teşekkür ederim..bu zayıflama işi giderek gözümde sorrun hale geliyor.bir an önce biryerlerden başlamak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.cnm hosgeldın bende yenı katıldım sakın gun ıcerısınde yedıklerını yazıp yorum ısteme herkes aksam yazıor sende o zaman yazarsın kurallardan bırısı bu yanı
ben yaklaşık bir kaç ay önce aranıza katıldım fakat adapte olamadım sadece okuyorum.neler yapmam lazım aranıza dahil olmak için?Şu an diyetisyen kontrolünde olmama rağmen motivasyonum çok düşük.Birde geçtiğimiz hafta memlekete annemin yanına gittim ve hiç diyet falan düşünmeden tadını çıkardım.Pazar günü eve geldim hemen bilgisayarın başına geçtim.İlk işim sitede neler var diye bakmak oldu.Bana yardımcı olurmusunuz neler yapmam lazım.Bu arada herkesin aşure gününün hayırlı olmasını dilerim.İnşallah herkesin ettiği dua hayırlısı ile kabul olur...:
az önce patronla konuştum haftaya yeni taşındığımız yerde iş başı yapcaz yanıma yardımcı eleman geliyomuş.. ay sevindim valla henüz işi bilmiyormuş ama öğrteceğim bir süre sonra bu deli gibi yoğunluğum azalacak işallah
haftaya güzel başladım
Super o zaman :)
Naf canim bizi de orti olrak not edersin olur mu?
merhaba kızlar... genelimiz anneyiz galiba? tecrübeli annelerden yardım istiyorum 14 aylık kızım var cumadan beri midesi problemli iştahı yok yiyor bişeyler ama çok az azıcık zorlasam kusacak gibi yapıyor midesi almıyor bişey arabaya bindik haftasonu arabaya kustu mide hassas olunca araba tuttu galiba ateşi ve ishali yok ne yapsam şaşırdım dişten olabilirmi 5 tane dişi var ilk defa böyle oldu rezene veriyoruz yağlıyoruz karnını falan varmı öneriniz neyapayım
Super o zaman :)
Naf canim bizi de orti olrak not edersin olur mu?
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64
Moosebeci
Halay
incelemezkiii
umay0110
alaca
barkinim
BURSED
chemes
melojj
harran0571
shryvz
amancia
sekerkiz67
red
az önce patronla konuştum haftaya yeni taşındığımız yerde iş başı yapcaz yanıma yardımcı eleman geliyomuş.. ay sevindim valla henüz işi bilmiyormuş ama öğrteceğim bir süre sonra bu deli gibi yoğunluğum azalacak işallah
haftaya güzel başladım
Tamam canım ekledim
Ayarlayayım şekerim
Ettim gitti
Hayırlısı olsun ablacım Allah gönlüne göre veriyo işteinşallah güzel bir işte bulursun mutluluğun katlanır
Tamam canım çıkarttım
Ayarlarım ben sıkma canını
Ayy bende üzüldüm bak şimdi :26:
Hoşgeldinn
Hoşgeldinn
Orti ayarladım ya ben sana
Geçmiş olsun abla
Merhaba
Merhaba100 mesaj altında olduğun için topiğe Triendy21 dikkatine diye başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın ama sen yazdın diye hatırlıyorumm ben dur bir bakayım :26:
Selam tatlışım
Selam cnm
Selamm
Selam canım çok geçmiş olsun
Merhaba cnm
Gel sende birlikte gitsin kilolar
Selam cnmbaya ekşınlı geçiyo günlerin
Bende bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmazmış öyle dediler :26:
Gel sende
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64
Moosebeci
Halay
incelemezkiii
umay0110
alaca
barkinim
BURSED
chemes
melojj
harran0571
shryvz
amancia
sekerkiz67
red
ne güzel bı paylasım canım saol bende facede gördüm de bı kısmı aklımdaydı aklımdan cıkanlarıda hatırladım boyleceMuharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)
1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı
ÖNEMLİ OLAYLARI:
1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.
2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.
3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.
4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.
5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.
6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.
7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.
8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.
9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.
10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.
11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.
12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin canlarım...
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..sizi seviyorum ve çıkıyorum
ben hazırlanmam lazım çünkü cici kız olucam
haftaya güzel başladım
Merhabaa
Google a leslie sansone yaz arat. 3. link zaten diyetcenter olan ordan indirebilirsin.
bende ortak istiyorum bunun için ne yapmam lazım...
yuppy benım de artıkın ortım var
selam kızçeler
Bugün işe geç geldim midem kudurdu dün gece ve bu sabahMide ilacımı lüplettim artık bırakmak yok bir kutu daha bitirelim bakalım
Eşim hastayım diye kahvaltı hazırlamış sabah gözlerim yaşardı
şirkette işler yoğunMaaş günü bugün haliyle bankalar filan beynimi yer ceyar :26:
Bide size ne dicemEşim diyoki seni spora göndereyim mi :26: şaşırttı beni :26:
Ama söylediği spor salonu çok uçuk fiyatlaraOlsun senden kıymetlimi diyo demesine dee o kaa para veremem
Bundan sonra aksatmadan akşamları leslie yapıcam
Bide bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmaz dediler :26: Bende hafta sonu aşure yapmayı düşünüyodum bari
onun malzemelerini alayım dedimBuyrun hafta sonu bize gelin
Ay çenem açıldı
Sizden ne var ne yok
bende ortak istiyorum bunun için ne yapmam lazım...
yazılı dilekçeyle naf'a başvuurrr şekerimm
herkese selam!
epeydir uğrayamıyorum buraya, ama aklımdasınız..
Selam kızçeler
Bugün işe geç geldim midem kudurdu dün gece ve bu sabahmide ilacımı lüplettim artık bırakmak yok bir kutu daha bitirelim bakalım
Eşim hastayım diye kahvaltı hazırlamış sabah gözlerim yaşardı
Şirkette işler yoğunmaaş günü bugün haliyle bankalar filan beynimi yer ceyar :26:
Bide size ne dicemeşim diyoki seni spora göndereyim mi :26: şaşırttı beni :26:
ama söylediği spor salonu çok uçuk fiyatlaraolsun senden kıymetlimi diyo demesine dee o kaa para veremem
Bundan sonra aksatmadan akşamları leslie yapıcam
Bide bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmaz dediler :26: bende hafta sonu aşure yapmayı düşünüyodum bari
onun malzemelerini alayım dedimbuyrun hafta sonu bize gelin
ay çenem açıldı
sizden ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?