70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bende çok severim aşureeee kimse getirmedi henüzz ama ben yapıcam inş.. bu haftaa

bende iim canım saolasınnn
atlamışımdır şekerimmm tebrikler ii vermişsin ben 0olsuum yerde sayıyorum ama dönüşüm muhteşem olucak

Vereceğin kadar vermişsin canım sana hayranım zaten inş bende istediğim kiloya ulaşırım.
Rahatsız oluyorum kendi görüntümden artık :)))
Görüntü kirliliği yani ihihihihiihi

Hıı sağolsun pek düşünür bizimki de bence o kaa para verdik git git diye kafamı yemek için söylüyo ama neyse

Hadi hayırlısı olsun canım foto eklediysen bakalım hemen profile

Ne guzlnesin seni dusunuyor iste :)
Ama benim kafamdasin sen de :)
Ben de leslie yapmaya baslicam kismetse..
Asure yapmak lazim bence de.. Niyetine girdim bakalim nasip olursa yapicm bende

Canım bende isterim tabiki spor salonu ama eşimin dediği yer çok uçuk 1.500-2000 arası bi para istiyolar yıllık mı 6 aylık mı onu bile

bilmiyom telefonda bilgi vermiyolar bende telefonumu bırakmadım sonra taciz etcekler neden gelmediniz bik bik

Benimde artıkın ortim varmış
umay0110
Nerdesin?
Beni bul
Kaç kilosun hedefin ne nkilo verme hızın ne?
Kaçamak yasak
Nerde bu orti yaaaa....

NaF canım gecmıs olsun mide rahatsızlıgı da kötü daha oncede bahsetmıstın mıde hep stresten oluyor dıkkat et canım

Çok sağol canım evet bahsetmiştim unutmamışsınnn

kendıme ortı arıyorum varmı kendıne guvenen dıslı bırısı

bende ıstıyorummmmm

Hemencikkk bakınıyorumm

Çok sağol tatlım işte hem stres hemde yasaklı gıdalar etkiliyo dikkat etmek lazım da insan bazen koyveriyor sonra acısı yine

bizde çıkıyo o ayrı

Bana gel haftasonu beraber yirik

YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
harran0571

shryvz
amancia

sekerkiz67
red

can7
yader

canım gecmıs olsun çok şükür ya yaralar gecmıs gastrit de gecerr ayy benim evlenedne önce oldu öle doktora gittim deedi
psikolojk sorunların var dayadı ilacı dayadı ılacı yok psikolojk seysım dıom içiom ama ben gene de geccek die ne gecmesı bıde
arttı azıttı neyse baktık gecmıo devlet hast. gıttık doktor dedi asla gastrit değil belki reflü dedi ama ben gastrıt die tam 4
ay gunde sabah öğle akşam 4 er taneden 12 adet hap yutuyodum neyse endoskopiye aldılar benı reflü çıktıı az da gastrıt varms
ama reflu sebep oluoms ona doktor bi şurup verdi Rennie Duo 15 gunde iyileştim Allah ondan razı olsnn dedi yastıgını yukselt
kahve kola çay çok tuketme yatmadan 2 saat once yemee kes dedi iyileştim :) rahatladm dokotrunu bulmak cook önemli :)
sanada tablet fln vermıslerdir mide rahatlatıcı sanırırm rennıe duonun fln tabletide var ama şurubu daha etkılı :) tekrar gecms olsn
canım bütn hast. kötü ama mide çok fena yaa

Vereceğin kadar vermişsin canım sana hayranım zaten inş bende istediğim kiloya ulaşırım.
Rahatsız oluyorum kendi görüntümden artık :)))
Görüntü kirliliği yani ihihihihiihi

inş. istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsın
yok estf. görüntü kirliliği olmaz tabikide ama insan kendini mutlu hissetmiyosa çaresine bakmalı

tugbacim beni1600 gr vermis yazmissin benmi yanlis gonderdim benim verdigim kilo6900gr oldu
tekrar düzenledim astım tabloyu canım,,bilmiyorum belki ben yanlış yazmışımdır,,,,,:44:
Tuğbacım harika bir liste olmuş bu
Ben yokum ama olsun:))))
eğer bildirseydin sende olurdun ablacım,,ne demek seninkiler genelde hep altlarda olurdu ama neyseee
buyuyunce dahami fena oluyolar yandik desene seninki tabi zor canim ayni anda 2cocuk birden buyutuyosun allah yardimcin olsun bide tam buyuduler rahatladim derken bidaha hamile kalirsan tekrar :26::26:
aman allah vermesin sus kız,allahım olan yavrularıma sağlık uzun ömür versin isteyenlerede çocuk versin,nasip tabiki herşey,, olursa olur,,ama spiralle korunuyorum 1 senedir,,inşallah olmaz,,ama bunlada hamile kalanlar oluyomuş,,dikkatli oluyoruz yinede,,ama bilmiyorum ama çok çok ilerde bi 3. çocuk belki düşünebilirim....belki amaa
süpperr ama akşamki ekmeği yemesen daha iyi olur canım,,sabah ekmek hakkını kulanmışsın ne güzel artık vücudun ekmeğe ihtiyacı yokbide muz yemişsin sütü yarım saat sonra değilde meyveyle aynı anda içersen çok daha faydalı olur
hatırlıyorum canım seni tekrar hoşgeldin,bi göründün sonra kayboldunneyse takılmaya devam et buraya kaçma bu sefer ama taammı
geçmiş olsun tatlım ya
ne güzel eşin seni düşünüp kahvaltı hazırlamış,,çoğu kişiye nasip olmaz buu,allah razı olsun benimkide sadece hasta olduğum zaman hazırlar yemeğimizionada şükür
spor salonu burdada açılmış geçen eşimle markete giderken gördük,,ilçe ya burası dedim buraya öyle spor salonu açılcaktaaa biz görcez diyip duruyodum ama olmuş yapmışlar valla,,gözlerim yaşardııneyse gitmek istersende sen bilirsin istemezsendee,,çok pahalıysa boşver bencede gerek yok,,evde yapılabilen çok güzel sporlar var,,leslieyle başla bakalım iştee,,gerçekten faydalı haaa

Son düzenleme:
inş. istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsın
yok estf. görüntü kirliliği olmaz tabikide ama insan kendini mutlu hissetmiyosa çaresine bakmalı

Aynen eski fotolarıma bakıyorum bide şimdiki halime çok vasat durumdayım
Çocuk 1 yaşına geldi nerdeyse ben hala tombikim
Oğlumun doğum gününde güzel bir anne olmak istiyorumm :)

merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..

hatırlıyorum canım seni tekrar hoşgeldin,bi göründün sonra kayboldunneyse takılmaya devam et buraya kaçma bu sefer ama taammı

teşekkür ederim.Bir ara annemin yanına memlekete gittim sadece o dönem giremedim ama bu sefer kararlı bir şekilde geri döndüm.İnşallah başladım artık sağlıklı beslenmeye ve zayıflamaya..Hepimize Allah kolaylık versin..

Streslendikçe basıyorum çikolatayı
Şu çikolata şelalesinden evedemi alsam ne sinirlendikçe ağzımı dayarım hihihiihihi

Hem mutlu oluyorum hem midemi yakıyorum kendi kendime sadistim sanırım bende

Aynen eski fotolarıma bakıyorum bide şimdiki halime çok vasat durumdayım
Çocuk 1 yaşına geldi nerdeyse ben hala tombikim
Oğlumun doğum gününde güzel bir anne olmak istiyorumm :)

inş. canım herşey istediğin gibi olur
benim de kızım 1 yaşına giricek aralığın 28 inde :)

Sanada çok geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin

oh çok şükür artık benimde ortağım var.İnşallah çok başarılı olcaz inanıyorum..

Allah razı olsun yaptı canım hakkını yiyemem

Veremem spor salonuna o kaa para dediğin gibi leslie ile başlıycam bu akşam canım

Streslendikçe basıyorum çikolatayı
Şu çikolata şelalesinden evedemi alsam ne sinirlendikçe ağzımı dayarım hihihiihihi

Hem mutlu oluyorum hem midemi yakıyorum kendi kendime sadistim sanırım bende

Hahahahah Allah iyiliğini versin

merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..

CANIM FARKLI BİR TARTIDA TARTIL BİRDE 9 KİLO ÇOK FAZLA ya tartın önceden de bozuktu fazla gösteriyordu yada şimdi bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…