70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ortiii arıyorummmmm görenler duyanlarr insanlık namına yardımcı olsunlarr

Son düzenleme:
kızlar bugün misafirim geliyor temizlik hazırlık çocuk iş çok
hadi görüşürüz...hoşça kalın...

merhaba kızlar... genelimiz anneyiz galiba? tecrübeli annelerden yardım istiyorum 14 aylık kızım var cumadan beri midesi problemli iştahı yok yiyor bişeyler ama çok az azıcık zorlasam kusacak gibi yapıyor midesi almıyor bişey arabaya bindik haftasonu arabaya kustu mide hassas olunca araba tuttu galiba ateşi ve ishali yok ne yapsam şaşırdım dişten olabilirmi 5 tane dişi var ilk defa böyle oldu rezene veriyoruz yağlıyoruz karnını falan varmı öneriniz neyapayım

saat 7 de uyandim.9 bucukta yesilcay+kayisi seftali cayi ictim.10 da kucuk ve ligth bir tost yaptim kendime onu yedim(cok cok az kasar,domates ve 2 kucuk dilim tam bugday ekmegiyle).su icmeyede basladim.hic ev isi yapasim yok ama aksamdan cok dagildi heryer toparlamam lazim mecburen.$u saclarida supurup yerleri silmem lazim
bu arada alicam alicam demektense aradim aldim randevumu dermatologtan.2 hafta sonra gidicem insallah.
daha step yapicam ama bakalim belki ogleden sonra yapabilirim.ev isi duruyorken step yapamiyorum icime sinmiyo.

umaycim benim de 2 kizim var kucugu 5 bucuk yasinda.ALLAH bagislasin hepimizin evladini.gecmis olsun ,midesini usutmus gibi sanki.kustugu zaman kokusu agir ve eksimis gibi geliyorsa karnina sicak havlu yada hafifce sicak su torbasin koyabilirsin.yemek konusunda cok fazla zorlama.midesi yorulmasin bence.dislerinden de olabilir tabi ama atesi de yok diyosun ama mumkun tabi.kolay gelsin.cocuklar hasta olunca olan annelere oluyo.

:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa

deryaak geçmiş olsun canım.............
ortim aşağılarda napıyosun bakem hafta sonu nasıldı ........... Ben 5 mil leslie yaptım ilk kez pazar süpermiş yaaaaaaaa baya yoruldum diğer hepsinden daha güzel

herkese merhabaaa
keyıfler yerındedır umarımmm

:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa

Geçmişş olsun canımcım.. Sende ger-düş gibi çürüksün anlaşılan
Her hafta ayrı yerin ağrıyor.
Kızmıyon diye böyle dedimm hee çok geçmiş olsun.

gny
Ortiii arıyorummmmm görenler duyanlarr insanlık namına yardımcı olsunlarr

ay canım bende orti var ama valla gel üçüncü ol diyecem :) zaten ikimizin toplamı 200 gr oldu sende gel de listede yüzümüz gülsün:)
ya kızlar ben donuyorum şu an hava -10 elektrik sobasına yapiştım resmen. ah erzurum öğrettin bana soğuğun ne olduğunu
dukan diyeti kitabında soğuk şişmanın dostudur diyor. vücut kendini ısıtmak için kalori yakmak zorundaymış e o zaman benim incecik olmam lazım hiç ısınamıyorum yaaaaaaaaaaaa
suyu korka korka içiyorum niye diyeceksiniz ya tuvalet o kadar soğukki gitmek ölüm gibi. titraye titreye gidiyon altıma yapacak duruma gelene kadar tutuyom ya çok soğuk wc çok

kız dilini ısır bende popomu kaşıyım, hastalanmadım ben ne zmndır

Isırdım dilimi sende kaşı totonu
Bi iki yağmur yağarsa vasatsın sende
Çürükkk ger-düüüşşşşşş
Özledim seniii gerr-düşşşşş

nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim

Arada kaçmıştır şeker.
Günaydın alınma hemen kayfe yaparken gözümden kaçmış benim.

Kahvatım: 1/3 peynirli gözleme , közlenmiş biber,2 dlm kaşar peyniri,4 zeytin,2 çatal patates- biber kızartması,bol dereotu.fındık,ceviz,kuru üzüm atıştırdım biraz da.
kendi kendime olsa kızartmaymış gözlemeymiş yemem ama misafirim var evde onlara yapıyorum. ben de yiyorum mecburen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…