70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hosgeldın bende yenı katıldım sakın gun ıcerısınde yedıklerını yazıp yorum ısteme herkes aksam yazıor sende o zaman yazarsın kurallardan bırısı bu yanı
teşekkür ederim..bu zayıflama işi giderek gözümde sorrun hale geliyor.bir an önce biryerlerden başlamak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hoşgeldin

Çok sevindim canım

Super o zaman :)
Naf canim bizi de orti olrak not edersin olur mu?

Etmiştim zaten

YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
harran0571

shryvz
amancia

sekerkiz67
red

Benimoglan da 16aylik bi suru dis cikarmaya calisiyodur o simdi
Bence cok rahatsiz oldugunu anladiginizda dis jeliyle masaj yapin gerekirse calpol verin ve ayva gibi meyveler verip patlamasina yardimci olun
Istahi geri geliyo cocugun rahatlayinca

Selam kızçeler

Bugün işe geç geldim midem kudurdu dün gece ve bu sabah mide ilacımı lüplettim artık bırakmak yok bir kutu daha bitirelim bakalım

Eşim hastayım diye kahvaltı hazırlamış sabah gözlerim yaşardı

Şirkette işler yoğun maaş günü bugün haliyle bankalar filan beynimi yer ceyar :26:

Bide size ne dicem eşim diyoki seni spora göndereyim mi :26: şaşırttı beni :26:

ama söylediği spor salonu çok uçuk fiyatlara olsun senden kıymetlimi diyo demesine dee o kaa para veremem

Bundan sonra aksatmadan akşamları leslie yapıcam

Bide bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmaz dediler :26: bende hafta sonu aşure yapmayı düşünüyodum bari

onun malzemelerini alayım dedim buyrun hafta sonu bize gelin

ay çenem açıldı

sizden ne var ne yok

Son düzenleme:

ooohhhh sefaannn olsun o zamann

YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
harran0571

shryvz
amancia

sekerkiz67
red

bim bam boommm çatlasın düşmanlar benimde artık bir ortim vaaarrrr

ne güzel bı paylasım canım saol bende facede gördüm de bı kısmı aklımdaydı aklımdan cıkanlarıda hatırladım boylece allah kabul etsın ayrıca

gözünaydın canım

canım mide rahatsızlığın nedir
ay üzüldüm valla bi dönem midesinden çok çekmiş biri olarak
kucak açıyom sana gel bebem gel yamacımaa oy hiç dayanamam hiçççççç

ne güzel eşin seni düşünüyor işte:) spor salonuda süpeer. benim eşim ise böyle spor salonlarına karşı gerek yokmuş öyle diyor.
aklıma gelmişken bu arada bana şuan dar gelen bir gömleğimi hedef seçtim fotoğrafımıda çektim bakalım kilo verdiğimde fark nasıl olacak inşallah görürüm o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…