70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar tasındım dusundum:roflol: bu boyle olmayacak,dıyetı bozan bozana ,bu boyle olmayacak,bır yaptıtım olması lazım,grubu ıkıye bolsek ve kendı aramızda yerıssak dıyorum,nasıl olur,daha cıddı kontrol ederız kendımızı boylece,ne dersınız

canım çok teşekkür ederim,ama sorun kilo dan dolayı değil,bazı özel sebeplerden dolayı
pek kendimde değilim,işin garibi kendimi yemeye de vermedim,doğru dürüst bişey yemiyorum,su içmiyorum,sabahtan beri bi kaç tane leblebi yedim dengeli beslenemiyorum
ama iyiki varsınız,birilerinin seni dikkate alması çok güzel bişey

baska nasıl bır yaptırım olabılır kı? benım aklıma bu geldı.onerılere acıgıza.s
katılmak ısteyenlerle 2 kucuk grup da yapabılırız,dıger arkadaslarla paylasım aynı sekılde devam eder,demokrasıde careler tukenmezkaydirigubbakcemile3

walla sende hemen paylaşıyosun canım benim yaa ama ben çikolata sevmemde yememde yılda bir oda şekerim düşünce öle yokluğunuda aramam maksat seni kurtarmak dimi heheheee

klava:lattteeeee
geliyorrr oklava ona göreklava:klava:
topige ilk eldigimde senin verdigin kilo dikkatimi çekmiştiii
vazgeçmek yook
azbifazlan varr oda gidecekk salma kendiniiiiklava:

canımmm süpersinnn
çokk azimlisinnnn
başarıcazzzzzz bizde çıtır olucazzzzzzkaydirigubbakcemile5

canımmm süpersinnn
çokk azimlisinnnn
başarıcazzzzzz bizde çıtır olucazzzzzz

başaracağız canım hepberaber... kupa almaya az kaldı...:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

kirazcım nereye gidiyorsun???? salmıyoruz yok öyle zayıflamadan çıkmak bu gruptan... topla bakalım kendini... diyete devam gruba yazmayada devam... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray: kupaları hazırladım.... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

klava:lattteeeee
geliyorrr oklava ona göreklava:klava:
topige ilk eldigimde senin verdigin kilo dikkatimi çekmiştiii
vazgeçmek yook
azbifazlan varr oda gidecekk salma kendiniiiiklava:

haklısın canım ya..toplamam lazım kendimi.
dün akşamdan kendimi şartlandırmıştım hatta 2 incecik kepek ekmeğine yağsız peynir ekleyip sandviçimi bile yapmıştım ama işe gelirken pastanede çekirdekli simit gördüm dayanamadım aldım ve kahvaltıda ikisini birden utanmadan mideme indirdim ama yok bu son..
öğlen yine pırasam var,ekmeksiz onu yerim,atıştırmalıkda yanıma 1 salata ve elma aldım,acıktıkça onları yerim artık

kirazcım gitme bir yere lütfen,hepimizin zaman zaman kötü dönemleri oluyor,hepberaber atlatalım,gitme olurmu.
ben şahsen herbirinizi gerçek arkadaşlarım olarak görüyorum,hiç sanal bir ortamda olduğumuzu bile düşünmüyorum yani o kadar gerçeksiniz benim için.

canımm aferinn sana :lepi::lepi:
ya yemeye başlarsan muhakkak arkası geliyorrrrcokacimcoook
yemeeeee yemeeee yemmeeeee artıkk tamammııııı:1hug:

kirazz canımm gitme gerçektenn :teselli::teselli::teselli:

canımm aferinn sana :lepi::lepi:
ya yemeye başlarsan muhakkak arkası geliyorrrrcokacimcoook
yemeeeee yemeeee yemmeeeee artıkk tamammııııı:1hug:

kirazz canımm gitme gerçektenn :teselli::teselli::teselli:

yemeye başlayınca gerçekten gerisi geliyor bu laf çok doğru.sağol canım desteğin için :1hug:

Kızlar merhaba.. Dün akşam 3 salatalık bide kocişin ısrarıyla magnum yedim :) bu sabah bir parça börek yedim az öncede dolu dolu bir kase çorba yarım bardak kompostu yedim. ekmek yemedim :)

♥gözyaşı♥;6292849 .!.:
Kızlar merhaba.. Dün akşam 3 salatalık bide kocişin ısrarıyla magnum yedim :) bu sabah bir parça börek yedim az öncede dolu dolu bir kase çorba yarım bardak kompostu yedim. ekmek yemedim :)

merhaba canım,

afiyet olsun :1hug:

aaa yapma böyle biz sadece kiloyumu konuşuyoruz böyle anlatırsan burda seni dinlicek bir sürü arkadaşın var herşeye canını sıkma burdan da bi yere kaybolma aaaaa olmuo böleeeklava:

hehe ben bütün gün dikkat edip bir anda cozutuyorum dün halley yedim 9 buçuk gibi akşam itiraf edeyim :))) lattecim sıkmamız lazım kendimizi :))))

bu arada şu çörek otu iştah açar diye kim dedi şu saat oldu canım yemek yemek istemiyor normalde 12de yemeğin başında biterdim :)cokacimcoook

hehe aynıyız valla,haftasonu yediğim tatlı çikolata kek leri söylemiyorum hiç, :tomato: senin halley onların yanında çok masum kalıyor güzelim kaydirigubbakcemile3

hepiniz yemeğinizi evden getiriyosunuz ne güzel yaaa
benim evden getirebildim kocaman sandviçler anca ama çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…