70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlaarr :)

Sabah sıcak suyumu içtiimmm

Kahvaltımı Yaptımmm Geldimmm :)

Ayrıca Birisi Peynirimin yarısını yemişş çok gıcık oldumm bunu kim yidi dedim

Mustafa Abi been dedi güler misin ağlar mısın ii dedim napim afiyet olsun :)

yalnız 1 kilonun yarısını yemişş nası bi açlıksaa

NE OLACAK CANIM GERİ VERİRİ YAA :)

BEN 58 KG İLE EVLENDİM İLK 6 AYDA 10 KG ALDIM

DAH AYENI VERIYOM ZOR OLUYO AMA EVLİLİK NİYE KİLO ALDIRIYO ANLAMIYORUM

AYNI YEME DÜZENİMLE DEVAM ETTİM HALBUKİ YEME - İÇME DÜZENİM DEĞİŞMEDİ GARİP...

Canım diyete basladıktan sonramı dokulmeye basladı yoksa her zaman mı dokuluyor...
dr a görünmeni tavsıye ederım.. ama bır ara aynı senın gıbı benımde cok dokuluyordu hatta ruyalarıma gırıyordu saclarım fare kuyrugu kadar kalmıstı kı normalde gurdur..
bioxcin serum ve sampuan kullandım o cok ıyı geldı sonra bır daha da aynı durumu yasamadım... kullanmanı tavsıye ederım...

Ellerine sağlıkk tuğbiş...
Kilo veren herkesi tebrik ederiimm...

Bu tarz şeyler forumda yasak bilmediğinizi düşünerek yazıyorum sonra ceza alırsınız
evet bilmiyordum, teşekkürler...

bukadar dirayetsizliğe 13. olmuşum yine iyi, elinize sağlık...

cuma günü bildirim yapıyorsunuz mesaj atabiliyorsanız özelden atamıyorsanız topikte trendy21in dikkatine yazıp bildiriminizi yazıyorsunuz

Günaydın kızlar..
Hepimize güzel bir hafta olur inş.

Herkese Günaydıınnn...

herkese günaydın

bu sorun bende de var. bioxin şampuanı devamlı kullanıyorum serumu da kullandım ama fark etmedi. başka ilaç önerisi olan var mı

bu sorun bende de var. bioxin şampuanı devamlı kullanıyorum serumu da kullandım ama fark etmedi. başka ilaç önerisi olan var mı

Mevsime bağlı olarak dökülme yaşanıyor bende.
Bunun içinde bepanthen serum bide evigeni şampuanın içine boşaltıyorum.
Bi nebze azaltıyo. Arada sırada z.yağı ile badem yağını karıştırıp maske yapmak gerekiyor.

herkese günaydın

Günaydın

Herkese Günaydıınnn...

Günaydın şekerim.

gunaydin canim.saclarim genelolarak dokuluyor zaten ama bu ara artik oturdugum yerde bile dokuluyorlar.elimi sacima goturemiyorum.doktorum bir spray hazirlatiyor onu veriyor.ama ise yarayip yaramadigi konusunda supheliyim.stresli bir bayanmisiniz diye soruyo her seferinde.EVET demekten yoruldum.saclarimi kaybettikce daha da stresleniyorum.belcikada bioxin yok bildigim kadariyla.napicam ben boyle bilmiyorum.bugun tekrar randevu almayi dusunuyorum dermatolgumdan

sanirim genel olarak diyette oldugum icin dokuluyor saclarim.vitaminlerimi tam olarak karsilamiyor yediklerim diye dusunuyorum.bu arada turkiyeden getirdigim aktarda aldigim bir yag karisimi var.az kaldi ama kullanmaya devam edicem bitinceye kadar.icinde 20den fazla degisik yag var.onceden sanki ise yariyordu ama artik o da ise yaramiyor.

Günaydınlar herkese,
Ellerinize sağlık
Arkadaşlar kilo veren herkesi kutluyorum azminden dolayı.
Veremeyenlerde kendini salmasın yaz geliyooo çiçek gibi açacağız hepimiz :))
Mutluyum hırslıyım

arkadaşlar leslie ile yürüme videolarını nerden izliyorsunuz. ben bir kaç video buldum ama 10dk. ile 15dk. arasında gidip geliyor. daha uzun video izleyeceğim bir yer söyleyebilir misiniz.

Günaydın kızlar bu aralar pek yazamıyorum cuma ıste coık yogundum haftasonuda gıremıyorum zaten dun bıarz grıdım bıkac sayfa okudum cıkmak zorunda kaldım oglus bu kadar ızın verdı bayada birikmiş geçmiş hepsını bıtıremem heralde gördüklerimi yazayım

dilekcim ilişkinizin gidişatı bu sonu söylüyordu sanki ama tabi gönüle söz geçmiyor ben sadece senin daha fazla üzülmeni istemem yazık etme kendine boşver bir daha şansı haketmiyor bence sevgilin Allah daha iyilerle karşılaştırısn seni değerini bilen bi insanla inşallah

senacım oğluşuna geçmiş olsun devremülkünüz de şimdiden hayırlı olsun bizde haftasonu kızılcahamama gittik eşimle belediyenin kaplıcalarında özel jakuzili odaları varmış 1.5 saatlik kiralıyosun benımde bel fıtıgım azmıstı bu ara kuluncalrım felan fenaydı üzerimde negatif bi elektrik neyse haftasonu gittik oğluşu babanneye bırakıp cok iyi oldu valla bize yetti de arttı hatta alsıkın olmadıgımız ıcın eşim ilk girdiğinde bende cıkarekn fenalastık tansıyonumuz düştü eşim zavallı bıde 1 gün öncesinde kan vermıstı biz yakın oldugu ıcın ara ara boyle gıtmeyı düşünüyoruz ama sızınkıde güzel tabii çeşitli alternatifleri varmış

sevdecim naber ortimi unutmayım ben bu hafta dıkkat edıcem ama oruca basladım tekrar benı etkılıyor tuvalet problemı oluyor ertesı hafta cıkıyor asıl kılom ama bakalım görcez :26:

arkadaşlar leslie ile yürüme videolarını nerden izliyorsunuz. ben bir kaç video buldum ama 10dk. ile 15dk. arasında gidip geliyor. daha uzun video izleyeceğim bir yer söyleyebilir misiniz.

canım videoları indirmek lazım tamamı için link vereyim sana özel msjla ordan indirirsinn

Günaydın kızlar
herkese güzel bir hafta olur işallah

Günaydın şekerim.

Günaydın Arzu ablaaa
Senin oğluş naptı alıştımı kreşee. Yaşıtlarıyla baya eğleniyordur.

günaydın kızlar..
hepinize güzel bir hafta diliyorum..

ellerine sağlık canım..kilo veren herkesi tebrik ederim..
Günaydınlar....

Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((

ortak arıyorum arkadaşlar.....
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım..herzaman kontrol ederim mj gitmiş mi diye bu hafta kontrol etmedim üfffff göndermemişim yaaaa.
geçmiş olsun senacım...benim degeçen hafta evim hastane gibiydi.çocukların üçüde hastalandı..büyükler iyileştide ufaklık hala mızmız ööksürüyor..
eteğimi bırakmıyor sıpam..

sanırım benimde artık saçım kalmıcak..doğum sonrası avuç avuç dökülmeyebaşladı hala dökülüyor..

özel msjla linkleri attım ama virüs gibi görünüo gönderdiklerimm ben sana sitenin linkini atarım ordan indirirsin
yalnız 10 dk da bir özel msj atabiliomuşum 10 dk sonra yollarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…