70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar bundan 18 gun once 102 kg ıdım suan 96 kg ım ...
suan hepınız zayıflamak ıcın can atıyorsunuz emınım benımde ılk amacım 90 kg altına dusmek 2. hedef 70 kg altına dusmek ....
insallah sızde en yakın zamanda ıstedıgınız kg varırsınız ....
suan sızın yerınızde olmayı cok ısterdım emın olun ....

nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim

ben işte tam da boyle olmasın dıye gunaydınımı ortaya atıyorum sen de alın kendı uzıerne ortaya kocaman bı gunaydın dedım işte

kaşıdımmm
çürük deme bana kociş duyup boşayacak beni, geçen kış zor engel oldum bu kışı da öyle geçirirsem kapının önüne koyacak beniii

ben de özledimmmmmm hadi kalk gelll

şekerimm ben 4 mildeyım henüzz :)

ben de haftasonu cts pazar yaptım sporumu aksatmadan :)

ay nası terletiyo nası terletiyoo ben de 4 mili çok sevdim

5 e gecınce bakarım hangısı daha gsuel :d :d

süper oluyo ya hatta o kadar terledımkı banyoya gıtmeden

az dinleneyım diye oturdum terli terli üşüttüm hasta oldm ama hemen nanelimon sıcak yatak

portakal üçlüsü ile kendıme geldım çok şükür :)

Gözlemeeee miiiii
Sende de misafir bitmiyo hee ne kaa güzel.
Afiyet olsun şeker.

Arada kaçmıştır şeker.
Günaydın alınma hemen kayfe yaparken gözümden kaçmış benim.

günaydın canım oy oy kıyamam sana ağlama bak ben diyorum sana kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ay ağlama kıyamam günaydın. görmemiştiriz...

gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben işte tam da boyle olmasın dıye gunaydınımı ortaya atıyorum sen de alın kendı uzıerne ortaya kocaman bı gunaydın dedım işte

:

yuppy gunaydın herkeslere bugun alınma gunlerımdeyım sanırsam:)))

yuppy gunaydın herkeslere bugun alınma gunlerımdeyım sanırsam:)))

ahahahhahah

gecmıse bakamadım ben hala, ben yokken tıyatroseyırcısı arkadas geldı mi acabaaa:26: bile goren var mı

Geldi ama yazmadı bişi sanırsam canımcım.

İnş. bu kış çok soğuk olmaz da atlatırsın kazasız belasız

Hoşgeldinn
Burada takılmak istersen kilonu boşver gel burda her kilodan insan var.
Aktif bi topiktir burası. Herkes birbiriyle daha dün tanışmış gibi konuşur rahat edersin.
Kilo için zaten sürekli paylaşıyoruz.
Cuma günü bildirim günümüz. Kim kaç kilo verdi kaç kilo aldı belli oluyor.
Bi iki sayfa geriye gidersen listemiizi görürsün zaten.
Nedense topiği acaip pazarladım.
Bizimle burada oolll o kaa

Günaydın şekerim.

Günaydın Arzu ablaaa
Senin oğluş naptı alıştımı kreşee. Yaşıtlarıyla baya eğleniyordur.
günaydın canım 1.5 ay oldu alıstı ama küçük oldugu ıcın yasıtlarıyla pek ılgılendıgını sanmıyorum bu yaslarda daha buyuklerle oynuyorlar yada heryerı karıstırmak ılgı alanları zaten etkınlıklerede pek katılmıyormus küçük oldugu ıcın normal dıyo ogretmenı 2.5 yasındakıler var mesela onlar bıseyler çizip boyuyor yanı bızımının yası kres ıcın küçük ama mecburen verdık tabi hastalıktan kurtulamadık basladıgımızdan berı cok sukur bıraz düzeldik bu ara aman diyim korkudan cocugu 2 haftada 1 yıkıyom valla

oncelıkle gecmıs olsun benım oglumda bı sabah kusarak uyanmıstı ve bıkac gun sürdü hıcbıseyde yemedı dogru dürüst buyuk ıhtımal senın kız da üşütmüştür canım yemesı ıcın fazla zorlama içi almıyodur bız bıle oyle zamnlarda yıyemıyoruz yaglı ve karısık seyelr verme bı süre patates haşla pirinç corbası yap naneli nane-limonda ıyı gelıyor muz yogurt felan yesın baska zorlmaa bence uzun sürersede bı doktora götür bolcada su ve sıvı seyler ver

eheuehu hükümsüzdür :)

evet hükümsüzdürrr

evet 3 lü olalım ama ben gelsemde yine değişmez 2 haftadır yerimde sayıyommm
ama kimse bu 2 haftaya bkmasın benii ben kiiii 16 kilo verdimm artık reklamımı yapiim barimee

nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim

güünaayyddıınnnn günaydıınnn günaydııınnnn

Günaydın arzumm
günaydın güzeller..
Nasıl gidiyor bakalım
oğlun kreşe başlamış maşalah süphanalllah kuzum ne çabuk büyüttün
Emiyordu ayırdın mı kuzunu
Kilo verme nasıl
kızlar valla bende son durum ne bilmiyorum
en son 66 da kaldım bu da yaklaşık 23. haftamdaydı..
32. haftada çalışabilir raporu için gideceğim..
dua edin de duba olmayayımmm

Hadi ya o kadar oldu mu
Zaman ne çabuk geçiyor daha dün diyordun sanki kreşe verdim diye.
Geçmiş olsun bünyesi hassassa normal tabi.
Bide biz bile ortam değiştirdiğimizde önce bi yalpalıyoruz minnacık bi bedenin etkilenmemesi garip olurdu.
Geçtiyse artık alışırr ins

kusunca kötü kokmuyor öyle zaten cumadan beri sadece arabada kustu gece doğru düzgün uyuyamadı biberonu veriyorum ağzına önce bir öööööggg yapıyor sonra içti ama , yağlayınca iyi geliyor gibi bende anlamadım neden böyle oldu teşekkür ederim yorumunuz için Allah bağışlasın sizinde meleklerinizi annelik çok zormuş kızımın yanındada olamayınca aklım onda içim sıkılıyor bunaldım iyice

teşekkür ederim öyle aşırı bir kusması yok ama ağzına alınca işte dişten iştahı yok belki diyorum midesi almayıncada kusacak gibi yapıyor nane limon içmiyor sadece rezeneyi sever ve içer bende rezene veriyorum önerilerinizi uygulayacağım çok sağolun

:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa
gecmıs olsun canım c vıtamınıne daya kendını
canım benım arada görüyorum okuyup gıdıyrosun heralde bırde sneın topıgını buldum gecen okudum baya 3 ve 4ncu bebegı bekleyenler ıcın orda aktıfsın baya. sen fazla almamıssındır canım almıs halın bızım verememıs halımız gıbı bısey ben aynı kılolard aduruyorum ıste fazla bı degısıklık yok oglusta mecburen krese verdık büyüdüğünden deilde hala emıyor ve de.az kalmıs senınde canım allah kolaylık versın valla ısın zor ama sen üstesinden gelırsın

canım basta bahsetmedım ben krese basladıgını zor olmustu cunku vermek yenı yenı yazıyorum alıstım artık ondan ıns bıdaha uzun süre olamz am aherek sbu kısın hastalıkla gececegını soyluyor doktor bıle bende dıyorum barı bı 2 ay rahat olalım hayırlısı

selam kızlar...
hastalara geçmiş olsun...
hasta olmayanlarda hasta olmasın
neysee..kızlar 2 gündür giremedim yaff..
enson zil çaldı dediğimde eşim pidelerle geldi ve size şunu yazıcaktım tamam yemeye dikkat edicem ama pat diye çıktım
gelidler öğlen ama herşeyde hazırdı salak gibi kendimi strese sokuyorum yaaa..
fırında etli ebzelye yemeğimde çok lezzetliydi ama günün gözdesi tatlım oldu çok beğendiler çok uğraştırcı ama olsun yaptımmı tam yaparım benn
akşam üzeri çaya eltimin anne babasıda geldi,..kadın zayıfladınmı dedi bende bilmem falan dedim artık böyle kimseye zayıflamak istedii-ğimi çaktırmıyorum çokta süpper oluyor...kayınvalidemde demesinmi"bişeyler yapıyor ama söylemiyorda "bende mutfakta duymamış gibi davrandım
ne yani söyleyimde lokmalarımı sayın demi yada şuda zayıflatıyormuş şu bunu yemiş içmiş zayıflamış gibi örnekler sunun bana olduu gözlerim doldu
bu yolu çok sevdim hoş ben kaynanama yakınmasamda o çenesini tutmazdı ama az çok beni tanıdı yememi bilir artık sustu
c.tesi hem ayakta kaldım hemde azbişeyle ryedim akşamda oturma vardı tabi misafirler gitti..
midem kaırşıktı ordada 1kaşık havuçlu kırmızı biberli yoğurt salata
1kaşık fasulye turşu kavurma
1sarma
1mercimek köfte
2parmak kadayıflı muhallebi vardı ama benimkini geçemezdi keşek benimkide kötü olsaydıda kalan son dilimleri dün akşam götürmeseydim
dünde oruçtum zaten komşuda oturma vardı yine çalışan olunca haftasonu alıyolar..
eve bişeyler verdi aşurede vardı yemeğimde vardı zaten..çoktandır sizin yaptığınızı yapmıyodum midem çöok bulandı çok kaırşık yedim.
bide açken birden yüklenince gece boyu afedersiniz geğirdim:18:mdiem yandı bugünd eaşura günü orucum inş.sahura kalkamadık ama midem baya rahat hala tabi açım ama olsun eşimde öyle aç tuttu kalkamayınca neyseki gün kısa..
ve şimdi yine oturma var arkdaşa evlendi ona gitcez böyle ayarlandı kzıcak bana ama napıyım çok sevap

Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)

1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı

ÖNEMLİ OLAYLARI:

1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.

2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.

3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.

4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.

5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.

6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.

7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.

8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.

9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.

10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.

11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.

12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin canlarım...
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..sizi seviyorum ve çıkıyorum
ben hazırlanmam lazım çünkü cici kız olucam

Son düzenleme:

Canım evet ya
3. 4 bebek topikim benim:)))
canım sende verrisin inşallah bebeğim ya
oğlun için sevindim..
kreşe ne kadara gönderiyorsun
tam gün mü yarım gün mü
bırakırken zorluk yaşamıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…