nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim
Isırdım dilimi sende kaşı totonu
Bi iki yağmur yağarsa vasatsın sende
Çürükkk ger-düüüşşşşşş
Özledim seniii gerr-düşşşşş
Arada kaçmıştır şeker.
Günaydın alınma hemen kayfe yaparken gözümden kaçmış benim.
deryaak geçmiş olsun canım.............
Ortim aşağılarda napıyosun bakem hafta sonu nasıldı ........... Ben 5 mil leslie yaptım ilk kez pazar süpermiş yaaaaaaaa baya yoruldum diğer hepsinden daha güzel
Kahvatım: 1/3 peynirli gözleme , közlenmiş biber,2 dlm kaşar peyniri,4 zeytin,2 çatal patates- biber kızartması,bol dereotu.fındık,ceviz,kuru üzüm atıştırdım biraz da.
kendi kendime olsa kızartmaymış gözlemeymiş yemem ama misafirim var evde onlara yapıyorum. ben de yiyorum mecburen...
Arada kaçmıştır şeker.
Günaydın alınma hemen kayfe yaparken gözümden kaçmış benim.
günaydın canım oy oy kıyamam sana ağlama bak ben diyorum sana kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ay ağlama kıyamam günaydın. görmemiştiriz...
gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben işte tam da boyle olmasın dıye gunaydınımı ortaya atıyorumsen de alın kendı uzıerne ortaya kocaman bı gunaydın dedım işte
:
yuppy gunaydın herkeslere bugun alınma gunlerımdeyım sanırsam:)))
gecmıse bakamadım ben hala, ben yokken tıyatroseyırcısı arkadas geldı mi acabaaa:26: bile goren var mı
ben işte tam da boyle olmasın dıye gunaydınımı ortaya atıyorumsen de alın kendı uzıerne ortaya kocaman bı gunaydın dedım işte
kaşıdımmm
çürük deme bana kociş duyup boşayacak beni, geçen kış zor engel oldum bu kışı da öyle geçirirsem kapının önüne koyacak beniii
ben de özledimmmmmmhadi kalk gelll
merhaba arkadaslar bundan 18 gun once 102 kg ıdım suan 96 kg ım ...
suan hepınız zayıflamak ıcın can atıyorsunuz emınım benımde ılk amacım 90 kg altına dusmek 2. hedef 70 kg altına dusmek ....
insallah sızde en yakın zamanda ıstedıgınız kg varırsınız ....
suan sızın yerınızde olmayı cok ısterdım emın olun ....
günaydın canım 1.5 ay oldu alıstı ama küçük oldugu ıcın yasıtlarıyla pek ılgılendıgını sanmıyorum bu yaslarda daha buyuklerle oynuyorlar yada heryerı karıstırmak ılgı alanları zaten etkınlıklerede pek katılmıyormus küçük oldugu ıcın normal dıyo ogretmenı 2.5 yasındakıler var mesela onlar bıseyler çizip boyuyor yanı bızımının yası kres ıcın küçük ama mecburen verdık tabi hastalıktan kurtulamadık basladıgımızdan berı cok sukur bıraz düzeldik bu ara aman diyim korkudan cocugu 2 haftada 1 yıkıyom valla
Günaydın şekerim.
Günaydın Arzu ablaaa
Senin oğluş naptı alıştımı kreşee. Yaşıtlarıyla baya eğleniyordur.
merhaba kızlar... genelimiz anneyiz galiba? tecrübeli annelerden yardım istiyorum 14 aylık kızım var cumadan beri midesi problemli iştahı yok yiyor bişeyler ama çok az azıcık zorlasam kusacak gibi yapıyor midesi almıyor bişey arabaya bindik haftasonu arabaya kustu mide hassas olunca araba tuttu galiba ateşi ve ishali yok ne yapsam şaşırdım dişten olabilirmi 5 tane dişi var ilk defa böyle oldu rezene veriyoruz yağlıyoruz karnını falan varmı öneriniz neyapayım
eheuehu hükümsüzdür :)
gny
ay canım bende orti var ama valla gel üçüncü ol diyecem :) zaten ikimizin toplamı 200 gr oldu sende gel de listede yüzümüz gülsün:)
ya kızlar ben donuyorum şu an hava -10 elektrik sobasına yapiştım resmen. ah erzurum öğrettin bana soğuğun ne olduğunu
dukan diyeti kitabında soğuk şişmanın dostudur diyor. vücut kendini ısıtmak için kalori yakmak zorundaymış e o zaman benim incecik olmam lazım hiç ısınamıyorum yaaaaaaaaaaaa
suyu korka korka içiyorum niye diyeceksiniz ya tuvalet o kadar soğukki gitmek ölüm gibi. titraye titreye gidiyonaltıma yapacak duruma gelene kadar tutuyom ya çok soğuk wc çok
günaydın canım 1.5 ay oldu alıstı ama küçük oldugu ıcın yasıtlarıyla pek ılgılendıgını sanmıyorum bu yaslarda daha buyuklerle oynuyorlar yada heryerı karıstırmak ılgı alanları zaten etkınlıklerede pek katılmıyormus küçük oldugu ıcın normal dıyo ogretmenı 2.5 yasındakıler var mesela onlar bıseyler çizip boyuyor yanı bızımının yası kres ıcın küçük ama mecburen verdık tabi hastalıktan kurtulamadık basladıgımızdan berı cok sukur bıraz düzeldik bu ara aman diyim korkudan cocugu 2 haftada 1 yıkıyom valla
oncelıkle gecmıs olsun benım oglumda bı sabah kusarak uyanmıstı ve bıkac gun sürdü hıcbıseyde yemedı dogru dürüst buyuk ıhtımal senın kız da üşütmüştür canım yemesı ıcın fazla zorlama içi almıyodur bız bıle oyle zamnlarda yıyemıyoruz yaglı ve karısık seyelr verme bı süre patates haşla pirinç corbası yap naneli nane-limonda ıyı gelıyor muz yogurt felan yesın baska zorlmaa bence uzun sürersede bı doktora götür bolcada su ve sıvı seyler ver
umaycim benim de 2 kizim var kucugu 5 bucuk yasinda.ALLAH bagislasin hepimizin evladini.gecmis olsun ,midesini usutmus gibi sanki.kustugu zaman kokusu agir ve eksimis gibi geliyorsa karnina sicak havlu yada hafifce sicak su torbasin koyabilirsin.yemek konusunda cok fazla zorlama.midesi yorulmasin bence.dislerinden de olabilir tabi ama atesi de yok diyosun ama mumkun tabi.kolay gelsin.cocuklar hasta olunca olan annelere oluyo.
oncelıkle gecmıs olsun benım oglumda bı sabah kusarak uyanmıstı ve bıkac gun sürdü hıcbıseyde yemedı dogru dürüst buyuk ıhtımal senın kız da üşütmüştür canım yemesı ıcın fazla zorlama içi almıyodur bız bıle oyle zamnlarda yıyemıyoruz yaglı ve karısık seyelr verme bı süre patates haşla pirinç corbası yap naneli nane-limonda ıyı gelıyor muz yogurt felan yesın baska zorlmaa bence uzun sürersede bı doktora götür bolcada su ve sıvı seyler ver
gecmıs olsun canım c vıtamınıne daya kendını:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa
canım benım arada görüyorum okuyup gıdıyrosun heralde bırde sneın topıgını buldum gecen okudum baya 3 ve 4ncu bebegı bekleyenler ıcın orda aktıfsın baya. sen fazla almamıssındır canım almıs halın bızım verememıs halımız gıbı bısey ben aynı kılolard aduruyorum ıste fazla bı degısıklık yok oglusta mecburen krese verdık büyüdüğünden deildeGünaydın arzumm
günaydın güzeller..
Nasıl gidiyor bakalım
oğlun kreşe başlamış maşalah süphanalllah kuzum ne çabuk büyüttün
Emiyordu ayırdın mı kuzunu
Kilo verme nasıl
kızlar valla bende son durum ne bilmiyorum
en son 66 da kaldım bu da yaklaşık 23. haftamdaydı..
32. haftada çalışabilir raporu için gideceğim..
dua edin de duba olmayayımmm
Hadi ya o kadar oldu mu
Zaman ne çabuk geçiyor daha dün diyordun sanki kreşe verdim diye.
Geçmiş olsun bünyesi hassassa normal tabi.
Bide biz bile ortam değiştirdiğimizde önce bi yalpalıyoruz minnacık bi bedenin etkilenmemesi garip olurdu.
Geçtiyse artık alışırr ins
gecmıs olsun canım c vıtamınıne daya kendını
canım benım arada görüyorum okuyup gıdıyrosun heralde bırde sneın topıgını buldum gecen okudum baya 3 ve 4ncu bebegı bekleyenler ıcın orda aktıfsın baya. sen fazla almamıssındır canım almıs halın bızım verememıs halımız gıbı bısey ben aynı kılolard aduruyorum ıste fazla bı degısıklık yok oglusta mecburen krese verdık büyüdüğünden deildehala emıyor ve de.az kalmıs senınde canım allah kolaylık versın valla ısın zor ama sen üstesinden gelırsın
canım basta bahsetmedım ben krese basladıgını zor olmustu cunku vermek yenı yenı yazıyorum alıstım artık ondanıns bıdaha uzun süre olamz am aherek sbu kısın hastalıkla gececegını soyluyor doktor bıle bende dıyorum barı bı 2 ay rahat olalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?