70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok şimdi değil akşam ezanını bekliyorum..

allah kabul etsın cnm esım de bugun evde o da nıyetlı ben ılac kullandıgım ıcın mallesef tutamıyorum. hedefımızı belırlersek daha ıyı olşur bırbırımıze tuyo verelım kı dıger ortı olanları yenelım demııı yanı boyun kılon yasın kac

bak bak meydan okumaya bak bütün ortileri yenceklermiş

abboovv edirnee kızz

duydun mmu yenceklermiş kız bizi

Biiz kiii gelmiş gecmıs haftanın birinci ortisiyiz öhöm öhöm ona göre yani

anladım canım umarım bır cozumunu bulursunuz...
aslında ınternetten arastırsan sac dokulmesıne ıyı gelebılecek besınler yada hangı eksıklıklerden kaynaklanıyor onları onlemeye calısabılırsın uygun beslenerek..

Hihihihii :)))))
Bugün kahvaltı edebildim bir tek. Canım hiçbirşey istemiyor. Boğazlarım yanıyor, ağzım kurudu resmen canım sadece çikolata çekiyor ya pefffff

Allahtan çok çiko seven biri değilim :125:

amın canım rabbim kımseye vermesın ınss dermansız dert :)

sanada cook gecmıs olsun ınsallah bı an once eskısı gıbı olursun :)

Sağol tatlım

cancagızım cok tesk ederım

Rica ederim canım

evet en sonunda kavuştuk..ne yapmamız lazım benim pek fikrim yok çünkü.Kilo bildirimlerimizi berabermi yapıcaz nasıl olacak senin fikrin var mı?banada yardımcı olurasan sevinirim..

Cuma günü normal kilo bildirimlerinizi Triendy21 ' e özel mesaj ile yapıcaksınız orti bildirimlerinizi de aranızda anlaşın biriniz bana özelden şu şekilde yapacak canım ;

yader : 500 gr verdim
can7 : 700 gr verdim şeklinde aldıysanızda aldım yazın işte o kaa

anlatabildim umarım :26:

anaaa sende mı comezsın

hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede çömez çömezi dakkada bulurmuş eheuehe

deli deliyi değilmiydi o

ayyyy cok guldum buna

doyasıya gül bebeeemm :) ilk gösteri ücretsizz

sonrası ücretli :d bağımlılık yapiorm sölemesi ayıp

Farmokolojik özelliklerimin yazdığı bir prospektüsüm bile yok üstelik

ehueuheuheueue

Haziranda başladım canım

Farketmezzz şekerimmmm senin ellerinden olduktan sonnaaa

ne ediyonuz kızlar ...
ben dışardan geldım bır dolu resım malzemesı vardı alınıcak onları halletım Allahtan tamamladım eksık kalmadı...
Bu arada stilistlik eğitimi almaya basladım size söylememiştim... bakalım sımdılık cok guzel gıdıyor...

Maşallah canım dursam dursam birden 20 kg versem nolarkiiiiii sankii

merhaba canım biraz kendimi anlatayım ben 1980 doğumlu 1.64 boyunda ve 76 kiloyum.3,5 yaşında bir kızım var.Evlendikten sonra eşimle Antalya ya yerleştim ve çalışmayı bıraktım.Eh bilirsin evde oturdukça da gelsin kilolar..ama bu yaza incecik girmek istiyorum inşallah.Çünkü artık çok sıkıldım bu halimden..İstediğim hiçbir şeyi giyemiyorum.bu durum beni çok asosyal hale getirdi özgüvenim yerlerde.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..sende özelliklerini yazarsan sevinirim

Hayırlısı olsun canım

AA NE DİYOSUNN

MAŞALLAH ZEKA FIŞKIRIYOO YAFRUMM NAZAR DEĞMESİN

Ortilere deli mi demek istedin sen şimdii anaa kızlar size bakın ne dedi

Çok pis birbirine düşürürüm ona göre

:ispikçinafsmilisi:

aaa ne güzel :) güzel şeler çiziktirirsin inşallahh :)

tam benlıksın haaa

eyvallah hacı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…