70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emzik konusuna gelince simdi biz hastanedeyken hemsireler vermisti benimkiz hastaneden ciktiginda emzikliydi ama oyle cok kullanmiyo gunduz uyutmak icin kullaniyodum sonra cikartiyodum agzindan ilk zamanlar sonra geceleride kullanmaya basladim ben zannediyodumki cocuk nefes alamaz oyuzden rahat olsun diye cikartiyodum ve gece habire emzirmmemde zannediyorumki hep aciktida uyandi bende oyuzden emzirip duruyorum tekrar yataga koydugumda mizmizlaninca agzina emzigi koyuyorum uyuyo megersem senin dedigin gibiymis cocuk agzinda bisey istiyomus ac oldugundan degilmis simdi senin dedigin gibi yapiyorum ve cok daha cabuk geri uyuyo benim kabahatimbide benim kiz devamli emzik kullanmiyo sadece emzikle uyuyo ben 2saatte bi emzirriken denemedimki canim emzigi aklima gelmedi geldiginde verdigimdede uyudu dedimya benim kabahatimmis

tuqbaaa listeyi çok beqendim o ilk baştaki resimler harika olmuşş bide birinci olmuşumm deqmeyin keyfimeee

eee zevkle yapıyorum ondan güzel oluyodurbu arada kocaman bi tebrikler sanaa 1 haftada ben versem şoka girerim bu kilodan sonra herhal..mesela haftaya 58.6 olsam nolurkiii

Günaydınlar....

Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((

ortak arıyorum arkadaşlar.....
ama bildirimine baktım hemde kaçkez yok göndermemişsin canım,,hatta topiğede baktım ama benim dikkatime diye bile bişey yazmamışsın oyüzden pek dikkate alınmadı sanırımne güzel geçen hafta listenin altına yazılmıştın,,bu hafta gircektin ama haftaya göndersende yine liste altına yazılcaksın,,okadarda uyardım özel mj atılacak bana diye keşke gönderseydin,,,ama madem unuttun haftaya listeye alırım senide özele mj atman şartıylaa tammı şeker
bu arada cetvelımı olusturamadım
özeline bak canım gönderdiğinide cvbladım
yaa ben hiç farketmedim senin bildiriminii,,ne biliyim özele attığın için devamlı topikte gördüysemde dikkate almamışım demekki,,özelde var nasılsa diye,,üzüldüm bak şimdii neyse haftaya inşallah unutmazsın şaşkın aşık senii
geçmiş olsun öncelikle canım,,,benimkiler her birindede diş çıkımında söylediğin belirtiler oldu canım isaldi ama benimkiler dedim heralde üşüttüler dr diş çıkarıyo merak etme dedi..oyüzden bi dra sor bakalım...mesela sonraki dişlerinde yine aynı belirtiler olmuştuda anneme sorunca diştendir gene bişey olmaz demişti,,yinede geçmeyince dra götürdüm midesini üşüttüğünü söyledi soğuk almış dedi götürmekte fayda var..her şeyide dişe bağlamamak gerekiyomuş anlamıştım yanii
nie kımsecıkler bana gunaydın demıyo ama ben herkeslere didim

bak kimseye özel bi günaydın yapmam böyleee,,hadi ağlamaburda herkez ortaya günaydın der nadirdir karşılıklı günadın deyişmeler,,oyüzden ortaya atılan tüm günaydınları üzerine alabilirsiiin

inşallah fazla almamışsındır ablacım,,hadi az kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah

:26::26::26::26::26:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anladım şimciikoh bee sevindim aydınlanmamaçok iyi yapıyosun canım devamlı emzik verme bende ayaktayken falan vermezdim sadece uyutmak için bide gece uyandığında kullanırdım çokta rahat bi bebklik geçirdik allahıma bin şükür çok şanslı bi anneymişim,,çocuklarım bebekken çok üzmediler beni,,ama şimdi acısını çıkartıyolar sanırım,,sen sen ol bebeklik halinin kıymetini bil,,arıyorum ogünleri inanırmısın,,şimdi geceleri bebeklikten daha çok uyanıyorlar belkide ikisi farklı farklı saatlerde uyanıyorlarya bana fazla geliyo toplamıbi tane olsa 3-4saatte bi mama ister ama bunlar bi biri mama istiyo veriyorum,yerime yatıyorum,,sonra bi müddet sonra öteki mızlıyo ona mama veriyorum ben 3yıldır deriksiz bi uyku uyuduğumu hatırlamıyorum aaah aaaahhbide kızda abisinin şu yaşına gelse ki seneye olucak inşallah abimiz 3.5 kızımız 2.5 işte ozaman çok çok rahat edicem kesin.....allahtan gece uyanmaları mamayı verdiğim gibi son buluyoo kalkıpta mızlamak gibi bi huyları yok ondan rahatım ama ,,sonuçta uykumuz bölünüyo ve deriksizliği kalmıyoo,,toplam 8saat uyuduğum günleri arıyoruum

özel msjla linkleri attım ama virüs gibi görünüo gönderdiklerimm ben sana sitenin linkini atarım ordan indirirsin
yalnız 10 dk da bir özel msj atabiliomuşum 10 dk sonra yollarım :)

canım linkleri 10dk. sonra atarım demişsin. özel mesajlara baktım yoktu. atmadın mı yoksa attında ben mi göremedim.

Canım inşallah tuğbacım ama varım sanki bi 70.
belki daha fazla..
zira eski hamile pantalonumu giyebildim bu hafta
bu da demek oluyor ki 70 i gördüm:=))))

İnşallah veririm
doğuma kadar 7 kg alsam yine 77 olur..
ama işte korkuyorum kızlar ya
haftaya bakayım randevu alayım.
benim tartım iyice pilleree yenik düştü:))

buyuyunce dahami fena oluyolar yandik desene seninki tabi zor canim ayni anda 2cocuk birden buyutuyosun allah yardimcin olsun bide tam buyuduler rahatladim derken bidaha hamile kalirsan tekrar :26::26:

bugun kımler neler yedı ne kadar paylasalım kı bırbırımıze yardımıcı olalım ben baslayayım sabah 6 .30 da uyandım. hazırlandım memur olunca sabah 8 de mesaı de olmam gerek 8.15 de bır bardak sut 3 corba kasıgı nesfıt kırmızı meyvelı yedım. 11.45 100 gr tavuk gogsu 2 corba kasıgı pırınc pılavı bır tabak yagsız salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…