güaydın kızzllaaarrrr herkese hayırlı haftalarrrr
merhaba kızlar... genelimiz anneyiz galiba? tecrübeli annelerden yardım istiyorum 14 aylık kızım var cumadan beri midesi problemli iştahı yok yiyor bişeyler ama çok az azıcık zorlasam kusacak gibi yapıyor midesi almıyor bişey arabaya bindik haftasonu arabaya kustu mide hassas olunca araba tuttu galiba ateşi ve ishali yok ne yapsam şaşırdım dişten olabilirmi 5 tane dişi var ilk defa böyle oldu rezene veriyoruz yağlıyoruz karnını falan varmı öneriniz neyapayım
herkese merhabaaa
keyıfler yerındedır umarımmm
:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa
merhabaa hoşgeldinnnn :)
ortiii arıyorummmmm görenler duyanlarr insanlık namına yardımcı olsunlarr
:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa
herkese merhabaaa
keyıfler yerındedır umarımmm
gny
Mevsime bağlı olarak dökülme yaşanıyor bende.
Bunun içinde bepanthen serum bide evigeni şampuanın içine boşaltıyorum.
Bi nebze azaltıyo. Arada sırada z.yağı ile badem yağını karıştırıp maske yapmak gerekiyor.
bu bepanten minik tüp şeklinde b vitamini değil mi ay bi alamda bende deneyeyim
Günaydın
gny
Günaydın şekerim.
Ortiii arıyorummmmm görenler duyanlarr insanlık namına yardımcı olsunlarr
Geçmişş olsun canımcım.. Sende ger-düş gibi çürüksün anlaşılan
Her hafta ayrı yerin ağrıyor.
Kızmıyon diye böyle dedimm hee çok geçmiş olsun.
kız dilini ısır bende popomu kaşıyım, hastalanmadım ben ne zmndır
nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim
günaydın canım oy oy kıyamam sana ağlama bak ben diyorum sana kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?