70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlaaaar
ortiler belirlenmis papatya nerdesinn biz orti olmusuz bak ona gore dikkat et menulerine
ben de 3 saatten beri ayaktayim ama henuz bisey yiyemedim.icimden gelmiyo hic acikmadim nedense.ama metabolizmami calistirmak icin biseyler yesem ii olacak.

günaydın sabah kahvaltısı günün anahtar öğünüdür geç kalktıysanız ılık bir bardak suyla metonuzu kahvaltınızı edne kadar çalıştırmanızı naçizane tavsiye ederim 2 dilim çavdar yada tam tahıllı ekmekle yapılan mükemmel bir kahvaltı sizi akşam öğününe kadar tok tutacaktır eğerki şu saatta daha kahvaltı etmediyseniz akşam öğününüzüde en geç 6da kapatmanızı önerebilirim

1.öğün
2dılım domates
2dılım kuçuk kasar peynırı
1dılım ınce beyaz peynır
1 haslanmış yumurta
sekersız cay

2. öğün

domates corbası
tavuk but
(asure vardı sekerı azdı ama cok tatlı deıldı ) 5yk falan:26::26:
sekersız cay
bu saate kadar 1,5 lt su

merhaba canım bizim menüleri yorumlama gibi bir yetkimiz yok onun için menüne yorum yapamam ama şunları söyleyebilirimki akşam öğününü 6ya kadar mutlaka bitir 6dan sonra bişey yeme meyve dahil,sadece su içmeye çalış

tatlım zaten benım uyguladıgım bı dıyetım var ama hergun bıldırım yapıyoruz dıye bıldıgım ıcın yasdım.benım dıyetımde 8den sonrada ne meyve ne baska bışıy yenmıyor bolsu ıcıyorum cok acıkırsam o saatten sonra kabuk tarcınlı sut ıcıyorum

Kilolarimiz ve hedeflerimiz ayni seninle..
Ortin yoksa orti olalim ne dersin?

charm orti istemiomuş kaldım mı yine yalnız başımaaaa

bahtsız bedevi kardeşim benımm

aa nası yaa :26: güzel bişiye benzıo da ücret ne kadaar ???

Gerçekten işe yarıyormu bende de aynık sorun bıktım valla. Bende alman çayı içiyorum o çok iyi geliyor. Ama korkuyorum hergün içmiyorum. Hergün yesek bi zararı olurmu?

yanı bence işe yaradı da cıkabıldım wc ye yemey de devam edıyorum 14 gün boyunca yicem bakalımm
ınsallahh etkısı devam eder hatta bugun eşim dedi ki göbeğin dümmdüz olmus didi

çünkü kabız olunca şişiyo hamıle göbee gibi oluyoo hiç sevmıyorumm yemeye devam edıyorumm canım
sabahları da sıcak su ıcıcem bundan sonraa :)

bugünkü menümün kalanını vereyim
öğle ama geç yedik saat 15 20 falandı : 1tabak yoğurt çorbası salata haşlama tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt
ya normalde pilav yemiycektim ama ilk kez davetliyim okadar uğraşmış olduğu için tadına bakmasam ayıp olurdu diye mecburen yedim
ara:1/4 elma 1/4 portakal
akşam yemiycem sadece yoğurt yiycem:44::44:

ahh benim canım çıtır ortimmm
tatlım kusura bakma 2 gündür giremedim.haftasonum çoookkk yoğundu.nafcığıma bildirelim de orti olalım resmen
amaaannnn güzelim ne bkıyosun sen keşke alsaydın.onlar illa bişey söölerler yani.
geçecek tabi bebeğim hiçççç üzme kendini..herşeyin hayırlısııı...
olsun senacım tatlım beraberce vericez inşşş.ben de aştım kendimi valla.
Naf cım
bizi de orti listesine dahil eder misin?
shryvz ile ben de ortiyiz dünden beri :)))
evet nafcımmm bizi de eklermisinnn??????
Allah Allah tartını bi değiştir bakalım.ya da pilini değiştir canım.9 kilo gerçekten çok.
Allah analı babalı büyütsün inşşş kolaycacık bir doğum olurrrr ve sağsağlim kurtulur inşşş.bizim yerimize de koklarsın artıkkk..

vayyyyy süper yaaaa.canım yaaaa fiyatı ne kadar acaba.ben de düşünüyorum ama şuan için ev borcumuz var.sonra ben de bööle bi devremülk istiyorum.tıkılıp kaldık buraya.borçtan dolayı kımıldıyamıyoruz.

slmm kızlarrr.2 gündür çok yoğundum giremedim.dün sabahtan gece 00.30 a kadar bi arkadaştaydık.bu gün de temizlik sonra oğluşumuzu gezdirdik.yemek falan derken bu saat oldu yani.şimdi deütü ve çamaşır asma beni bekler.eeeee bi deçay içeyim demiii.veeee bu gün pazar umutsuz ev kadınları vaaaaarrrrrrr

yine geleceğim canlarımmmm.oğlumun karnını doyurayım daa.

kızlar 5 mil lesli yaptım yoruldum duşumu aldım 1 kase yoğurdumu yiyorum hepinize iyi geceler yarın işbaşı pazartesileri sevmiyorum yaaaaaaaaaaa

slm kızlar. bugün 2 öğün yedim sadece. sabah geç kalktım,10 gibi .yürüyüşe çıktım,35 dk tempolu yürüdüm11.30 da kahvaltı yaptım, 1/2 simitle kızartma da yedim 1-2 çatal:-( sonra pikniğe gittik,1.5 saate yakın yürüdük şelaleye,baya efor sarfettim tırmanırken.çok acıkmışım,balık mangal yaptık. 4 dlm çavdar ekmeğini götürdüm. akşam 5 gibi. daha da acıkmadım.

öğle ve akşam yediklerim.
iki kaşık pilav
sebze yemeği salata
ara meyve
akşam komşum aşure getirdi
küçük bir kase yedim
bir portakal
gün içinde bolca su.

ben de perde pilavı yedim geçenlerde koca bir dilim. tadı değişik değildi ama görüntü mükemmeldi. gayet baştan çıkartıcıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…