70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben de çarşamba günü doktora gidicem, aşırı dökülüyorlar, kan tahlili yaptırmak lazım. hormonal olabilir,mevsimsel olabilir,ya da başka bir rahatsızlık.

ben yazdanonce de bu sorundan oturu duzenli olarak kan aldirip dermatologa gidiyordum ama hersey normal cikiyordu.yinede dokuluyordu.bendekierkek tipi sac dokulmesiymis.onlerden ve yanlardan aciliyor.hic kalmadiya.cok uzuluyorum bu duruma.

02.12.2011 cuma kilo tablosuu--hayırlı olsun
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 64.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tiyatroyaseyirci [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] elsnopy [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] mavigoz0554[/TD][TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] blackcat_80[/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD][TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] silverpowder[/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 26.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 13.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] incelemezkii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan can7--deury--bursed--filizzz64--sekerkiz67 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

meloji--kılavuz--pinktomato arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.

artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

her türlü pişiyo ayrıca yanmıyoo :)

evde var bı tane hiç yanmadıı ama sevmıyım yaa silikon kalıp denemelık aldıydım

garip bi kokusu oluyo yaa sanki :26:
evet ik denememdi benimde,ve dediğin iğrenç kokuyu her frını açtığımda hissettim,,ama allahtan bu koku keke zarar vermiyoo,,
aa anlamadığım bişey var ama şimdi,,doğduğunda vermişsin emziği tamam güzel ,,hala alıyormuşta emziği oda güzel,,ee neden ozaman her kalktığında emziriyorsun,,emziği verdiğinde susmuyor uyumuyormu yoksaa:26:ee bide emziği verip susup uyuyo demişsinyaa onuda anladım ama anlamadığım şey,,geçen dedinya bu gün 2saat aralıklı kalkıp emzirdim diye emzirmek yerine emziği vermeyi denedinmii ooof kafam karıştı açıkla şu durumu banaaa

canım bildirim yapmadığın için şimdilik listeye girmeyede hak kazanmamış olduno yüzden haftaya cuma muhakkak bildirim yapki,öteki hafta listede olhoşgeldin,,,
menüne gelincekahvaltın çok sade çeşit kat zengin bi kahvaltı yap miden bayram etsin gün boyu enerjin yerinde olsun,,,öğlen güzelde,,akşamın neden öyle olduu,,hani yemeğin seninn:26:

amaniiin şu dediğin dönemde bulunuyorum ya kafayı yiycem haa,,59u ucundan gösterdi tartı biahada araki bulasın gıcıkinşallah atlatırım bu dönemidee

öğle ve akşam yediklerim.
iki kaşık pilav
sebze yemeği salata
ara meyve
akşam komşum aşure getirdi
küçük bir kase yedim
bir portakal
gün içinde bolca su.
olmuşla olmamış arası bişey olmuş
kızlar bende 73 kiloyum benide yanınıza alın morale çok ihtiyacım var nasıl gidecek bu kilolar akıl verin
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

ayşecim ve sehercim gerçekten süper bişeyy...2 de tatil hediye ettiler..birincisini bu cuma kızılcahamada 5 yıldızlı bir otelde kullanıcaz 3 gün...ikincisinide 15 tatilde haymanada kullanıcaz....yaz tatilimizdeki hakkımızıda bu yıl konyada kullanmayı düşünüyoruz mübarek yer ya eşim çok gitmek istiyor...planları şimdiden yaptık Allah ömür verirse...mesela antalyaya gitmek istiyorum...kıbrısı düşünüyoruz...ben ilerleyen yıllarda yurt dışında kullanıcam bu hakkımı...süper bir fırsat...türkiye dünya genelinde bu haklarını kullanabiliyorsun... kızlar isim soyad ve telinizi bırakın müdüre vereyim hemen tatil hediye ediyor ilk etapta...4 gün...istediqin yerde kullanabiliyorsun..istediqin mevsimde..tatil biletinizi vermek için sizi kokteyle davet ediyorlar ve benim size anlattıqım gibi türkiye ve dünya çapındaki otellerini tanıtıyorlar...devremülk alıp almamak size kalmış...almasanız bile sizi ücretsiz tatile gönderiyorlar...hemde 5 yıldızlı otelde...yol ücretleri size ait ama biletler %50 indirimli..dediqim gibi telinizi yazın ben yönlendireyim...
devremülk fiyatlarına gelince;
ben böyle çok kapsamlı bir devremülkün ulaşamıcamız kadar yüksek fiyat olduqunu düşünmüştüm...onlar bize devremülklerini anlatırken hiç hayel kurmadım alırız diye..çünkü çok yüksek sandım...biz 1+1 seçtik 6 kişilik....yılda 10 günlük....bu şartlarda 14000 tl...ama tanıtıma iştirak ettiqimiz için sadece ogüne mahsus 10000tlye indiler...ve 2000peşin geri kalanını bütçene göre taksitlendiriyorlar...biz 250 ödeyebiliriz dedik 250x32 ay taksit yaptılar...yaa bu olanaklar kaçarmı kızlar...ve şimdi bu 10 günlük süreyi 15 çıkarmak istiyoruz...nedenine gelince;
1 haftasını kiraya veririz 1 haftada biz kalırız tatilimiz bedavaya gelir diye düşündük...1 haftalıqını 1200tlye kiraya veriyorlarmış..şirket sana kiracı buluyor...15 günlük devremülk fiyatlarıda 125000tl...2500 peşin kalanlar taksit...300 küsür ödücez sanırım...buna yeni karar verdik hafta için senetleri yenilicez...ve cuma günü gidiyouzzzz kızlar hepiniz telinizi verin bedava tatile yollayım sizi...kaçırmayın bu fırsatı...böyle imkan ömürde bir olur....

tuqbaaa listeyi çok beqendim o ilk baştaki resimler harika olmuşş bide birinci olmuşumm deqmeyin keyfimeee

Son düzenleme:
Günaydınlar....

Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((

ortak arıyorum arkadaşlar.....

kızlarrr hepinize günaydınlarrrr
ya oqlum hasta olmuş okula gidemedi yatıyor...kurstan gelince onu doktora götürücem...boqazları şişmiş....hadi şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklarrr...
dilekcimmm nasılsın bebeqim sesin soluqun çıkmıyor pas vermiyon hiçç

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....... pazartesi ve yeni hafta başladı herkese hayırlı işler..............

halaycım triendy21 e özel mesaj attınmı canıım sadece buraya yazmıyoruz özeldende mesaj atıyoruz yoksa listeye eklenemiyorz bende geçen hafta yoktum listede meğersem bu yüzdenmiş

günaydın kızlar.....
plates yapayım dedim biraz önce,yapamadım. kaslarım nedense çok yorgun ,dün de yapmadım halbuki. gece de kan şekerim düştü,götürdüm tatlıları:-(

masallah afıyet olsun kasların gergınlıge baglı olarak agrıyoe ve ısteksızlesmıs olabılırmısın kaslarını gerdırme hareketlerıyle uzatabılırsen senın ıcın daha kolay olur

masallah afıyet olsun kasların gergınlıge baglı olarak agrıyoe ve ısteksızlesmıs olabılırmısın kaslarını gerdırme hareketlerıyle uzatabılırsen senın ıcın daha kolay olur
gerdirme hareketlerini yaptım da sonrasına geçemedim,kıramp giriyor,hangi kasımı kasarsam. neyse artık bugünü de sporsuz geçireyim. akşama doğru yürürüm belki....

canım çok geçmiş olsun....

herkese günaydın.sağlık ve huzur dolu bir hafta dileğiyle.
kilo bildirimi yapmadan listeye dahil olamıyormuşum. trendy21 e özelden mesaj atmaya çalıştım ama 100 mesajın altında olanlar özele mesaj atamıyormuş. ne yapmam lazım arkadaşlar. beni aydınlatırsanız sevinirim. siteye bir hafta önce üye oldum.

günaydın kıslar...

Günaydınlar....

Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((

ortak arıyorum arkadaşlar.....

gunaydın herkese

bu arada cetvelımı olusturamadım

günaydın kızlar.....
plates yapayım dedim biraz önce,yapamadım. kaslarım nedense çok yorgun ,dün de yapmadım halbuki. gece de kan şekerim düştü,götürdüm tatlıları:-(

herkese günaydınlaar... sena hanım ya o ücretsiz gönderdikleri tatilde yemek ücretini siz ödüyorsunuz değil mi
yeni gelenler hoşgeldiniz can 7 o kilo cetveli tam bir işkence yönlendirmelere uyarak biraz uğraş anlatsamda aynısını anlatacağım kendin çözersin ancak. ..
harran birdirim içinde yeni isen ve msj yollayamıyorsan trendinin dikkatine diye cuma topiğe yazacaksın.
neyse hadi yeni bir haftaya ama ben gene haftasonu rejimi katlettim ve sporda yapmadım. ne oluyo bilmiyorum şeytan giriyo içime haftasonu yaaaa.

Kilo verenleri tebrik ediyorum..
Azimle devamm bakalım.

Günaydın Sena abla
Keyfim yok genel olarak ama regl olamadım onun stresi var hala.
Herşeye sinirleniyorum bi mutsuzum.
İlaç kullanmamak için direniyorum kullanırsam bu sefer hormonlar alt üst olacak bakalım ins olurum.
Geçmiş olsun oğluna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…