seninki elbet daha zor ama 18 günde verdiğin kiloda şahane. tebrikler ve başarılarının devamını dilerim...
hoşgeldiniz arkadaşlar ya burası öyle sıkı kuralları olan bir yer değil rahat olun. bildirimi akşam veya sabahta yapan var ama ben mesela buradaki diyete tam uymuyorum o yüzden fazla bildirimde bulunmuyorum ama burada olmak konuşmak bile çok iyi. ayrıca yeni fikirler de ediniyor insan. şu sirkeli su mesela. sabahları aç karnına içiyorum. ilk hafta nefret ettim öö öö diye diye içtim . ama şimdi alıştım ya kalkar kalkmaz hemen hazırlıyorum. bol yeşil çay ve bitki çayınıda bu topik öğretti sağolsun.
herkesin aşure günü kutlu olsun... ya ben aşureyi çok severim ya. aşure istiyom. biri bir tabakçık verse . bir tabak ne olur. AŞURE AŞURE AŞURE ...
bende iim canım saolasınnn
atlamışımdır şekerimmm tebrikler ii vermişsin ben 0olsuum yerde sayıyorum ama dönüşüm muhteşem olucak
ne güzel eşin seni düşünüyor işte:) spor salonuda süpeer. benim eşim ise böyle spor salonlarına karşı gerek yokmuş öyle diyor.
aklıma gelmişken bu arada bana şuan dar gelen bir gömleğimi hedef seçtim fotoğrafımıda çektim bakalım kilo verdiğimde fark nasıl olacakinşallah görürüm o günleri
Ne guzlnesin seni dusunuyor iste :)
Ama benim kafamdasin sen de :)
Ben de leslie yapmaya baslicam kismetse..
Asure yapmak lazim bence de.. Niyetine girdim bakalim nasip olursa yapicm bende
Benimde artıkın ortim varmış
umay0110
Nerdesin?
Beni bul
Kaç kilosun hedefin ne nkilo verme hızın ne?
Kaçamak yasak
Nerde bu orti yaaaa....
NaF canım gecmıs olsun mide rahatsızlıgı da kötü daha oncede bahsetmıstın mıde hep stresten oluyor dıkkat et canım
kendıme ortı arıyorum varmı kendıne guvenen dıslı bırısı
bende ıstıyorummmmm
Geçmiş olsun canımcım bende de aynı dert var. Her hafta bir şişe şurup içiyorum nerdeyse. Hapta yutamıyorum midem yandıkça dikiyorum ilaç şişesini kafamaHamilelikte bir başladı reflü hala devam ediyor. En ufak bişi bile midemi yakıyor. Dikkat et yediklerine sen de tekrardan geçmiş olsun canımm...
seninki elbet daha zor ama 18 günde verdiğin kiloda şahane. tebrikler ve başarılarının devamını dilerim...
hoşgeldiniz arkadaşlar ya burası öyle sıkı kuralları olan bir yer değil rahat olun. bildirimi akşam veya sabahta yapan var ama ben mesela buradaki diyete tam uymuyorum o yüzden fazla bildirimde bulunmuyorum ama burada olmak konuşmak bile çok iyi. ayrıca yeni fikirler de ediniyor insan. şu sirkeli su mesela. sabahları aç karnına içiyorum. ilk hafta nefret ettim öö öö diye diye içtim . ama şimdi alıştım ya kalkar kalkmaz hemen hazırlıyorum. bol yeşil çay ve bitki çayınıda bu topik öğretti sağolsun.
herkesin aşure günü kutlu olsun... ya ben aşureyi çok severim ya. aşure istiyom. biri bir tabakçık verse . bir tabak ne olur. AŞURE AŞURE AŞURE ...
Canım benim sağol
Şimcikk şöyle oliyii geçen seneki endoskopide 3 tane yara çıktı midemdeçok kötüydü ama şükür geçti gitti yaralar
Bu seneki endoskopimde ise gastrit çıktı :26: ama benimki psikolojime bağlıymış :26: yanii canım sıkıldımı hopp bulantı,öğürme ve kusma
toplasan 5 dk sürmüyodur hemen etki gösteriyomidem fazla asit üretiyomuş
Bide yememem ve içmemem gereken zararlı besinler vardayanamayıp yedim mi hoşçakal
Örnek dün soğan yemiştim gece ve sabah gördüm günümü
Ay öyle işte canım Allah kimseye vermesin mide problemi
Vereceğin kadar vermişsin canım sana hayranım zaten inş bende istediğim kiloya ulaşırım.
Rahatsız oluyorum kendi görüntümden artık :)))
Görüntü kirliliği yani ihihihihiihi
tekrar düzenledim astım tabloyu canım,,bilmiyorum belki ben yanlış yazmışımdır,,,,,:44:tugbacim beni1600 gr vermis yazmissin benmi yanlis gonderdim benim verdigim kilo6900gr oldu
eğer bildirseydin sende olurdun ablacım,,ne demek seninkiler genelde hep altlarda olurdu ama neyseeeTuğbacım harika bir liste olmuş bu
Ben yokum ama olsun:))))
aman allah vermesin sus kız,allahım olan yavrularıma sağlık uzun ömür versin isteyenlerede çocuk versin,nasip tabiki herşey,, olursa olur,,ama spiralle korunuyorum 1 senedir,,inşallah olmaz,,ama bunlada hamile kalanlar oluyomuş,,dikkatli oluyoruz yinede,,ama bilmiyorum ama çok çok ilerde bi 3. çocuk belki düşünebilirim....belki amaabuyuyunce dahami fena oluyolar yandik desene seninki tabi zor canim ayni anda 2cocuk birden buyutuyosun allah yardimcin olsun bide tam buyuduler rahatladim derken bidaha hamile kalirsan tekrar :26::26:
bugünki menüm şöyle güzel bayanlar
kahvaltı 08:00 2 dilim bugday ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım
öğlen 13:20 2 köfte bol sirkeli salata 1 brd ayran 1 lokma ekmek
ara 15:00 yarım muz 15:30 gibide 1 brd süt içerim
akşam 18:30 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt 1 dilim bugday ekmeği
ara 20:00 1 ad activia yoğurt
öptüm sizi
not: gün içinde 2,5 litre su ve 2 fincan yeşil çayımıda içicem
hatırlıyorum canım seni tekrar hoşgeldin,bi göründün sonra kayboldunben yaklaşık bir kaç ay önce aranıza katıldım fakat adapte olamadım sadece okuyorum.neler yapmam lazım aranıza dahil olmak için?Şu an diyetisyen kontrolünde olmama rağmen motivasyonum çok düşük.Birde geçtiğimiz hafta memlekete annemin yanına gittim ve hiç diyet falan düşünmeden tadını çıkardım.Pazar günü eve geldim hemen bilgisayarın başına geçtim.İlk işim sitede neler var diye bakmak oldu.Bana yardımcı olurmusunuz neler yapmam lazım.Bu arada herkesin aşure gününün hayırlı olmasını dilerim.İnşallah herkesin ettiği dua hayırlısı ile kabul olur...:
geçmiş olsun tatlım yaSelam kızçeler
Bugün işe geç geldim midem kudurdu dün gece ve bu sabahmide ilacımı lüplettim artık bırakmak yok bir kutu daha bitirelim bakalım
Eşim hastayım diye kahvaltı hazırlamış sabah gözlerim yaşardı
Şirkette işler yoğunmaaş günü bugün haliyle bankalar filan beynimi yer ceyar :26:
Bide size ne dicemeşim diyoki seni spora göndereyim mi :26: şaşırttı beni :26:
ama söylediği spor salonu çok uçuk fiyatlaraolsun senden kıymetlimi diyo demesine dee o kaa para veremem
Bundan sonra aksatmadan akşamları leslie yapıcam
Bide bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmaz dediler :26: bende hafta sonu aşure yapmayı düşünüyodum bari
onun malzemelerini alayım dedimbuyrun hafta sonu bize gelin
ay çenem açıldı
sizden ne var ne yok
inş. istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsın
yok estf. görüntü kirliliği olmaz tabikide ama insan kendini mutlu hissetmiyosa çaresine bakmalı
Hıı sağolsun pek düşünürbizimki de bence o kaa para verdik git git diye kafamı yemek için söylüyo ama neyse
Hadi hayırlısı olsun canım foto eklediysen bakalım hemen profile
Canım bende isterim tabiki spor salonu ama eşimin dediği yer çok uçuk 1.500-2000 arası bi para istiyolar yıllık mı 6 aylık mı onu bile
bilmiyom telefonda bilgi vermiyolarbende telefonumu bırakmadım sonra taciz etcekler neden gelmediniz bik bik
Çok sağol canımevet bahsetmiştim unutmamışsınnn
Hemencikkk bakınıyorumm
Çok sağol tatlımişte hem stres hemde yasaklı gıdalar etkiliyo dikkat etmek lazım da insan bazen koyveriyor sonra acısı yine
bizde çıkıyo o ayrı
Bana gel haftasonu beraber yirik
Aynen eski fotolarıma bakıyorum bide şimdiki halime çok vasat durumdayım
Çocuk 1 yaşına geldi nerdeyse ben hala tombikim
Oğlumun doğum gününde güzel bir anne olmak istiyorumm :)
canım gecmıs olsun çok şükür ya yaralar gecmıs gastrit de gecerr ayy benim evlenedne önce oldu öle doktora gittim deedi
psikolojk sorunların var dayadı ilacı dayadı ılacı yok psikolojk seysım dıom içiom ama ben gene de geccek die ne gecmesı bıde
arttı azıttı neyse baktık gecmıo devlet hast. gıttık doktor dedi asla gastrit değil belki reflü dedi ama ben gastrıt die tam 4
ay gunde sabah öğle akşam 4 er taneden 12 adet hap yutuyodum neyse endoskopiye aldılar benı reflü çıktıı az da gastrıt varms
ama reflu sebep oluoms ona doktor bi şurup verdi Rennie Duo 15 gunde iyileştim Allah ondan razı olsnn dedi yastıgını yukselt
kahve kola çay çok tuketme yatmadan 2 saat once yemee kes dedi iyileştim :) rahatladm dokotrunu bulmak cook önemli :)
sanada tablet fln vermıslerdir mide rahatlatıcı sanırırm rennıe duonun fln tabletide var ama şurubu daha etkılı :) tekrar gecms olsn
canım bütn hast. kötü ama mide çok fena yaa
oh çok şükür artık benimde ortağım var.İnşallah çok başarılı olcaz inanıyorum..
tekrar düzenledim astım tabloyu canım,,bilmiyorum belki ben yanlış yazmışımdır,,,,,:44:
eğer bildirseydin sende olurdun ablacım,,ne demek seninkiler genelde hep altlarda olurdu ama neyseee
aman allah vermesin sus kız,allahım olan yavrularıma sağlık uzun ömür versin isteyenlerede çocuk versin,nasip tabiki herşey,, olursa olur,,ama spiralle korunuyorum 1 senedir,,inşallah olmaz,,ama bunlada hamile kalanlar oluyomuş,,dikkatli oluyoruz yinede,,ama bilmiyorum ama çok çok ilerde bi 3. çocuk belki düşünebilirim....belki amaa
süpperr ama akşamki ekmeği yemesen daha iyi olur canım,,sabah ekmek hakkını kulanmışsın ne güzel artık vücudun ekmeğe ihtiyacı yok bide muz yemişsin sütü yarım saat sonra değilde meyveyle aynı anda içersen çok daha faydalı olur
hatırlıyorum canım seni tekrar hoşgeldin,bi göründün sonra kayboldunneyse takılmaya devam et buraya kaçma bu sefer ama tamammı
geçmiş olsun tatlım ya
ne güzel eşin seni düşünüp kahvaltı hazırlamış,,çoğu kişiye nasip olmaz buu,allah razı olsun benimkide sadece hasta olduğum zaman hazırlar yemeğimizionada şükür
spor salonu burdada açılmış geçen eşimle markete giderken gördük,,ilçe ya burası dedim buraya öyle spor salonu açılcaktaaa biz görcez diyip duruyodum ama olmuş yapmışlar valla,,gözlerim yaşardııneyse gitmek istersende sen bilirsin istemezsendee,,çok pahalıysa boşver bencede gerek yok,,evde yapılabilen çok güzel sporlar var,,leslieyle başla bakalım iştee,,gerçekten faydalı haaa
merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..
inş. canım herşey istediğin gibi olur
benim de kızım 1 yaşına giricek aralığın 28 inde :)
Canım başka bir tartıda dene bakalım bide. Eğer 9 kg vermişsende neler yaptığını çok merak ediyorum
Streslendikçe basıyorum çikolatayı
Şu çikolata şelalesinden evedemi alsam nesinirlendikçe ağzımı dayarım hihihiihihi
Hem mutlu oluyorum hem midemi yakıyorum kendi kendimesadistim sanırım bende
merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..
oh çok şükür artık benimde ortağım var.İnşallah çok başarılı olcaz inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?