kırazcıgım nereye,daha yenı basladık hemen pes etmek olur mu,hem bız dıyet yapmıyoruz kı saglıklı beslenmeyı ogrenıyoruz,bu da hayat boyu surecek.moral bozukluguyla yersen sonucta daha cok cokuntuye gırersın,kendıne saygın gıder vs.o yuzden mazeretın kabul edılmedı tatlım,cok yesen de gel sen buraya paylas bızımle olurmu,bırlıkten kuvvet doguyor,senı bırakmıyoruzzzkaydirigubbakcemile
günaydın kızlar.!!!!! Günaydın zambak!!!! :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende sabah kahvaltımı yaptım... şimdi iş zamanı size uğramadan edemedim... bugün benim diyete başlayalı tam 1 hafta oldu... cumadan beri bir değişiklik hala.... gidecek hepsi gidecek.. yok öyle kilolar üzerimize yapışmayacak artık.. haydi gidin bakim... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canımmm süpersinnn
çokk azimlisinnnn
başarıcazzzzzz bizde çıtır olucazzzzzz
canım çok teşekkür ederim,ama sorun kilo dan dolayı değil,bazı özel sebeplerden dolayı
pek kendimde değilim,işin garibi kendimi yemeye de vermedim,doğru dürüst bişey yemiyorum,su içmiyorum,sabahtan beri bi kaç tane leblebi yedim dengeli beslenemiyorum
ama iyiki varsınız,birilerinin seni dikkate alması çok güzel bişey
klava:lattteeeee
geliyorrr oklava ona göreklava: klava:
topige ilk eldigimde senin verdigin kilo dikkatimi çekmiştiii
vazgeçmek yook
azbifazlan varr oda gidecekk salma kendiniiiiklava:
canım çok teşekkür ederim,ama sorun kilo dan dolayı değil,bazı özel sebeplerden dolayı
pek kendimde değilim,işin garibi kendimi yemeye de vermedim,doğru dürüst bişey yemiyorum,su içmiyorum,sabahtan beri bi kaç tane leblebi yedim dengeli beslenemiyorum
haklısın canım ya..toplamam lazım kendimi.
dün akşamdan kendimi şartlandırmıştım hatta 2 incecik kepek ekmeğine yağsız peynir ekleyip sandviçimi bile yapmıştım ama işe gelirken pastanede çekirdekli simit gördüm dayanamadım aldım ve kahvaltıda ikisini birden utanmadan mideme indirdim ama yok bu son..
öğlen yine pırasam var,ekmeksiz onu yerim,atıştırmalıkda yanıma 1 salata ve elma aldım,acıktıkça onları yerim artık
canımm aferinn sana :lepi::lepi:
ya yemeye başlarsan muhakkak arkası geliyorrrrcokacimcoook
yemeeeee yemeeee yemmeeeee artıkk tamammııııı:1hug:
kirazz canımm gitme gerçektenn :teselli::teselli::teselli:
♥gözyaşı♥;6292849 .!.:Kızlar merhaba.. Dün akşam 3 salatalık bide kocişin ısrarıyla magnum yedim :) bu sabah bir parça börek yedim az öncede dolu dolu bir kase çorba yarım bardak kompostu yedim. ekmek yemedim :)
aaa yapma böyle biz sadece kiloyumu konuşuyoruz böyle anlatırsan burda seni dinlicek bir sürü arkadaşın var herşeye canını sıkma burdan da bi yere kaybolma aaaaa olmuo böleeecanım çok teşekkür ederim,ama sorun kilo dan dolayı değil,bazı özel sebeplerden dolayı
haklısın canım ya..toplamam lazım kendimi.
dün akşamdan kendimi şartlandırmıştım hatta 2 incecik kepek ekmeğine yağsız peynir ekleyip sandviçimi bile yapmıştım ama işe gelirken pastanede çekirdekli simit gördüm dayanamadım aldım ve kahvaltıda ikisini birden utanmadan mideme indirdim ama yok bu son..
öğlen yine pırasam var,ekmeksiz onu yerim,atıştırmalıkda yanıma 1 salata ve elma aldım,acıktıkça onları yerim artık
aaa yapma böyle biz sadece kiloyumu konuşuyoruz böyle anlatırsan burda seni dinlicek bir sürü arkadaşın var herşeye canını sıkma burdan da bi yere kaybolma aaaaa olmuo böleeeklava:
hehe ben bütün gün dikkat edip bir anda cozutuyorum dün halley yedim 9 buçuk gibi akşam itiraf edeyim :))) lattecim sıkmamız lazım kendimizi :))))
bu arada şu çörek otu iştah açar diye kim dedi şu saat oldu canım yemek yemek istemiyor normalde 12de yemeğin başında biterdim :)cokacimcoook
merhaba kizlar nasilsiniz bugun ?
bugun kahvemi icerken bi bakayim dedim,
naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?