günaydın sabah kahvaltısı günün anahtar öğünüdür geç kalktıysanız ılık bir bardak suyla metonuzu kahvaltınızı edne kadar çalıştırmanızı naçizane tavsiye ederim 2 dilim çavdar yada tam tahıllı ekmekle yapılan mükemmel bir kahvaltı sizi akşam öğününe kadar tok tutacaktır eğerki şu saatta daha kahvaltı etmediyseniz akşam öğününüzüde en geç 6da kapatmanızı önerebilirimgunaydin kizlaaaar
ortiler belirlenmis papatya nerdesinn biz orti olmusuz bak ona gore dikkat et menulerine
ben de 3 saatten beri ayaktayim ama henuz bisey yiyemedim.icimden gelmiyo hic acikmadim nedense.ama metabolizmami calistirmak icin biseyler yesem ii olacak.
1.öğün
2dılım domates
2dılım kuçuk kasar peynırı
1dılım ınce beyaz peynır
1 haslanmış yumurta
sekersız cay
2. öğün
domates corbası
tavuk but
(asure vardı sekerı azdı ama cok tatlı deıldı ) 5yk falan:26::26:
sekersız cay
bu saate kadar 1,5 lt su
merhaba canım bizim menüleri yorumlama gibi bir yetkimiz yok onun için menüne yorum yapamam ama şunları söyleyebilirimki akşam öğününü 6ya kadar mutlaka bitir 6dan sonra bişey yeme meyve dahil,sadece su içmeye çalış
teşekkür ederim canım hemde 2 beleş tatil yapıcaz..ilki inşallah bu cuma başlıcak...3 günlük
Sefan olsun
tatlım zaten benım uyguladıgım bı dıyetım var ama hergun bıldırım yapıyoruz dıye bıldıgım ıcın yasdım.benım dıyetımde 8den sonrada ne meyve ne baska bışıy yenmıyor bolsu ıcıyorum cok acıkırsam o saatten sonra kabuk tarcınlı sut ıcıyorum
Kilolarimiz ve hedeflerimiz ayni seninle..
Ortin yoksa orti olalim ne dersin?
charm orti istemiomuş kaldım mı yine yalnız başımaaaa
kızlarrr dün akşam eresin otelde bir termal tesisin tanıtım kokteyli vardı eşimle davetli olarak iştirak ettik...otelden çıktıqımızda artık bir devremülkümüz vardıilk olarak davete katıldıqımız için 4 gün 3 gece kızılcahamamda 5 yıldızlı bir otelde tatil kazandık...uçtum havalara...sonrasında termel tesisin reklamları yapılınca şartlarını çok beqendik ama eşim görmeden almam dedi şuan yapılıyor 1 yıl sonra bitecek..yetkililer hafta sonu yine kızılcahamamda 5 yıldızlı başka bir otele konuk olarak (cuma cumartesi pazar) davet ettiler yapılan yeri görüp hemde 3 günlük bir tatil daha yapıcazz
şimdi şartlarını paylaşmak istiyorum sizlerle;
.......normalde devremülk alınca hangi tarihler arasında aldıysan o tarihlerde gitmek zorundasın ama bizim aldıqımız devremülk 365gün istediqin zaman gidebiliyorsun(biz 10 günlük olanı tercih ettik çünkü başka yerlerede gidiyoruz) istediqimiz zaman gidebilmemiz bizim için süper bişey hangi ayda hangi mevsimde gitmek istersen gidebiliyosun...
.......bizim daha önce gittiqimiz tatil beldelerinde havuz lunapark vs.. extra ücretliydi ama burda herşey ücretsiz
.......10 günlük tatilin boyunca her sabah biz kahvaltı için restoranta indiqimizde oda düzenli olarak ücretsiz olarak temizlenecekmiş
.......yemek olayı çok zenginmiş sadece 40 çeşit salata varmış limitsiz sınırsız ve kişi başı sadece 5tl
.......hergün termale girmeden önce doktorlar check-up yapıp tüm kontrollerini yaparak kontrollü olarak termale girmeni saqlıyorlar ve günde kaç kür alman gerektiqi bu kontrollerle belirleniyor (termalde ücretsiz hastane mevcut)
......kapalı spor salonu ve kapalı hazuları var hepsi ücretsiz...
......bütün spor aktiviteleri için ücretsiz salonlar mevcut(futbol basketbol tenis bilordo vs..)
......istersen kendinde yemek yapabiliyorsun mutfakta herşey mevcut...
......ve asıl bomba geliyooo beni en çok memnun eden bu oldu.. bu 10 günlük devremülk hakkını hiçbir ücret ödemeden türkiye genelindeki istediqin bir şehirde kullanabiliyorsun..bütün favori illerde ve tüm tatil beldelerinde otelleri var...bu yıl kızılcahamamda seneye antalyada didimde bodrumda nerde istersen...
......ve ayrıca yine hiçbir ücret ödemeden yurt dışında 140 ülkeden hangisinde istersen bu 10 günlük hakkını kullanabiliyorsun...
......sadece yol parası sana ait oda şu şekilde...sana bir kart veriyorlar..otobüsle olan yolculuklarda %50 indirim uçakla ve yatla olan yolculuklarda %45 iskonto uyguluyorlar...ve yurt dışına çıktıqında uçaktan inince seni özel arabayla otele kadar götürüyorlar...
......ama olduki o sene devremülk hakkını çeşitli nedenlerden kullanamayacaksın ozaman istersen kendin istersen şirket senin adına kiraya veriyor ve parasını senin hesabına yatırıyor..
.....3-5 sene sonra satmak istedin yine aynı şekilde ev gibi prim yaparak satabiliyorsun istersen şirket senin adına satıyor ve %20 prim alıyor..
.....tam bir aile mekanı eşi olmadan kimse giremiyor...eşimin işi uymadı ben annemle babamla gideyim diyemiyorsun..eşli aile kavramı şart...eşinle birlikte gitmek kaydıyla yanında istediqin kişiyi götürebiliyorsun...
.....ve son olarak sınırsız arkadaşımı akrabamı üzretsiz 2 & 4 gün arası tatil yaptırabiliyorum...bu devremülkü aldıqım için bize böyle bir hak verdiler...kaç kişi yollarsanız tatile yollucaz sözü verdiler...hemde hangi mevsimde hangi ayda gitmek isterseniz ozaman gidiyorsunuz...şimdi kızlar istanbulda oturan ve bu güzellikten faydalanmak isteyen varsa özelime adını soyadını ve telefonunu bıraksın ben müdür beye isteyenlerin isimlerini ve numaralarını vericem onlar sizi arayıp tatil hediye makbuzlarınızı size teslim edecekler...hiçbir ücret ödemiyorsunuz kızlarr...
paylaşmak istedim arkadaşlar daha dün akşam aldık içim içime sıqmıyor çok mutluyum darısı hepinizin başınaa :92::92::92::92::92:
Gerçekten işe yarıyormu bende de aynık sorun bıktım valla. Bende alman çayı içiyorum o çok iyi geliyor. Ama korkuyorum hergün içmiyorum. Hergün yesek bi zararı olurmu?
charm orti istemiomuş kaldım mı yine yalnız başımaaaa
tatlım kusura bakma 2 gündür giremedim.haftasonum çoookkk yoğundu.nafcığıma bildirelim de orti olalım resmenahh benim canım çıtır ortimmm
amaaannnn güzelim ne bkıyosun sen keşke alsaydın.onlar illa bişey söölerler yani.nasilsiniz kizlar ilk once benim icin guzel olayi soyleyeyim kendi kiyafetlerimde okadar kilo verdigimi gormuyodum ama aksam disardaydik ve kendime M beden elbise aldim gozume guzel gozuktu alayim dedim pembe kot eksitilmis olanlardan ve dizde duruyo giydim kendimi kilo vermis olarak onda gordum biraz gobek portledi ama kendimi begendim esime felanda gostereyim diye odaya geldim kotu tarafi burda basliyo simdi ben kapaliyim ya kaynana sen eskiden boyle giymiyodun simdi hep acik seyler satin aliyosun dedi cok bozuldum cevabi esim verdi anne evde giymek icin aliyo sen hic onu disarda acik gordunmu diye o istesebile ben acik gezemem zaten arti pardesu giyerim disardada sadece evde kendime ve esime hos gozukmek icin aliyorum boyle seyleri arada sirada ama hevesimi kursagimda birakti gittim cikartttim ustumden cok bozugum cok
geçecek tabi bebeğim hiçççç üzme kendini..herşeyin hayırlısııı...
Elimden geleni yapıyorum ama bi yerde tıkanıyor işte.
Düşünmemeye çalışıyorum saolasın canım :)
Beğendim şeker.
Hayırlısı diyorum canım keyfim hiç yok.
Yanımda oldugunuzu bilmek güzell
İnsaallah bunlda geçecekk.
olsun senacım tatlım beraberce vericez inşşş.ben de aştım kendimi valla.sorma sehercim yaa en son bayramdan önce 62.9u görmüştüm sonrasında battım resmentoparlanmakta zorluk yaşadım çünkü çaba göstermedim...neyse bu hafta bi başlangıç yaptım ama yinede dikkat ederek olmadı...önümüzdeki hafta cumadan sonra inşallah tam motivasyon devam edicem cnm..bu haftam biraz dolu..salı ve perşembe cısslı geçicek...ama diqer günlere dikket etmeye çalışıyorum...az çok bu haftada veririm qibime geliyor
evet nafcımmm bizi de eklermisinnn??????Naf cım
bizi de orti listesine dahil eder misin?
shryvz ile ben de ortiyiz dünden beri :)))
Allah Allah tartını bi değiştir bakalım.ya da pilini değiştir canım.9 kilo gerçekten çok.ya kızlar çok ilginç bir şey oldu;
ben 3 gündür tartılmıyordum, sabah tartıldığımda 67.7 çıktım, en son tartıldığımda 74 kilo idim.
diyete 22 gün önce 76.8 ile başladım yaklaşık 9 kilo vermişim gibi görünüyor bu durumda ama görüntümde o kadar yok gibi. kıyafetlerim bol gelmeye başladı tamam ama 9 kilo vermiş gibi değilim sanki bence.
siz ne dersiniz?
Allah analı babalı büyütsün inşşş kolaycacık bir doğum olurrrr ve sağsağlim kurtulur inşşş.bizim yerimize de koklarsın artıkkk..kızlar merhabaaaaaaa
bugün sabah onda lazer epilasyon randevuma gittim sonra kipadan alışveriş yaptık ordanda eve geldik...bu arada kardeşime bebek hediyesi altınını aldık bitek kuzumuzun gelmesi kaldı,haber vericek pazaretsi ona göre izine ayrılıp doğum için gölcüğe gidicem...çok heyecanlıyım,benim elime doğucak kuzum...sonra evde balkondaki çamaşırları topladım yenilerini astım(gitmeden bi posta atmıştım dönüyordu )...sonamacığıma evi süpürdüm sildim toz aldım,yiyecek bişey yoktu kahvaltı türü hazırladım yedik...yarında çocuklarla kendime küçük bir bavul yapayımda hazır dursun...çocuklarıda götürücem rapor vericez okula,çünkü babamlar 2 yıldır çocukları görmemişlerdi çok özlemişler,çocuklarda durmuyor artık gidicez beraberce...ne çok konuştum yahuuuuu biri bana sus desin...menüm klasik 2 öğünlü haftasonu menüm oldu gene
sabah(08.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,2 hşl.(rafadan)yumurta,1 kırmızı köz biber,6-7 yeşil-siyah zeytin,çay
öğlen(14.30)
sayılmaz ama 1 avuç dolusu kiraz kurusu,siyah kuru üzüm,dut kurusu,badem,fındık,ceviz karışımı
akşam(17.30)
bol pastırmalı yağsız tavada yumurta,bilimum peynir çeşitleri,4 tane zeytin,1 sap pırasa(soğan niyetine),çay
ara(19.30)
2 tane en küçük boyundan taze hurma(domates gibi olan)
yatmadan 1 brd. süt
gün boyu 1,5 lt. su
spora yarın başlıyorum hayırlısıyla inş.bir hafta 10 gündür saldım gene...ama çok şükür kilo vermeye devam ediyorum
kızlarrr dün akşam eresin otelde bir termal tesisin tanıtım kokteyli vardı eşimle davetli olarak iştirak ettik...otelden çıktıqımızda artık bir devremülkümüz vardıilk olarak davete katıldıqımız için 4 gün 3 gece kızılcahamamda 5 yıldızlı bir otelde tatil kazandık...uçtum havalara...sonrasında termel tesisin reklamları yapılınca şartlarını çok beqendik ama eşim görmeden almam dedi şuan yapılıyor 1 yıl sonra bitecek..yetkililer hafta sonu yine kızılcahamamda 5 yıldızlı başka bir otele konuk olarak (cuma cumartesi pazar) davet ettiler yapılan yeri görüp hemde 3 günlük bir tatil daha yapıcazz
şimdi şartlarını paylaşmak istiyorum sizlerle;
.......normalde devremülk alınca hangi tarihler arasında aldıysan o tarihlerde gitmek zorundasın ama bizim aldıqımız devremülk 365gün istediqin zaman gidebiliyorsun(biz 10 günlük olanı tercih ettik çünkü başka yerlerede gidiyoruz) istediqimiz zaman gidebilmemiz bizim için süper bişey hangi ayda hangi mevsimde gitmek istersen gidebiliyosun...
.......bizim daha önce gittiqimiz tatil beldelerinde havuz lunapark vs.. extra ücretliydi ama burda herşey ücretsiz
.......10 günlük tatilin boyunca her sabah biz kahvaltı için restoranta indiqimizde oda düzenli olarak ücretsiz olarak temizlenecekmiş
.......yemek olayı çok zenginmiş sadece 40 çeşit salata varmış limitsiz sınırsız ve kişi başı sadece 5tl
.......hergün termale girmeden önce doktorlar check-up yapıp tüm kontrollerini yaparak kontrollü olarak termale girmeni saqlıyorlar ve günde kaç kür alman gerektiqi bu kontrollerle belirleniyor (termalde ücretsiz hastane mevcut)
......kapalı spor salonu ve kapalı hazuları var hepsi ücretsiz...
......bütün spor aktiviteleri için ücretsiz salonlar mevcut(futbol basketbol tenis bilordo vs..)
......istersen kendinde yemek yapabiliyorsun mutfakta herşey mevcut...
......ve asıl bomba geliyooo beni en çok memnun eden bu oldu.. bu 10 günlük devremülk hakkını hiçbir ücret ödemeden türkiye genelindeki istediqin bir şehirde kullanabiliyorsun..bütün favori illerde ve tüm tatil beldelerinde otelleri var...bu yıl kızılcahamamda seneye antalyada didimde bodrumda nerde istersen...
......ve ayrıca yine hiçbir ücret ödemeden yurt dışında 140 ülkeden hangisinde istersen bu 10 günlük hakkını kullanabiliyorsun...
......sadece yol parası sana ait oda şu şekilde...sana bir kart veriyorlar..otobüsle olan yolculuklarda %50 indirim uçakla ve yatla olan yolculuklarda %45 iskonto uyguluyorlar...ve yurt dışına çıktıqında uçaktan inince seni özel arabayla otele kadar götürüyorlar...
......ama olduki o sene devremülk hakkını çeşitli nedenlerden kullanamayacaksın ozaman istersen kendin istersen şirket senin adına kiraya veriyor ve parasını senin hesabına yatırıyor..
.....3-5 sene sonra satmak istedin yine aynı şekilde ev gibi prim yaparak satabiliyorsun istersen şirket senin adına satıyor ve %20 prim alıyor..
.....tam bir aile mekanı eşi olmadan kimse giremiyor...eşimin işi uymadı ben annemle babamla gideyim diyemiyorsun..eşli aile kavramı şart...eşinle birlikte gitmek kaydıyla yanında istediqin kişiyi götürebiliyorsun...
.....ve son olarak sınırsız arkadaşımı akrabamı üzretsiz 2 & 4 gün arası tatil yaptırabiliyorum...bu devremülkü aldıqım için bize böyle bir hak verdiler...kaç kişi yollarsanız tatile yollucaz sözü verdiler...hemde hangi mevsimde hangi ayda gitmek isterseniz ozaman gidiyorsunuz...şimdi kızlar istanbulda oturan ve bu güzellikten faydalanmak isteyen varsa özelime adını soyadını ve telefonunu bıraksın ben müdür beye isteyenlerin isimlerini ve numaralarını vericem onlar sizi arayıp tatil hediye makbuzlarınızı size teslim edecekler...hiçbir ücret ödemiyorsunuz kızlarr...
paylaşmak istedim arkadaşlar daha dün akşam aldık içim içime sıqmıyor çok mutluyum darısı hepinizin başınaa :92::92::92::92::92:
Canım ya kusura bakma..
eğer yalnız kalıyorsan baska boşta kalan yoksa olalım o zaman ne yapalım..
ben pek ortilik havam yok diye istememiştim...
ben de perde pilavı yedim geçenlerde koca bir dilim. tadı değişik değildi ama görüntü mükemmeldi. gayet baştan çıkartıcıydı.bugünkü menümün kalanını vereyim
öğle ama geç yedik saat 15 20 falandı : 1tabak yoğurt çorbası salata haşlama tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt
ya normalde pilav yemiycektim ama ilk kez davetliyim okadar uğraşmış olduğu için tadına bakmasam ayıp olurdu diye mecburen yedim
ara:1/4 elma 1/4 portakal
akşam yemiycem sadece yoğurt yiycem:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?