70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözlememi ooo süpermiş:) öyle oluyor biri gelince yiyorsun mecbur. Mesela bizdede bu hafta sonu misafir vardı eee boşnakların böreği meşhurdur tabi yapmıştık onlar yerken bende bir dilim yedim tabi:) ama bu hafta yok.
zaten eşim boşnak onların yemekleri hep çok ağırdır ama çok ta lezzetli... evlendikten sonra bu kadar kilo aldım zaten. yoksa evlemeden önce çok zayıftım ben safinaz diyorlardı o derece yani... ama şimdi bayağı iri oldum yani
çok azimliyim ama 58 olucam:)

okey anladım dıkkat edeyım barı. gelır gelmez kovulmayalım demı

bugünki menüm şöyle güzel bayanlar
kahvaltı 08:00 2 dilim bugday ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım
öğlen 13:20 2 köfte bol sirkeli salata 1 brd ayran 1 lokma ekmek
ara 15:00 yarım muz 15:30 gibide 1 brd süt içerim
akşam 18:30 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt 1 dilim bugday ekmeği
ara 20:00 1 ad activia yoğurt

öptüm sizi

not: gün içinde 2,5 litre su ve 2 fincan yeşil çayımıda içicem

Son düzenleme:

bosnak boregını cok severım mostar da gorev yaptıgım da uzun bır sure orda kalmıstım ınanılmaz derece de lezzetlı ve koz atesınde pısırırler

ben yaklaşık bir kaç ay önce aranıza katıldım fakat adapte olamadım sadece okuyorum.neler yapmam lazım aranıza dahil olmak için?Şu an diyetisyen kontrolünde olmama rağmen motivasyonum çok düşük.Birde geçtiğimiz hafta memlekete annemin yanına gittim ve hiç diyet falan düşünmeden tadını çıkardım.Pazar günü eve geldim hemen bilgisayarın başına geçtim.İlk işim sitede neler var diye bakmak oldu.Bana yardımcı olurmusunuz neler yapmam lazım.Bu arada herkesin aşure gününün hayırlı olmasını dilerim.İnşallah herkesin ettiği dua hayırlısı ile kabul olur...:

az önce patronla konuştum haftaya yeni taşındığımız yerde iş başı yapcaz yanıma yardımcı eleman geliyomuş.. ay sevindim valla henüz işi bilmiyormuş ama öğrteceğim bir süre sonra bu deli gibi yoğunluğum azalacak işallah

haftaya güzel başladım

cnm hosgeldın bende yenı katıldım sakın gun ıcerısınde yedıklerını yazıp yorum ısteme herkes aksam yazıor sende o zaman yazarsın kurallardan bırısı bu yanı

eeeee kılo veremezsın kı o zaman

Naf cım
bizi de orti listesine dahil eder misin?
shryvz ile ben de ortiyiz dünden beri :)))

Tamam canım ekledim

Arcak81 hosbuldum canim..

Kizlar bana da biborti ayarlayin ya..
Forumdan kopinca yerimde sayiyorum..
Naf canim ya ayarlasana bana birini

Ayarlayayım şekerim

Ettim gitti

Hayırlısı olsun ablacım Allah gönlüne göre veriyo işte inşallah güzel bir işte bulursun mutluluğun katlanır

teşekkür ederim canikomm....

Nafcım ben şimdilik orti düşünmüyorum benı saymazsan sevınırım canım...

Tamam canım çıkarttım

charm orti istemiomuş kaldım mı yine yalnız başımaaaa

Ayarlarım ben sıkma canını

Ayy bende üzüldüm bak şimdi :26:

kızlar bende 73 kiloyum benide yanınıza alın morale çok ihtiyacım var nasıl gidecek bu kilolar akıl verin

Hoşgeldinn

Hoşgeldinn

Günaydınlar....

Ben kilo bildirimi yapmama rağmen listede yeralmamışım(((

ortak arıyorum arkadaşlar.....

Orti ayarladım ya ben sana

Geçmiş olsun abla

gunaydın herkese

Merhaba

Merhaba 100 mesaj altında olduğun için topiğe Triendy21 dikkatine diye başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın ama sen yazdın diye hatırlıyorumm ben dur bir bakayım :26:

Günaydın kızlar..
Hepimize güzel bir hafta olur inş.

Selam tatlışım

Herkese Günaydıınnn...

Selam cnm

Selamm

Günaydın kızlar

herkese güzel bir hafta olur işallah

Selam canım çok geçmiş olsun

Ortiii arıyorummmmm görenler duyanlarr insanlık namına yardımcı olsunlarr

herkese merhabaaa

keyıfler yerındedır umarımmm

Merhaba cnm

Gel sende birlikte gitsin kilolar

Selam cnm baya ekşınlı geçiyo günlerin

Bende bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmazmış öyle dediler :26:

Ya herkes ne güzel kilolar vermiş çok imrendim (((

Gel sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…