canım ben de çarşamba günü doktora gidicem, aşırı dökülüyorlar, kan tahlili yaptırmak lazım. hormonal olabilir,mevsimsel olabilir,ya da başka bir rahatsızlık.
evet ik denememdi benimde,ve dediğin iğrenç kokuyu her frını açtığımda hissettim,,ama allahtan bu koku keke zarar vermiyoo,,her türlü pişiyo ayrıca yanmıyoo :)
evde var bı tane hiç yanmadıı ama sevmıyım yaa silikon kalıp denemelık aldıydım
garip bi kokusu oluyo yaa sanki :26:
aa anlamadığım bişey var ama şimdi,,doğduğunda vermişsin emziği tamam güzel ,,hala alıyormuşta emziği oda güzel,,ee neden ozaman her kalktığında emziriyorsun,,emziği verdiğinde susmuyor uyumuyormu yoksaa:26:ee bide emziği verip susup uyuyo demişsinyaa onuda anladım ama anlamadığım şey,,geçen dedinya bu gün 2saat aralıklı kalkıp emzirdim diye emzirmek yerine emziği vermeyi denedinmii ooof kafam karıştı açıkla şu durumu banaaatugbacim sana cevap vercektim alinti yapcaktim yapmadan gondermisim canim biz ikigunlukken emzige basladik bende anlamadim canim simdi neden huy degistirdigini bizde aynen dedigin gibi ben dogdugu zamanlar uyandirip veriyodum gece emziriyorumsimdi agliyo hemen veriyorum emzigini agzina susup uyuyo garip bi durum bende cozmus degilim doktora gore normal
beni de listenize dahil edebilir misiniz.
bugün diyetimin ilk günü yediklerimi yazayım.
sabah:ballı sirkeli su + iki bardak su
yarım simit
bir haşlanmış yumurta
bir tatlı kaşığı bal
öğle:balık salata
akşam:bir kase tarçınlı yoğurt bir kaşık pekmez
aralarda da meyve
akşam yemeğini altıda yedim.
amaniiin şu dediğin dönemde bulunuyorum ya kafayı yiycem haa,,59u ucundan gösterdi tartı biahada araki bulasın gıcık
fıstığım,bende 61 ile 60 kilo arasında bayağı bir süre süründüm,sonra şıkırt diye direkman 59.6 ya indim...oyüzden sabret biraz süründürüyor ama öldürmüyor...şu an 3. haftam bitti ve 59.0 ile 59.4 arası gidip geliyorum...heralde 58 in eli kulağındadır,gerçi bu hafta regl olucam ama bakalım görciiizzzz
deryammm yolculuk nereye tatlım nerdeydi kardeşin :26: kıss geçerken banada uqrasanabebişimizde hayırlısıyla doqsun bir sürü teyzesi olucak kaç teyzeyiz bakalım topiqte :44: 1 2 3 4 5...............> kızlar bakın teyze oluyoruz hadi bakalım kuyumcuya yeqenimize altın alıcaz altında maşallah almış başını gidiyor yoksa para toplayıp 1 tanemi altın alsak
1.öğün
2dılım domates
2dılım kuçuk kasar peynırı
1dılım ınce beyaz peynır
1 haslanmış yumurta
sekersız cay
2. öğün
domates corbası
tavuk but
(asure vardı sekerı azdı ama cok tatlı deıldı ) 5yk falan:26::26:
sekersız cay
bu saate kadar 1,5 lt su
olmuşla olmamış arası bişey olmuşöğle ve akşam yediklerim.
iki kaşık pilav
sebze yemeği salata
ara meyve
akşam komşum aşure getirdi
küçük bir kase yedim
bir portakal
gün içinde bolca su.
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kuralkızlar bende 73 kiloyum benide yanınıza alın morale çok ihtiyacım var nasıl gidecek bu kilolar akıl verin
bahtsız bedevi kardeşim benımm
aa nası yaa :26: güzel bişiye benzıo da ücret ne kadaar ???
yanı bence işe yaradı da cıkabıldım wc ye yemey de devam edıyorum 14 gün boyunca yicem bakalımm
ınsallahh etkısı devam eder hatta bugun eşim dedi ki göbeğin dümmdüz olmus didi
çünkü kabız olunca şişiyo hamıle göbee gibi oluyoohiç sevmıyorumm yemeye devam edıyorumm canım
sabahları da sıcak su ıcıcem bundan sonraa :)
tatlım kusura bakma 2 gündür giremedim.haftasonum çoookkk yoğundu.nafcığıma bildirelim de orti olalım resmen
amaaannnn güzelim ne bkıyosun sen keşke alsaydın.onlar illa bişey söölerler yani.
geçecek tabi bebeğim hiçççç üzme kendini..herşeyin hayırlısııı...
olsun senacım tatlım beraberce vericez inşşş.ben de aştım kendimi valla.
evet nafcımmm bizi de eklermisinnn??????
Allah Allah tartını bi değiştir bakalım.ya da pilini değiştir canım.9 kilo gerçekten çok.
Allah analı babalı büyütsün inşşş kolaycacık bir doğum olurrrr ve sağsağlim kurtulur inşşş.bizim yerimize de koklarsın artıkkk..
vayyyyy süper yaaaa.canım yaaaa fiyatı ne kadar acaba.ben de düşünüyorum ama şuan için ev borcumuz var.sonra ben de bööle bi devremülk istiyorum.tıkılıp kaldık buraya.borçtan dolayı kımıldıyamıyoruz.
Eki Görüntüle 301260 Eki Görüntüle 301259 Eki Görüntüle 301258
Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan can7--deury--bursed--filizzz64--sekerkiz67 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
meloji--kılavuz--pinktomato arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zatenbu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
gerdirme hareketlerini yaptım da sonrasına geçemedim,kıramp giriyor,hangi kasımı kasarsam. neyse artık bugünü de sporsuz geçireyim. akşama doğru yürürüm belki....masallah afıyet olsun kasların gergınlıge baglı olarak agrıyoe ve ısteksızlesmıs olabılırmısın kaslarını gerdırme hareketlerıyle uzatabılırsen senın ıcın daha kolay olur
kızlarrr hepinize günaydınlarrrr
ya oqlum hasta olmuş okula gidemedi yatıyor...kurstan gelince onu doktora götürücem...boqazları şişmiş....hadi şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklarrr...
dilekcimmm nasılsın bebeqim sesin soluqun çıkmıyor pas vermiyon hiçç
gerdirme hareketlerini yaptım da sonrasına geçemedim,kıramp giriyor,hangi kasımı kasarsam. neyse artık bugünü de sporsuz geçireyim. akşama doğru yürürüm belki....
cnm ben cetvelımı bır turlu kontrol panelıne yapıstıramıyorum
bende geldimmmm
günaydın kıslar...
ayşecim ve sehercim gerçekten süper bişeyy...2 de tatil hediye ettiler..birincisini bu cuma kızılcahamada 5 yıldızlı bir otelde kullanıcaz 3 gün...ikincisinide 15 tatilde haymanada kullanıcaz....yaz tatilimizdeki hakkımızıda bu yıl konyada kullanmayı düşünüyoruz mübarek yer ya eşim çok gitmek istiyor...planları şimdiden yaptık Allah ömür verirse...mesela antalyaya gitmek istiyorum...kıbrısı düşünüyoruz...ben ilerleyen yıllarda yurt dışında kullanıcam bu hakkımı...süper bir fırsat...türkiye dünya genelinde bu haklarını kullanabiliyorsun... kızlar isim soyad ve telinizi bırakın müdüre vereyim hemen tatil hediye ediyor ilk etapta...4 gün...istediqin yerde kullanabiliyorsun..istediqin mevsimde..tatil biletinizi vermek için sizi kokteyle davet ediyorlar ve benim size anlattıqım gibi türkiye ve dünya çapındaki otellerini tanıtıyorlar...devremülk alıp almamak size kalmış...almasanız bile sizi ücretsiz tatile gönderiyorlar...hemde 5 yıldızlı otelde...yol ücretleri size ait ama biletler %50 indirimli..dediqim gibi telinizi yazın ben yönlendireyim...
devremülk fiyatlarına gelince;
ben böyle çok kapsamlı bir devremülkün ulaşamıcamız kadar yüksek fiyat olduqunu düşünmüştüm...onlar bize devremülklerini anlatırken hiç hayel kurmadım alırız diye..çünkü çok yüksek sandım...biz 1+1 seçtik 6 kişilik....yılda 10 günlük....bu şartlarda 14000 tl...ama tanıtıma iştirak ettiqimiz için sadece ogüne mahsus 10000tlye indiler...ve 2000peşin geri kalanını bütçene göre taksitlendiriyorlar...biz 250 ödeyebiliriz dedik 250x32 ay taksit yaptılar...yaa bu olanaklar kaçarmı kızlar...ve şimdi bu 10 günlük süreyi 15 çıkarmak istiyoruz...nedenine gelince;
1 haftasını kiraya veririz 1 haftada biz kalırız tatilimiz bedavaya gelir diye düşündük...1 haftalıqını 1200tlye kiraya veriyorlarmış..şirket sana kiracı buluyor...15 günlük devremülk fiyatlarıda 125000tl...2500 peşin kalanlar taksit...300 küsür ödücez sanırım...buna yeni karar verdik hafta için senetleri yenilicez...ve cuma günü gidiyouzzzzkızlar hepiniz telinizi verin bedava tatile yollayım sizi...kaçırmayın bu fırsatı...böyle imkan ömürde bir olur....
tuqbaaa listeyi çok beqendim o ilk baştaki resimler harika olmuşş bide birinci olmuşumm deqmeyin keyfimeee
Günaydınlar....
Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((
ortak arıyorum arkadaşlar.....
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....... pazartesi ve yeni hafta başladı herkese hayırlı işler..............
halaycım triendy21 e özel mesaj attınmı canıım sadece buraya yazmıyoruz özeldende mesaj atıyoruz yoksa listeye eklenemiyorz bende geçen hafta yoktum listede meğersem bu yüzdenmiş
gunaydın herkese
bu arada cetvelımı olusturamadım
günaydın kızlar.....
plates yapayım dedim biraz önce,yapamadım. kaslarım nedense çok yorgun ,dün de yapmadım halbuki. gece de kan şekerim düştü,götürdüm tatlıları:-(
herkese günaydınlaar... sena hanım ya o ücretsiz gönderdikleri tatilde yemek ücretini siz ödüyorsunuz değil miherkese günaydın.sağlık ve huzur dolu bir hafta dileğiyle.
kilo bildirimi yapmadan listeye dahil olamıyormuşum. trendy21 e özelden mesaj atmaya çalıştım ama 100 mesajın altında olanlar özele mesaj atamıyormuş. ne yapmam lazım arkadaşlar. beni aydınlatırsanız sevinirim. siteye bir hafta önce üye oldum.
02.12.2011 cuma kilo tablosuu--hayırlı olsun
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 64.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tiyatroyaseyirci [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] elsnopy [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] mavigoz0554[/TD][TD] 79 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] blackcat_80[/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD][TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] silverpowder[/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 26.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 13.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] incelemezkii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan can7--deury--bursed--filizzz64--sekerkiz67 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
meloji--kılavuz--pinktomato arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zatenbu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
kızlarrr hepinize günaydınlarrrr
ya oqlum hasta olmuş okula gidemedi yatıyor...kurstan gelince onu doktora götürücem...boqazları şişmiş....hadi şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklarrr...
dilekcimmm nasılsın bebeqim sesin soluqun çıkmıyor pas vermiyon hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?