70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım sıkı diyetle ve sporla ikinci resimdeki gibi olmuştu. sonra evlendi 1 yıl içerisinde ilk resimdeki hali almış..
çok üzüldüm..

Son düzenleme:

ben de evlenince deli gibi kilo aldım,ilk 6 ayda 10 kilo,1 yıl içinde de 14'e tamamladım. dur demek lazım ama değil mi... çok amış ama o,sağlık problemi mi var acaba ,hormonal bir şey....

ben de evlenince deli gibi kilo aldım,ilk 6 ayda 10 kilo,1 yıl içinde de 14'e tamamladım. dur demek lazım ama değil mi... çok amış ama o,sağlık problemi mi var acaba ,hormonal bir şey....

bilmiyorum ki canım, yüzyüze görüşemedik, farklı şekilde sormanın da uygun olmayacağını düşündüm..
eşi de kiloluydu bir de..

bilmiyorum ki canım, yüzyüze görüşemedik, farklı şekilde sormanın da uygun olmayacağını düşündüm..
eşi de kiloluydu bir de..
fıstık gibiymiş eski hali. hiç zor değil ama kilo alıvermek. bir süre sonra insanın gözü de alışmaya başlıyor... sık sık tartılmak lazım.

ortim de gelmişş, hoş geldin canımcımm shryvz,

ben bugün mantı yeme gafletinde bulundum ((
evet canım tilki kürkçü dükkanına döndü işte.amaaaaa olmamış canım yaaaa mantı.fekat haftasonu olduğu için affettim.bak hafta içi sıkı tutuyoruz ona göre tamam mıııı???
bu arada kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı çalışıyomusun....
ben 27 yaşında evli bir çocuk sahibi vee çalışan bir bayanım.

aaaa gerçekten çok üzücü yaaaa okadar emek ver.bu arada bu resimdekiler bu arkadaşına mı ait yoksa örnek olarak mı koydun?

kızlar çayımı içtim ütümü yaptımduşmu aldım.yarın anlatıcam konulara da baktım veee dizime de baktımm.ben yatıyoruuuummmmmm.herkesi seviyorum
orticimmm hadi bakalım yenibir hafta inş veririz anacım yaaaa.
herkese mutlu bir hafta diliyorum hoşçakalınnnn

fıstık gibiymiş eski hali. hiç zor değil ama kilo alıvermek. bir süre sonra insanın gözü de alışmaya başlıyor... sık sık tartılmak lazım.
evet çok emek verip de o hale gelmişti ((

aaaaaaaaaaaaaaa zayıf hali süpermiş arkadaşının ... inş. bizde zayıflar öyle resimlerimizi koyarızz ya allahım kısa sürede gelsin ogünler
inşallahhh ama allah sonumuzu benzetmesin (

tamam orti söz yapmam bi daha (
evet canım evliyim, ikiz çocuklarım var biri kız biri erkek (doğal he mi de ))
mühendisim canım..
resimlerdeki arkadaşım..

ohh maşallah ortimee..
ii geceler canımcım..

ya kizlar benim nedensaclarim dokuluyo sizceee
banyodan ciktim saclarimi taradim,bir avuc sac topladim taraktan.sonra korktum daha cok dokulur diye makinayla bile kurutmadim saclarimi.kendisi kurudu oyle ama sonra elimisacimda bir dolastirdim bir avuc daha geldi elime.sanki kesilmis gibi o kadar basit dokuldulerki.bu aralar hep boyle.yer dosemesi beyaz karodan ve uzerinden her saniye sac topluyorum.kelim gorundu yaa.sizce ne yapmaliyim yardimedin bana

canım ben de çarşamba günü doktora gidicem, aşırı dökülüyorlar, kan tahlili yaptırmak lazım. hormonal olabilir,mevsimsel olabilir,ya da başka bir rahatsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…