızılcahamamda seneye antalyada didimde bodrumda nerde istersen...
......ve ayrıca yine hiçbir ücret ödemeden yurt dışında 140 ülkeden hangisinde istersen bu 10 günlük hakkını kullanabiliyorsun...
......sadece yol parası sana ait oda şu şekilde...sana bir kart veriyorlar..otobüsle olan yolculuklarda %50 indirim uçakla ve yatla olan yolculuklarda %45 iskonto uyguluyorlar...ve yurt dışına çıktıqında uçaktan inince seni özel arabayla otele kadar götürüyorlar...
......ama olduki o sene devremülk hakkını çeşitli nedenlerden kullanamayacaksın ozaman istersen kendin istersen şirket senin adına kiraya veriyor ve parasını senin hesabına yatırıyor..
.....3-5 sene sonra satmak istedin yine aynı şekilde ev gibi prim yaparak satabiliyorsun istersen şirket senin adına satıyor ve %20 prim alıyor..
.....tam bir aile mekanı eşi olmadan kimse giremiyor...eşimin işi uymadı ben annemle babamla gideyim diyemiyorsun..eşli aile kavramı şart...eşinle birlikte gitmek kaydıyla yanında istediqin kişiyi götürebiliyorsun...
.....ve son olarak sınırsız arkadaşımı akrabamı üzretsiz 2 & 4 gün arası tatil yaptırabiliyorum...bu devremülkü aldıqım için bize böyle bir hak verdiler...kaç kişi yollarsanız tatile yollucaz sözü verdiler...hemde hangi mevsimde hangi ayda gitmek isterseniz ozaman gidiyorsunuz...şimdi kızlar istanbulda oturan ve bu güzellikten faydalanmak isteyen varsa özelime adını soyadını ve telefonunu bıraksın ben müdür beye isteyenlerin isimlerini ve numaralarını vericem onlar sizi arayıp tatil hediye makbuzlarınızı size teslim edecekler...hiçbir ücret ödemiyorsunuz kızlarr...
paylaşmak istedim arkadaşlar daha dün akşam aldık içim içime sıqmıyor çok mutluyum darısı hepinizin başınaa :92::92::92::92::92:
Tebrikler canım
İradene hayran kaldım derya abla
Sıkma canını gidecek bu kilolar
Bu tarz şeyler forumda yasak bilmediğinizi düşünerek yazıyorum sonra ceza alırsınız
Sağol tatlım düşünceli arkadaşım benim
Ekşın eksik olmamış bugün
amanda gördünmü canım :26:
Evet mesaj sayına bakmamışım sanırsam :26: benmi söyledim onuda hatırlamıyom :26: geçmişe dönemicem şimdisen triendy21
arkadaşa özel msj at bakalım listeye eklesin seni
Amanınnnnn kıskanç kaynana
daha çok hırs yapman lazım kız
Ortin kim canım :26:
Ohh ne güzel iyi eğlenceler
ORTİ LİSTESİ
arcak81
elsnopy
NaF
erginsena
mywish89
silverpowder
triendy21
kılavuz
ay_she
edirne
blackcat_80
shopsessive
rezzan784
ecrin29
deryaak
kdr
zerra
pinktomato
yearslater_38
umud
sibel29
zeynepberat
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64
Moosebeci
Halay
incelemezkiii
umay0110
alaca
barkinim
BURSED
chemes
melojj
charm
Yukarıdaki yeni orti eşleşmelerini ooo piti piti diye seçtimorti istemeyen yada aa ben bu listede yokumm benide alın diyen varsa
lütfen bana özel mesaj ile ulaşsın yardımcı olayım
Supermis.. Bildigin tatil koyu gibi
Hayirli olsun canim..
Ohh beles tatili de kapmissin
kilo çizelgesini iki gündür uğraşmama rağmen yapamıyorum. bütün işlemleri yapıyorum profile kopyalamakta tıkanıyorum. nasıl ve nereye kopyalanacağını detaylı anlatır mısınız. uğraşmaktan başıma ağrı girdi.
teşekkür ederim canikomm....
Nafcım ben şimdilik orti düşünmüyorum benı saymazsan sevınırım canım...
tıckerin altındaki yazıyı baışdan http sonundanpng olan kısmına kadar sol tuşla seç sağ tuşu tıkla kopyala de sonra kontrol paneline gel profilimi tıkla altta çizelge olcak onu tıkla ve sağ tuşu tıkla yapıştır de ensondada kaydet canım umarım anlatabşldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?